Всем привет)))
Тат_яна 08:19
Доброе утро!
ОМС 08:22
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))
ОМС 08:22
Евгений и на выходных работал (свежие оновления)
Марина 08:25
а я думала я одна в воскресенье была на работе))))))
ПТУ 08:26
Добрий ранок! Допоможіть, будь-ласка! Не приймає звітність ЄСВ+ПДФО помилка підпису бухгалтера
Тат_яна 08:26
Марина, за себя и за "болящего"?
ОМС 08:26
Марина, а что случилось?(
Тат_яна 08:26
Марина, или вам вербу святили втихую, подальше от глаз посторонних?
ЛюдКа 08:28
Всім привіт!!!Гарного дня та позитиву!!!!
ЛюдКа 08:28
А в Черкаській дощ +7
Марина 08:30
ОМС, Тат_яна, дежурила по исполкому, да и работы невпроворот.... девочка ж моя еще болеет....
Вікторія 08:44
Доброго дня, хто проходив реорганізацію підскажіть, в податкову треба здавати звіт по неприбутковим з ліквідаційними формами?
Марія 08:48
Доброго ранку! не прийнята обєднана звітність помилка у податковому розрахунку в розділі 1у рядку 2в графі місяця 1 кварталу зазначену суму більше ніж в рядку 1 відповідного місяця квартал і так далі 2 квартал і так далі 3 квартал підкажіть що робити?
EVGENIY 08:53
Доброго ранку )) Всім гарного дня!
БУХ 08:58
Колеги, лікарняні в дод.4 ДФ нараховані в січні виплачені в березні(ДЯКУЮ ФОНДУ!!!) краще відобразити окремою строчкою, чи разом із зарплатою, ознака одна???
Олена 08:59
Марія, доброе утро, у меня был такой тескт, но как "попередження". Отчет был принят. Может в квитанции еще ошибки перечислены?
0* 09:06
Вікторія, да, нада
Ксю 09:07
Добрий день! Підкажіть будь ласка чи оформляти наказом заміну дверей. Чи вистарчить дефектний акт.
Новичок 09:12
подскажите пожалуйста в какие строки нужно поставить перерасчеты с типом "2 и 3" за пред,периоды ( 22% ) не могу найти общей форме? Я вижу только для 8,1 % .А для 22% ???
Ир 09:17
Доброго Дня ! В мене також питання по ЗВІТУ. Ви ставите в Додатку 1 позначку - "бюджетна установа"?
ГАННА 09:19
Доброго ранку колеги, всім гарного продуктивного дня!
Вікторія 09:20
0*, а не підскажете, відмітку ліквідаційна де можна чи де треба поставити? І я так зрозуміла,що в Медку я не здам, треба в бумажному варіанті нести.
ГАННА 09:21
як правильно виправити в звіті об"єднаному,код застрахованої особи, звіт прийнято, а тепер побачила,що невірний код ЗО,робити уточнюючий д1 і д6??
Архів-південь 09:45
Допоможіть: Клей ПВА - це 3019 чи 2491?
Таня 09:51
Архів-південь, у нас для потреб установи, как канцтовари3019
Архів-південь 09:57
Таня, продивилась прозорро- хто як хоче так і пише... Дякую, що відгукнулись.
0* 10:02
Вікторія, в мене Медка немає, не можу такого підказати
Лена 10:09
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка під час випробувального терміну головному спеціалісту в ОМС встановлюється чи ні надбавка за складність і напруженість в роботі?
Ж 10:09
Якщо лікарняний принесли в квітні, де є дні березня,показувати йогов об'єднаному звіті за І квартал?
Марія 10:14
Ж: Якщо нарахування провели у березні то показуєте у березні
Ж 10:16
Марія, у квітні
Марія 10:16
То покажете у квітні
Ольга* 10:19
Колеги, підкажіть, вихідну допомогу в звіті ПДФО+1ДФ відображати за якою ознакою?
