Архів чату за 14.05.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:50
Всем привет)))

Люда Кошкіна 08:04
Добрий ранок!

Галина 08:27
Доброе утро!скажите пож.как списать кубки,медали ,сетка врлейбол.,футбольн.на каких субрахунках?Спасибо!

ОМС 08:29
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!!))))))

Тат_яна 08:33
Доброе утро! ПЯТНИЦА!!!

Тоня 08:35
Доброе утро, скажите кто-нибудь уже сдал уточняющий отчет? У кого это получилось?

Марина 08:36
Галина, кубки и медали на 1815

Марина 08:37
Галина, а сетка и мячи смотря как покупали. Если это подарки и вы их вручать будете то тоже на 1815

ЛюдКа 08:38
Всім привіт!!!Гарного дня та позитиву!!!!

ЛюдКа 08:39
Як і обіцяла, гелікоптер доставив без пригод на "любімую" роботу.

ЛюдКа 08:40

ОМС 08:52
ЛюдКа, привееееееет!!!!))))))))

проф.ліцей 08:52
Добрий ранок, працює у когось СДО? У мене пише Cisco -certificate validation failure/

Фінупр 08:54
Добрий день! Таж проблема

GalinaS 09:00

GalinaS 09:00
Пятница...Стихов нет...

EVGENIY 09:07
Доброго ранку )) Всім гарного завершення тижня ))

GalinaS 09:08
Вот и пятница пришла — Всем надежду принесла… На заслуженное счастье — В календарных два числа!

EVGENIY 09:10
GalinaS, )) Виправили ситуацію )))

Таня 09:13
Доброго ранку!!! А у мене з понеділка відпустка і день народження і дітки приїзджають в гості. І вообще сьогодні п'ятниця і я довольна як слон, чого і вам бажаю!!!!

Тоня 09:14
Коллеги, у кого получилось сдать уточняющий отчет?

Тоня 09:14
Пожалуйста, отзовитесь!!

1522 09:15
проф.ліцей, така ж сама проблема

ОМС 09:15
Тоня, мы сдали 11.05.

ОМС 09:16
Таня,

Тоня 09:18
ОМС, каким образом корректировали суммы? у меня не принимает, поставили всю сумму отпускных в 3 месяц, а нужно было и в марте (9 дней) и в апреле (2 дня). Подскажите, пожалуйста!!

Тат_яна 09:23
Таня, (09.13)

Тат_яна 09:25
Даже небо голубее В пятницу… И все люди веселее В пятницу… День бежит в сто раз быстрее В пятницу… Мы спокойней и бодрее В пятницу… Мы умней и красивее В пятницу… Романтичней и нежнее В пятницу…

Тат_яна 09:25
Мы щедрей и хлебосольней В пятницу… Жизнь становится прикольней В пятницу… Жизнь становится удачней В пятницу… Горы круче, краски ярче В пятницу… Все становится яснее В пятницу… И весна еще веснее В пятницу!

GalinaS 09:28
Тат_яна,

ОМС 09:30
Тоня, у нас "не подтянулись" ФОПы, мы подали звитный уточненный только на них (по рекомендации налоговой), все быстро принялось

Наталі УСЗН 09:32
добрий день, допоможить знайти довідку актуальну о середн зарплаті для центра зайнятості. Дякую за допомогу!

1522 09:33
проф.ліцей, вже працює

GalinaS 09:34
Наталі УСЗН, а разве они не сами ее "достают" из пенс.фонда?

Тат_яна 09:35
Наталі УСЗН, они все данные берут сами. Только ж вот ерунда с этим отчетом теперь

Наталі УСЗН 09:37
Працівник був у Центрі зайнятості, вимагають довідку

ОМС 09:38
Наталі УСЗН, хай принесе оттуда бланк, обычно они дают

Наталя 09:40
підскажіть будь ласка, демонтаж старого кондиціонера входить в первісну вартість нового конд.?

Тоня 09:41
ОМС, это вы корректировали только ДФ 4? ставили в конце строчки "0"?

ОМС 09:49
Тоня, не знаю. Делала не я. Сейчас посмотрю в электронном кабинете, напишу позже

Галина 09:57
Спасибо,мячи мы покупали для использование не для вручение подарков.С местного бюджета купили,один мяч стоит 940,и самый дорогой 1650

ОМС 10:00
Тоня, 4-дф. Только доход и ознака дохода

Тоня 10:42
ОМС, а отчет сдали в МЕДке?

Татьяна М 10:45
Добрый день всем!!! С окончанием трудовой недели всех! Да удачных и легких выходных! Подскажите ,пожалуйста педработникам со срочными трудовыми договорами положен отпуск и материальная помощь? Может была у кого такая ситуация!!!

Тата 10:48
Скажите пожалуйста, надо ли сдавать 20-ОПП сейчас,если мы зарегистрированы в налоговой с2016 как неприбыльные и форму 20-ОПП не подавали никогда.

ОМС 10:58
Тоня, в Фри-звите

Бухгалтер ОСВІТА 11:03
Татьяна М, положено и то и другое

Оксанка 11:07
Добрий день! Всім гарної п'ятниці! Скажіть, кому потрібно подавати форму 20-ОПП? Це, взагалі, обов'язково?

