ОМС 08:20
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))
Світлана 08:39
Всім доброго осінньогоранку!
Світлана 08:40
EVGENIY 08:46
Доброго ранку ))) І гарного всім дня!
ОМС 08:47
EVGENIY, у мене, як завжди, нетипова ситуація. Можете приділити мені увагу?
Саша 08:48
Листья золотые, падают, летят,Листья золотые устилают сад.Много на дорожках листьев золотых,Мы букет хороший сделаем из них,Мы букет поставим посреди стола,Осень золотая в гости к нам пришла.
ОМС 08:49
Саша,
Саша 08:49
EVGENIY 08:54
ОМС, так пишіть може не я то хтось відповість
окси 08:59
ОМС 09:00
Починаємо: Треба відобразити в бухобліку наступні операції: 1) Отримані безоплатно від фонду комунального майна матеріальні цінності (плити) для реконструкції обєкта територіальної громади ( обєкт на обліку не у нас)
Вікторія 09:02
Колеги, хто з УСЗН, наші провідні спеціалісти та спеціалісти попадають під підвищення окладів з 01 липня 2020 чи ні? А то вийшла з відпустки і дивлюсь на сюрприз.
ОМС 09:04
EVGENIY, уточнюю: заказчиком на виконання робіт являємось ми.
ОМС 09:10
EVGENIY, я продовжую: 2) Ці плити передані підрядчику для виконання робіт
ОМС 09:13
EVGENIY,
EVGENIY 09:15
ОМС, а фонд коммайна це ваша підпорядкована?
ОМС 09:16
EVGENIY, в акті виконаних робіт плити будуть без вартості, ми за них уже платить, звичайно, не будимо
EVGENIY 09:19
ОМС, ну а внутрівідомчу передачу??? Ви отримали внутрівідомчо і списали коли передали забудовнику
ОМС 09:19
EVGENIY, це підрозділ міської ради, який розпоряжається майном територіальної громади- виконавчий орган. Як і ми, вони підпорядковані міській раді. Рух усіх коштів від одного розпорядника до іншого, списання і т д проходить через них, вони готують розпорядження або рішення міської ради на всякі списання, передачі і тд
Марина 09:22
На які рахунки прибуткувати основний засіб, якщо вартість самого засобу 5900, а встановлення та налагодження 6300?
ОМС 09:24
EVGENIY, в принципі я хотіла вашу думку почути. Для себе я визначила проводки так: 1) Д-т1815 К-т 6611 2) Д-т 6611 К-т 1815
ОМС 09:25
EVGENIY, на вартість обєкту сума ніяк не "ляже", бо ми за неї нічого не платили. Так?
EVGENIY 09:25
Марина, 1113
EVGENIY 09:27
ОМС, а чому вони без вартості?
EVGENIY 09:29
ОМС, теоретично повині на вартість об'єкту віднестись
Вікторія 09:29
Питання 9.20
Марина 09:29
EVGENIY, незалежно від того, що при додаванні до вартості основного засобу вартость встановлення та налагодження, вартість вийде більше 6000 грн.?
EVGENIY 09:29
Марина, да
Марина 09:29
EVGENIY, дякую
ОМС 09:34
EVGENIY, вони з вартістю. Але я отримала їх безкоштовно і передала далі. З мене гроші за них теж не візьмуть, бо я їх дала я типу "матеріали заказчика". Яким чином мені поставити на затрати по обєкту, якщо я не понесла ніяких витрат?
ОМС 09:35
EVGENIY, ви поки що не висловили свою думку на 9.24. Тому що ми з вами ще міркуємо?
EVGENIY 09:36
ОМС, посмотрите пункті 3.4 и 3.5
Лілія 09:38
Доброе утро, подскажите по зп если возвращают деньги человек должен их вернуть так же по безналу или внести в кассу предприятия?
