Всем привет)))
Аліса: 08:15
ЛЯЛЯ: 08:23
Добрий ранок, запашної кави всім
Олена: 08:24
Доброго і смачного ранку, вдалого і спокійного дня!!1
окси: 08:25
Марина: 08:27
что то сегодня как то тяжко))))
Саша2: 08:40
Всім міцного здоров'я і вдалого дня!
фин: 08:40
всем привет!
фин: 08:41
Марина, вспомните ..стальной..хек. станет легче)
Новенька: 08:42
Доброе утро!
Юля: 08:44
Добрий ранок))) підкажіть будь-ласка яке чесло фінансує ФСС
EVGENIY: 08:45
Доброго ранку :) Всім гарного дня )))
сельбух: 08:45
Доброго утра ! Девочки, у кого ключи АЦСК "КС" заблокировали, что делаете дальше? Делать другие или подождать?
Новенька: 08:46
Сразу к вам с проблемой Подскажите пожалуйста! Ми "Центр безпеки громадян" Такая проблема... Водителя направляют заменять, на время отпуска, начальника караула. Обязана ли я платить ему разницу в окладе? Или на умотрение руководства. Читала разьяснение 30/39 и что то не пойму положено или нет
Людмила: 08:50
селіьбух, у нас теж ключі КС, наш представник сказав, що можливо відновлять у липні. Але я вже почала збирати документи у інше АЦСК
Марина: 08:52
фин, )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
сельбух: 08:53
Дякую, ми теж так зробимо , до липня ще довго чекати.
Ірина: 09:00
Доброго ранку,де можна подивитися приклад наказу про ізоляцію працівників.
Анна: 09:14
Доброе утро. Помогите,пожалуйста. Передаем автомобиль другой бюджетной организации, как правильно оформить передачу вместе с ним зимних шин, запчастей (не установленых), бензина в баке: акт передачи, накладная или ...?
ОМС: 09:18
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!
МАРИНА: 09:18
Доброе утро, EVGENIY! Віы вчера говорили о том, что делаете табличку для ОМС в экселе... Вы ее выложите в новостях или...? А то уж больно хочеться себя проверить...
Олена: 09:20
Доброе утро. Подскажите в программе РМ не могу увидеть набранные розпорядження.
Марина: 09:22
ОМС, привееет)))
EVGENIY: 09:24
МАРИНА, ща будет 5 минут
EVGENIY: 09:24
МАРИНА, оформляю новость
EVGENIY: 09:28
Оксана: 09:30
Олена, може не на тій даті дивитесь?
Оксана: 09:31
Олена, або глюк. Перезагрузіть. Або з найстройками щось не те, в менем таке одного разу було, то програміст настроїв.
Бух: 09:31
підкажіть змінився головний лікар, чи потрібно діючі договори оренди змінювати
Олена: 09:33
Оксана, думаю , что с настройками скорее всего. Но программиста нет, Не подскажите, как он сделал?
ОМС: 09:34
Марина, салют)))
Оксана: 09:34
Олена, ні, він мало чим ділиться. Я завжди піддивляюсь
EVGENIY: 09:34
Олена, а що ви робили з програмою? Раніше бачили а потім перестали бачити?
А: 09:37
Всім привіт
EVGENIY: 09:39
І ще друзі, зараз на сайті рекламу на місяць можна вимкнути лише за 10 грн :) Підтримуйте сайт і робіть його кращим для себе!
МАРИНА: 09:40
EVGENIY! Спасибо большое за табличку!!!
EVGENIY: 09:40
МАРИНА, перевірили себе? Зійшлося?
BIGBOSS-бухгалтер: 09:41
EVGENIY, так було ж по 100
EVGENIY: 09:41
BIGBOSS-бухгалтер, з понеділка стало 10
А: 09:43
Бух,не потрібно
Анна: 09:45
EVGENIY, Пожалуйста, 9:14
Олена: 09:45
EVGENIY, ничего не делали. установили новую программу, все обновления и не вижу розпорядженнь
Олена: 09:46
EVGENIY, сейчас проверяю себя по отпускным. что то в формуле по дням не так с правой стороны
Ира: 09:51
Есть договор с Укртелекомом на 10 тыс. от февраля 2020г. Сейчас нехватает денег, хотим сделать еще доп.соглашение на 10 тыс. Как правильно провести в ПРОЗОРО?
EVGENIY: 09:52
Олена, в июне?
