АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Теми які втратили актуальність, застарілі теми
Аватар користувача
Тодосейчук Мишаня
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 18 січня 2017, 06:33

Повідомлення Тодосейчук Мишаня »

моя зарплата

Beata
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 05 квітня 2014, 20:10
Регіон: Закарпатская область
Звідки: Чоп

Повідомлення Beata »

Скачала setup_ipkmb_serv, установила по інструкції і працювала нормально поки були підключені 2 комп’ютера, а коли підключала третю пішов збій довідників. А буде мережева версія програми, бо булоб дуже зручно? Дякую.

ОльгаZT
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 24
З нами з: 29 травня 2013, 17:59
Регіон: Житомирская Область
Звідки: Житомир
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення ОльгаZT »

Блюма Алексей, я Вам дякую. Хочу тільки уточнити. В такому випадку  таблиця 7 не заповнюється?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

так не заповнюеться

Наталья2016
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 13:55
Регіон: Луганская область

Повідомлення Наталья2016 »

Допоможіть будьласка !!!!!! В мережі я набрала кошториси при переносі їх на енергоносій пише помилку :" Виявлено помилку ! Сума річного кошторису спец фонда не відповідають сумам помісячного плану ! " - що це значить ??? Коли в мене взагалі немає спец фонда ???

Наталья2016
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 13:55
Регіон: Луганская область

Повідомлення Наталья2016 »

Люди!!! Помогите !!!!!

Наталья2016
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 13:55
Регіон: Луганская область

Повідомлення Наталья2016 »

Блюма Алексей писав:так не заповнюеться
[ltr]Наталья2016[/ltr]


[font="Noto Sans", sans-serif]Допоможіть будьласка !!!!!! В мережі я набрала кошториси при переносі їх на енергоносій пише помилку :" Виявлено помилку ! Сума річного кошторису спец фонда не відповідають сумам помісячного плану ! " - що це значить ??? Коли в мене взагалі немає спец фонда ???[/font]

gen_sokol
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 29 листопада 2011, 15:56
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення gen_sokol »

Подскажите пожалуйста, как  исправить - кошторис набран с кфк  а змыни уже с кпк. В итоге не соединяется помисячный план и змины?

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Як це ? , це ж фактично різні методи планування по 4зн і по ПЦМ

ekonomkult
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 21 січня 2016, 09:04
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення ekonomkult »

Добрий день! Скажіть будь ласка, чи є можливість в оновленій версії програми  повернути функцію заповнення розпорядження про виділення коштів з фінансових зобов’язань автоматично, так як було в 2016 році?

gen_sokol
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 29 листопада 2011, 15:56
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення gen_sokol »

Ну так получилось.Все спешили и переделывала в ехеле. Что теперь делать? Как удалить и набрать заново?

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Перекключіть на 4зн у Довіднику Установа, видаліть план, потім поверніть на 7 зн, і наберіть поновій

gen_sokol
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 29 листопада 2011, 15:56
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення gen_sokol »

Спасибо, все получилось

Bootsik
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 15
З нами з: 14 листопада 2016, 16:07
Регіон: Сумская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Bootsik »

[font="Noto Sans", sans-serif]Возможно программу АРМ "Бюджетні установи" , установить по сети? Чтобы с одной базой данных работали несколько пользователей[/font]

Баначик1981
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 07 липня 2013, 23:44
Регіон: Запорожская Область
Звідки: Запорожье

Повідомлення Баначик1981 »

Підскажіть будь ласка, чому при формуванні аналізу виконання видатків по платіжним документам не формуються касові видатки

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

У платіжках є опція ВИКОНАНО/ НЕ ВИКОНАНО, якщо виконано тоді проходить по касі

Баначик1981
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 07 липня 2013, 23:44
Регіон: Запорожская Область
Звідки: Запорожье

Повідомлення Баначик1981 »

та в тому то і річ, що стоїть виконано, може ще щось потрібно поставити?

