Архів чату за 25.06.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Саша 08:12

Саша 08:12
Всех с пятницей!!!

Ж. 08:13
Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації при ліквідації подається напротязі якого терміну?Можна через Медок?

Тат_яна 08:14
доброе утро!

Тат_яна 08:15
Ж., вы ликвидируетесь?

Тат_яна 08:17
Это годовой отчет, 60 дней на подачу. Через МЕДок можно

ЛюдКа 08:31
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!!!!!!!

ЛюдКа 08:31
А думається про прийдешні вихідні!!!!

Тат_яна 08:32
ЛюдКа, особенно про +35 в тени... А может и выше

фархад 08:33
Саша,

EVGENIY 08:40
Доброго ранку )) Всім гарного дня )) У нас спека неімовірна

Олена освіта 08:55
а у нас на Херсонщині прохолодно після дощику...

Дуся 08:58
А у нас на Херсонщине жарко и парко

Олена освіта 08:59
Херсонщина - велика

EVGENIY 09:00
Дуся, Олена освіта, це точно, у вас там і пустеля є )) Я бачив по телевізору ))) І Асканія нова , у вас там взагалі круто, ми хочемо к вам

Тат_яна 09:05
EVGENIY точно перегрелся... В такую жару хотеть в пустыню - ? В Аскании все зверьки по тенёчкам, по норкам попрятались. Одни змеюки навеерно радуются...

EVGENIY 09:06
Тат_яна, так у них там і Море є )))

Оксанка 09:07
Добрий жаркий ранок!!! Після короткої відпустки на роботі неможливо працювати, спека неймовірна!... Підкажіть яке число фінансує ФСС?

EVGENIY 09:07
Оксанка, http://joxi.ru/KAxB09PtK7azGm

Тат_яна 09:08
EVGENIY, это да, море есть. И Лемурийское озеро, кстати. тоже на Херсонщине. Наша ОМС с ним должна прощаться вот-вот

Оксанка 09:09
EVGENIY, дякую, я думаю 05.05.2021 не профінансують в цьому місяці...

EVGENIY 09:09
Оксанка, хз

Оленка 09:10
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка: працівник пішов у щорічну відпустку з 16.07 по 08.08 (24кд), потім відразу іде у додаткову відпустку на дітей з 09.08. Чи однаковий розрахунковий період для обох відпусток (липень-червень), чи для додаткової беремо новий (серпень-липень)?

EVGENIY 09:10
Оленка, https://buhgalter.com.ua/articles/kadro ... -oformiti/

Архів-південь 09:12
Тат_яна, чому будете прощаться з озером? Ви Григорівська ОТГ?

Олена освіта 09:13
EVGENIY, і пустеля рядом, і море недалеко, а часу не вистачає...

EVGENIY 09:15
Архів-південь, користувач часу з ніком ОМС зараз на тому озері ))))

EVGENIY 09:15
чату

Оленка 09:18
EVGENIY, У статті йдеться про написання наказів взалежності від того чи є розрив між відпустками, а мене цікавить розрахунковий період. Чи є додаткова відпустка на дітей продовженням щорічної якщо між ними немає пропущених днів?

ЛюдКа 09:20
А в нас озеро є з сірководнем, кажуть цілюще, вода там холодна завжди, а в таку спеку навіть пів метра поверхні прогрілось.

Ольга* 09:25
Оленка, різні види відпусток, тому різні періоди

Тат_яна 09:30
Архів-південь, в связи с чем вопрос в 09.12? Уже появились претенденты "покращити" эту территорию и заодно лапу наложить?

*** 09:31
Доброго ранку всім))) Підкажіть будьласка при розрахнку днів нвикористаної відпустки дні без збереження не виключаємо?

*** 09:32
Людина звільняється і потрібно компенсацію днів відпустки розрахувати

Ж. 09:36
Тат_яна, так,ліквідовуємося,з якого дня відлік 60 днів?

Олена освіта 09:37
Ж., з моменту надання вам повідомлення

Ж. 09:37
Олена освіта, якого?

Тат_яна 09:42
Ж., лучше позвоните в налоговую и уточните. У меня при формировании отчета "не вовремя" медок орал не своим голосом и не сохранял данные. Ликвидировались в декабре, а сдала в январе, не смотря на то, что уже была уволена

Оксана 09:42
Доброго дня.Хто працює з цивільно-правовими угодами? Підскажіть будь ласка,хочемо найняти водія на автобус по ЦПУ,які нюанси,документи,чи має це прописано в статуті установи,чи потрібно повідомляти податкову?

Олена освіта 09:44
Ж., у нас коли ліквідувалася с/рада нам надали повідомлення про скорочення за 60 днів і рік ми закривали на своїх бюджетах а з 01.01 нас звільнили з звязку з переведенням в отг, але 01.01 у нас ще не було 60 днів і тому бухгалтера, що не захотіла залишатись звільнили 09.01 (інспекція праці перевіряє)

Архів-південь 09:48
EVGENIY, Тат_яна, оце я туплю з приводу ОМС!!! хочу на рожеве озеро!

