Освоєння FІТ- Бюджет
-
- Новачок
- Регіон: Кировоградская область
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, чому немає функції автоматичного завантаження виписок (наприклад, з програми СДО)?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Як ви оберете рахунок обліку із виписки? Як ви це собі уявляєте? Як отримані асигнування або надходження на спец рахунок ви рознесете по рахункам бухобліку автоматично?evgenia-grig@ukr.net писав:Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, чому немає функції автоматичного завантаження виписок (наприклад, з програми СДО)?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Там працює техпідтримка онлайн!УПСЗН_Хм писав:Доброго дня. Підкажіть, як ввести рахунок для здійснення виплат по лікарняних отриманих від ФСС?
і в
-
- Новачок
- Регіон: Харьковская Область
- Дякував (ла): 1 раз
Ознайомлююсь другий день. Не можу знайти техпідтримку. Питання про договори які зареєстровані в січні (в мережі), а мені потрібно зареєструвати фінансове в квітні. Як це зробити?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
lara5110 писав:Ознайомлююсь другий день. Не можу знайти техпідтримку. Питання про договори які зареєстровані в січні (в мережі), а мені потрібно зареєструвати фінансове в квітні. Як це зробити?
-
- Мандрівник
- Регіон: Черниговская область
- Дякував (ла): 9 разів
Доброго дня! Хочу подякувати за створення платформи FIT-бюджет. Вона легка в освоєнні. З задоволенням користуюся нею та пропоную іншим. Але є недоліки. Якщо працівник відпрацював не повний місяць, неправильно розраховує надбавку за стаж і інтенсивність. Чи буде виправлена ця помилка? І коли будуть формуватися картки аналітичного обліку видатків, асигнувань, зобов'язань?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Два дні тому виправили!! Всі помилки які виникають в програмі ми виправляємо! Розробка не стоїть на місці, а постійно триває!!Marusnata писав:Доброго дня! Хочу подякувати за створення платформи FIT-бюджет. Вона легка в освоєнні. З задоволенням користуюся нею та пропоную іншим. Але є недоліки. Якщо працівник відпрацював не повний місяць, неправильно розраховує надбавку за стаж і інтенсивність. Чи буде виправлена ця помилка? І коли будуть формуватися картки аналітичного обліку видатків, асигнувань, зобов'язань?
На рахунок картки фактичних видатків, я особисто вважаю її треба відміняти, тому що питань по її заповненню безліч і на жодне з них не відповідає мінфін! Я наприклад бачу щоб ця картка виглядала ось
-
- Новачок
- Регіон: Кировоградская область
Як внести в програму дебіторську заборгованість яка була станом на 01.01.2019 року. Крадіжка майна та лікарняні. Служба підтримки мовчить.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
операції вручну Дт 2111 Кр 5512 так само і лікарняні Дт 2114 Кр 6511sovbez@kir писав:Як внести в програму дебіторську заборгованість яка була станом на 01.01.2019 року. Крадіжка майна та лікарняні. Служба підтримки мовчить.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Поки що ні, зараз цей функціонал в розробці, очікується десь в травні! Буде і формуватись і підписуватись і відправлятись!Nadin писав:Добрий аечір, чи формується у програмі звітність з ЄСВ, 1ДФ?