EVGENIY: 09:53
Олена, с какого числа ставите начало отпуска и сколько дней? Да я там долго мучался как придумать мог ошибится
EVGENIY: 09:54
Олена, нужно в налаштуваннях поставить главній розпорядник і добавить месний бюджет в бюджети и будет вам счаться
Елена ТЦ: 09:54
Мед.маски видані працівникам установи, чи відображати в 1ДФ за кодом 136 вартість масок, чи вартість з натуральним коєфіцієнтом показувати?
Олена: 09:54
EVGENIY, с 23.06.2020 10 дней
EVGENIY: 09:55
Олена, да ошибочка
EVGENIY: 09:55
ван момент
vala: 09:55
Доброго ранку
Ніла: 10:01
Добрий день. Підскажіть будь-ласка, після списання основного засобу оприбутковуються матеріали, які довідки робити в казначейство?
EVGENIY: 10:07
Олена, прибрав формули з тих комірок поки що
даша: 10:10
скажите как сделать перенастройку СДО а то сказали уже не заходить через флешки,или я не правильно поняла
Олена: 10:12
EVGENIY, счастья не произошло. когда выбираем счет с какого было набрано розп. рядом есть окошко казначейство. Вот в нем написано невизначено
Олена: 10:15
EVGENIY, дальше выбираю номер розп. а мне пишут, что его нет
EVGENIY: 10:24
Олена, мережу треба додати файл ФПО ДБФ
EVGENIY: 10:24
Олена, формули виправив перезавантажте файл
Бух: 10:27
А, спасибо
Ніла: 10:33
Підскажіть, будь-ласка, проводку по безоплатній передачі запасів.
даша: 10:36
скажите как сделать перенастройку СДО а то сказали уже не заходить через флешки,или я не правильно поняла
сергій: 10:36
колеги підскажіть в державній службі додатоква відпустка (двох неповнолітніх дітей) переноситься на наступний рік у разі невикористання чи згорає у звітному періоді
Анна: 10:37
сергій, Не згорає
Ольга: 10:37
здравствуйте,помогите найти бланк заказа периодики,форма п-16 в формате ворд
сергій: 10:41
Анна, дякую
EVGENIY: 10:42
Ніла, передача буває внутрівідомча і не внутрівідомча
Олена: 10:44
EVGENIY, и этот файл есть
EVGENIY: 10:51
Олена, заполнений?? Значит вналаштуваннях не вибрали ваше ДКСУ
Наталья: 10:59
Елена ТЦ: 09:54 Мед.маски видані працівникам установи, чи відображати в 1ДФ за кодом 136 вартість масок, чи вартість з натуральним коєфіцієнтом показувати?тоже интересует
SHS: 11:01
Доброго дня! чи можуть однакові предмети на рах.1113 з однаковим інвентарним номером, але у різних МВО. Чи потрібно присвоювати різні номери?
Лада)): 11:03
EVGENIY. Напишіть будь-ласка, це буде вебінар, як приєднатися???@@Розкажемо все детально на майстер-класі 30 червня про спрощені закупівлі. Приєднуйтесь:
Лада)): 11:04
Вже найшла!!!!
натка: 11:04
доброго дня ! підскажіть амортизацію на основні ми нараховуємо раз в рік, а якщо зараз на деякі комп'ютера виходить уже 100% знос, коли його нараховувати і ставити по Головній, зараз чи в кінці року разос з усіма основними? дякую!
EVGENIY: 11:04
Лада)),
ЛЮДА: 11:05
Доброго дня, колеги, як ви оплачуєте послуги пошти відправка кореспонденції ( нова пошта)?
BIGBOSS-бухгалтер: 11:05
Лада)), це буде супер вебінар БЕЗКОШТОВНИЙ від редакціїї ББ та ОТ. На супер гарячі теми. Реєструйтеся та вам надійде лист с доступом до вебінару за 2 години до початку
EVGENIY: 11:05
натка, якщо раз в рік, то раз в рік разом з усіма
натка: 11:07
EVGENIY: а це не буде помилкою, що знос фактично має закритися 100% в червні, а я нарахую його по документах в грудні?
Лада)): 11:09
BIGBOSS-бухгалтер, СУПЕР,зараз ще коллегам прорекламую!
***: 11:09
Доброго дня, в червні утримали суму премії виплаченої за травень, в червні працівник їде у відрядження, підкажіть, будь ласка, до якого місяця віднести суму утримання - чи зняти в травні при обчисленні середньої чи зняти в червні при обчисленні денної?
Alex: 11:14
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, захожу в систему подання електронної звітності, пише, що Завантажте та встановіть актуальну версію BarsCryptor(3.2.0.0). Захожу по ссилці, то пище, що 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed..... Хто небудь скачав оновлений BarsCryptor?
Оксана: 11:18
Скажіть, будь ласка, по якому КЕКВ платити відшкодування за електроенергію?
Оксана: 11:19
2273 чи 2275?
Економ: 11:20
Акт по водопостачанню за період з 15.05. по 15.06 . За який період вважати оплату (для призначення в платіжці)?Як за травень чи вже за червень?
0301: 11:22
економ за червень
Наталія: 11:22
Оксана, 2273
Економ: 11:23
Казна пропустить? Бо кажуть що за поточний місяць комуналку після 20-ого тільки можна реєструвати і платити
Оля: 11:25
економ,комуналку реєструю в перших числах місяця, в платіжці вказую рахунок-акт від останнього дня місяця
ЛЮДА: 11:26
Колеги, як оплачуєте отримання та відправлення кореспонденції через нову пошту, укладаєте договір, чи через авансовий звіт можна по квитанції?
Оля: 11:27
місяця що минув
Економ: 11:27
Оля, ну це якщо так дають (останнім днем місяця). А це принесли вже з датою і вказанимперіодом
Зоряна: 11:31
EVGENIY, як називається кпквк 8761? ніде не можу знайти!
Ніла: 11:31
EVGENIY, дякую, я вже найшла, не внутрішньовідомча (Дт8511 Кт1513 ). Тепер думаю, по якому коду доходів довідку в казначейство подавать на оприбуткування запасів від ліквідації основних засобів (Дт1513 Кт7112)
Оксана: 11:33
Наталія, дякую. Так і закладала в кошторисі, збив інший бухгалтер з думки правильної.
EVGENIY: 11:36
Зоряна, 87ХХЗдійснення заходів за рахунок коштів резервного фонду
EVGENIY: 11:37
Ніла,
ЛЮДА: 11:38
EVGENIY, підскажіть, як правильнл оформити послуги пошти?
***: 11:38
Доброго дня, в червні утримали суму премії виплаченої за травень, в червні працівник їде у відрядження, підкажіть, будь ласка, до якого місяця віднести суму утримання - чи зняти в травні при обчисленні середньої чи зняти в червні при обчисленні денної?
EVGENIY: 11:40
ЛЮДА, договір та акт послуг
Марина: 11:40
Доброго дня, підкажіть будь ласка, приплід піддослідних тварин в бюджетній організації, якими провордками відображати
Ніла: 11:41
EVGENIY, Дякую
EVGENIY: 11:42
Зоряна, оновив
***: 11:43
EVGENIY, допоможіть, будь ласка
EVGENIY: 11:44
***, а яка різниця? Оба місяця учатсвують в розрахунку, математично буде одне й те саме
EVGENIY: 11:45
***, а нє, сорі червня не буде в розрахунку
EVGENIY: 11:46
***, тобто в травні виплатили премії більше ніж треба було?
***: 11:46
EVGENIY, так
***: 11:47
а в червні утримуємо
Зоряна: 11:53
EVGENIY, хочу робити паспорт бюдж.програми, я ж так не впишу - 87ХХ?
Катя: 11:56
Добрий день. Працівник ОМС був на лікарняном з 04 червня 2020 р. , але 09 червня 2020 року його відстороняють на 2 місяці від посади ухвалою суду. 16.06.2020 працівник закрив лікарняний і сдав його до бухгалтерії. 17.06.2020 працівник відкриває новий. Чи можна оплачувати по 1 та другому лікарняному перші 5 днів за рахунок підприємства та остальні д
Ир: 11:58
Коллеги бухгалтера ОМС. Підскажіть. Нові посадові оклади- затверджуете на сесії, чи розпорядженням?
Марина: 11:59
Ир, распоряжением
Марина: 12:02
Доброго дня, підкажіть будь ласка, приплід піддослідних тварин в бюджетній організації, якими провордками відображати
:::))): 12:02
Доброго дня.Вихователям ДНЗ з 01.09.2019р. підвищили оклади по п.22 на 10%. При відпустці проводитии коригування з підвищеного окладу і оздоровчі виплачувати з підвищенням на 10%, чи по ЄТС? Дякую
Ир: 12:03
Марина, спасибо
EVGENIY: 12:08
Зоряна, краще запитайте у фінвідділі
сельбух: 12:08
Ир,для страховки перед перевіряючими можете затвердити сесією, тому що там є оклад голови, він сам собі підвищує. А можна потім розпорядження затвердити на сесії, так спокійніше
EVGENIY: 12:09
друзі, зараз на сайті рекламу на місяць можна вимкнути лише за 10 грн :) Підтримуйте сайт і робіть його кращим для себе!