Галинка 11:08
Добрий день,підскажіть .чому Казна не сплачує незахищені видатки ДБ ?

Марина 11:10
Галинка, по ходу они и МБ не заплатили

Марина 11:11
только что зашла в СДО а там платежи что вчера должны были пройти висят

Галинка 11:12
Марина ! Что-то рано денежки закончились....

Оксанка 11:32
І в мене висить непроплачена платіжка за 12., а за 13 вчора одну втянули. Що це за приколи...

Татьяна М 11:59
Бухгалтер ОСВІТА: спасибо!!!!

Олена 12:00
Підскажіть, будь ласка, ми новостворена організація ОТГ, договір оренди не заключали. Чи потрібно здавати 20-ОПП? Дякую

Марина 12:09
Девочки запрет на незащищенку

Марина 12:09
сегодня надеются все пройдет

Галинка 12:11
та дай Бог!

Лілія 12:28
Повторно вертаюся до свого запитання. По кошторису виділяють кошти по КЕКВ 3143. Є розроблена ПКД на консервацію та реставрацію (в т ч там передбачено благоустрій). Чи можна з цих коштів провести придбання тільки конструкцій (біотуалети) (по накладній, а не по акту; тобто оплатити постачальнику тільки за конструкції без установки)?

Елена 12:41
Добрый день, подскажите, можно ли применять налоговую льготу по НДФЛ, если; сторож инвалид 2 гр, начисленная ЗП- 6569,20грн за апрель?

Альона 12:55
Якщо працівник звільнився з 1,00ставки та пішов працювати на 0,5ст , але на іншу посаду ,все в одній установі. Чи потрібно подавати повідомлення в податкову?

ОМС 12:58
Альона, это внутренее перемещение? Нет, не нужно

Альона 13:00
Так, внутрішнє.Дякую

Ир 13:05
Олена, надо заключить договір.20 -ОПП надо. налоговая наша настаивает

Ир 13:06
Оксанка, 20 ОПП подають даже ФОПи

Оксанка 13:09
Ир, а якщо ми подавали при реєстрації і в нас нічого не змінилося, крім кода бюджету, то непотрібно подавати нічого?

Олена 13:10
хто яку поставив вартісну межу на МНМА

Ир 13:10
ви вже раз подавали? Змін нет, більш не треба

ОМС 13:10
Олена, мы 20

Олена 13:12
Я також

Інна 13:15
Підкажіть, якщо в ел.кабінеті платника у відомостях про обєкти оподаткування пусто, то це означає, що форму 20 ОПП ми ніколи не подавали і треба подавати її не як зміну відомостей, а первинне надання інформації?

ОМС 13:15
Марина, у нас вчерашние платежки (поданы вчера) только что ушли, как и планировалось

Ир 13:18
Інна,-посмотрите в ел.кабинете в облікових данних.

Інна 13:19
Ир, подивилась, там пусто. Працюю не так давно в організації, тому не знаю чи подавалась колись ця форма.

Оксанка 13:19
Ир, Інна, де це ви дивитесь, яка графа в облікових даних?

Інна 13:20
Ир, якщо пусто - треба подавати як первинне надання інформації?

Інна 13:20
Оксанка, так і називається "Відомості про обєкти оподаткування"

Оксанка 13:21
Інна, в мене такого зовсім немає...

Оксанка 13:24
Інна, в мене цих об'єктів немає, ми - неприбуткова організація, не є платником податку. Чи я щось не розумію? Може мені взагалі нічого і не потрібно подавати?

Інна 13:24
Оксанка, заходжу в облікові дані і гортаю майже до низу.

Інна 13:25
Оксанка, ми так само. Орендуємо кабінет за 1 грн. Чесно кажучи я сама так і не зрозуміла чи треба її подавати.

Оксанка 13:26
Інна, дякую. Побачила) Вибачте...

Оксанка 13:26
Інна, пусто і в мене, то тепер подавати цю 20 -ОПП?

EVGENIY 13:29
Інна, Оксанка, я півдня вивчаю це питання, і податківці так недолуго роз'яснюють! На скільки я зрозумів то наприклад якщо у вас є котел і ви платите екоподаток то треба цей котел в 20 опп паказати! Або платаїу за землю платите то треба мабуть землю показати! Якось так! Якщо ніяких таких податків не платите то я думаю і 20опп вам не треба

Інна 13:29
EVGENIY, Дякую!

EVGENIY 13:30
я спілкувався с комерційним бухгалтерами вони теж в шоці від цієї форми і так само плутаються і не розуміють нічого

Оксанка 13:31
EVGENIY, Дякую! Якщо ми орендуємо приміщення за 1 гривню у селищні раді і є її підпорядкованим підрозділом, то також не подавати?

Інна 13:31
EVGENIY, це називається, щоб ти не робив, а мучився

EVGENIY 13:32
Оксанка, я думаю не треба, адже ви податки з цого не платите! Це є такі цілісні майонові комплекси там оренду платять в дербюджет і ось там треба 20опп, ну як так думаю, на скільки я зрозумів!