ОМС 09:45
EVGENIY, мне понравилось. Единственное, что смущает, то єто 54 счет из-за того, что деньгами я ничего не получала (финансирование). Но для себя понимаю, что там где 1311, там всегда 5411
EVGENIY 09:47
Лілія, не важно как они окажуться у вас на счете
EVGENIY 09:48
ОМС, ну и что, вы не получали но тот кто плиты купил получал их из бюджета
ОМС 09:51
EVGENIY, и так, получается: 1) получили: Д-т 1815 К-т 6611; 2) отдали на обєкт для укладки . Будем считать уложили:Д-т 1311 К-т 1815; 3) Д-т 6611 К-т 54
ОМС 09:52
EVGENIY, (9.51) Так можно, как ві считаете?
EVGENIY 09:53
ОМС, да именно к этим проводкам я вас подводил )))
ОМС 09:53
EVGENIY, извиняюсь за свой суржик
ОМС 09:53
EVGENIY,
ОМС 09:54
EVGENIY, спасибо!!!!!
Катя 09:58
EVGENIY, підскажіть будь - ласка, чи підвищуються оклади з 01.07.2020 провідним спеціалістам та спеціалістам державних органів. Дякую
А. 10:00
Допоможіть! Сплата штрафу по КЕКВ 2800?
GalinaS 10:03
А., так
А. 10:04
Дякую
Оксана 10:08
Добрий день. хореографу клубного закладу не платити вислугу років? у постанові нема! може хто підкаже
Лілія 10:09
EVGENIY, а нет такой инструкции где біло б указано что только по безналу нужно)))??
EVGENIY 10:11
Лілія, есть постанова КМУ в которой говорят что все расчеты по зарплате нужно переести на безнал
EVGENIY 10:12
Катя, якщо колади встановлені по 15 постанові то так
Бухгалтер_5 10:16
у казначействі додаткову угоду до договору у який термін потрібно зареєструвати???
EVGENIY 10:18
Бухгалтер_5, 7 днів
Бухгалтер_5 10:19
EVGENIY, дякую
Лілія 10:39
EVGENIY, а можно номер? или ссылку
Лілія 10:42
EVGENIY, вже нашла
Vala 10:55
Доброго дня, а хто вже заповняв реєстраційну картку на порталі казначейства. Ті пункти які потрібно заповнити закодовані. Як правильно потрібно її заповнити. дякую
AV 11:27
А.,
EVGENIY 11:28
Vala, ви про ексель файл реєстраційної картки?
Ир 11:31
Доброго дня. підскажіть , може хтось бачив -калькулятор днів невикористаної відпустки при звільненні 2020?
EVGENIY 11:36
Ир, а самим так важко порахувати? В екселі за три секунди можна зробити
майстер 11:41
Закінчується термін електронних ключів 6 листопада (гол бухгалтер комунального закладу), прочитала що з 7 листопада треба ключі виготовляти на токенах. Хто знає чи будуть діяти ключі ще певний термін- чи тільки на токенах всі? Допоможіть
Ир 11:43
EVGENIY, - не важко. хотела перевпроверить себя.
Vala 11:44
EVGENIY, та Евгеній. Не можу зрозуміти як проставити 15 строку "Найменування теріторіального органу Державної податкової служби....." з іншим набеб то розібралась
EVGENIY 11:46
Vala, треба код податкової поставити а назву воно само підтягне
EVGENIY 11:46
Vala, там клітинки жовті для кодів
EVGENIY 11:47
майстер, обов'язковість токенів якщо не для казначейства, зараз необов'язкова
Н.А. 11:48
ОМС, доброго дня! Читаю ваше запитання і трошки "смущає" так як в принципі і вас 1311-5411.....?????
Н.А. 11:49
ОМС, а в формах річних, як воно відобразиться - це не фінансування....
EVGENIY 11:51
Н.А., а що це? Кошти були виділені з бюджету, тобто це не дарунок
Н.А. 11:52
ОМС, воно у вас як транзитом проходить??? У нас теж таке буває, правда безхоз якийсь вилізе, а на нас вішають і зразу передаємо комусь.... може це трошки інша ситуація чим у вас. Я ставлю на Дт 10 і передаємо Кт 10 в один день
ОМС 11:53
Н.А., добрий день!!! Та да, ще не зовсім розумію. Але точно розумію, що на кінець року у мене 1311 і 5411 у мене однакові суми, тільки там Д-т там Кр-т.
