Освоєння FІТ- Бюджет

Платформа для ведення бухгалтерського обліку та нарахування заробітної плати в бюджетній установі
Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Базік писав:Добрый день!
Стоит ли покупать эту программу,насколько она удобна,поделитесь опытом,пожалуйста)
Подзвоніть в колцентр вам дадуть демодоступ і подивіться все самі! КРАЩЕ ОДИН РАЗ ПОБАЧИТИ НІЖ СТО РАЗ ПОЧУТИ! Цей форум належить ФАКТОРУ, FIT розшифровується як Фактор-IT, я в команді розробників, думаєте зараз буду погано про програму казати?  :31:

Базік
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 25 березня 2016, 15:21
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Базік »

Ми її вже придбали,тому тепер будемо з вами співпрацювати,та питання задавати :11: :52:

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Базік писав:Ми її вже придбали,тому тепер будемо з вами співпрацювати,та питання задавати :11: :52:
Чудово! Всі питання ви онлайн можете задавати в техпідтримці!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

rayrada
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 188
З нами з: 17 жовтня 2013, 09:23
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення rayrada »

Доброго дня! Як ввести план асигнувань, там немає діючих клавіш як при введенні которису????

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

rayrada писав:Доброго дня! Як ввести план асигнувань, там немає діючих клавіш як при введенні которису????
там клітиночки можна редагувати, спробуйте два раза тицнуть на клітинці! Якщо я вірно зрозумів ваше питання!
https://fit.com.ua/help/pochatok-roboti ... t-byudzhet

rayrada
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 188
З нами з: 17 жовтня 2013, 09:23
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення rayrada »

Доброго вечора, допоможіть, будь-ласка, внести в кошторис видатки по спецфонду, бо видатки по загальному фонду вже внесені і програма пише "видатки по КЕКВ 2210 вже є". Дякую.

rayrada
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 188
З нами з: 17 жовтня 2013, 09:23
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення rayrada »

Ще запитання, що вводиться спочатку зобов'язання чи платіжне доручення?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

rayrada писав:Доброго вечора, допоможіть, будь-ласка, внести в кошторис видатки по спецфонду, бо видатки по загальному фонду вже внесені і програма пише "видатки по КЕКВ 2210 вже є". Дякую.
в коштрисs станьте на КЕКВ 2210 и тицніть два рази, там відкриється дві строчки одна по ЗФ інша по СФ! Чому ви не пишите в техпідтримку??????????????

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

rayrada писав:Ще запитання, що вводиться спочатку зобов'язання чи платіжне доручення?
Договори->ЮЗ->ФЗ->ПД->ВИПИСКА
Чому в техпідтримку не пишите??????????

rayrada
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 188
З нами з: 17 жовтня 2013, 09:23
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення rayrada »

Дякую за відповіді! А куди це писати в техпідтримку, мабуть в допомогу в самій програмі?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

я же вот в єтом сообщении даже скриншот приложил
вот еще раз
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

rayrada
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 188
З нами з: 17 жовтня 2013, 09:23
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення rayrada »

Відповідаю на запитання про техпідтримку. Техпідтримка може скинути скріншот, таке я й сама прочитаю або відповідає, що на жаль перевантаження на лінії. Тому ви вже допомагайте нам по-можливості. В мене не створюються юридичні. Наприклад, ввела інформацію в контрагенти, договір, коли заходжу в юридичні натискаю Сформувати" з'являється список введених договорів, далі має бути крок "створити юридичне зоб." після вибору відповідної стрічки..... але нічого не відбувається, хоч тисни і 20 разів. Дякую.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

rayrada писав:Відповідаю на запитання про техпідтримку. Техпідтримка може скинути скріншот, таке я й сама прочитаю або відповідає, що на жаль перевантаження на лінії. Тому ви вже допомагайте нам по-можливості. В мене не створюються юридичні. Наприклад, ввела інформацію в контрагенти, договір, коли заходжу в юридичні натискаю Сформувати" з'являється список введених договорів, далі має бути крок "створити юридичне зоб." після вибору відповідної стрічки..... але нічого не відбувається, хоч тисни і 20 разів. Дякую.
Ви подивіться на скріншот вище, я вам тричі вже його додавав в повідомлення, кожного разу пишу про техпідтримку, а ви все одно про своє!!! Ви не плутайте колцентр з техпідтримкою!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Юридічні створюйте ПРЯМ в ДОГОВОРІ а там формуються РЕЄЄСТРИ!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

ну вот же она
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

rayrada писав:Відповідаю на запитання про техпідтримку. Техпідтримка може скинути скріншот, таке я й сама прочитаю або відповідає, що на жаль перевантаження на лінії. Тому ви вже допомагайте нам по-можливості. В мене не створюються юридичні. Наприклад, ввела інформацію в контрагенти, договір, коли заходжу в юридичні натискаю Сформувати" з'являється список введених договорів, далі має бути крок "створити юридичне зоб." після вибору відповідної стрічки..... але нічого не відбувається, хоч тисни і 20 разів. Дякую.
напишіть мені в особисту ваш телефон!