Марія 10:27
Ольга*: 127
Оксанка 10:28
Добрий день! Відправила звіт уже через ZvitOK? все одно не прийнято, у квитанції 2 не відповідає структурі файлу, і програма злетіла
Оксанка 10:29
Я дивлюсь з такими успіхами, треба купляти медок. Пробувати ще в ньому скидати. Таких неудач я ще не бачила за час своєї роботи. Чи фрізвіт неправильно їх формує чи я не знаю що це.
ірен 10:33
ГАННА: Якщо звіт прийнято, то до закінчення терміну подаєте новий звітний, і виправляєте лише ті рядки де є помилка
ГАННА 10:36
ірен,а за попередній рік?
Вікторія 10:36
0*, а ви здавали вже?
EVGENIY 10:42
Оксанка, Якщо ви щось робите не правильно, то ви коли і медок купите будете те саме робити не правильно!
Тетяна 10:51
ПІдскажіть, будь ласка, за який день фінансується ФСНВ
Оксанка 10:53
EVGENIY, а що це за помилка - не відповідає стандарту XML (помилка структури)? Повторно в електронному звіті я не можу відправити. Пише, щоб я створила уточнюючий. Який в біса, вибачте, уточнюючий, якщо звітний не прийнято. Таких як я в Україні мільйон з такими ж помилками. податкова сама в шоці. Через звіток та сама ж проблема.
Іра 10:55
скажіть доплата працівнику за роботу з прозоро на підставі чого встановлюється
Саша2 10:55
Доброго ранку!Підкажіть,будь ласка, хто знає в Сонаті, як правильно ставити номер розрахунку для додатків
РДА 10:55
Працівник державний службовець у декретній відпустці до 3 х років в додатку 6 де спецстаж показуємо, а в додаток 1 треба чи ні?
РДА 10:58
І в додатку 4 в рядку працювали за трудовими договорами декретчиків треба показувати, адже доходів немає.
EVGENIY 10:58
Оксанка, "Повторно в електронному звіті я не можу відправити" -- це ви про яку програму?
EVGENIY 10:59
Оксанка, в Україні також вже багато сдало і отримали квітанцію №2
Оксанка 11:08
EVGENIY, в електронному кабінеті завантажую з фрізвіта
Тетяна 11:12
Підкажіть якщо працівник звільняеться 30 квітня і це його робочий день.Брати мені квітень в розрахунковий період?
Ксю 11:12
Оксанка, я завантажувала з врізвіту і відправляла через звіток. То потрібно було із звітка видалити і тоді змогля ще раз відправити
Ксю 11:13
Вибачти за помилки:))
Оксанка 11:15
Ксю, в мене звіток злетів з компа. Новий завантажити не можу. звіток не завантажується, антивіруска не дає. Мені іноді здається, що поставити свічку в церкві буде дієвіше, аніж отут мучитись днями з цими програмами та недолугим звітом. Вибачте за емоції
Оксанка 11:18
А Сонатою хто користується? Можна через неї з фрізвіта скинути?
Ксю 11:18
Оксанка, я встановлюва на свій особистий компютер фрізвіт і звіток. І все прийнято. Бо на робочому також є якась помилка..
фархад 11:19
Оксанка, так можливо безкоштовна версія на місяць
Оксанка 11:20
фархад, дякую.
Ксю 11:20
І до речі в звітку він був одним файлом, а на робочому компі в звітку були окремі файли на кожен додаток.
Світлана 11:27
Доброго дня, хтось здавав звіт ЄСВ, по виправленню помилок за минулі роки?
Тат_яна 11:30
Тетяна, (11.12) беруть для розрахунку місяці, що передують події. У вас подія (звільнення) у квітні. Значить, не включається
ГАННА 11:31
Світлана, теж цікавить
EVGENIY 11:35
Оксанка, а мені здається проблема у вас в компі, або антивірус злий і все блокує, або проблеми з ще якісь інші з компом!
Світлана 11:37
Працівники, які працюють за договором ЦПХ не табелюються?
