Людмила П 07:54
Хорошого ранку!
Марина 07:56
Всем привет)))
Оли4ка 08:07
Вым доброго ранку
Оли4ка 08:08
Всім,всім доброго ранку,продуктивного дня
Марина 08:08
сползаемся потихоньку)))))
oksana 08:20
Всім доброго ранку і міцного здоров"я!
ОМС 08:22
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО)))
Марина 08:26
ОМС, привет)))
a 08:32
сегодня добраться на работу можно только на коньках.
ОМС 08:34
Марина, привет))))
Яна 08:34
Доьрого ранку
Яна 08:35
Колеги за яким КЕКВ поставити безконтактний термометр ? Хочемо придбати у дитячій садок
ЛюдКа 08:35
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!!!!!!!!
ЛюдКа 08:36
Черкаська дощщщщщщ,,,,,,,,
аня 08:37
Добрий ранок. Хто в курсі, порядок 100 зі змінами можна вже використовувати? Опублікували вже постанову? Час втрачаю:(((
керр 08:46
аня, опубліковано 12.12 в УК
НН 08:51
Зміни в 100 Постанову з 01.01.2021 чи з дня опублікування?
Оксана 08:51
В кого є
Василь 08:53
Ось, постанова № 1213 в УК № 242 від 12.12.2020 р.
Василь 08:53
аня 08:53
керр, дякую. На сайті УК не зайшла. Вступає в силу з дати опублікування чи з 01.01.2021?
Василь 08:54
З дати опублікувааня, де ви бачили що в ній написано "з 01.01.2021 р."
Ната 08:54
Яна, мы оплатили по КЕКВ 2210 и расписали в платежке, что для пополнения аптечки
Ольга* 08:55
Василь, і відпускні з 14.12. вже по іншому?
Василь 08:56
Ольга*, так, виходить що вже без коеф. коригування
Аліса 08:57
Всем привет!
Василь 08:58
з 12.12.2020 р. у Порядку № 100 вже не має п. 10, тому немає і обов'язку коригувати
керр 08:58
аня, ст.7 випуску №245 УК )
аня 08:59
Василь, дякую за посилання.
аня 09:03
керр, дякую, вже знайшла. Тепер буду гратися з відпускними та перерахунком ПДФО. Хай голова та ручки не болить, хто це все придумав.
***** 09:06
в кого таке було? при підключенні до cisco смарт картці не вдалося виконати потрібну операцію або для операції потрібна інша смарт картка
Яна 09:08
Якщо продовження лікарняного Його розраховувати за тим самим розрахунком що й перший лікарняний?
керр 09:10
Яна, так, це ж один страховий випадок
Яна 09:12
керр, дякую
1234 09:14
Підкажіть, старостам, обраним у 2016 р зараз після припинення повноважень виплачуємо 6 міс середній заробіток?
марія 09:14
підкажіть працівник бу на лікарняному з 10.11.2020-27.11.2020р..28.11;29.11,2020р .вихідний з 30.11. цей самий працівник пішов дальше на лікарняний з 30.11.-11.12.2020.Як правильно розрахувати середньоденне за який період листопада2019-жовтень 2020. Чи з грудня 2020-листопада 2020
Ольга* 09:15
марія, а що написано на лікарняному, там взагалі-то підкреслюють у лікарні!
Ольга* 09:16
марія, якщ продовження. то на лікарняному пишуть продовження листка номер, серія, все залежить від виду.
Сергій 09:18
Добрий ранок. Підкажіть, будь ласка, хто яке програмне забезпечення використовує для передачі розрахунків у ФСС, бажано безкоштовне.
Ольга* 09:19
Сергій, мені колись запропонували договір через медок, доки більше варіантів не було. Якщо стане відомо поділіться безкоштовним варіантом.
Марина 09:22
Девочки и мальчики внимание вопрос..... инсулин оплачиваем как говорится в складчину))) все ОТГ дают деньги... сложилась ситуация что по одной ОТГ не хватает денег чтоб оплатить... финики говорят оплатить деньгами другой ОТГ а потом вернуть... мне это не нравится... что скажете?
Інна 09:22
Добрий ранок! Підкажіть, будь ласка, замовили печатку, в рахунку окремо оснастка до печатки(300грн.) і окремо штамп(500 грн.), як обліковувати, окремо чи просто печатка вартістю 800 грн.?
Сергій 09:24
Марина, значить не купляйте інсулін для тієї ОТГ в якої грошей нема, бо це буде не цільове використання бюджетних коштів. І потім якщо в казні нормальний спеціаліст який дивиться за договорами, то він просто не пропустить ПД
Arci 09:26
Добрий день!!!Підкажіть будь ласка хто створив фінансовий відділ в ОТГ і які КПКВК відкривали по новому Фінвідділу???
Ольга* 09:27
Інна, це хто розумний підказав чи такий договір дали?
Марина 09:28
Сергій, так аптека это сама отслеживает и отпускает инсулин больным... и сразу скандал и звонки на горячую линию....
AV 09:29
Arci, КПКВКМБ фінвідділу 3710160
Марина 09:29
Сергій, в казне то все нормально будет... просто увеличится сумма по ОТГ так и зарегистрируются обязательства...
Яна 09:31
Дорогі колеги Чи можу я заявку-розрахунок на соц страх відправити СОНАТой але підписати ключом старого голови Ключ дійсний
Марина 09:32
Сергій, где конкретно прочитать что это нецелевое... я полностью согласна с этим..... но пока бумажку не тыкнешь что это нецелевое - не докажешь...
Тат_яна 09:32
Сергій, (09.24) в вашей семье все здоровы? Пусть так и будет всегда. Кроме того, что мы бухгалтера, мы ещё и люди
Тат_яна 09:33
Марина, по какому документу софинансирование? Может, там что-то прописано.
Тат_яна 09:34
Доброе утро!
Тат_яна 09:36
Марина, скорее всего, это было решение сессии? Если чётко не указано, что именно мои деньги - только на мои потребности, то выходит, что никакого нецелевого.
Сергій 09:37
Тат_яна, те що ми люди я прекрасно розумію, а от органам прокуратури буде без різниці на це, і винний в першу чергу буде бугхалтер, який подавав списки. Тому іншим людям ви допоможете, а от собі ні, і повірте мені, ні хто Вам навіть не поспівчуває, а розгрібати будете самі. А якщо в ОТГ не вистачає коштів, то можливо хай уріжуть надбавки голові.
Інна 09:37
Ольга*, це так дали договір, рахунок і накладну. І я тепер не соображу як ставити на облік.
Яна 09:40
Дорогі колеги Чи можу я заявку-розрахунок на соц страх відправити СОНАТой але підписати ключом старого голови Ключ дійсний голова старий звільнений,але в держреєстрі числиться нашим керівником?
Сергій 09:40
Марина, бюджетний кодекс посилається на заключений договір, в договорі, швидше за все, буде прописане для придбання інсуліну жителям конкретної ОТГ.
Тат_яна 09:40
Сергій, жалобы пойдут и в случае неоплаты инсулина. Так что нужно изучить с лупой розпорядження, по которому разрешено оплачивать вскладчину. Про надбавки голове ОТГ - со стороны мы все умные советовать
Жанна 09:42
тарифный отпуск,на детей и по учебе-средний за 12 месяцев так и остался или у кого-то другое мнение ?
керр 09:45
Жанна, а що є інше ?
Сергій 09:45
Тат_яна, та ні, там не розпорядження, там договір, і швидше за все ОТГ не захочуть свої гроші роздавать для інших ОТГ. Тому в першу чергу, потрібно уважно прочитати договір, точніше цільове призначення, а вже потім здійснювати перерахунок. І воно тільки на перший погляд виглядає ніби в складчину, а там видно кожного окремо.
Яна 09:46
Жанна, росчет за 12 міс
Марина 09:48
Сергій, конечно каждого отдельно...
Марина 09:49
Сергій, но аптека на видшкодування дает отчет на 100 листах... и сама аптека по рецептам делит на какую сумму из какой ОТГ обслужили больных..
Марина 09:50
Сергій, поэтому предлагают сумму ОТГ там где не хватает зарегистрировать в казне фин зоб. меньше а за счет бюджета города на эту сумму больше...
Марина 09:51
Сергій, я считаю это не целевым.... и тем более конец года когда это перекрыть можно..???
Arci 09:51
AV, Дякую!!!
Марина 09:51
Сергій, 09,40 так и прописано....
Марина 09:54
я понимаю что все мы люди... но подставлять себя я не хочу..... тем более есть человек который отвечает за программу здоровья населення...... контролировать ситуацию надо было... с ОТГ вовремя работать...
Катя 10:01
а как платить командировку -по среднему за 2 пред.месяца или что то изменилось для бюджетников?
Жанна 10:04
Василь, керр, да эта сравнительная таблица запутала окончательно,не понятно какие отпуска начислять по среднему за 12 месяцев
ОМС 10:06
Марина, єто ж обічная ситуация. Никто не контролирует ничего, а потом, когда уже ничего нельзя исправить, то ставят бухгалтера в позу...и крайний получается он...((((
керр 10:07
Жанна, там просто замінили одним словом "відпусток" і усе, тобто усі види відпусток, які оплачуються )
Марина 10:07
ОМС, вот именно... финики орут никакой кредиторки на конец года.....
Діна 10:07
Добрий день. Що буде, якщо нарахували додаткову базу єсв зовнішньому суміснику?
Жанна 10:14
керр, а по командировкам как опчивать,тоже все без изменения?
Галина 10:17
Підскажіть, а як оплачувавти відпустку донорам?розрахунокза 2 місяці чи 12 тепер брати?
керр 10:18
Жанна, як і було 2 міс розрах період
керр 10:19
Галина, усі відпустки 12 міс, оплата збереж сзп 2 міс
Галина 10:20
керр, дякую
ОМС 10:20
Марина, у нас бывают аналогичные ситуации. Потом все смотрят на бухгалтера, типа если он этого не сделает- конец света. И этими действиями толкают на нарушения((((
ОМС 10:21
Марина, а перебросить каким-то документом нельзя?
марія 10:24
Ольга*, це є новий лікарняний
Тоня 10:25
Працівник йде у відпустку з 14.12,відпускні виплачені,коефіцієнт примінений.Чи потрібно робити перерахунок і утримувати ?
керр 10:26
Тоня, наказ (розпорядження) було до 12.12. знач правильно
Гуля 10:31
дОПОМОЖІТЬ! мЕРЕЖА В КАЗНАЧЕЙСТВО НА 2021 РІК, ДЕ БРАТИ КОД БЮДЖЕТУ
Тоня 10:32
керр, дякую
Марина 10:35
Гуля, в логике или ЗУ про держ бюджет.. там есть додаток 5... субвенции по ОТГ, там написано тоже код бюджету
Марина 10:51
ОМС, как???? деньги субвенции одной ОТГ на субвенцию другой?????????
Гуля 10:52
Як внести у мережу
ОМС 10:52
Марина,
Гуля 11:00
Як внести код бюджету у мережу казначейська
Катерина 11:00
Доброго ранку! Я єдина не можу зайти на форум?)
ЛюдКа 11:12
Марина, якщо немає коштів від отг, оплачувати не можна, я так думаю..... У нас до кінця року платимо з держави за всіх
Вікторія 11:16
Колеги, а нарахування грошової допомоги не змінилося у зв'язку із змінами до 100 постанови?
Марина 11:18
ЛюдКа, а у нас держава покрывает меньше половины расходов на видшкодування за инсулин...
oksana 11:36
У когось СДО працює????
Лілія 11:39
Щось є нового щодо проплати за передплату?
Новачок 11:40
Добрий день! Підскажіть, а якщо наказ на відпустку відпустку 11.12.20, а сама відпустка з 04.01.2021, чи потрібно робити корегування?
Жанна 11:41
Лілія, заборонено до кінця карантину,до 28 лютого 2021 року,якщо не продлять
Лануся 11:42
Добрий день. Що робити якщо директора немає (звільнився), а нового немає и тво ніхто не призначив. Хто буде відповідальний за звіти? І як підписувати звітність?
Тетяна 11:50
Новачок, вже не потрібно. У вас відпустка починається вже після змін до Порядку № 100.
Марія 11:53
доброго дня ! Відпускні виплачено 11.12.2020 року чи потрібно корегування
ОМС 11:54
Марія, ні 100%
Jazz 11:56
Марія, за який період виплачені
Новачок 11:57
Тетяна, спасибо!!!