Ж. 09:52
Тат_яна, мивже півроку ліквідовуємося,то я й питаю

КСЮ 09:55
Добрий день! Не знаєте чи планується підвищення окладів в місцевому?

Тат_яна 09:56
Ж., т.е. вы уже все уволены и "райком закрыт", все в центре занятости (или на других работах)

Ж. 09:56
Тат_яна, так))))

Олена освіта 09:56
Ж., нас в ДФС аж через рік десь закрили як юр особу, все перевіряли...

Ж. 09:57
довго чекали лікарняні,вже здали ліквідаційний звіт в казначейство

Ж. 09:57
Олена освіта, ((((((((((((((((

Тат_яна 10:01
Олена освіта, да, так же!

Олена освіта 10:05
Ж., ну ми три роки тому обєднувались друга чи третя хвиля то на нас учились усі... і досі учаться...

Света 10:17
Олена освіта, як Ви ведети знос по ОЗ та ІНМА по окремих оборотках . В нас багато закладів перейшли в цьому році, ведемо в ручну

Олена освіта 10:32
Света, у нас прграма Мастер формує знос автоматично, а спочатку вели в окремих відомостях по об"єктам обліку нараховували в кінці року

Ірина 10:54
Допоможіть з ордерами та проводками. Згідно запиту депутата надано йому інформацію в друкованому вигляді. За це він сплатив 200 грн. які пройшли як відновлення касових по 2210. Як це все відобразити в обліку?

EVGENIY 10:57
Ірина, відновелення касових відображається в картках обліку касових видатків, надходження коштів на відновлення видно і в 2 і в 3 МО, якщо депутат це зрозуміє )))

Таня 11:02
Ірина, ух ти, цікаво, а хіба запити у нас платні? Де це прописано?

Света 11:03
Олена освіта, дякую

Ірина 11:04
Є спеціальна програма затверджена на сесії згідно якої запити в друкованому вигляді більше 10 аркушів оплачуються.

Галина 11:06
Доброго дня! підскажіть за яку дату ФСС фінансує

Єва 11:08
Девочки подскажите какое число выплатили больничные? Спасибо

Катерина 11:08
Галина, http://joxi.net/KAxB09PtK7azGm

Катерина 11:08
Єва, http://joxi.net/KAxB09PtK7azGm

Єва 11:14
Катерина, дякую

Галина 11:22
Катерина, дуже дякую

Марія 11:31
Подскажите, пожалуйста, в страховой стаж учебаПТУ не берется с какого года?

Гірничий ліцей 11:47
Марія, до 01.01.2004

Гірничий ліцей 11:47
Марія, Як зараховується страховий стажПодробиці: https://buhgalter.com.ua/news/pensiyi/y ... viy-stazh/

Гірничий ліцей 11:57
Марія, т.е. с 01.01.2004 учеба не включается в страх. стаж

ЛК 12:03
Надійли кошти від утилізованих основ.засобів, які були перераховані в бюджет підкажіть будь ласка прведення????

Євген 12:41
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можна нараховувати орендну плату якщо обєкт переліку другого типу.

Л.В. 13:01
Нарешті - ДОБРОГО ДНЯ ВСІМ !!!! Я так занурилась з головою у роботу, що ніколи і привітатись. Але маю питання : якщо за місяць є лише 8 днів лікарняного і відпустка безоплатна ( а в людини МЗП), то як нараховуємо ЄСВ ? Лише на суму лікарняних ? Чи якось треба розрахувать додаткову базу ? А як ?

Тат_яна 13:10
Л.В., я думаю, нужно полностью до минимального взноса считать ЕСВ. Если бы полностью месяц за свой счёт, тогда бы не считали вообще. Ведь когда полный месяц больничного, мы же дотягиваем ЕСВ до минимального

Тат_яна 13:16
24 июня, в Харькове в многофункциональном бизнес-парке "Экополис ХТЗ", который в формате частно-городского партнерства развивает группа DCH Александра Ярославского, торжественно открыли высокотехнологическое производство отечественных ПЦР-тестов для диагностики инфекционных, онкологических и наследственных заболеваний.

десь производят, в частности, ПЦР-тесты на COVID-19. Причем в ближайшее время будет освоен выпуск систем, с помощью которых можно выявить индийский штамм коронавируса "Дельта", который позавчера появился в Украине.

Харьков, вы МОЛОДЦЫ

EVGENIY 13:19
Тат_яна,

Л.В. 13:22
Тат_яна, дякую. Значить, нарахую ЄСВ 1320.

Тат_яна 13:25
EVGENIY, должен же кто-то спасать страну

Олена 13:32
Як нараховувати за харчування дітям-сирітам які під опікою і навчаються в ПТУ згідно постанови №305 від 24.03.21 р.

Оксанка 13:56
EVGENIY, я не можу читати статті, перезайшла у особовий рахунок,, як мені порекомендував спеціаліст з Вашого контактцентру. Але все одно коли я заходжу в статтю мені все закриває "чашка кави"... Допоможіть

Тетяна 14:10
Підкажіть будь ласка яка відповідальність за виплату зарплати раніше встановленого строку (25.06.21 замість 31.06.2021р), в результаті чого між зарплатою і авансом наступного місяця буде більше 16 днів.

Тат_яна 14:13
Тетяна, і більше в обліку ніяких косяків? Це єдина проблема?

Тетяна 14:18
Тат_яна, проблем вистачає

Тат_яна 14:23
Тетяна, то пишіть в ФЗ термін сплати так як потрібно, то й всі діла

марія 14:29
підкажіть як правильно підписувати в архів для задачі папки бухгалтерські якщо є 23 роки в одній папці за цей час було змінено в в назві установі слово соціальної на комплексної .то я так розумію що писати кнцеву назву? Чи ні?

EVGENIY 14:34
Оксанка, може ви платили з іншого акаунта?

EVGENIY 14:35
Оксанка, напишіть сюди ваш особовий рахунок

Тетяна 14:39
Тат_яна, спасибі.

Тат_яна 14:39
марія, у вас так приймуть, шоб в одній папці за 23 роки? У нас тільки по роках, навіть якщо в папці було два аркуша

Тат_яна 14:40
Тетяна, нізАщо...

марія 14:47
Тат_яна, тобто 2- 3 роки в одній папці .я не правильно написала

Тат_яна 14:48
марія, питайте в архіві, нам сказали що кожний рік окремо

Ольга 14:50
Доброго дня. Працівника викликають до суду як свідка по цивільній справі. Чи потрібно оплачувати цей час? Дякую

марія 14:51
Тат_яна, в нас різні версії трудовий оде говорить державний інше

Тат_яна 15:00
марія, так вам для кожного й підшивать, за їх вимогами

Христина 15:04
Доброго дня! Де можна знайти акт прийому книг в міську бібліотеку??

Христина 15:06
Чи цей акт є обов’язковим для ставлення на облік чи достатньо накладної?

Н.А 15:07
Христина, акт приймання-передачі ОЗ зг.наказу МінФіну від 13.09.2016 № 818. Від кого ви приймаєте???

Христина 15:10
це йде через програму, з обласної бібліотеки

Христина 15:11
бібліотекарка стверджує, що ніколи не оформляла акти прийому-передачі. лише зберігала накладні

Н.А 15:16
Христина, якщо ви ставите у себе на облік, то повинен бути і акт згідно накладної....а який другий варіант???

Н.А 15:17
Христина, робіть, як ви вважаєте потрібним, ви бухгалтер! "Погугліть" - почитайте тут. А вам дають тільки накладну і все???

Христина 15:19
я розумію, що так має бути)) з цією бібліотекаркою трішки складно сперечатись) а хочеться навести порядок у всьомк

Христина 15:20
так, дає лише накладні "Так колись було і все, я того не робила"

Христина 15:20
після пере читання всього гуглу, вирішила сюди написати))

Олена 15:21
Допоможіть може хтось знає: як можна завантажити звіт з МЕДОК у КАБНЕТ ПЛАТНИКА?

Ольга* 15:22
Олена, спробуйте звіт експорт, а потім в кабінеті завантажити

GalinaS 15:26
Ольга, П О С Т А Н О В А КМУ від 1 липня 1996 р. N 710

EVGENIY 15:28
Христина, за накладними оформлюють коли куппують, а коли передача то акти приймання передачі! Хоча може бути і внутрішній порядок в якому і накладна може фігурувати

Олена 15:28
Ольга*, у кабінеті питає шлях до файлів а де їх шукати ?

EVGENIY 15:29
Олена, там куди ви їх зберегли )))

Олена 15:29
Ольга*, З фрі звіту завантажувало без проблем а з МЕДКА не виходить

Олена 15:30
EVGENIY, зберігає саме, не вказуючи де саме

Любов 15:31
Підкажіть, будь ласка. Вислуга років нараховується на сумарний стаж у соц.сфері? Якщо працівник один рік працював фахівцем соц.роботи, а два роки зав.відділенням. То йому встановлювати надбавку за три роки?

Христина 15:34
EVGENIY, а якщо нам передали безоплатно і разом з книгами дали накладну з цінами?)

EVGENIY 15:36
Христина, да можно і так робити, ви на підставі цього довідку в натуральній формі, якщо це дарунок! Але якщо це внутрівідомча передача то треба Акт там же є знос в накаладну його не втулити

YYYY 16:00
подскажите, пожалуйста, в такой ситуации: работник уволился 17.06. я ему начислила выплаты+идексацию пропорцианально, НО 25.06. опять постул на работу и зп за 3 р.д. меньше прожит.минимума, как начислить индексацию в этом случае? просто пропорцилнально от 77,18 или считать от начисленной суммы?

EVGENIY 16:15
YYYY, конечно пропорционально

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”