Оксана 11:39
Добрий день. Підкажіть чи потрібно відображати у 4ДФ суми, які ми перераховуємо фопам за товари чи послуги?
Tanita 11:43
Світлана, в мене вже голова обертом від цих помилок, цілий тиждень мучусь, виправляю помилки за 7 років з 2010 по 2016рр. Саме цікаве, що моїх помилок немає, а виправляю за попередніх бухгалтерів.Якщо я правильно зрозуміла спеціаліста ПФУ роблю Звітний новий по Д1 і уточнюючі звіти по Д5,Д6. Зараз буду намагатись відправити.
Олена 11:43
Світлана, пробовали 02.04.2021 - не принят; 16.04.2021 - еще раз отправили, квитанции № 2 до сих пор нет.
Оксанка 11:52
EVGENIY, можливо Ви і праві. Комп тут на своїй хвилі. Антивірус злий не те слово. Спробую ще через сонату, а там життя покаже.
Ксю 11:52
Оксана, я відображаю
Ксю 11:54
EVGENIY, підкажіть. Ми відділ отг(юо). міняємо двері. Ми на праві оперитвного управління. Чи маємо ми видавати наказ про проведення заміни дверей(поточний ремонт) чи вистарчить дефектного акту. Прочитала багато всього і вже каша.
Катерина 11:55
Працівника звільнили у зв’язку зі смертю. Як заповнити графу 17 «Підстава для припинення трудових або цивільно-правових відносин» Причина "Інша" вибиває помилку
Світлана 11:57
Tanita, якщо сама перша таблиця не така як у попередніх звітах, як ви вносили дані по відсотках? так навіть відсотків таких немає.
EVGENIY 11:57
Ксю, читайте ваш договір, і що там дозволено при оперативному управлінні
Ірина 11:58
Оксанка, Добрий день. Якщо у Вас є Соната оплачена робіть прямо в ній, а якщо ні, то нічого не вийде. Відправляти безкоштовно генеруючи з шншої програми давно вже неможно. ..
Ірина 12:00
Оксанка, я спочатку зробила у фрізвіті (щоб розуміти що заповнювати, та і перевіряти там краще), а потім все заново внесла у Сонаті, відправила та вже прийняли.
Ірина 12:05
Оксанка, у електронному кабінеті не намагайтеся здавати... там ще недоопрацьований звіт мені казав співробітник податкової не витрачати час у електронному кабінеті, а відправляти через Сонату чи ZvitOK
Ксю 12:08
EVGENIY, там дуже цікавий договір. Міська рада забезпечує обслугов., експл, та рем. будівлі,а стор. 2 тобто ми беремо участь у витрат. сторони 1 на виконання вказаних робіт. З цього виникає питання чи ми взагалі мали право купляти ті двері. Бо спочатку нас нагрузили, що вже купляйте, а тільки зараз дали договір.
Ольга 12:08
Доброго дня! Особі рядового і начальницького складу нараховано допомогу при переміщенні за КЕКВ 2250, з якої утримуємо в/з та ПДФО. Ми зробили такі бухг.проведення: Нараховано Д-т 8411- К-т 6414. Чи так? і який м/о це буде?
ПМСД 12:16
Скажіть будь ласка.яка заробітна плата головного бухгалтера ПМСД. в наказі написано 10 тар.роз.це даже немає мін.зароб.плати?чим донараховувати?буду вдячна за будь яку відповідь
Л.В. 12:31
Добрий день! Допоможіть !!! У людини лікарняний із самого початку трудових відносин ( з січня по середину березня). Потім 3 відпрацьованих дні, відпустка по 5 квітня з мат.допомогою. З 5 квітня новий лікарняний. Як його нарахувати? Беремо тільки березневі дні( робочі і відпустка) чи всі -по 4.04 включно ( а 5.04 не беремо, чи беремо) ?
просто таня 12:36
здравствуйте.при запуске cisco пишет certificate valadation falure(ошибка проверки сертификата)что єто?что делать?