Vala 11:54
EVGENIY, так клітинки є и код ставлю але марно. У нас ДПС Київська область (Броварський район). То код 1006 и 06 ставила. Який потрібно поставити?
майстер 11:54
EVGENIY дякую, Ключі не казначейські, а для звітності в податкову і переживає що зроблю нові і треба буде виробляти на токенах знову.
Н.А. 11:55
ОМС, вони і повинні бути однакові - це так. А кошти виділені вам??? Євгеній пише що виділені з бюджету, але кому???
ОМС 11:55
Н.А., транзитом, але не зовсім. Воно нове (плити ж/б), установлене уже, але документально ще не оформлене.
ОМС 11:58
Н.А., якщо чесно, то я навіть не впевнена, що з бюджету. Але судячи по тому, що всю цю мульку роблять через фонд ком майна, то похоже, що по якійсь програмі було куплено за бюджетні кошти. Інакше фонд майна матеріалами б не займався. На фонд вони попали від КП, КП отримувач, але не нам підпорядкований, не в нашій мережі
Н.А. 11:59
ОМС, якщо вас не фінансували, то чи може з безоплатної передачі з"явитися 1311 та ще й 5411 зачіпати???? "Вот-вот" і я про те, треба "кумекати"
Юлія 12:00
Допоможіть у ситуації: нач.відділу виконує обов’язки селищного голови на період його відпустки. як нарахувати різницю в окладах за календарні чи робочі дні??
Н.А. 12:01
ОМС, може краще матеріалами його оприбутковувати і 1815 для передачі скористкватися. У мене і таке було.
ОМС 12:01
Н.А., але така проводка дійсно передбачена (вище Євгеній мені кидав ссилку).
EVGENIY 12:02
у нас на сайті тепер можна розслабитись і відвліктись
ОМС 12:02
Н.А., ви проводите через 6611? Як я спочатку писала?
Н.А. 12:02
ОМС, я більше до такого варіанту 1815 буде правильніше, чим 1311
Н.А. 12:03
ОМС, цього рахунку не трогала ніколи, чесно, може і не так...
Н.А. 12:05
ОМС, вибачаюсь було коли нам передавали маски і т.п. = воно прийшло і пішло....
Світлана 12:06
Я пам*ятаю, як намцчилася з реєстраційною карткою, підсказати не було кому..ніхто не робив. Скороченої назви не було, а повна не поміщається в мережу, нічого важкого не було, але із-за таких
Світлана 12:07
ньюансів намцчилася..
Н.А. 12:08
EVGENIY, дякуємо за розрядку = вона дійсно інколи так потрібна між нашими, як ви бачите проблемами. Дякуємо вам за підтримку.
ОМС 12:09
Н.А., мені треба ще вияснити як воно проходить по смєті, якщо не передбачено (а дуже похоже..., тому що в процесі реконструкції ненавмисне пошкодили тепломережу)
ОМС 12:13
Н.А., якщо по смєті не проходить я не буду вішать на 1311 і 5411
Н.А. 12:16
ОМС, ну да = ви все продумайте, провірте, бо воно таке закручене...якщо не має ні кап.ремонту ні рекоенстр. у вас, то не буде і 1311
ОМС 12:20
Н.А., реконструкція є, обєкт такий є, але все це таке мутне. Вчора воювала-воювала, та даремно
Марина 12:21
Коллеги, поделитесь на какой счет вы приходуете "мережевий фільтр"?
Н.А. 12:21
Марина, 1812
Лариса 12:24
Виконувала обовязки уповноваженої особи. Тепер звільняюся з роботи. Чи зможуть мене після звільнення оштрафувати за помилки з закупівлях які я проводила?
Анатолій 12:25
Підкажіть як через СДО відправити субвенцію?
марія 12:26
Закінчилася ліцензія в медку , через що можна вислати повідомлення про виплату коштів застрахованій особі в соцстрах
Анатолій 12:27
Субвенцію через СДО здається заходими через ІМПОРТ, чи ні?
ОМС 12:37
Лариса, так, можуть. Звільнення не звільняє від відповідальності
ОМС 12:38
Марина, это ты?
Діна 12:46
добрий день! пікажіть, будь ласка, таку інформацію: коли слід виплачувати добові: перед відрядженням чи після?
oksana 12:47
Діна, перед
Діна 12:49
oksana, дякую. а якщо виплатити після?
Бух 12:49
Починаючи з 7 листопада 2020 року, згідно з вимогою Закону України «Про електронні довірчі послуги» (пункт 5 розділу VII) (далі — Закон), електронні цифрові підписи (ЕЦП) припиняють свою дію. Це безпосередньо вплине на роботу користувачів із системою державних закупівель.
Бух 12:49
Це стосуэться бюджетникыв?
новичок 12:50
дуже швидко потрібно бланк реєстрац.картки розпорядника зі змінами! Будь ласка допоможіть!!!
ОМС 12:54
марія, нагадайте будь ласка, в який термін подається це повідомлення
Мирослава 12:57
ОМС, місяць з дня виплати
ОМС 12:58
Мирослава, дякую. Нагуглила, що місяць, а чомусь засумнівалась
ЛюдКа 12:58
Всім привіт!!!Гарного дня та позитиву!!!!!Нарешті добралась до чату....
ОМС 13:00
ЛюдКа, Привееееееет))))
ОМС 13:01
ЛюдКа, я тут с рання мордуюсь со своими проблемами))))
ЛюдКа 13:02
ОМС я читаю....
ОМС 13:05
ЛюдКа, и .....что вы думаете по этому поводу?
новичок 13:07
EVGENIY, очень нужен бланк регистрационной карточки с изменениями для казны,пожалуйста
EVGENIY 13:10
новичок,
Тетяна Ярославівна 13:11
Уповноважених осіб для НАЗК по корупції вже всі призначили?
NeProzorro 13:12
Тетяна Ярославівна, що за нові уповноважені особи? Не забагато їх буде ?
ЛюдКа 13:20
ОМС, у ене такого не було, а думаю легше прогнати через 10, а ще можливо казна допоможе підказкою, бо це таки не гроші
Лариса 13:21
ОМС, думала "завалити" тестування для УО і збутися тих обов'язків. Але вже немає сили працювати. Керівникові тільки вже і терміново і чому так багато вимог. Юрисконсульта не беруть навіть на пів-ставки.
Лілія 13:22
Лариса, а вас не переводять по тендерах на ЦЗО при обласній раді?
ЛюдКа 13:22
Лариса, а мене збираються призначити уо, бо бачите я дуже відповідальна
ЛюдКа 13:23
це я про те що як дослухатись до бухгалтера то не треба, а як щось треба робити відповідальне то ніхто крім бухгалтера
Лариса 13:24
ЛюдКа, вимагайте допомоги від технічних спеціалістів і зав.госпа та заступників керівника. Бо у нас ніхто нічого не вміє (насправді-не хоче). А УО мусить навіть технічні вимоги до закупівель складати
ЛюдКа 13:26
Лариса у вас багато закупівель?а наша структура з нового року чи і буде існувати, тож я мовчу та вчуся ,може знадобиться навчання десь в другій структурі. А техпрацівників немає, завгоспа немає а заступник керівника цим точно не буде займатись
ЛюдКа 13:28
СМАЧНОГО ВСІМ!!!
Лариса 13:28
ЛюдКа, постійно щось всім треба. А звикли як було раніше- до 200 тис -без процедури тільки звіт. То і шумлять що довго і складно купується .
ОМС 13:30
ЛюдКа, 10 це основні, у мене матеріали - плити ж/б. Збираюсь на 1815
Н.А. 13:31
яка неповага до бухгалтерів, нікому не треба і не призначають, а наче тому бухгалтеру все треба = єдине, що без цього не обійдешся і відповідальність лежить на них, а підтримки, нажаль, не має ні від кого....що вони там роблять.....нічого.....
ЛюдКа 13:31
Лариса мене гріє думка, що майбутні об'єми будуть незначні
Іван 13:31
Скажіть, будь ласка, як нараховується доплата медикам з вересня 2020 (чи за відпрацьований час, чи незалежно)? І чи стосується це нарахування сумісникам?
ЛюдКа 13:32
ОМС я маю на увазі позабаланс
ОМС 13:32
Н.А., як це нічого? Зарплату та аванс
Бух 13:32
ОМС, і то неправильно нараховують. Бо поті всі бігають питати чого так мало
ЛюдКа 13:33
ОМС я бачу у всіх така думка
Н.А. 13:33
ОМС, о це так!!! Хвала тим, а ми з цими заморочками нікому не треба, як вирішиш так і буде!
ОМС 13:33
ЛюдКа, А????? Ні, не можу. У розпорядженні фонду коммайна пишеться " передати з балансу... на баланс мій"
Лариса 13:33
ЛюдКа, якщо так -мала кількість закупок-то вам пощастило. Щоб не придумали якийсь кап.ремонт, реконструкцію чи грант не отримали
Н.А. 13:34
ОМС, ставте на 1815 і передасте з нього і буде мабуть саме правильно....
ЛюдКа 13:35
ОМС, то напевне є якась процедура безкоштовного отримання ????Радьтесь з казною, повинні допомогти
ОМС 13:35
Н.А., та мабуть так і буде. Дякую за небайдужість.
Н.А. 13:35
Бух, нехай би заробляли, а то всі розумні і неповага до бухгалтерів
ОМС 13:36
ЛюдКа, у нас такі передачі-отримання часто. Але не матеріали...
ОМС 13:37
ЛюдКа, Н.А., тільки проблеми на підприємстві создают ці бухи
ЛюдКа 13:37
Це факт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Н.А. 13:38
ОМС, якби я не була у вашій ситуаціїї, то не писала б, а так знаю, як важко прийняти самому правильну відповідь. Читаю, а воно щось не те, а так хоч порадитись тут є з ким і то вже хорошо. А що бухам создають ообливо, як кому щось заманеться, то ставлять перед фактом і бух розрулює....
ОМС 13:39
ЛюдКа, 16 місяців і 12 днів до пенсії, якщо доживу. А ставлення до бухів скрізь однакове
ОМС 13:40
Н.А., це точно. І требують з неможливого зробити можливе, і слухать не хочуть, що так не треба робить. Господи, дай терпіння
Н.А. 13:41
ОМС, ви вже як солдат, відмічаєте....хоч би не збільшили....бо не має чим пенсії платити. Доживемо....як же без нас.....не обійдуться
Н.А. 13:42
ОМС, я з вами! Терпіння!
Світлячок 13:42
Я думала, що лише в мене такі доброзичливі на слова...ти лише з.п. нараховуєш, а там немає що робити. А от коли щось треба, дійсно,відразу до бухгалтера біжать..І кадри повинна вести, бо у всіх роботи багато, не встигають, а у тебе немає.
ОМС 13:43
Н.А., дякую за порозуміння. Рахую, бо вже нема сил ....на все це...
Н.А. 13:43
Світлячок, так скрізь. Для усіх тільки з/плата, а все інше фігня. Це ми знаємо, що воно таке...
ОМС 13:45
Н.А., ага. Всі цифри у нас в голові. Що вони з чогось складаються, то нікому не цікаво. Давайте не будемо "о грустном". ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!
NeProzorro 13:47
Вигадають ще пару десятків нових форм звітності, ускладнять процедури і впровадять якісь нові. Так щоб бухгалтери не скучали
Світлячок 13:47
Н.А. Розумне так не скаже, а на занадто "розумних" не потрібно звертати увагу. Тому бажаю всім здоров"я і везіння!
Наталка! 14:12
Тетяна Ярославівна, це щось новеньке?
ЛюдКа 14:42
ОМС, пийте заспокійливе (ром, горілку, кон'ячок, віскі, вино, наливочки) ну що до вподоби, або чимсь відволікайтесь. Треба працювати щоб жити, а не жити щоб працювати. Оце я загнула, а сама давно нерви на кулак намотувала. Я Вас розумію та підтримую, терпіння та ще раз як і завжди бажаю позитиву у всьому: в душі , в поглядах, в зустрічах,
ЛюдКа 14:44
в природі, в дітях, в рідних, в знайомих та не знайомих, любіть себе в першу чергу і в другу і в третю, а все інше буде добре навіть якщо все погано.....
AV 14:55
ЛюдКа,
ОМС 15:01
ЛюдКа, я "ЗА"
Світлана 15:02
Придбали папір 10 п. В цьому місяці використали 2 п. Відомість на отримання потрібно зробити на суму 2 п, і акт на списання? Чи зробити відомість на отримання 10 п., а акт списання на 2 п.? Як буде вірно?
ОМС 15:05
Світлана, відомість на 2 і акт на 2. Відомість є підставою на списання
Світлана 15:06
ОМС, дякую.
ОМС 15:06
Світлана, ви ж повинні списати те, що використано. Те що на залишку не списується
Світлана 15:09
ОМС, так, зрозуміла. Мене колега запитала, я теж радила зробити так, як Ви підсказали. Але на всяк випадок перепитала. Дякую за відповідь
oksana 15:10
ЛюдКа, які гарні слова
Тетяна Ярославівна 15:10
Наталка!, Лист Національного агентства з питань запобігання корупції від 13.10.2020 № 22.03/55315/20 щодо визначення в закладі уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції. Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції призначається (на штатну посаду) або визначається (з числа працівників) згідно наказу.
Світлана 15:11
ОМС, і вс-таки, як добре, що є чат для спілкування, з такими приємними людьми, стосовно робочих моментів))))
Марія 15:19
Добрий день
Марія 15:22
Підскажіть будь ласка, по здачі в оренду майна комунальної власності , в новому законі прописано що необхідно робити переоцінку основних засобів якщо залишкова =0 або менше 10% відсотків первісної вартості обєкту що буде здаватися в оренду. Оцінку майна проводить експертна оранізація ?
ОМС 15:25
Світлана, (15.11) ДА, згодна!!!))))
Дуся 15:28
Подскажите кто-нибудь как менять КПК и КФК в мереже для казны. Очень надо!!!!!!!!
Бух 15:31
Дуся, в Довідниках. А можна вручну виправити в dbf-файлі через ДБФ-Навігатор
А 15:48
Добрий день
ОМС 15:48
Тетяна Ярославівна, (15.10) сьогодны десь прочитала, що выдповыдальносты за корупцыю немаэ, типа скасована
А 15:49
Підскажіть,як бути якщо установа на підході до ліквідації,звіт буде здавати ліквідаційною комісією у січні?
777 15:53
А, ліквідаційна звітність подається на будь яку визначену дату у форматі річної
свК 15:58
ОМС, да, коституционньій суд отменил, бред какойто
ОМС 16:04
свК, думаю, что не для всех отменил
свК 16:10
ОМС, для всех, признал неконституционнім несколько положений антикорупционного законодательства
тетяна 16:11
Скажіть, хто знає, яке число фінансує зараз ФСС?
свК 16:11
Наталка! 16:12
Тетяна Ярославівна, знову бухгалтерам?
ОМС 16:19
тетяна, нам сьогодні поступили кошти по заявке від 20.10. Вчора також поступили від 20.10.
Наталка! 16:21
тетяна, заявка від 23.10.2020 сьогодні прийшли кошти.
Віта 16:23
Добрий вечір! Як правильно підписати титулку на бухгалтерську документацію за кожний місяць року?
Енгрібьорд 16:33
Віта, як у Вас в номенклатурі прописано так і підписуйте. Якщо номенклатури немає то пишіть я вважаєте за потрібне
Віта 16:40
Енгрібьорд, дякую
тетяна 16:50
Наталка!, дякую