Архів чату за 01.09.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Наталья 08:30
Доброе утро. Отличного настроения. Спокойного и приятного дня. Солнечной погоды.

Маша 08:31
Доброго ранку)

Наталя 08:33
Доброго ранку, підкажіть хто заповнював заявку на електронний лікарняний, який ставили №(колонка8) у мене 5 цифр а в заявці хоче 6

Наталья 08:37
Дорогие родители. Поздравляю Вас с Новым 2021 Учебным Годом!!! Терпения, удачи, благополучия, успехов, всегда только хорошего настроения и чистого неба))

Тат_яна 08:39
Доброе утро!

EVGENIY 08:49
Доброго ранку )) Всім гарного дня )

Любов 08:59
Доброго раночку))

Ганна 09:18
Доброго ранку! підкажіть, будь ласка, вчитель має диплом бакалавра з початкової освіти та диплом магістра як вчитель англійської мови. Який тарифний розряд буде як вчителю початкових класів?

Бука 09:28
Наталя,в заявці проставляється Номер ЛН але не номер випадку непрацездатності він 11-ти значний,

Оксанка 09:29
Добрий ранок! Підкажіть чи може існувати юридична особа якщо у складі її працює менше 3 осіб?

Люда Кошкина 09:30
Ганна, по початковій буде 10 т р

Бука 09:30
Саме номер лікарняного одинадцятизначний і він поміщається в цю колонку

EVGENIY 09:30
Оксанка, да

Оксанка 09:33
EVGENIY, можете розробити статтю на цю тему, будь ласка, або скинути посилання?

Тетяна 09:33
Добрий день. Підкажіть будь ласка чи нараховується ЄСВ на лікарняні. Якщо працівник приніс лікарняний листок після звільнення. Під час хвороби працівник перебував в трудових відносинах з установою.

Ганна 09:33
Люда Кошкина, дякую, а не підкажете на яку нормативку спиратися в цьому випадку?

Оксанка 09:34
EVGENIY, ця юридична особа- це бюджетна організація - відділ соц.захисту?

EVGENIY 09:34
Оксанка, це до бухобліку відношення не має )) Юридична особа існує не тому що в ній люди працюють а тому що вона зареєстровна в ЄДРПОУ а кількість людей значення не має

Люда Кошкіна 09:35
Ганна, 11 т р буде коли буде повна вища освіта і замість бакалавра буде спеціаліст

Люда Кошкіна 09:37
нормативку не скажу - мені спеціаліст допомогає визначати

Оксанка 09:38
EVGENIY, ми як відкривали відділ, то таке роз'яснення було, що юридична особа зі соїм веденням бухгалтерського обліку має в своєму складі мати не менше 3 осіб

Оксанка 09:41
EVGENIY, а головний бухгалтер може працювати без бухгалтера у штаті?

Тат_яна 09:41
Оксанка, теория и практика - две большие разницы. Одесса-мама права на все 100. Большой минус в том, что обязанности делят на имеющихся работников. Будете вести бух.учёт и ещё что напишут в посадову

Лінк 09:43
"Открытие представительства Youtube в Киеве: стала известна цель визита главы Минцифры в США" прощай вільний ютуб

Галина 09:45
Доброе утро,скажите пожалуйста как оприходовать ноутбук от родительского комитета на сумму 5000грн.

Тат_яна 09:45
Лінк, т.е.платный доступ?

Оксанка 09:45
Тат_яна, у нас у відділ 3 особи, начальник, головбух і бухгалтер. Зараз хочуть 1 бухгалтера смикнуть на новостворений відділ і в нас мозговий штурм, як одному бухгалтеру вести таку роботу???? Це жах. От я шукаю лазейки як нам втриматись на посадах на законних підставах

Оксанка 09:47
Це виходить нас обох хочуть поставити бухгалтерами з в.о. гол.буха....Я просто в шоці. Зранку таке попередження. Не згодні, через 2 місяці на вихід.

Лінк 09:47
Тат_яна, ні модерація владою буде якщо домовляться.

Тат_яна 09:48
Лінк, а народные умельцы не переплюнут Мишу Фёдорова?