Людмила 12:38
лікарняні в дод.4 ДФ нараховані в січні виплачені в березні показувати в січні?, ознака 157???
Новичок 12:38
Людмила, почему 157?
Людмила 12:39
Вибачте, 101
Людмила 12:40
Запрацювалася
Тетяна 12:41
Чи можна з Медок перенести звіт в фрізвіт
Новичок 12:43
Людмила, начислены в январе,а по выплате в марте нужно провести
Людмила 12:46
Дякую
Оксана 12:48
Катерина (11.55 ). З приводу 17 колонки (причина ІНША) телефонувала в ПФУ, в них стоїть КОНТРОЛЬ на цю причину- бракує звіт та не приймає (порадили руками прописати в к.17 серію та номер св-во про смерть.)Прописала не бракує, але ще здавала.
Оксана 12:48
Не здавала ще
фархад 12:49
ОМС переможцю в конкурсі випробувальний термін встановлюється?
Ольга* 13:05
при звільнені головного спеціаліста державної служби код за класифікатором професій який треба ставити, дуже треба!
Normal 13:11
подскажите в профсоюзы предприятие может перечислять кроме 1 % ещё дополнительные деньги?
Олена 13:19
Підскажіть, чому пише помилку з ЄСВ звіті дод.1 тип нарахувань "13" внесено зі знаком мінус, звіт не приймається. Раніше це не було помилкою
Новичок 13:20
Олена, "13" можно проводить только в текущем месяце
АННА 13:23
J0500106/-3 Что это обозначает? Пытаюсь сдать с 19 числа и всегда эта ошибка.
Олена 13:27
В наказі про порядок заповнення пишуть "Тип нарахувань 13 застосовується для сум у місяцях звітного кварталу за попередній звітний (податковий) період лише в таких випадках:під час нарахування сум допомоги з тимчасової непрацездатності за попередні місяці;під час нарахування сум у зв’язку з вагітністю та пологами за попередні місяці;"
Олена 13:28
Ми робили перерахунок в результаті лікарняних
EVGENIY 13:37
Олена, так пише ж НАРАХУВАННЯ а як нарахування з мінусом можна зробити?
Тат_яна 13:40
Олена, за какой месяц больничные корректировали?
Дарина 13:41
Доброго дня.Підкажіть будь ласка,як в об’єднаному звіті правильно відобразити відпускні,нараховані та сплачені в лютому за 14 к.дн лютого та 28 к.дн березня?
Дарина 13:41
в 4дф
Олена 13:44
Тат_яна, в березні за лютий нараховуєму лікарняні, у нас зарплатна програма сама корегує базу нарахування ЄСВ (донараховує на різницю між мінімальною, або знімає за попередній місяць), в наступному місяці корегує
Тат_яна 13:47
Олена, ну так покажите в отчёте правильно, с учётом корректирования. Сейчас же доход будет падать в кучу 3 месяца. И по-любому, у вас уже правильно начислено и уплачено!
Олена 13:48
EVGENIY, ми нараховуємо лікарняний за минулий місяць а база нарахування ЄСВ змінюється. Перед цим нараховували ЄСВ на різницю між мінімальною, а тепер знімаємо донарахування на різницю бо нарахували лікарняний. Раніше це не було помилкою. у нас так рахує зарплатна програма
Олена 13:50
Тат_яна, буде падати не вкучу а помісячно в пенсійному бачать чи є в якомусь місяці нарахування ЄСВ на мінімалку чи ні, від цього залежить стаж
YYYY 13:53
Підкажіть, ви перераховуєте ВЗ та ПДФО з нарахованих, але не виплачених лікарняних ФСС, якщо термін підходить, а коштів ще немає?
YYYY 13:54
якщо лікарняні нараховані в березні, в квітні треба сплачувати податки. я прави льно розумію?
Тат_яна 13:55
Олена, стаж считается полный месяц, когда в трудовых отношениях полностью все календарные дни и ЕСВ уплачено не меньше минимального взноса. а каким кодом зашифровано - 29, 1, или 13 - не вижу разницы. Даже при проверке (не камеральной, а в натуре), максимум - замечание, но не ошибка!