EVGENIY 13:32
Інна, це точно!

Тат_яна 13:32
EVGENIY, навіть частину кабінету, яку мі орендували, показували в цій формі.Податок не сплачували й не відшкодовували, проте ж... При реєстрації установи заповнювали й цю форму.

Тат_яна 13:33
орендували за 1 грн

EVGENIY 13:34
Тат_яна, але чи треба то робити чи не треба, точно не відомо ))) Я впевенений є безліч установ які не показали і нічого їм за це не було!

EVGENIY 13:36
краще все ж таки запитати у податківців хоча я впевнений не кожен з них чітко відповість )))

Оксанка 13:36
EVGENIY, нам нічого податкова про це не говорила, реєстрували установу у березні 2020, і форму цю не подавали. Дякую!

Вика 13:37
Доброго дня! Прийняли зовнішнього сумісника, зарплата - 3000 грн., чи застосовується податкова пільга?

EVGENIY 13:39
Вика, https://i.factor.ua/ukr/journals/ot/201 ... 44286.html

Тат_яна 13:40
EVGENIY, так то воно так, но трішечки не так...Мабуть, в податковій папаху наділа людина, яка вміє читати. От і піднімають всю неодмінену базу оподаткуваннь, і як у казці стріли пускають на всі боки. В когось влуче, хтось злякається. Вони ще й КУпАП почитають. Грошей же в бюджеті катма, тому треба штрафувать. Нічого нового, все як завжди

EVGENIY 13:41
Тат_яна, цілком з вами згоден ))

Ир 13:42
наша податкова просит даже просто лист, если нет ничего. Ну ви находитесь в здании, которое орендуете?

Вика 13:46
EVGENIY, дякую!

GalinaS 13:58
Я конечно извиняюсь, но мы все плательщики налогов, только по нулевой ставке.Вот вам и почва для размышления!

Яна 14:06
Підскажіть, будь ласка якщо міняємо назву установи чи потрібно міняти кошторис і штатний розпис?

ОМС 14:09
Яна, код ЕДРПОУ не менялся? Если нет, то кажется ничего не нужно

EVGENIY 14:09
GalinaS, так ми ж ось сидимо і розмишляємо ))) Розкидуємо мізками ))

Яна 14:09
ОМС, ні неміняється, дякую)

EVGENIY 14:11
Яна, Перереєстровуйте у держреєстратора, картки з підписами нові в казначейство, і здається вам просто перейменують ваші рахунки, і все залишиться і кошторис і рух коштів! Але якщо нові рахунки казна захоче то може і кошторис скажуть новий!

Яна 14:18
EVGENIY, дякую)

Олена 14:29
Ми дзвонили на гарячу лінію податківців, сказали, що треба показувать все: і землю і орендовані приміщення і мотивували це тим, що працівники отримують з/плату, платять прибутковий податок і вони повинні сидіти в якомусь приміщенні. Хотя по мне, так це якийсь бред

ОМС 14:30
Олена, это новый способ пополнить бюджет

Людмила 14:34
Доброго дня. Якщо ми відокремлений підрозділ і наші землі та будинки належать вищій установі, то не подавати 20-ОПП?

GalinaS 14:36
Несколько лет назад на пршлой работе ходила в налоговую и узнала, что на каждого плательщика откріта карточка.И по этой карточке они отслеживают подачу отчетности (податкова декларація на нерухоме майно,плата за землю и т.д.)Я сказала что мы неплательщики, на что мне было сказано подавать все равно но по 0 ставке.Я говорю,что до меня никто не сдава

GalinaS 14:38
не сдавал, а мне говорят что хотя с вас нечего взять(мы не пополняем бюджет), но если будет отмашка на проверку бюджетников мы будем в ж...

Тат_яна 14:51
ОМС,(14.30) истинная правда!

ОМС 14:54
Тат_яна, в бюджете дыра, в пенсионном ....дыра. Вот и придумывают((((

Таня 15:00
Яна, ми нічого не міняли. В розпоряджені написано- що ви є правонаступники.

Наталя 15:15
Хто з культури: перераховуєте різницю в окладах по нових тарифних з 9 квітня чи вже застосовуєте їх з 01.05?

EVGENIY 15:49
https://www.facebook.com/buhgalter.com. ... 4533447501

NeProzorro 16:15
Як зробити бюджетного бухгалтера щасливим? Піднімаємо тарифні розряди і оклади освітянам, працівникам культури, медикам (крім бухгалтерів/економістів/кадровиків). - Всі бухгалтери в шоці.-Потім піднімаємо тарифний розряд і оклади бюджетним бухгалтерам і всі щасливі :)))

Юлія 16:36
Форма 20-ОПП подається всіма, навіть бюджетними неприбутковими установами, за землю, автомобілі, техніку ,навіть за те що ви орендуєте. При перевірці штраф податкова дає 1020 грн.,так роз"яснили в податковій. Так що хто не подавав ніколи треба зараз подати, щоб потім не доказувати ,що ти не верблюд.

EVGENIY 17:03
NeProzorro,

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”