доброго дня, підкажіть , будь ласка, як внести звіти за ІІ квартал в програму по КПКВ 2501520 і 2501700?
В довіднику відсутні в переліку (хотіла внести вручну...)
Всем страдающим на Є-data!
Добрый день, с квартального отчета в Excel (в казначейство) не выгружаются формы в е- дату. Что мне надо сделать ?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Так они выгружаются уже из Е-Звитности я не слежу теперь что там меняется в дбф или нет, думал никому оно уже ненадо
-
- Мандрівник
- Регіон: Луганская Область
- Дякував (ла): 5 разів
Підкажіть, будь ласка, ми бюджетна установа (відділ освіти), чи потрібно нам подавати в Є-даті Звіт про обсяг платежів за договорами у розрізі товарів?
Добрий день, від вчора 06.02.2023р. не дає загружати в є-дату csv файли пише таке: Наступні рядки мають невідповідну кількість колонок або невірний формат, перевірте правильність використання символів [;] та ["]; Рядки № 0,1 чому не хоче ?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Це проблема у самій є-даті я до них писав ось що отримав: "Проблема з імпортом договорів наразі вирішується нашими технічними спеціалістами- будь ласка, спробуйте імпортувати пізніше."
Сьогодні з ранку в чаті один з користувачів вирахував що в є-дату імпортується нормально якщо прибрати стовпчик "ID_Договору_у_Prozorro"
дякую за відповідь....стовпчик "ID_Договору_у_Prozorro" прибрала але все рівно не завантажує, і пише те саме...
Я скачала їх файл для імпорту договорів і там заповнила. Так проходить
Доброго дня! не можу відправити пакет договору в ІПК " Місцевий бюджет" випадає осьтака ПОМИЛКА: Документ №ТЕК00000315 (extId = cc0cc55e-78e1-4c76-8992-a4fbb13be2bb); поле specifications[0].itemCost; Не вірний формат числових даних (12 - ціла частина, 4 - дробова частина).Що це таке? І як його виправити?