Лена 13:59
Доброго дня. підкажіть будь ласка хто в відділі освіти. Чи здійснюється фінансування поточних , капітальних ремонтів освітніх закладів, що приєдналися в ОТГ без переоформлення права власності?
ОМС 14:09
YYYY, по законодавству на нараховані, а не виплачені доходи, податки потрібно перерахувати до 30 числа наступного місяця. Особисто ми так не робимо(((( Та й мало хто робить
Катерина 14:11
Оксана (12.48) Дякую, так і зробила. Чекаю на результат ))
ОСВІТА 14:11
Підскажіть, будь ласка, відпустка без збереження за 28 лютого проведена в березні, її в лютий чи в березень відображати в звіті додаток 1
Ж 14:17
У Додатку 1 до Податкового розрахунку за місяць 1 кварталу до реквізиту "Сума нарахованого єдиного внеску за звітний місяць (на заробітну плату / дохід)" внесено значення відмінне від суми зазначеної в реквізиті "Сума нарахованої заробітної плати / доходу у межах максимальної величини, на яку нараховується єдиний внесок" помноженої на 22%
Оксана 14:17
Катерина (14.11), напишіть будь-ласка результат по звіту:)) для всіх буде (в кого така проблема була) вихід
Ж 14:18
Що це за помилка?я рахую, все вірно....
АННА 14:24
0500106/-3 Что это обозначает? Пытаюсь сдать с 19 числа и всегда эта ошибка.
Дарина 14:26
Допоможіть будь ласка на 13,41
Катерина 14:26
Оксана (14.17) добре, держіть за мене кулачки ))
Ольга* 14:28
при звільнені головного спеціаліста ДС який ставимо в дод.5?
Ольга 14:29
Ольга*, 2419,3
Оксана 14:30
Катерина, ОБОВ'ЯЗКОВО!!!! всі вже так втомились від НОВОЇ звітності
Ж 14:37
Допоможіть, будь ласка 1,14.17
Ольга* 14:37
Ольга, я коли заповнюю дод.5 то по ДС в класиф.професій просто головного спеціаліста тепер немає. є головний спеціаліст з кадрів?
Ольга 14:37
Ольга*, є спеціаліст державної служби (місцевого самоврядування)
Ольга* 14:38
а за Клас.проф. начальник відділу (самостійного)?
Ольга* 14:38
Ольга, це не буде помилкою 2419,3 ?
Ольга 14:39
Ольга*, я так сдавала и не раз
Ольга 14:39
Ольга*, нач.відділу може 1229,1
Ольга 14:40
Ольга*, ні. 1229,3
Ольга* 14:40
Ольга, то виходить головний спеціаліст ДС з похідним словом "голоаний"?
Ольга 14:41
Ольга*, що значить з похідним словом?
Ольга* 14:44
Ольга, в дод 5 вибираємо посаду 2419.3 а рядом є ячейка похідні слова і додаємо "головний" щоб виходила та посада, яку обіймає працівник!
Ольга* 14:45
Ольга, 1229.3 начальник відділу (місцеві органи державної влади. місцевого самоврядування)?
Ольга* 14:45
Ольга, в мене начальник архівного відділу з окладом 7400 був.
Ольга 14:46
Ольга*, про похідні слова перший раз чую, це таке новшество?
Галя 14:49
Яка послідовність загрузки об'єднаної звітності
Ольга* 14:50
Ольга, ні, я ще як 2018 році приймалася моєї посади чітко не було і я використовувала похідні слова, а тепер навпаки, моя посада є, а колеги просто гол.спец немає(
EVGENIY 14:51
Олена, ні ви не вірно робите, є купа роз'яснень якщо місяць не повність до не треба дотягувати єсв до мінмімалки! І Ось тепер коли б вам принесли лікарняний ви би вже дотягували і був він з плюсом! І аж ніяк не з мінусом!