julia_mog
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 13 квітня 2016, 17:08
Регіон: Сумская область

Повідомлення julia_mog »

Маю кілька побажань, щодо роботи ФІТ-бюджету  :7:
Додайте можливість вводити цифровою клавіатурою КЕКВ, МФО і т.д. , так як щоразу розкривати всю ієрархію  та шукати необхідний код не зовсім зручно та й  займає дорогоцінний час.
   Іще ВЕЛИЧЕЗНЕ ПРОХАННЯ :52: додайте в оборотку поряд із номерами рахунків/субрахунків їх назви (по принципу 1С), я переконана що більшість  користувачів напам'ять не знають бюджетного плану рахунків, і від ти 5-тизначних субрахунків вже "рябить  :52:  в очах.

Загалом програма досить зручна буде, коли все запрацює  :28: і ми "пристріляємся". 

P.S. Коли планується введення в роботу розділу з/п? аванс прийшлось нараховувати вручну....

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Додайте можливість вводити цифровою клавіатурою КЕКВ, МФО і т.д. - буде зроблено згодом!
додайте в оборотку поряд із номерами рахунків/субрахунків їх назви - буде до кінця тижня
P.S. Коли планується введення в роботу розділу з/п? аванс прийшлось нараховувати вручну.... - взагалі то планувалось в січні, але ми вибиваємось з графіка :((

Василь Лаврюк
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 18 липня 2018, 16:01
Регіон: Закарпатская область
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Василь Лаврюк »

Доброго дня. Як водити рахунки і Акти до договорів, і як в подальшому їх експортувати в Є-Дату ??? (техпідтримка ігнорує, навіть чат закрили)

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Василь Лаврюк писав:Доброго дня. Як водити рахунки і Акти до договорів, і як в подальшому їх експортувати в Є-Дату ??? (техпідтримка ігнорує, навіть чат закрили)
Техпідтримка працює з 9-00, вони фізично не могли закрити чат тому що їх не було! У нас показує що ви закрили сайт! Тому напишіть ще раз! І подивіться пошту, відповідь вам надали туди!

Юлюшка
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 16
З нами з: 13 грудня 2017, 19:10
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Юлюшка »

Здравствуйте! Подскажите, как удалить финансовые, которые не включены в реестр?! тех.поддержка не отвечает в сообщении

Юлюшка
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 16
З нами з: 13 грудня 2017, 19:10
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Юлюшка »

Юлюшка писав:Здравствуйте! Подскажите, как удалить финансовые, которые не включены в реестр?! тех.поддержка не отвечает в сообщении
Уже разобралась!

tatabis
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 09 лютого 2019, 19:04
Регіон: Полтавская область

Повідомлення tatabis »

Есть ли возможность добавлять дробления счетов , например 1113/0-поступления с местного бюджета,1113/1-спецфонд,1113/2-натуральная форма

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

tatabis писав:Есть ли возможность добавлять дробления счетов , например 1113/0-поступления с местного бюджета,1113/1-спецфонд,1113/2-натуральная форма
Это все аналитики! Зачем счета дробить? Каждый счет имеет такую аналитику и даже глубже!

tatabis
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 09 лютого 2019, 19:04
Регіон: Полтавская область

Повідомлення tatabis »

Только начинаем работу в программе. А когда будет активна зп?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

tatabis писав:Только начинаем работу в программе. А когда будет активна зп?
В данный момент она тестируется! Можно пробовать набирать графики работ, заводить Особові рахунки, потом пробовать Табеля и расчет, но могут быть еще ошибки! Просто это ж зарплата мы не хочем сырую выкатывать!

julia_mog
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 13 квітня 2016, 17:08
Регіон: Сумская область

Повідомлення julia_mog »

:23: "ДОКУМЕНТ МІСТИТЬ ПОМИЛКОВО ЗАПОВНЕНІ ПОЛЯ"
Яким чином я маю зрозуміти  де помилка?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

julia_mog писав::23: "ДОКУМЕНТ МІСТИТЬ ПОМИЛКОВО ЗАПОВНЕНІ ПОЛЯ"
Яким чином я маю зрозуміти  де помилка?
який саме? Що ви набираєте?

Аватар користувача
mirosa
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 34
З нами з: 31 серпня 2012, 14:09
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Мариуполь
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення mirosa »

А куди поділись два попередніх повідомлення? Навіщо їх видалили?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9010
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1227 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

mirosa писав:А куди поділись два попередніх повідомлення? Навіщо їх видалили?
я надав відповідь в особисту скриньку!

Аватар користувача
mirosa
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 34
З нами з: 31 серпня 2012, 14:09
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Мариуполь
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення mirosa »

Не має нічого

Відповісти

Повернутись до “FIT-Бюджет”