Новачок 12:16
Підскажіть ще питання!! чи потрібно брати до розрахунку відпускних премію в конці року за "сумлінне ставлення в работі по ітогам року"?
Жанна 12:19
нужен бланк сметы по командировкам,не сам авансовый отчет,может кто нибудь поделится ссылкой пожалуйста
Сергій 12:28
Марина, єдиний нормальний вихід з цієї ситуації, щоб всі більш менш були задоволені, а особисто отримувачі інсуліну, це якщо в договорі ОТГ пропишуть що кошти надають на жителів власної ОТГ, а не використаний залишок для жителів ОТГ яка не має змоги заплатити за інсулін. Питання в тому чи погодяться голови ОТГ
Людмила П 12:29
нараховую вихідну допомогу, чи включати в середню зарплату доплату за заміщення відсутнього працівника, підкажіть будьласка
Новачок 12:33
Будь ласка, питання 12,16
Людмила П 12:35
Новачок, включати але зробити поділ. відповідно відпрацьованим дням в місяці. який берем у розрахуноу
Людмила П 12:37
Новачок, є порівняльна таблиця до 100 постанови як було і як буде
Зоя 12:38
Підкажіть чи в когось працює СДО?
Наташа 12:44
так працює. Харків
олена ЦСС 12:49
Бухгалтери центрів соціальних служб що робите з ліквідацією
Людмила П 12:51
олена ЦСС, ліквідуємся потехеньку
олена ЦСС 12:53
Людмила П, Вам прийшов лист міністерства? Що будете з ним робити
олена ЦСС 12:53
Людмила П, ми зараз звонимо в міністерство
РЦСССДМ 12:56
олена ЦСС, що за лист?
ІА 12:57
Добрий день
олена ЦСС 12:58
РЦСССДМ, Про організацію надання соціальних послуг у сформованих територіальних громадах у перехідний період
ІА 13:00
Як бути підскажіть,водяний лічильник у орендованому приміщ.ми ліквідуємся чи списати чи передати провонаступнику
Людмила П 13:01
олена ЦСС, який лист у нас розпорядження РДА
олена ЦСС 13:01
Людмила П, розпорядження на ліквідацію а лист щобзалиши ти центри
олена ЦСС 13:02
Людмила П, лист називається "Про організацію надання соціальних послуг у сформованих територіальних громадах у перехідний період"
Людмила П 13:03
олена ЦСС, в нашій громаді є терцентр з подібним відділом. про лист ... не знаю
олена ЦСС 13:04
Людмила П, нам сьогодні прийшов, виясняємо що робити далі чи продовжувати ліквідацію чи ні
Людмила П 13:05
олена ЦСС, ООО! а звідки вам прийшов цей лист
Людмила П 13:06
олена ЦСС, до якого часу вас планували ліквідувати
РЦСССДМ 13:07
олена ЦСС, ми у п'ятницю дзвонили по цьому листу, але телефон не відповідав
РЦСССДМ 13:08
на підставі листа хотіли писати бюдж.запит на пів року, але фіни сказали, що у новоутвореного району немає коштів на утримання всяких установ
ОЛЕНА 13:13
відгукніться хто заповляв заяву ф.3 щодо державної реєестрації юр.особт зміна керівника, потрібна допомога
Людмила П 13:14
все передивились ,не знаходимо, може є ссилка,поділіться
РЦСССДМ 13:18
Людмила П, напишіть свою електронку
Людмила П 13:22
РЦСССДМ, [email скрыт]
РЦСССДМ 13:23
Людмила П, замість @ напишіть равлик, щоб не приховувало
олена ЦСС 13:26
Людмила П, з області прийшов
Людмила П 13:27
РЦСССДМ, centrpologiравликukr.net
олена ЦСС, дякую
AV 13:27
з якого бюджету платить середню секретарю та голові сільради які буде реарганізовано. З сільського чи утвореного селищного?