Світлана 14:51
Допоможіть, де можна знайти положення та наказ на УО по прозоро?
Галина 14:55
Подскажите печать и штамп на какой счет на 1512 или 18?
Тат_яна 14:55
EVGENIY, (14.51)так, кажуть, програма їм так рахує. Якась хитро зроблена програма... Або недоналаштована.Чи табель якось криво рознесено. Добре, що я ручками...
Ж 14:57
Помилка У Додатку 5 до Податкового розрахунку для ЗО з РНОКПП заповнено поле "Професійна назва роботи", поле "Код КП", які не відповідають значенням в Класифікаторі ДК 003:2010.
EVGENIY 14:57
Тат_яна, я розумію, але тепер казати що звіт не вірно вважає, це не правильно, то не звіт не вірно а програма невірно налаштована!
EVGENIY 14:58
Галина, 1812 або 1113
Ж 14:59
У нас звільнено провідного спеціаліста-бухгалтера державног органу, код КП поставили 2419.3, професійна назва роботи - спеціаліст державної служби...що не так?
Тетяна 15:02
Ж , передивіться класифікатор там відбулися зміни, у мене теж таке було. Код залишився той же тільки змінилась назва
Олена 15:05
Тат_яна, добре що ви ручками а у нас 470 чоловік то ручками не вийде
Ж 15:09
Тетяна, точно,дивлюся в довіднику,а там вже професіонали...
Ольга* 15:10
Ж, отож зміни вперед і в додаток новий звіт за 3 місяці!УРА!!
Оксана 15:10
Олена, в мене така проблема також з 13 кодом. не знаю що і робити?
Оксана 15:10
Штат 300 чол
Ж 15:11
Ольга*, хоча подивилася через пошук 2419,3 - Спеціалісти державної служби..
Люба 15:12
Об'єднаний звіт.Код помилки 01? Може хто знає що з
Катерина 15:13
Оксана (14.17) Додаток 5 пройшов!
EVGENIY 15:13
Оксана, поставте так я треба в лютому вірно ставте без донарахуваннь до мінімального а в березні вже покажіть донарахування за лютий
Люба 15:14
Об'єднана звітність.
Оксана 15:14
підкажіть як оплачувати пдфо якщо лікарняні затримують більше місяця. дякую.
Оксана 15:14
Катерина, я рада за вас)))))
Оксана 15:18
EVGENIY, дякую за відповідь. п роблема що лікарняні за грудень- нараховані в січні ()
Дарина 15:19
EVGENIY, вибачте,можливо ви підкажете на 13.41?
EVGENIY 15:19
Оксана,
EVGENIY 15:20
Дарина, відпускні які нараховані в лютому за лютий входять в зарплату і ніяк не відображаються окремо, разом з зарплатою, так було і в старому звіті так само і вновому, а в лютому за березнь так само як і раніше з кодом 10
EVGENIY 15:21
Дарина, асболютно нічого не змінилось в цьому плані
НАТАЛІ_Я 15:21
EVGENIY, Підкажіть класифікатор професії на головного спеціаліста.
Дарина 15:21
по 1дф зрозуміло, а в 4дф?
Олена 15:21
EVGENIY, у нас людина наприклад працює на 0,5ст. її донараховується ЄСВ , в березні приносить лікарняний за лютий, то в нас програма проводить перерахунок знімає нарахування на додаткову базу по зарплаті тип 13 з кодом 1 зі знаком "-" і нарховує по лікарняним тип 13 з кодом 29 "+". ми завжди так подавали
EVGENIY 15:22
Дарина, 4 дф все ставте в лютий
Дарина 15:23
EVGENIY, величезне дякую
EVGENIY 15:23
Олена, те що ви завжди так робили не означає що це правильно, я а днях саме це питання вивчав і читав роз'ясненя 2016 року що не треба дотягувати до мінімалки якщо лікарнний не закритий
Ольга* 15:25
Оксана, як прийдуть так і платити з них, а так кредиторка по зп по головній
Олена 15:26
EVGENIY, мова йде про те що лікарняний закритий і проведений перерахунок зарплати в березні за лютий і змінилась база нарахування за попередній місяць
Ольга* 15:26
EVGENIY, а чому відпускні в лютому за лютий не відображають за кодом 10? щоб було видно, що то відпускні?
