savrun@meta.ua писав:доброго дня!!! Допоможіть, Як правильно додати в джерелах фінансуваннях по місцевому бюджеті кілька ПКВКМБ і як тоді по их ПКВКМБ внести два рахунки???
З почтаку дадайте в Довідник - КПК МБ, два ваших кпк! Потім створіть два джерела з цими кпк! Там на сайті з ліва внизу написано техпідтримка, туди тиркніть і можете там питати!
Доброго дня! Я вирішила приєднатися до користувачів FITбюджет. І одразу виникають запитання. В рахунку на оплату вказано: "Місяці передплати 3 01.01.2019 по 31.12.2019. Якщо я хочу оплатити доступ до цієї програми в грудні 2018, чи не буде це видатками майбутніх періодів? Чи потрібно мені брати дозвіл у розпорядника вищого рівня на передплату? Підкажіть, хто вже стикався з такою ситуацією.
Marusnata писав:Доброго дня! Я вирішила приєднатися до користувачів FITбюджет. І одразу виникають запитання. В рахунку на оплату вказано: "Місяці передплати 3 01.01.2019 по 31.12.2019. Якщо я хочу оплатити доступ до цієї програми в грудні 2018, чи не буде це видатками майбутніх періодів? Чи потрібно мені брати дозвіл у розпорядника вищого рівня на передплату? Підкажіть, хто вже стикався з такою ситуацією.
Це оплата за доступ, послуга! Послуга буде надана в цьому році, тобто доступ буде відкрито! Так само як і інше ПЗ ви купуєте зараз, а користуєтесь в майбутньому!
Доброго ранку! Чи можливо в даній програмі ведення бух. обліку за декількома КПК, тобто наприклад, меморіальних ордерів №6 буде три ,-1, 6-2, 6-3 , №2 буде теж три і т. д.
rayrada писав:Доброго ранку! Чи можливо в даній програмі ведення бух. обліку за декількома КПК, тобто наприклад, меморіальних ордерів №6 буде три ,-1, 6-2, 6-3 , №2 буде теж три і т. д.
Ця можливість є! Більш того можете відокремлювати райбюджет від облбюджету якщо треба! Для наприклад УПСЗН це дуже зручно! Якщо ви рада то і для вас, все ведеться в розрізі КПК!
Ми працюємо у програмі з 2018 року. Маємо рахунок на оплату 9000,00 грн на 2019 рік (три облікові записи) На 2019 рік будуть відкриватися нові із іншими паролями чи продовжуємо під тими що є.
Чи можна перетягнути залишки по матеріалах із програми іншої у фіт-бюджет.
taja-nti писав:Ми працюємо у програмі з 2018 року. Маємо рахунок на оплату 9000,00 грн на 2019 рік (три облікові записи) На 2019 рік будуть відкриватися нові із іншими паролями чи продовжуємо під тими що є.
https://fit.com.ua/help/nalashtuvannya/koristuvachi Під один логіном одночасно працювати не можна і неможливо, треба для кожного користувача окремий робити!! І потім головбух зможе налаштовувати доступ для кожного!
Розмежування та налаштування доступу до окремих розділів обліку окремого облікового запису буде зроблено трішки пізніше!
taja-nti писав:Ми працюємо у програмі з 2018 року. Маємо рахунок на оплату 9000,00 грн на 2019 рік (три облікові записи) На 2019 рік будуть відкриватися нові із іншими паролями чи продовжуємо під тими що є.
Я не вірно прочитав ваше повідомлення! Сорі! Якщо всі три вже працюють! То паролі і логіни залишаться ті самі! Подумав що ви докупили допміста! Вибачте!
Базік писав:Добрый день!
Стоит ли покупать эту программу,насколько она удобна,поделитесь опытом,пожалуйста)
Подзвоніть в колцентр вам дадуть демодоступ і подивіться все самі! КРАЩЕ ОДИН РАЗ ПОБАЧИТИ НІЖ СТО РАЗ ПОЧУТИ! Цей форум належить ФАКТОРУ, FIT розшифровується як Фактор-IT, я в команді розробників, думаєте зараз буду погано про програму казати?