Ксю: 12:11
EVGENIY, добрий день! Заплатила 10 грн., а реклама як була, так і є.
EVGENIY: 12:12
Ксю, авторизуйтеся
EVGENIY: 12:12
Ксю, зверху натисніть вхід, введіть логін і пароль і реклами не буде ні тут ні на 911
ОМС: 12:13
Ксю, а може то ви рекламу оплатили?
Ксю: 12:15
Я була авторизована
EVGENIY: 12:15
Станом на сьогодні ФССУ профінансував надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 05 травня
EVGENIY: 12:15
Ксю, а зараз авторизовані і реклама є?
Ксю: 12:15
EVGENIY, так є
EVGENIY: 12:16
Ксю, а можете зробити скріншот і мені вислати budgetglavred @gmail.com
ЛюдКа: 12:23
Всім привіт!!!!!!Гарного дня та позитиву!!!!!!!!!!!!
ОМС: 12:31
ЛюдКа, приветик)))
ЛюдКа: 12:41
ОМС
Тат_яна: 12:45
Доброго дня!
ОМС: 12:51
ЛюдКа, де "бовталися"?
ІРА: 12:54
Доброго дня,підкажіть, аптечку автомобільну на який рахунок відносити?? 1812 чи 1512??
Тат_яна: 12:55
ОМС, мабуть, у відпустці, 2клаптиками 2
Тат_яна: 12:55
"клаптиками" так хотіла написать
ОМС: 12:58
Тат_яна, похоже...літо ж
ЛюдКа: 13:04
ОМС, відпустка по 2 дні ні дома ні на роботі, одне "ростройство"
Тат_яна: 13:07
ЛюдКа, а дощі йдуть, гриби в лісі підростають... Мабуть, бухгалтера - це особливий вид мазохістів...
окси: 13:12
Вернусь к своему вопросу о педагогах и мат.помощи на оздоровление. Сотрудник работает педагогом и по совместительству библиотекарем. Материалку хочет там и там. Доказывает, что положено законодательно. Подскажите, пожалуйста, где можно почитать, сто материалка дается только по основной посаде, либо на основной работе?Благодарю)
ЛюдКа: 13:16
Тат_яна, а я по гриби їздила, Чигиринщина, трохи білих та білополяків знайшли. В перших числах червня.
Анна: 13:19
EVGENIY, Помогите,пожалуйста. Передаем автомобиль другой бюджетной организации, как правильно оформить передачу вместе с ним зимних шин, запчастей (не установленых), бензина в баке: акт передачи, накладная или ...?
EVGENIY: 13:21
Анна, акт приймання-передачі
***: 13:23
EVGENIY, щодо мого питання 11:38 можна уточнити
ОМС: 13:23
ЛюдКа, у нас в начале месяца (после дождя) люди по 6 ведер белых и польских собирали. Обзавидоваться!!
Тат_яна: 13:25
А у нас печериці у магазині по 60 грн. Вот
EVGENIY: 13:27
***, я би при обчисленні знімав в травні суму переплати, яку утримали в червні!
***: 13:28
EVGENIY, дякую, я теж, якщо чесно, так думала, але порада завжди доречна, дякую
Анна: 13:34
EVGENIY, Спасибо, а можно форму акта прийома-передачи?
EVGENIY: 13:34
Анна,
ОМС: 13:38
Тат_яна,(13.25)у нас вчера на рынке видела по 25
Анна: 13:44
EVGENIY, Это форма для основных средств, а для запасов?
EVGENIY: 13:46
Анна, а для запасів не має такая щоб підходила, треба самим розробити за основу можете взяти для ОЗ
Анна: 13:49
EVGENIY, СПАСИБО!!!
А: 13:57
Економ,для майбутнього,призн.за період з 15.05.20по15.06.20 іт.д,
І: 13:58
Добрий день.є хто із терцентрів?
Оксана: 14:05
І, я
Економ: 14:09
А, дякую. Трохи багато тексту буде в призначенні, але так напевно буде найправильніше.
