АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Теми які втратили актуальність, застарілі теми
1nata
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 112
З нами з: 12 квітня 2011, 08:55
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавская обл
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення 1nata »

Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как можно "обнулить" нумерацию юр., фин. обязательств и платежек? данные за 2015 год были импортированы из "мережи" и 2016 год почему-то начинается не с "1", а продолжается нумерация с 2015 года

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

2015 рік потрібно було імпортуати у 2015 році, для очистки прикріпляю скрипт, він очищає юр,фін,платіжні доручення,
необхідні кроки

1. Зробити резервну копію Інструменти -Резервна копія бази данних
2. Зберегти і розархівувати отриманий скрипт у папку C:\ARM\
3. У програмі Інструменти - Оптимізація бази данних - Виконати
скрипт.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Barabashka
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 104
З нами з: 14 грудня 2011, 08:56

Повідомлення Barabashka »

Здравствуйте. При работе во многих разделах (розпис, зміни до розпису, заявка на фінансування) надо все время нажимать кнопку "додати рядок" и надо работать то мышкой,  то клавиатурой. Подскажите, нет ли какой-то горячей кнопки на клавиатуре с помощью которой можно добавлять строку без использования мыши, и если нет, то нельзя ли реализовать эту функцию в следующих версиях (к примеру клавишей ТАВ)

И еще вопрос. Как отражать изменение за счет "фінансування", что бы это отображалось в "зведенні показників"?

04362042
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 04 квітня 2011, 13:02
Регіон: Киевская область
Звідки: Сквира

Повідомлення 04362042 »

Програмою користуюсь майже рік. Ця програма мені дуже сподобалась.  
Хочу попросити, щоб при друку  кошторисів та помісячних планів в полі КВК висвітлювалась повна назва відомчої класифікації (іншими словами збільшити розміри самої "клітинки").

Аватар користувача
TinaM30
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 04 березня 2013, 22:32
Регіон: Львовская Область
Звідки: Львов

Повідомлення TinaM30 »

Доброго вечора! Хочу попробувати в вашій програмі працювати, але в мене державний бюджет чи вона тільки для місцевого бюджету?
Якщо для всіх то я скачала версію 1.14, і як оновлювати все по порядку чи можна оновити останнім оновленням?
І чи є інструкція як налаштувати всі дані?

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Здравствуйте. При работе во многих разделах (розпис, зміни до розпису, заявка на фінансування) надо все время нажимать кнопку "додати рядок" и надо работать то мышкой,  то клавиатурой. Подскажите, нет ли какой-то горячей кнопки на клавиатуре с помощью которой можно добавлять строку без использования мыши, и если нет, то нельзя ли реализовать эту функцию в следующих версиях (к примеру клавишей ТАВ)

И еще вопрос. Как отражать изменение за счет "фінансування", что бы это отображалось в "зведенні показників"?
Подумаем, мы специально не делали клавиатурой, чтоб бухгалтера сознательно добавляли строчки.
Програмою користуюсь майже рік. Ця програма мені дуже сподобалась.  

Хочу попросити, щоб при друку  кошторисів та помісячних планів в полі КВК висвітлювалась повна назва відомчої класифікації (іншими словами збільшити розміри самої "клітинки").
У кожному бланці, підгоняємо розмір щоб помістити все на 2 сторінки або на 1, якщо там розширити і помістити всю назву КВК "Апарат місцевої ради" то бланк кошторису вийде за 2 сторінки.

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

ВИЙШЛО ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.25 від30.01.2016 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_25.exe

Зміни у версії 1.25

- Внесено зміни до бюджетної класифікацій відповідно наказу Міністерства фінансів України від 05.01.2016 № 2
- Внесено зміну у форми фінансової та бюджетної звітності, формe 7-м відповідно до проекту наказу Міністерства фінансів України оприлюдненого на офіційному сайті 06.01.2016 року.
- Внесені зміни до довідок про зміни до розпису, додана можливість замість 0,00 у пустих полях виводити " - " (Видатки - Зміни до розпису видатків - Друкувати - виводити " - " замість 0.00 у довідках про зміни )

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

ВИЙШЛО ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.26 від 02.02.2016 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_26.exe

Зміни у версії 1.26

- Скорегований формат файлу DBF на E-DATA.GOV.UA

Зміни у версії 1.25

- Внесено зміни до бюджетної класифікацій відповідно наказу Міністерства фінансів України від 05.01.2016 № 2
- Внесено зміну у форми фінансової та бюджетної звітності, формe 7-м відповідно до проекту наказу Міністерства фінансів України оприлюдненого на офіційному сайті 06.01.2016 року.
- Внесені зміни до довідок про зміни до розпису, додана можливість замість 0,00 у пустих полях виводити " - " (Видатки - Зміни до розпису видатків - Друкувати - виводити " - " замість 0.00 у довідках про зміни )

Barabashka
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 104
З нами з: 14 грудня 2011, 08:56

Повідомлення Barabashka »

Здравствуйте. Подскажите, а в бесплатной версии можно вносить зміни по доходам? И если можно, то где их найти?

Аватар користувача
Natashika
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 23
З нами з: 04 листопада 2015, 23:24
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Natashika »

После обновления до Windows 10 пытаюсь создать юр. зобавязання, и после нажатия кнопки "Зберегти" ничего не происходит. До этого был Windows 7, все было нормально. Как исправить? Спасибо!
Обновлено 15.02.2016:
Сегодня пробовала на работе на Windows XP - та же проблема, так что дело не в системе, думаю, что не так?

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

AlexStyx, при спробі імпортувати бланку у Word xb Excel виникає слідуюча помилка: Не удается найти "С:\arm_mb." Проверьте правильно ли указано имя и повторите попытку. Як виправити?

