де це писали?VOV писав:Писали що з 01.01.2018irina.skripka писав:скажіть, будь ласка, обов'язкове внесення коду товару за ДК 2015 починається з даних з 01.01.2018, чи вже у даних за 4 квартал 2017 ОБОВ'ЯЗКОВО вводити?
Всем страдающим на Є-data!
- irina.skripka
- Мешканець
- Регіон: Черниговская область
- Дякував (ла): 24 рази
- Подякували: 7 разів
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
В новинах на сайті ЄДата писали що за 4 квартал заповнювати поле в разі наявності (я так розумію - в договорі) а для договорів укладених з 01.01.2018 заповнення поля буде облвязкове (виходить навіть коли його немає в договорі то щось ставити).irina.skripka писав:де це писали?VOV писав:Писали що з 01.01.2018irina.skripka писав:скажіть, будь ласка, обов'язкове внесення коду товару за ДК 2015 починається з даних з 01.01.2018, чи вже у даних за 4 квартал 2017 ОБОВ'ЯЗКОВО вводити?
Хоча поки вони ніяк не введуть нових файлів обміну то це питання якось до кінця не зрозуміле, адже приймаються введені договори без цього поля.
- VOV
- Коронована особа
Вони роз'яснювали, що пишимо повністю весь код.buhg писав:VOV, подскажите уже запуталась коді ОКПО для ФОП пишем или 0 ставим,спасибо
Я так зрозумів, що вони автоматично будуть приховувати цей код при перегляді у випадку вибору відповідного типу контрагента
-
- Мандрівник
- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 5 разів
Дякую)))VOV писав:Теоретично потрібно. Але практично якщо до цього не було проблем з відсутністю інформації за попередні роки то можливо і не з'явиться. Головне щоб всі поточні дані вносилися вчасно.A_M_Alex писав:Доброго дня! Допоможіть, будь-ласка) Чи потрібно вводити на е-дату договори, акти, накладні за минулі роки (у моєму випадку - 2016 та 2017 рік). До цього часу ніхто не вводив цю інформацію на е-дату! Я нова людина в установі, і ще плаваю в цьому!!! Буду вдячна за інформацію))))
-
- Мандрівник
- Регіон: Луганская Область
Скажіть, чи потрібно вносити договір про надання субвенції ( сільська рада надавала субвенцію районній раді)? І ще питання: чи потрібно вносити штраф до ДФС ( наклали за помилку в звіті)
- VOV
- Коронована особа
Я вважаю що в першому випадку - ні. Перше - це міжбюджетні трансферти що не є договірними відносинами які попадають під оприлюднення.Хворостяновка писав:Скажіть, чи потрібно вносити договір про надання субвенції ( сільська рада надавала субвенцію районній раді)? І ще питання: чи потрібно вносити штраф до ДФС ( наклали за помилку в звіті)
Щодо другого важко сказати, по суті воно також не є договірними відносинами по використанню бюджетних коштів, хоча є штрафом який потрібно б оприлюднити, але тоді ьреба привязувати до якогось договру, а до якого?
-
- Новачок
- Регіон: Кировоградская область
- Дякував (ла): 3 рази
підскажіть, будь ласка, де це прописано?EVGENIY писав:НІРомашкина78 писав:Добрый день! у меня вопрос: мы бюджетная организация, нужно ли заполнять "Звіт про обсяг платежів за договорами у розрізі товарів, робіт і послу"?
- VOV
- Коронована особа
Це неодноразово вказувалося скрізь, в тому числі і розробниками.ЄвгеніяМих писав:підскажіть, будь ласка, де це прописано?EVGENIY писав:НІРомашкина78 писав:Добрый день! у меня вопрос: мы бюджетная организация, нужно ли заполнять "Звіт про обсяг платежів за договорами у розрізі товарів, робіт і послу"?
Цей звіт подають "утворені в установленому порядку органами державної влади, органами влади Автономної Республіки Крим чи органами місцевого самоврядування та уповноважені на отримання державних коштів, взяття за ними зобов’язань і здійснення платежів, у тому числі державні, казенні, комунальні підприємства, а також господарські товариства, у статутному капіталі яких державна або комунальна частка акцій (часток, паїв) перевищує 50 відсотків, їхні дочірні підприємства, а також підприємства, господарські товариства, у статутному капіталі яких 50 і більше відсотків належить державним, у тому числі казенним, комунальним підприємствам та господарським товариствам, у статутному капіталі яких державна або комунальна частка акцій (часток, паїв) перевищує 50 відсотків, об’єднання таких підприємств."
-
- Новачок
- Регіон: Кировоградская область
- Дякував (ла): 3 рази
-
- Мандрівник
- Дякував (ла): 2 рази
Добрый день! у кого была такая проблема.. при входе в свой кабинет пользователя выбивает чужой кабинет пользователя, с совершенно чужими данными???
-
- Мандрівник
- Подякували: 3 рази
Доброго дня!! Так було, потім цей глюк зникBobrova Nataliia писав:Добрый день! у кого была такая проблема.. при входе в свой кабинет пользователя выбивает чужой кабинет пользователя, с совершенно чужими данными???
- JAFA
- Мешканець
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 21 раз
Вашу платіжку ДКСУ автоматично викидає на єдату, тож вона вже оприрлюднена ( щодо штрафу, і щодо трансферту).VOV писав:Я вважаю що в першому випадку - ні. Перше - це міжбюджетні трансферти що не є договірними відносинами які попадають під оприлюднення.Хворостяновка писав:Скажіть, чи потрібно вносити договір про надання субвенції ( сільська рада надавала субвенцію районній раді)? І ще питання: чи потрібно вносити штраф до ДФС ( наклали за помилку в звіті)
Щодо другого важко сказати, по суті воно також не є договірними відносинами по використанню бюджетних коштів, хоча є штрафом який потрібно б оприлюднити, але тоді ьреба привязувати до якогось договру, а до якого?