А: 14:18
Економ,ми так завжди пишемо,це правильно
І: 14:20
Оксана,ви постан.429 опрацювали по диференц.платі,які ваші дії,за червень щось змінюєте чи залишаєте осіб,які були на обслугов.на старих умовах?
бух: 15:20
Чи буде підніматися мінімальна зп з липня?
EVGENIY: 15:23
бух, ні
EVGENIY: 15:24
друзі, зараз на сайті рекламу на місяць можна вимкнути лише за 10 грн :) Підтримуйте сайт і робіть його кращим для себе!
БУХ))): 15:26
EVGENIY, підкажіть чі є сроки оприлюднення паспорту бюджетної програми? Дякую!
Любов: 15:28
оприлюднення на протязі 14 календ днів, після внесення змін
EVGENIY: 15:29
БУХ))),
БУХ))): 15:33
Любов, а якщо вийшло так що 14 кал.днів вже давно минули
Елена ТЦ: 15:34
І, (14:20) мы ждем новую постанову взамен 1417
EVGENIY: 15:34
БУХ))), публікуйте і нікому не кажіть
БУХ))): 15:35
дякую!
Л.В.: 15:35
Доброго дня ! Потребую допомоги: працівниця-сумісниця збирається на пенсію. При цьому на основному місці роботи хоче звільнитись, а у нас залишитись. Які мої дії ? Треба наказ про звільнення-прийняття ( на нових умовах, бо це вже ж буде не сумісництво, а основне місце роботи), Потім зразу ж повідомлення в податкову. Але хвилює питання оплати праці.
Л.В.: 15:36
В смислі- для працюючих пенсіонерів є якісь нюанси щодо утримань із з/плати та відсотків по ЄСВ ?
Любов: 15:38
Все рівно оприлюднюйте, краще пізніше, ніж зовсім не зробити
EVGENIY: 15:40
Л.В., не має, є тільки для інвалідів
Ира: 15:42
скажите пожалуйста, есть у нас работник у нее ребенок инвалид ей положено 10 д соц отпуска и 24 ежегодного но она внутрений совместитель ,расчет делать на 34 дня и по основному и по совместительсту или только по основному 34 а там 24д????
ВОМС: 15:43
Л.В. Якщо у вас працівник-сумісник, то ви повинні звільнити з роботи за сумісництвом, виплатити всі розрахункові, а вже потім приймати на роботу як за основним місцем роботи. Також відправити звіт про прийняття до фіскальної служби.
Л.В.: 15:45
EVGENIY, дякую. Тобто, будуть зміни тільки в ЄСВ- по сумісництву беремо з фактичної з/плати, а тепер треба доплачувати до 1039,06.
EVGENIY: 15:46
Ира,
Л.В.: 15:49
ВОМС, дякую. А розрахункові- це компенсація за відпустку, чи що ? А в нас трохи по-іншому вийшло: відпустку надали 24 дні за відпрацьований період до 28.02.2021 р. ( бо на основному місці дали на 24 дні). А тепер що ?
просто таня: 15:49
Елена ТЦ, на 15,34.нам также наш департамент сказал ждать,а то одно несоответствует другому**поперед батька в пекло**
спорт: 16:06
під час адаптивного карантину ДЕРЖПРАЦЯ може проводити планові перевірки?
ВОМС: 16:39
Л.В. Розрахункові це або компенсація, або утримання за надмірно використані дні відпустки. А коли ви приймаєте на основне місце, то це буде вже новий період. У вас все це повинно обов'язково прописуватися у наказі про звільнення.
людмила: 16:51
за какое число профинансировал соцстрах
Л.В.: 16:52
ВОМС, Ви маєте на увазі- в наказі має прописуватись компенсація-утримання ? Ну це ніби зрозуміло... Просто морока з цим відрахуванням- ніби ображаєш людину, тим, що відбираєш гроші ( хоча отримувать незароблене ніби і нічого так- нормально :)))
Л.В.: 16:54
ВОМС, і ще- дякую Вам велике !!!
ОМС: 17:00
людмила, (16.51) віше было написано, если вас интересует
Уляна: 17:32
Колеги, підкажіть, в звіті ЄСВ, в табл.5 працівниці, що вийшла з декретної відпустки і приступила до роботи класти дату початку труд.відносин під кодом 1 в графі ? 8
YYYY: 17:39
Уляна, да, отдельной строкой