Оприлюднення публічних коштів
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Почему? Это же в интересах самих пользователей. Им же удобно задавать вопросы, просить помочь с их проблемами, выслать свои файлы на проверку. А намного проще дать доступ и посмотреть что там внутри напрямую. Я знаю очень много пользователей которым в ЭДату вносили даные посторонние люди а сами они даже не знают как это делать. Только подписывали. При том пароль можно дать на определённый период а потом сменить и всё. Ну это конечно если доверяешь кому даёшь. Но Вам то доверяют 100%
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1395 разів
- Контактна інформація:
Актуально! Буду вдячний!dimon писав:EVGENIY, VOV справу говорить. З прямим доступом ваша праця буде більш продуктивною і менш затратною, в плані часу. Якщо актуально, я можу надати Вам його.
- Герасименко Татьяна
- Новачок
- Регіон: Кировоградская область
Добрый день всем.
Доскажите пожалуйста, за какой период и что именно нужно вносить в е-дату? Я так поняла Форму 2 по всем КФК и все заключенные договора?
Сначала понятно зарегистрируюсь ключи есть в наличии, хоть это радует.
Я новый бухгалтер работаю только 1 мес, предыдущий бухгалтер ничего не делал!

Доскажите пожалуйста, за какой период и что именно нужно вносить в е-дату? Я так поняла Форму 2 по всем КФК и все заключенные договора?
Сначала понятно зарегистрируюсь ключи есть в наличии, хоть это радует.
Я новый бухгалтер работаю только 1 мес, предыдущий бухгалтер ничего не делал!
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 452 рази
За період 3-4 квартали 2015 року та 1-3 квартали 2016 року вносимо договори, звіти про відрядження, звіти ф.2(зведені) та укладені угоди і акти/накладні до них.
Добрый день! я новичок в работе на едате. вижу, что Завантаження звітів з файлів .csv та .dbf формату відключено. Просимо користуватися ручним введенням, это всегда так было?
-
- Мандрівник
- Регіон: Сумская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
доброго дня!
підкажіть, будь-ласка, в такому питанні:
чи потрібно оприлюднювати оплату послуг перекладача, якщо вона проводилась не згідно Договору, а згідно ухвали суду?
якщо потрібно, то як? ухвалу вносити "як Договір"?
підкажіть, будь-ласка, в такому питанні:
чи потрібно оприлюднювати оплату послуг перекладача, якщо вона проводилась не згідно Договору, а згідно ухвали суду?
якщо потрібно, то як? ухвалу вносити "як Договір"?
-
- Новачок
- Регіон: Ивано-Франковская область
Здравсивуйте подскажите пожалуйста в отчете 2м в графе Код відомчої класифікації видатків та кредитування я проставляю 10 Орган з питань культури, національностей та релігій . И сразу же выбивает ошибку Поле Код відомчої класифікації не може бути більше, ніж 10 символів. а после формирования отчета выбивает еще и ошибку что к этому бюджету даный код не подходит . Что делать? У нас месный бюджет. Как сформировать отчет?
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Так Ви проставляєте лише 10 чи 10 і назву цього коду?Надежда1988 писав:Здравсивуйте подскажите пожалуйста в отчете 2м в графе Код відомчої класифікації видатків та кредитування я проставляю 10 Орган з питань культури, національностей та релігій . И сразу же выбивает ошибку Поле Код відомчої класифікації не може бути більше, ніж 10 символів. а после формирования отчета выбивает еще и ошибку что к этому бюджету даный код не подходит . Что делать? У нас месный бюджет. Как сформировать отчет?
- JAFA
- Мешканець
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 21 раз
Доброго ранку! Не знаю чи по темі, але хочу дуже почути вашу думку з приводу такої ситуації: договора та акти виконаних робіт(накладні) занесені в є-дату по формі, що передбачає сайт. І один активіст, вивчивши все це на є-даті, просить через запит на отримання доступу до публічної інформації, копію одного з договорів та акту виконаних робіт до нього. Договір незначний ( близько 10000 грн) . Мотивація, що на єдаті все вказано правильно і договір ніяких додаткових матеріалів не містить, що не вказані на сайті його не влаштовує. Як його послати? Договір нічого протизаконного не містить, ДКСУ зареєстрований і проведена оплата.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1395 разів
- Контактна інформація:
2. Відповідь розпорядника інформації про те, що інформація може бути одержана запитувачем із загальнодоступних джерел, або відповідь не по суті запиту вважається неправомірною відмовою в наданні інформації.JAFA писав:Доброго ранку! Не знаю чи по темі, але хочу дуже почути вашу думку з приводу такої ситуації: договора та акти виконаних робіт(накладні) занесені в є-дату по формі, що передбачає сайт. І один активіст, вивчивши все це на є-даті, просить через запит на отримання доступу до публічної інформації, копію одного з договорів та акту виконаних робіт до нього. Договір незначний ( близько 10000 грн) . Мотивація, що на єдаті все вказано правильно і договір ніяких додаткових матеріалів не містить, що не вказані на сайті його не влаштовує. Як його послати? Договір нічого протизаконного не містить, ДКСУ зареєстрований і проведена оплата.
Подробиці: