АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Теми які втратили актуальність, застарілі теми
gen_sokol
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 29 листопада 2011, 15:56
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення gen_sokol »

Добрый день. Пользуюсь программой уже год - довольна. Подскажите пожалуйста мои действия, чтобы дать понять программе, что мы переходим на ПЦМ и нужно КПК вставлять в бланки а не КФК. Спасибо.

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Довідники - Довідник Установа - переключить на ПЦМ 7 зн

Довідники - Довідник Бюджетних програм - занести програми

Довідник рахунків, завести по новій рахунки по програмах

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Мы еще во вторник выпустили обновление 1.37 все автообновились

<br> - УВАГА !! Для бюджетів, що не застосовую програмно-цільовий метод, за рекомендаціями Держказначейства змінено формат вивантаження файлів
кошторисів/планів асигнувань, розпоряджень на фінансування, юридичних, фінансових зобов'язань платіжних доручень, 4 зн. код вивантажується у поле KPK.

<br> - Для окремих районів у випадку не підтримки Держказначейством 4 зн класифікації, додана можливість перекодовувати при вивантаженні з 4 значної класифікації
на 7 значний код КПК, для перекодування необхідно зайти Інструменти-Налаштування-Параметри, поставити відмітку "Транспортні файли на Казначейство перекодовувати з 4 зн.(КФК) на 7 зн.(ПЦМ)"

gen_sokol
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 29 листопада 2011, 15:56
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення gen_sokol »

Спасибо за ответ, но в Кошторисе не могу поменять. Расскажите подробнее для тупеньких.

Ирина8722
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 50
З нами з: 08 травня 2014, 09:51
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Ирина8722 »

Підкажіть, будь ласка, чи можна вивантижити дані, набрані в АРМ "Бюджетна установа" в казначейську М-Мережу, а саме кошториси та розписи? Дуже дякую.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Ні !

Аватар користувача
VOV
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1117
З нами з: 11 січня 2016, 18:51
Регіон: Полтавская область
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 207 разів

Повідомлення VOV »

Ирина8722 писав:Підкажіть, будь ласка, чи можна вивантижити дані, набрані в АРМ "Бюджетна установа" в казначейську М-Мережу, а саме кошториси та розписи? Дуже дякую.
А цікаво, навіщо? АРМ "Бюджетна установа" програма більш високого рівня ніж М-Мережа.

1nata
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 112
З нами з: 12 квітня 2011, 08:55
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавская обл
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення 1nata »

Добрый день!помогите, пожалуйста, - у меня АРМ не формирует довидки по спец.фонду (ни по 4.1, ни по 4.2), а по загальному формирует нормально. может, я что-то не так сделала?

Ирина8722
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 50
З нами з: 08 травня 2014, 09:51
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Ирина8722 »

Да, мені ця програма теж дуже подобається, але казначейство вимагає подавати в електронному вигляді, набираючи в мережі

ruslana1305
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 38
З нами з: 09 січня 2013, 11:02
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкаccы
Подякували: 1 раз

Повідомлення ruslana1305 »

АРМ «Бюджетна установа» - дуже зручна програма. Враховуючи всі поновлення сформувались всі кошториси по загальному та спецфонду, вивантажуються всі юр. та фін. зобовязання, плат.дор. . Перевірте свої налаштування.

Beata
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 05 квітня 2014, 20:10
Регіон: Закарпатская область
Звідки: Чоп

Повідомлення Beata »

Добрий день. Вже декілька разів переустановлювала мережеву версію програми і постійно появляється декілька одинакових кпк у довіднику типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевиїх бюджетів а потім і внесені програми до довіднику бюджетних програм появляються одинакові програми та в кошторисі теж збільшують суму на кількість одинакових програм хоть внесла лише один раз суми. Допоможіть будь-ласка. Вчому може бути проблема?

Ирина8722
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 50
З нами з: 08 травня 2014, 09:51
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Ирина8722 »

Якщо честно, то я просто взагалі не розумію, що і куди мені потрібно вивантажувати і в якому форматі воно повинно бути

ОльгаZT
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 24
З нами з: 29 травня 2013, 17:59
Регіон: Житомирская Область
Звідки: Житомир
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення ОльгаZT »

При складанні паспорта БП по місцевому бюджету не заповнюється таблиця у п.7 "Підпрограми, спрямовані на досягнення мети, визначеної паспортом бюджетної програми". Всі інші таблиці заповнені нормально. Куди треба вносити інформацію, щоб вона була відображена у цій таблиці?