Доброго вечора, допоможіть, будь-ласка, внести в кошторис видатки по спецфонду, бо видатки по загальному фонду вже внесені і програма пише "видатки по КЕКВ 2210 вже є". Дякую.
rayrada писав:Доброго вечора, допоможіть, будь-ласка, внести в кошторис видатки по спецфонду, бо видатки по загальному фонду вже внесені і програма пише "видатки по КЕКВ 2210 вже є". Дякую.
в коштрисs станьте на КЕКВ 2210 и тицніть два рази, там відкриється дві строчки одна по ЗФ інша по СФ! Чому ви не пишите в техпідтримку??????????????
Відповідаю на запитання про техпідтримку. Техпідтримка може скинути скріншот, таке я й сама прочитаю або відповідає, що на жаль перевантаження на лінії. Тому ви вже допомагайте нам по-можливості. В мене не створюються юридичні. Наприклад, ввела інформацію в контрагенти, договір, коли заходжу в юридичні натискаю Сформувати" з'являється список введених договорів, далі має бути крок "створити юридичне зоб." після вибору відповідної стрічки..... але нічого не відбувається, хоч тисни і 20 разів. Дякую.
rayrada писав:Відповідаю на запитання про техпідтримку. Техпідтримка може скинути скріншот, таке я й сама прочитаю або відповідає, що на жаль перевантаження на лінії. Тому ви вже допомагайте нам по-можливості. В мене не створюються юридичні. Наприклад, ввела інформацію в контрагенти, договір, коли заходжу в юридичні натискаю Сформувати" з'являється список введених договорів, далі має бути крок "створити юридичне зоб." після вибору відповідної стрічки..... але нічого не відбувається, хоч тисни і 20 разів. Дякую.
Ви подивіться на скріншот вище, я вам тричі вже його додавав в повідомлення, кожного разу пишу про техпідтримку, а ви все одно про своє!!! Ви не плутайте колцентр з техпідтримкою!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Юридічні створюйте ПРЯМ в ДОГОВОРІ а там формуються РЕЄЄСТРИ!
rayrada писав:Відповідаю на запитання про техпідтримку. Техпідтримка може скинути скріншот, таке я й сама прочитаю або відповідає, що на жаль перевантаження на лінії. Тому ви вже допомагайте нам по-можливості. В мене не створюються юридичні. Наприклад, ввела інформацію в контрагенти, договір, коли заходжу в юридичні натискаю Сформувати" з'являється список введених договорів, далі має бути крок "створити юридичне зоб." після вибору відповідної стрічки..... але нічого не відбувається, хоч тисни і 20 разів. Дякую.
Маю кілька побажань, щодо роботи ФІТ-бюджету
Додайте можливість вводити цифровою клавіатурою КЕКВ, МФО і т.д. , так як щоразу розкривати всю ієрархію та шукати необхідний код не зовсім зручно та й займає дорогоцінний час.
Іще ВЕЛИЧЕЗНЕ ПРОХАННЯ додайте в оборотку поряд із номерами рахунків/субрахунків їх назви (по принципу 1С), я переконана що більшість користувачів напам'ять не знають бюджетного плану рахунків, і від ти 5-тизначних субрахунків вже "рябить в очах.
Загалом програма досить зручна буде, коли все запрацює і ми "пристріляємся".
P.S. Коли планується введення в роботу розділу з/п? аванс прийшлось нараховувати вручну....
Додайте можливість вводити цифровою клавіатурою КЕКВ, МФО і т.д. - буде зроблено згодом!
додайте в оборотку поряд із номерами рахунків/субрахунків їх назви - буде до кінця тижня
P.S. Коли планується введення в роботу розділу з/п? аванс прийшлось нараховувати вручну.... - взагалі то планувалось в січні, але ми вибиваємось з графіка :((
Василь Лаврюк писав:Доброго дня. Як водити рахунки і Акти до договорів, і як в подальшому їх експортувати в Є-Дату ??? (техпідтримка ігнорує, навіть чат закрили)
Техпідтримка працює з 9-00, вони фізично не могли закрити чат тому що їх не було! У нас показує що ви закрили сайт! Тому напишіть ще раз! І подивіться пошту, відповідь вам надали туди!