На скільки знаю, до них потрібно телефонувати, на писати вони не відповыдають.male4a писав:писала їм і ніякої відповіді немає(((((((((((((((VOV писав:Зверніться до розробників сайту. Може вони Вам допоможуть з технічними проблемами при реєстрації.male4a писав:Доброго вечора!Підкажіть будь ласка як зареєструватись в є-даті,вже 4 дні ніяк не можу створити кабінет,заповнюю всі дані,і просто крутить синій квадрат,залишала на ніч і все без змін((((((
Всем страдающим на Є-data!
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
-
- Новачок
- Регіон: Днепропетровская область
Доброго дня! У мене також була така проблема. Дивно але потрібно почистити кеш в браузері.(так було написано за посиланням в Є даті). Я це зробила, перезавантажила та заново зареєструвалася. Все вийшло.male4a писав:писала їм і ніякої відповіді немає(((((((((((((((VOV писав:Зверніться до розробників сайту. Може вони Вам допоможуть з технічними проблемами при реєстрації.male4a писав:Доброго вечора!Підкажіть будь ласка як зареєструватись в є-даті,вже 4 дні ніяк не можу створити кабінет,заповнюю всі дані,і просто крутить синій квадрат,залишала на ніч і все без змін((((((
-
- Новачок
- Регіон: Ивано-Франковская область
- Дякував (ла): 1 раз
Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, виправити помилку. Занесла всі звіти за IV квартал 2017 року у розділі звітів за 2018-й рік (тобто за IV квартал 2018 року). Чи можливо якось це виправити??? Не знаю, що робити... На гарячу лінію додзвонитися не можу
-
- Мандрівник
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 3 рази
Доброго дня! Мені здається, що редагувати ж можна звіти, зайти на кожен та виправити на 4 квартал, потім перепідписати ( як варіаннт виправлення помилки)oksana_g. писав:Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, виправити помилку. Занесла всі звіти за IV квартал 2017 року у розділі звітів за 2018-й рік (тобто за IV квартал 2018 року). Чи можливо якось це виправити??? Не знаю, що робити... На гарячу лінію додзвонитися не можу
-
- Новачок
Я вже пробувала. Але там "викидає" тільки квартали 2018-го року, а мені потрібно на 2017-й виправити...Shov писав:Доброго дня! Мені здається, що редагувати ж можна звіти, зайти на кожен та виправити на 4 квартал, потім перепідписати ( як варіаннт виправлення помилки)oksana_g. писав:Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, виправити помилку. Занесла всі звіти за IV квартал 2017 року у розділі звітів за 2018-й рік (тобто за IV квартал 2018 року). Чи можливо якось це виправити??? Не знаю, що робити... На гарячу лінію додзвонитися не можу
- VOV
- Коронована особа
Це потрібно запитати у цієї організації... Якщо поки що все нормально, то це добре. Але в будь який момент може погіршати якщо хтось із сторонніх зверне на це увагу перевіряючих органів.natik1987 писав:Добрий день! Скажіть будь ласка, що буде як що бюджетна організація не вносила на є-дату нічого, тільки зарееструвалась і все?
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
- VOV
- Коронована особа
Я так розумію, що питання в тому що робити установам в яких на даний момент нічого не внесено. Думаю що вносити з 2015 року... це абсурд. Я за те щоб завжди починати вносити з поточного моменту. Якщо хтось має якісь аргументовані точки зору на це питання, хотілося б почути.Радистка_Кэт писав:Лично я вносила все, начиная с 2015 года...
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1396 разів
- Контактна інформація:
Я вважаю, що з момента вводу в промислову експлуатацію!VOV писав:Я так розумію, що питання в тому що робити установам в яких на даний момент нічого не внесено. Думаю що вносити з 2015 року... це абсурд. Я за те щоб завжди починати вносити з поточного моменту. Якщо хтось має якісь аргументовані точки зору на це питання, хотілося б почути.Радистка_Кэт писав:Лично я вносила все, начиная с 2015 года...
-
- Новачок
- Дякував (ла): 2 рази
доброго дня! 2 дні вносила дані в шаблон і при збережені вискакує віконечко (у вкладенні). що робити? в когось таке було?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- VOV
- Коронована особа
Натискайте "Да". А потім відкрийте повторно перевірити чи все нормально. Це скоріш за все попередження про якісь особливості форматування.миронюк виктория писав:доброго дня! 2 дні вносила дані в шаблон і при збережені вискакує віконечко (у вкладенні). що робити? в когось таке було?
-
- Новачок
VOV, доброго дня. Допоможіть, будь ласка, виправити помилку. Занесла всі звіти за IV квартал 2017 року у розділі звітів за 2018-й рік (тобто за IV квартал 2018 року). Чи можливо якось це виправити??? Не знаю, що робити... На гарячу лінію додзвонитися не можу
- nessa-iness
- Мешканець
- Регіон: Херсонская Область
- Дякував (ла): 56 разів
- Подякували: 58 разів
Нічого не зробите, у мене було таке - прийшлося заново створювати, повезло , що строки ще не вийшли були. В самих звітах змініть що це за 2017 рік і не видаляйте. Ви ж їх оприлюднили, умови виконані.oksana_g. писав:VOV, доброго дня. Допоможіть, будь ласка, виправити помилку. Занесла всі звіти за IV квартал 2017 року у розділі звітів за 2018-й рік (тобто за IV квартал 2018 року). Чи можливо якось це виправити??? Не знаю, що робити... На гарячу лінію додзвонитися не можу
- VOV
- Коронована особа
Тут дійсно ніхтокрім розробників допомогти не зможе. Або так як рекомендували вище, просто внести вірні звіти і все.oksana_g. писав:VOV, доброго дня. Допоможіть, будь ласка, виправити помилку. Занесла всі звіти за IV квартал 2017 року у розділі звітів за 2018-й рік (тобто за IV квартал 2018 року). Чи можливо якось це виправити??? Не знаю, що робити... На гарячу лінію додзвонитися не можу
-
- Квартирант
- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 3 рази
Доброго дня! Скажіть будь-ласка чи потрібно вносити ІПН ФОПа в Єдату чи вносити 000 чи ххх. Ніхто дозволу у ФОПів на оприлюднення персональних даних не бере чи його вже й не потрібно брати?