олена ЦСС 13:27
Людмила П, до 31 грудна 2020 року
олена ЦСС, ми також
олена ЦСС 13:28
РЦСССДМ, ми звонили сьогодні там сказали все виконувати
олена ЦСС 13:30
Носівська РДА Чернігівської області відгукніться, у Вас було засідання про долю центрів соціальних служб, що ви вирішили
керр 13:30
AV, якщо є кошти починати з сільського
РЦСССДМ 13:32
Людмила П, відправила
Людмила П 13:33
олена ЦСС, дякую
Людмила П 13:36
РЦСССДМ, дуже дякую прийшов
oksana 13:36
Зоя, не працює
ОЛЕНА 13:45
13:13
AV 13:51
керр, а на підставі чого? заяви по факту написані на голову селищної ради. сільські ради вже втратили повноваження.
НАТАЛІ-Я 13:53
Підкажіть в розрахунок відпускних входить сума лікарняного за рахунок соц страхц
олена ЦСС 13:55
НАТАЛІ-Я, так
НАТАЛІ-Я 13:56
олена ЦСС, Дякую!
Н. 13:57
НАТАЛІ-Я: ,так входить
Світлана 13:57
Скажіть будь-ласка, якщо подавати картку зі зразками підписів,при ліквідації, то там де право 2-го підпису потрібно писати:член ліквідаційної комісії-бухгалтер?
777 13:59
Світлана, просто член ліквід комісії
ІА 14:00
Підскажіть які штрафи від Держпраці за неповідомлення центр зайнятості про масове вивільнення при ліквідації бюдж.установи
Світлана 14:01
777, в розпорядженні пишеться член ліквідаційної комісії: бухгалтер тра-та-та.. І так само за директора.
ІА 14:01
Світлана,як прописано у розпорядч.документі,член ліквід.коміс. чи член ліквід.комісії-бухгалтер
керр 14:03
ІА, штраф у чотирикратному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої на момент виявлення порушення
Юлія 14:04
Доброго дня. Підкажіть,яке число фінансує ФСС?
777 14:04
з моменту прийняття рішення про ліквідацію дії установи здійснюються від імені представників комісії а не посадових осіб
777 14:07
Світлана, я коли перше розпорядження про ліквідацію отримала, у мене була істерика - нас як ліквідкомісію просто перерахувал через кому, без зазначення хто голова чи член, мов здогадуйтесь самі))) ну то таке, лірика)))) зате відділ який його сочиним пишався шо склали без юриста
ОМС 14:09
Юлія, (14.04)мене також цікавить це питання
Аня 14:11
Подскажите инднексацию житлового фонда нужно делать ?
Аня 14:14
Если ее не делали с 2017 года...... это получается надо за все года начислить и 5512 за прошлые года затронет?ъ
Світлана 14:17
777, ото діла))))) ні, в нас прописано члени: посада-ПІП, то я розумію, що прописувати член лікв.комісії-бухгалтер-ПІП?виходить,що так?
777 14:19
Світлана, то просто прописали хто саме член комісії, правильно у картку - член ліквідаційної комісії Петров О. І., або голова, з моменту прийняття рішення про ліквідацію всі дії здійснюються ліквідаційною комісією
Бухгалтер 14:22
Добрий день! Ми - новостворена ОТГ. Ми отримали багато нових комунальних закладів у підпорядкуівання, на які оголосили тендери на постачання приодного газу та електроенергії. Ці закупівлі не відбулись. По наших постачальниках можна укласти договори на 20%, а по тім школам ,шо приєднуються що робити? Може у когось була така ситауція?
Світлана 14:23
777, дякую, мабуть потрібно піти на провірку, ато так відповіді вони не надали.Мені, доречі, так теж більше подобається, хоча 1-й, і 2-й підпис, окрім керівника та бухгалтера, ми вирішили покласти на двох працівників, так можна?
777 14:25
Світлана, я думаю можна, ці працівники також члени?
Світлана 14:28
777, так.
vala 14:30
SOS. підскажіть кто вже пройшов єтапи реорганізації, чи перепроверяють наприклад оплату енергоносіїв по лічильникам
vala 14:31
Справа у тому що ми як сільська рада опинились невідомо де. ОТГ не створено, сільської ради юридичног не існує.
ІА 14:31
керр дякую,ви підтвердили мою думку,
vala 14:32
Тендер не проводимо тому що с нового року бюджету немає, фінансування теж не буде. Как то все наперекосяк
vala 14:32
Буду вдячна за відповідь на питання 14:30
ІА 14:32
підскажіть будь ласка,водян.лічильн у орендован.прим.встановлен.ліквідуємось,які мої дії списати чи передати
Марія 14:39
Добрий день! хтось отримував землю в постійне користування? ви її ставили на баланс відразу після рішення сесії, чи тільки після внесення вас як власника-користувача в реєстрі?