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Якщо у Вас є підпрограми, то вони автоматично заносяться у цю таблицю по коду, якщо тільки паспорт бюджетної програми без підпрограм, таблиця пуста
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 17 січня 2017, 18:31 користувачем Блюма Алексей, всього редагувалось 1 раз.

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Beata писав:Добрий день. Вже декілька разів переустановлювала мережеву версію програми і постійно появляється декілька одинакових кпк у довіднику типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевиїх бюджетів а потім і внесені програми до довіднику бюджетних програм появляються одинакові програми та в кошторисі теж збільшують суму на кількість одинакових програм хоть внесла лише один раз суми. Допоможіть будь-ласка. Вчому може бути проблема?
АРМ бюджетна установа, працює тільки в локальному режимі, як Ви її запустили по мережі ?, далі вже в базі артефакти з'явилися, тому У Вас і двоїть.

ОльгаZT
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 24
З нами з: 29 травня 2013, 17:59
Регіон: Житомирская Область
Звідки: Житомир
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення ОльгаZT »

Блюма Алексей, а де саме вносити інформацію про підпрограми? Підкажіть будь ласка. Не можу знайти.
У меня ця таблиця взагалі пуста. А табл.8 заповнена нормально....

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

А напишіть номер програми і номер якої підпрограми не відображаеться

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Ирина8722 писав:Підкажіть, будь ласка, чи можна вивантижити дані, набрані в АРМ "Бюджетна установа" в казначейську М-Мережу, а саме кошториси та розписи? Дуже дякую.
Кошторис план/ асигнувань так, Інструменти - Відправлення DBF файлу на Казначейство - Коштори/план асигнувань, там сформує файл ZVDB_17.DBF, далі заносите в Мережу-М

ОльгаZT
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 24
З нами з: 29 травня 2013, 17:59
Регіон: Житомирская Область
Звідки: Житомир
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення ОльгаZT »

Блюма Алексей. Програма 0110170

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Так у програми 0170 немає підпрограм

Аватар користувача
Тодосейчук Мишаня
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 18 січня 2017, 06:33

Повідомлення Тодосейчук Мишаня »

моя зарплата

Beata
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 05 квітня 2014, 20:10
Регіон: Закарпатская область
Звідки: Чоп

Повідомлення Beata »

Скачала setup_ipkmb_serv, установила по інструкції і працювала нормально поки були підключені 2 комп’ютера, а коли підключала третю пішов збій довідників. А буде мережева версія програми, бо булоб дуже зручно? Дякую.

ОльгаZT
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 24
З нами з: 29 травня 2013, 17:59
Регіон: Житомирская Область
Звідки: Житомир
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення ОльгаZT »

Блюма Алексей, я Вам дякую. Хочу тільки уточнити. В такому випадку  таблиця 7 не заповнюється?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

так не заповнюеться

Наталья2016
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 13:55
Регіон: Луганская область

Повідомлення Наталья2016 »

Допоможіть будьласка !!!!!! В мережі я набрала кошториси при переносі їх на енергоносій пише помилку :" Виявлено помилку ! Сума річного кошторису спец фонда не відповідають сумам помісячного плану ! " - що це значить ??? Коли в мене взагалі немає спец фонда ???

Наталья2016
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 13:55
Регіон: Луганская область

Повідомлення Наталья2016 »

Люди!!! Помогите !!!!!

Наталья2016
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 13:55
Регіон: Луганская область

Повідомлення Наталья2016 »

Блюма Алексей писав:так не заповнюеться
[ltr]Наталья2016[/ltr]


[font="Noto Sans", sans-serif]Допоможіть будьласка !!!!!! В мережі я набрала кошториси при переносі їх на енергоносій пише помилку :" Виявлено помилку ! Сума річного кошторису спец фонда не відповідають сумам помісячного плану ! " - що це значить ??? Коли в мене взагалі немає спец фонда ???[/font]

gen_sokol
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 29 листопада 2011, 15:56
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення gen_sokol »

Подскажите пожалуйста, как  исправить - кошторис набран с кфк  а змыни уже с кпк. В итоге не соединяется помисячный план и змины?

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Як це ? , це ж фактично різні методи планування по 4зн і по ПЦМ

ekonomkult
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 21 січня 2016, 09:04
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення ekonomkult »

Добрий день! Скажіть будь ласка, чи є можливість в оновленій версії програми  повернути функцію заповнення розпорядження про виділення коштів з фінансових зобов’язань автоматично, так як було в 2016 році?

Закрито

Повернутись до “Архів тем”