Аватар користувача
Natashika
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 23
З нами з: 04 листопада 2015, 23:24
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Natashika »

Пришлось вернуться к Финдокументам (((. Ни переустановка Виндоус ни работа на других компьютерах результата не дали. Кнопка "Зберегти" не отзывается. Причем, если не заполнено какое-либо обязательное поле, при нажатии выводится сообщение об этом, но завершить сохранение документа не удается.

fops
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 30 січня 2014, 22:41

Повідомлення fops »

Добрый всем день! Пересмотрел все но инструкции на АРМ «Бюджетна установа» не нашел. Если не сложно выложите еще раз. Перед использованием программы нужно почитать правильность заполнения. На "Місцевий бюджет"  инструкция есть

natali7828
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 15
З нами з: 21 січня 2015, 11:53
Контактна інформація:

Повідомлення natali7828 »

Добрий день! Підкажіть ця програма тільки для місц.бюджету))) Мені потрібно для держ. бюджету для формування мемор.ордерів, гол.книги.

04362042
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 04 квітня 2011, 13:02
Регіон: Киевская область
Звідки: Сквира

Повідомлення 04362042 »

Добридень. Підкажіть, будь ласка, де та як можна скачати обновлення до до АРМ Бюджетна установа; бо немає постійного доступу до інтернету.

kristal1962
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 32
З нами з: 04 серпня 2016, 13:43
Регіон: Херсонская область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення kristal1962 »

Шановні програмісти АРМ дуже прошу повернути підключення до інтернету до Вашої програми,яку маю за проплачені кошти і маю договора про користування ключами,дійсна до 14.12.2016 року. Маю намір продовжити роботу з Вами у 2017 році.

gssppvv
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 12 серпня 2014, 15:18
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Гайсин
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення gssppvv »

Підкажіть де в цій програмі можна внести новий КФК? Дуже треба.

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

kristal1962 писав:Шановні  програмісти  АРМ дуже прошу повернути  підключення до інтернету до Вашої програми,яку  маю  за проплачені кошти і маю договора про користування  ключами,дійсна до 14.12.2016 року. Маю намір продовжити  роботу з Вами у 2017 році.
?? так В АРМ немає ключів доступу вона безкоштовна, що за договір? аж цікаво? можна в приватні повідомлення написати, ставте користуйтеся, там вже  підтримка ПЦМ з 2017 року та скорочених функцій ТКВКБМС 4-зн, бюджетні запити за ПЦМ теж є якщо потрібно

ruslana1305
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 38
З нами з: 09 січня 2013, 11:02
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкаccы
Подякували: 1 раз

Повідомлення ruslana1305 »

gssppvv писав:Підкажіть де в цій програмі можна внести новий КФК? Дуже треба.
 в "Довідник"- "Довідник установа", кнопка "Редагувати", потім у вкладкі "КФК" додати потрібне КФК. Потім все зберегти.

lenok81
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 53
З нами з: 09 червня 2013, 19:33
Регіон: Винницкая область
Звідки: Винница
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Повідомлення lenok81 »

Добрий день! зацікавила робота у вашій програмі. підкажіть будь-ласка, хочу перетягнути з МережіМ16 імпорт даних не виходить тому, що в нас на 2 комп'ютера одна програма через доступ.А програму хочу встановити на своєму а Мережа на іншому. Може підкажете як?

Аватар користувача
Кучеренко Оксана
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 04 листопада 2015, 10:52
Звідки: Украина, Днепропетровск

Повідомлення Кучеренко Оксана »

Підкажіть, як налаштувати відображення в кошторисі КФК в 4-значному виді? В Довіднику установи - Тип складання бюджету перепробували всі види - все одно показує 7-значний номер КФК.

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Після вибору перезапустіть програму програма підтримує і 4 зн і пцм 7зн
Востаннє редагувалось 05 січня 2017, 15:55 користувачем Блюма Алексей, всього редагувалось 1 раз.

ekonomkult
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 21 січня 2016, 09:04
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення ekonomkult »

Добрий день! В довіднику установи зберігається або 4, або 7 знаків, разом не зберігаються. Програму перезапускали - зберігається тільки один тип складання.

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Ну звісно по одному
Якщо у Вас бюджет по Програмно-цільовому методу ви працюєте за 7 зн кодами програми наприклад 1010170
Якщо немає ПЦМ до за 4 зн кодами ТПКВКМБ - Наприклад 0170

elenafialk
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 17 січня 2015, 08:19
Регіон: Черновицкая Область
Звідки: Хотин

Повідомлення elenafialk »

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, встановлювати необхідно лише саму програму чи також всі оновлення по черзі. Дякую.

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »


Ирина8722
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 50
З нами з: 08 травня 2014, 09:51
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Ирина8722 »

Підкажіть, будь ласка, чому сь не можк ввести помісячний розпис на 4 значною класифікацією. Пише "КФК" та випадає пусте віконце? Дякую.

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Довідник Установа - кнопка ТКПКВК , додайте необхідні функції

ruslana1305
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 38
З нами з: 09 січня 2013, 11:02
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкаccы
Подякували: 1 раз

Повідомлення ruslana1305 »

Блюма Алексей, підкажіть, будь ласка, як до програми додати підпрограму. Наприклад :програма 4200, а казначейство вимагає кошторис на 4201. В довіднику лише 4200 . Дякую

Ирина8722
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 50
З нами з: 08 травня 2014, 09:51
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Ирина8722 »

Дуже Вам дякую. Підкажіть ще, будь ласка, чи можливо на підставі введенного помісячного розпису зробити лімітні довідки?

Закрито

Повернутись до “Архів тем”