- VOV
- Коронована особа
Але ж мова йде не про платіжні документи а про договори та накладені штрафи.JAFA писав:Вашу платіжку ДКСУ автоматично викидає на єдату, тож вона вже оприрлюднена ( щодо штрафу, і щодо трансферту).VOV писав:Я вважаю що в першому випадку - ні. Перше - це міжбюджетні трансферти що не є договірними відносинами які попадають під оприлюднення.Хворостяновка писав:Скажіть, чи потрібно вносити договір про надання субвенції ( сільська рада надавала субвенцію районній раді)? І ще питання: чи потрібно вносити штраф до ДФС ( наклали за помилку в звіті)
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Дякував (ла): 46 разів
Сегодня ж последний день для 4 квартала?
Сайт не работает, не успела подписать(
-
- Мандрівник
- Регіон: Черновицкая область
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 5 разів
Почему сегодня последний день? Вроде как завтра У меня пока работает, сижу набираюРадистка_Кэт писав:Сегодня ж последний день для 4 квартала?
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
Я вот понять не могу, почему для этих сроков не работает перенос на первый рабочий день по ЦКУ?
- VOV
- Коронована особа
Тому що згідно цих строків поки що ніяких санкцій ні до кого не примінялося.Радистка_Кэт писав:Я вот понять не могу, почему для этих сроков не работает перенос на первый рабочий день по ЦКУ?
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 16 разів
Внесла 2 лютого всі звіти, до 9 години сайт працював добре, а потім"глюкав", за кілька спроб підписала внесену інформацію, все було підписано. Вчора випадково зайшла вдома на портал, виявилось, що три останні звіти не підписані. Сьогодні зранку мусила їхати на роботу, щоб підписати, бо сьогодні останній день.
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
Дело в том, что есть еще и внутренние проверки. НАпример, у нас недавно был внутренний аудит из вышестоящей, который проверял, в том числе, и е-дату. А, поскольку, никаких официальных писем от них нет, формально, закон уже работает в полную силу. Пусть штраф и не выставят, но нарушение напишутVOV писав:Тому що згідно цих строків поки що ніяких санкцій ні до кого не примінялося.Радистка_Кэт писав:Я вот понять не могу, почему для этих сроков не работает перенос на первый рабочий день по ЦКУ?
- VOV
- Коронована особа
Якщо для цього тепер використовують контроль вищестоящої організації, то тепер зрозуміло.Радистка_Кэт писав:Дело в том, что есть еще и внутренние проверки. НАпример, у нас недавно был внутренний аудит из вышестоящей, который проверял, в том числе, и е-дату. А, поскольку, никаких официальных писем от них нет, формально, закон уже работает в полную силу. Пусть штраф и не выставят, но нарушение напишутVOV писав:Тому що згідно цих строків поки що ніяких санкцій ні до кого не примінялося.Радистка_Кэт писав:Я вот понять не могу, почему для этих сроков не работает перенос на первый рабочий день по ЦКУ?
-
- Новачок
- Регіон: Тернопольская Область
- Дякував (ла): 2 рази
У мене ще інша проблема! Три дні не можу підписати звіти, вибиває що сертифікат не дійсний або пошкоджений. Але ж цим самим ключем на e-tender все підписується. Що робити?
-
- Мешканець
- Регіон: Львовская область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 15 разів
Доброго вечора!Підкажіть будь ласка як зареєструватись в є-даті,вже 4 дні ніяк не можу створити кабінет,заповнюю всі дані,і просто крутить синій квадрат,залишала на ніч і все без змін((((((
- VOV
- Коронована особа
Зверніться до розробників сайту. Може вони Вам допоможуть з технічними проблемами при реєстрації.male4a писав:Доброго вечора!Підкажіть будь ласка як зареєструватись в є-даті,вже 4 дні ніяк не можу створити кабінет,заповнюю всі дані,і просто крутить синій квадрат,залишала на ніч і все без змін((((((
-
- Мешканець
писала їм і ніякої відповіді немає(((((((((((((((VOV писав:Зверніться до розробників сайту. Може вони Вам допоможуть з технічними проблемами при реєстрації.male4a писав:Доброго вечора!Підкажіть будь ласка як зареєструватись в є-даті,вже 4 дні ніяк не можу створити кабінет,заповнюю всі дані,і просто крутить синій квадрат,залишала на ніч і все без змін((((((
-
- Мешканець
писала їм і ніякої відповіді немає(((((((((((((((VOV писав:Зверніться до розробників сайту. Може вони Вам допоможуть з технічними проблемами при реєстрації.male4a писав:Доброго вечора!Підкажіть будь ласка як зареєструватись в є-даті,вже 4 дні ніяк не можу створити кабінет,заповнюю всі дані,і просто крутить синій квадрат,залишала на ніч і все без змін((((((
-
- Новачок
- Регіон: Запорожская область
В мене також цілий день крутить синій квадрат (не можу підписати звіти), вже не знаю що робити(((((((((((((
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
А вы выбрали там вид ключа?ksenka писав:У мене ще інша проблема! Три дні не можу підписати звіти, вибиває що сертифікат не дійсний або пошкоджений. Але ж цим самим ключем на e-tender все підписується. Що робити?