EVGENIY 15:26
Ольга*, а навіщо це робити?? )))
EVGENIY 15:27
Ольга*, код 10 тільки для майбутніх місяці саме для цього код і придуман! А відпускні поточоного місяця це та сама зарплата і єсв по ним цього місяця а з кодом 10 єсв наступного місяця
Ольга* 15:27
EVGENIY, якщо йде розбивка, то може бути відхилення 1 копійка.
EVGENIY 15:28
Ольга*, я знаю, але не я це вигадав ))
Ольга* 15:28
EVGENIY, а перевіряючі як на це дивляться, в практиці?
EVGENIY 15:28
Ольга*, на що?
Ольга* 15:29
EVGENIY, що не розбито. або навпаки розбито?
EVGENIY 15:30
Ольга*, я не перевіряючий тому не можу сказати!! Але скільки бачу то ніхто не ставе так як ви кажете, мені здається і програма так не дасть!
Тат_яна 15:30
Ольга*, ага...Я за 1 копейку в пенсионный писала пояснювальну и показывала доначислением на отпускные... Хорошо, что с этой суммы "недоимки" не вышло ни пени, ни штрафа
ОСВІТА 15:31
Підскажіть, де міні побачити кількість аркушів у додатку 1, щоб заповнити титульний лист, там 1400 працівників, не бачу кінця списку
Ольга* 15:32
EVGENIY, може і не дасть, але звіт при цьому приймає без помилок!
Ольга* 15:33
Тат_яна, ви недонарахували?
EVGENIY 15:34
Ольга*, може я і помиляюсь
EVGENIY 15:35
Ольга*, да я тут погуглив і відпускні все ж таки в місяці їх нарахування за цей же місяць ставляють з кодом 10
Ольга 15:36
EVGENIY, відпускні це завжди 10 тип
Теняна 15:38
В кого працює СДО?
Тетяна 15:39
Підкажіть будь ласка .у новому об'єднаному звіті.якщо працівник звільнився в квітні.то таблицю 5 за 1 квартал робимо.чи ні?Дякую
EVGENIY 15:39
Ольга, да ви праві!!
Міла 15:40
Луганська працює СДО
Тат_яна 15:40
Ольга*, получилось, что да. Начислила ЕСВ на общую сумму, а когда разбила на отпускные и ЗП, то не хватило копейки как раз за счёт округления
Олена 15:48
Тетяна, квітень - це ІІ квартал, то як Ви покажите у звті за І квартал.
Оксана: 15:52
В кого є в екселі оборотна відомість по товаро-матеріальних рахунках форма 156
EVGENIY 15:57
Оксана:, каким приказом утверждена такая форма?
EVGENIY 16:04
Оксана:,
Ольга* 16:06
Тетяна, квітень це інший квартал, тому його подавати аж в липні!
Ольга* 16:06
Тат_яна, ось вам і да, завжди голова болить з цим звітом, а тепер аж втричі більше виходить))))
Тат_яна 16:08
Ольга*,
Ольга* 16:09
EVGENIY, а за Клас.Проф. допоможете? головний спеціаліст ДС оклад 5300, при звільнені який ставимо,2419.3? чи вже інший?
Таня 16:13
Чи обов'язково показувати в Д4 р.3, що ще не виплатили лікарняні за березень? Бо новий звітний вообще не проходить...фрізвіт формує неправільно.
EVGENIY 16:17
Ольга*,
Ніна 16:32
доброго дня! підкажіть, будь ласка, чи обов’язково на є даті оприлюднювати відрядження? чи це за бажанням?дякую.
EVGENIY 16:35
Ніна, як і все інше, треба так треба
Ольга* 16:46
EVGENIY, а що робити в разі ліквідації установи?