- VOV
- Коронована особа
Як роз'яснили розробники, ІПН потрібно вносити повністю. А вже власне захист персональних даних буде здійснюватися при перегляді цих даних у випадку коли вибраний тип контрагента ФОП.bodya_93 писав:Доброго дня! Скажіть будь-ласка чи потрібно вносити ІПН ФОПа в Єдату чи вносити 000 чи ххх. Ніхто дозволу у ФОПів на оприлюднення персональних даних не бере чи його вже й не потрібно брати?
- VOV
- Коронована особа
Якщо внесли вірно, то нічого переживати. Оожливо просто невірно відображається договір засобами порталу.JAFA писав:Хто знає, як вносити додаткові угоди, які встановлюють суму догомору на 2018 рік? Я внесла додатковою угодою суму, але вартість договору показує попереднього року.
Доброго скажіть а органам місцевого самоврядування треба подавати цей звіт?VOV писав:Це неодноразово вказувалося скрізь, в тому числі і розробниками.ЄвгеніяМих писав:підскажіть, будь ласка, де це прописано?EVGENIY писав:НІРомашкина78 писав:Добрый день! у меня вопрос: мы бюджетная организация, нужно ли заполнять "Звіт про обсяг платежів за договорами у розрізі товарів, робіт і послу"?
Цей звіт подають "утворені в установленому порядку органами державної влади, органами влади Автономної Республіки Крим чи органами місцевого самоврядування та уповноважені на отримання державних коштів, взяття за ними зобов’язань і здійснення платежів, у тому числі державні, казенні, комунальні підприємства, а також господарські товариства, у статутному капіталі яких державна або комунальна частка акцій (часток, паїв) перевищує 50 відсотків, їхні дочірні підприємства, а також підприємства, господарські товариства, у статутному капіталі яких 50 і більше відсотків належить державним, у тому числі казенним, комунальним підприємствам та господарським товариствам, у статутному капіталі яких державна або комунальна частка акцій (часток, паїв) перевищує 50 відсотків, об’єднання таких підприєм
- VOV
- Коронована особа
Враховуючи процитований текст, запитання виглядає більш ніж дивно ;)likiy1985 писав:Доброго скажіть а органам місцевого самоврядування треба подавати цей звіт?VOV писав:Це неодноразово вказувалося скрізь, в тому числі і розробниками.ЄвгеніяМих писав:підскажіть, будь ласка, де це прописано?EVGENIY писав:НІРомашкина78 писав:Добрый день! у меня вопрос: мы бюджетная организация, нужно ли заполнять "Звіт про обсяг платежів за договорами у розрізі товарів, робіт і послу"?
Цей звіт подають "утворені в установленому порядку органами державної влади, органами влади Автономної Республіки Крим чи органами місцевого самоврядування та уповноважені на отримання державних коштів, взяття за ними зобов’язань і здійснення платежів, у тому числі державні, казенні, комунальні підприємства, а також господарські товариства, у статутному капіталі яких державна або комунальна частка акцій (часток, паїв) перевищує 50 відсотків, їхні дочірні підприємства, а також підприємства, господарські товариства, у статутному капіталі яких 50 і більше відсотків належить державним, у тому числі казенним, комунальним підприємствам та господарським товариствам, у статутному капіталі яких державна або комунальна частка акцій (часток, паїв) перевищує 50 відсотків, об’єднання таких підприєм
-
- Новачок
- Регіон: Киевская область
Підкажіть будь ласка. Якщо на протязі 2015-2018 року в програмі вносилось все крім Специфікацій до Договору/Накладних/Актів. Чи є порушенням не внесення Специфікацій? Завчасно дякую.
- VOV
- Коронована особа
Взагалі то факту порушенням вважається будь яке неповне оприлюднення інформації але по факту до цього можна причепитися лише коли цілеспрямовано перевірити Ваші внесені дані. Тому якщо є можливість то бажано внести (починаючи з новіших) якщо ж ні, то хоч наступні оприлюднювати із специфікаціями.КНП ЦПМСД 1 писав:Підкажіть будь ласка. Якщо на протязі 2015-2018 року в програмі вносилось все крім Специфікацій до Договору/Накладних/Актів. Чи є порушенням не внесення Специфікацій? Завчасно дякую.
-
- Новачок
- Регіон: Киевская область
- VOV
- Коронована особа
В такому випадку договір вносите без специфікації. А коли будите вносити накладну то введете специфікацію. Специфікація у договір вноситься у випадку її конкретної наявності в ньому.Ирина5308 писав:Добрый день!
Подскажи пожалуйста, а если в договоре нет спецификации? создавать ее на основании накладных?
- Ирина5308
- Мандрівник
- Регіон: Днепропетровская Область
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 3 рази
Спасибо!VOV писав:В такому випадку договір вносите без специфікації. А коли будите вносити накладну то введете специфікацію. Специфікація у договір вноситься у випадку її конкретної наявності в ньому.Ирина5308 писав:Добрый день!
Подскажи пожалуйста, а если в договоре нет спецификации? создавать ее на основании накладных?