Бухгалтер 14:45
Питання 14.22 SOS!!!!
777 14:55
Бухгалтер, ви не одні... мовчу бо самі такі (тільки як у 14.32 vala), ситуація патова, що буде-що робити ніхто незна, з 01 січня 2021 року мабуть і без електрики будемо..
сельбух 15:04
vala:Наша ОТГ просить проплатити більше у грудні,щоб у січні не відключили за неуплату Але для цього треба збільшити показания, поопробуємо домовитись з РЄСом. Думала тільки у нас бардак страшний, а вони збаламутили всю Україну.
Тат_яна 15:13
сельбух, был неописуемый случай: школы заплатили за "прогнозоване споживання у грудні", потом революция, простите, реорганизация, ОТГ и все дела... РЭС "забил" на переплату и пишет в счета "борг". Полгода директор ездил каждый месяц за 70 км доказывать, что не верблюд. Чем закончилось - не знаю. И закончилось ли
Вікторія 15:17
підкажіть будь ласка, хто з цим вже зіткнувся якими проводками провести надходження реєстраційного внеску від оператора електронного майданчика (плата переможця за реєстрацію заяви на участь в аукціоні оренди майна), враховуючи, що не ми виставляли рахунок, а оператор майданчика.
Галя 15:22
Матеіальна разова доп. працівнику як визначити чи облад. ПДФО, ЄВС сума 3000 грн
Юлія 15:23
Підкажіть, будь ласка, списали ОЗ, через спецпідприємство на спецрах. отримали кошти за металобрухт. Що мені потрібно подати до Казн ?
Галина 15:33
Підскажіть, чи потрібно перераховувати відпускні виплачені у листопаді за грудень за період з 14.12 по 31.12? дякую
В-ІКА 15:36
олена ЦСС, де знайти той лист? можете поділитися?
Оля 15:42
Звільнення з 24.11.20р.виплатити потрібно компенсацію за невикористані відпустки чи потрібно коригувати?
керр 15:45
Оля, 24.11.20 застосовуємо нпа який діяв на момент прийняття рішення про виплату, коригуємо за наявності підстав
Tanita 15:45
Юлія, в нас була аналогічна ситуація, подавали довідку про зміни до кошторису по КЕКВ2210 по спецфонду і використали ці кошти на потреби установи( в нас було без драгметалів, бо там здається треба в доход бюджета перераховувати кошти за драгметали)
Юлія 16:19
Tanita, дякую! В нас також немає драгметалів. А довідку про натур надходження в цьому випадку не робимо?
ІА 16:36
Галина,ми перераховуємо із 12.12.20р. відпускні,кому виплачені раніше і припали на період з 12.12.20,компенсац.теж буде без коригування
Оля 16:36
Перепрошую звільнення з 24.12.20 р.
Галина 16:37
ІА, дякую
ІА 16:40
Оля у звязку зі змінами внесеними до Порядку 100,чинність з 12.12.20 п.10 виключений, тобто не коригується,і тут нас держава поімела так скажімо,
олена ЦССМ 16:50
В-ІКА, він називається так: "Про організацію надання соціальних послуг у сформованих територіальних громадах у перехідний період" нам надіслала область
В-ІКА 16:57
олена ЦСС, я по назві шукала, нічого не знаходить
123 17:06
ІА, це ж на підставі чого так перераховувати і хто має покривати таку надуману переплату, навіщо усе так ускладнювати) нарахували на підставі наказу до внесення змін те й усе
сельбух 17:21
Тат_яна:Спасибо, вы правы.Лучше показания не завышать, потом же будут еще и акты передачи, там тоже нужно отразить цифры со счетчиков и будет нестыковка. у нас еще даже нет ликвид комиссии, не сданы карточки подписей в казну, а осталось 10 дней работы до конца года.
ІА 17:47
123,запитайте у тих хто вносить такі необумані зміни, а приводимо у відповідність із заокнами ми
123 18:28
ІА, приведення))) заплатили кошти ще до змін, а тепер перерахунок , дійсно не має що робити)