Відшкодування вартості ліків по програмі Доступні ліки

Бухгалтерські питання медичної реформи, перехід на новий план рахунків і всі питання що виникають у бухгалтерів
171717
Новачок
Новачок
Регіон: Николаевская область

Повідомлення 171717 »

Поки ви є розпорядниками, то можете перезаключити договори. Проблема настає, коли змінюєте статус на "одержувача". Казна про тристоронні договори не хоче навіть чути.

BuhMVOZ
Новачок
Новачок
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення BuhMVOZ »

Ярина писав:
novi4ok писав:
Ярина писав:
санек_ubr писав:Розпорядники коштів по Доступних ліках в особі РДА, які ваші дії???. Тишина, або всі все вже зробили, або не починали роботу в цьому напрямку. Нашу РДА сесією районної ради визначено розпорядником коштів по "Доступних ліках".Та і хто цим буде займатися(і нести відповідальність) теж невідомо, відділу або хоча б спеціаліста з охорони  здоров'я в структурі РДА немає. Знову все на бухгалтера. Не можу ні де узнати, який договір повинен бути на відшкодування лікарських засобів аптекам. SOS!!! Хто може, допоможіть.
КНП не заключає договір з аптеками, тепер заключає РДа або ОТГ. Про це сказано в вебінарах та листах. КНП тільки виписує рецепти, оплату проводять РДА або ОТГ.
Має бути трьохстороння угода, якщо КНП виписує рецепти, то має і контроль вести
Послухайте на 21 хвилині вебінару.https://www.youtube.com/watch?v=AyxVhIXG-v0
Якщо КНП виписує рецепти, то звичайно і контроль повинен вести КНП, але де про це написали хоча б раз, пишуть тільки про ОПЛАТУ, якщо договір  між РДА та аптекою, то КНП тут одразу відмахнеться ( мы здесь не причем). Про контроль ніхто окрім бухгалтера нічогісінько НЕ ЗНАЄ, усім керівникам начхати хто в РДА буде робити виборку по цим звітам аптечним із найменуванням діючої речовини. МОЗ відгуніться!! НАДАЙТЕ ДЕТАЛЬНІ РОЗ*ЯСНЕННЯ і терміново!!! у нас у бухгалтерів обмежений час!

marinasin
Мешканець
Мешканець
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення marinasin »

Коллеги а какими проводками вы отображаете доступни лики????? Это не трансферты, как обычные расчеты с поставщиками???? а вытраты необминнии???? ППц ППЦ

YanaTorik
Новачок
Новачок
Регіон: Хмельницкая область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення YanaTorik »

15041966 писав:Мені цікаво, що це за "доступні ліки", які препарати і в яких лікарнях і кому вони "доступні". В мене син вже півроку на хімії в олб.лікарні, щоб поставити на один день крапенницю мені коштує це 5-6 тис.грн. і жодного разу лікар не сказав що є щось "доступне", хочеться не плакать а вить...
 До програми доступні ліки входять видатки на ліки по гіпертонії, бронхіальній астмі, та таблетовані по цукровому діабету.

Відповісти

Повернутись до “Медичні установи із КУ в КНП”