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Якщо є можливість, скиньте резервну копію бази, на пошту info@ipkmb.org.ua подивимось

gen_sokol
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 29 листопада 2011, 15:56
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення gen_sokol »

Здравствуйте. Подскажите пожалуйста можно ли делать изменения плана испльзования бюджетных средств и помясяного плана согласно нак.57 додатков 9,10

Bootsik
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 15
З нами з: 14 листопада 2016, 16:07
Регіон: Сумская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Bootsik »

В меню Звіти-Бюджетна звітність нажимаем +Створити , дальше в форме пытаемся выбрать Функція (КФК) , но список пуст. При этом в Справочниках данные КПК существуют , как их подключить или что делать?
http://dropmefiles.com/Jm20o

Bootsik
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 15
З нами з: 14 листопада 2016, 16:07
Регіон: Сумская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Bootsik »

подскажите как настроить АРМ Бюджетна установа по сети . Чтобы с одной базой данных работали несколько пользователей.
Спаибо

Ирина8722
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 50
З нами з: 08 травня 2014, 09:51
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Ирина8722 »

Додала нові КПК до довідників, але внести зміни не можу - не висвітлюються додані КПК. Згідно сесії є нові КПК, по яким будуть початкові кошториси, та зміни по вже існуючим КПК. Де, в якому розділі, вносити ці зміни? Дякую

ruslana1305
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 38
З нами з: 09 січня 2013, 11:02
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкаccы
Подякували: 1 раз

Повідомлення ruslana1305 »

Зміни через - "Видатки"-"Зміни до розпису видатків"- вікно "Реєст змін по видатках" - "створити" .                                                                           Початкові кошториси через - "Видатки"- "Розпис видатків"- вибір розпису видатків- потім "Редагувати". В рядку "КПК" вибрати потрібні КПК, які вже додані в "Довідник бюджетних  програм" у вкладкі "Довідники"

Ирина8722
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 50
З нами з: 08 травня 2014, 09:51
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Ирина8722 »

Вся справа в тому, що в Довідники бюджетних програм я додала нові КПК, і вони там відображаються, але вибравши "Розпис видатків" нові КПК не вдображаються(((

belkaz
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 31 травня 2013, 14:44
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення belkaz »

Здравствуйте!При проверке обновлений выдает ошибку- помилка підключення до серверу для перевірки оновлень.Как исправить ошибку?

ekonomkult
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 21 січня 2016, 09:04
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення ekonomkult »

Добрий день! Не можливо сформувати DBF файли для Держказначейства: у меню відсутній пошук носіїв.

oxsi
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 04 липня 2012, 11:39
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення oxsi »

Підкажіть, будь ласка, не формуються касові видатки, в платіжних дорученнях помітка "виконано" відмічено

Ирина8722
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 50
З нами з: 08 травня 2014, 09:51
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Ирина8722 »

Додала нові КПК до довідників, але внести зміни не можу - не висвітлюються додані КПК. Згідно сесії є нові КПК, по яким будуть початкові кошториси, та зміни по вже існуючим КПК. в Довідники бюджетних програм я додала нові КПК, і вони там відображаються, але вибравши "Розпис видатків" нові КПК не вдображаються/Чи можна скинути Вам програму для налаштування?

Beata
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 05 квітня 2014, 20:10
Регіон: Закарпатская область
Звідки: Чоп

Повідомлення Beata »

Добрий день. Чи можилово додати в прогаму ще одну організацію яка підпроядкована нашій? Де можна набрати розподіли показників зведених кошторисів?

Ver_lena
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 164
З нами з: 31 березня 2011, 11:22
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Ver_lena »

Добрый день, скажите пожалуйста, из казначейской мережи планы и распоряжения не переносятся? Планы набрала вручную и теперь получается неправильный анализ при привязке к планам, так как предыдущих распоряжений нет в базе.

КФК в распоряжениях выдает шестизначное - например пишет либо все нули 000000 по загруженным ранее обязательствам, либа 006052 по нововведенным и бьет ошибку

Обязательства, финансовые и платежки загрузились, однако от планов сумма ранее введенных платежек не отнимается.

Загруженные финансовые обязательства не привязаны к финансовым и остаток ассигнований поэтому тянет красным минусом

Закрито

Повернутись до “Архів тем”