Віка 09:49
Тетяна, ні, на лікарняний повністю не нарах. ЄСВ,так як ви будете опрацьовувати цей лікарняний вже після звільнення, а працівник вже не в трудових відносинах

Тетяна 09:51
Віка, спасибі

Тат_яна 09:51
Оксанка, так сразу видно, что кучеряво живёте, целых два бухгалтера! "Превращайтесь" в специалиста

Лінк 09:52
Тат_яна, а хто його знає, просто згадую як наші смі сміялись над російським чебурнетом, а тепер воно і у нас появляється наш укранет

Оксанка 09:52
Тат_яна, то я так просто написала по штату начальник, гол.спеціаліст і спеціаліст

Лідія 09:55
Доброго ранку! Посадова особа звільняється з роботи у вересні. Стаж в омс до моменту звільнення 11 років (11.01.2021) і вона має право на щорічну додаткову відпустку 7 к.д.(не брала відпустку). Питання - при компенсації невикористаної відпустки їй потрібно виплатити компенсацію за 7 календарних днів чи пропорційно відпрацьованому року-4 дні?

Оксанка 09:55
Тат_яна, а з/п зовсім некучерява. Невеселе 1 вересня

ОМС 09:56
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))

керр 09:56
Лідія, 7 днів, така від не розділяється на відпрацьований час

Лідія 09:56
керр, велике дякую!

Тат_яна 10:01
Оксанка, закупляйте коньк оптом, пригодится нервы успокаивать. Попробуйте отстоять часть кошториса на зп, его у вас постараются "увести" следом за специалистом

Оксанка 10:15
Тат_яна, коньяк не допоможе, кожен рік кудись переводять... Вже надоїло

Оксанка 10:16
Тат_яна, і навіть з юристом не консультуються, щось приснилося зробили

Тат_яна 10:19
Оксанка, на места всё больше полномочий "делегируют", вот и выкручиваются все как могут... А юристов стараются брать на работу молодых, перспективных, креативных... (ну, я думаю, поняли, что я имею в виду...)

Оксанка 10:37
Тат_яна, все я розумію, але на ту саму з/п робить подвійний об'єм роботи не зможу.

Оксанка 10:37
Тат_яна, ще і навпаки розжалують, на меншу посаду переведуть. Нащо мені це все, питається.

Тат_яна 10:41
Оксанка, в чате вчера стишок читала? Перечитай ...

Наталка! 10:43
Доброго дня! Зі святом)

Любов 10:44
Дівчаточка, треба вчитися любити себе. Ех, не вміємо ми відстоювати власні інтереси або вчасно змінювати те, що не достойне нас.

Наталка! 10:45
До договору на розробку ПКД, додаткові роботи які документи потрібно сканувати в казну?

Тат_яна 10:51
Любов, "Хочется дурой набитою стать, Чтоб не уметь ни писать, ни читать,..."

Вероника 10:54
Подскажите, при самопроверке выявили, что излишне начислена зарплата за май 2021. В этом месяце пересчитали, как быть с отчетом по ЕСВ? уточняющий подавать или нет?

EVGENIY 11:00
Вероника, всі перерахунки відносяться до того місяця в якому вони зроблені

Любов 11:06
Вероника, у ЄСВ уточнюємо тільки якщо перераховані лікарняні.

Лінк 11:08
Вероника, мне сказали что уточнюючий подають тільки на несумові помилки в інших випадках коригувати в поточному звіті кодом 1 та 2 у графі тип нарахування

Вероника 11:17
Лінк, Любов, EVGENIY, дякую

Тат_яна 11:18
Лінк, код 2 - штрафной

Лінк 11:19
Тат_яна, хм тогда беда

Тат_яна 11:22
Лінк, пенсионный объяснял, что суммовые ошибки можно через проверку фондом, не тотальную, а по нужному работнику. Наверное, тогда будет другой код - ?

Юрій 11:22
добрий день! як відобразити бухпроведенням штраф по перевірці соцстраху

Лінк 11:22
В начале года не досчитал эсв по декрету, сходил в ПФ сказали поставить с кодом 2 в поточном отчете( хотя сам отчет пускает без кода)

Тат_яна 11:22
Юрій, кто заплатил штраф?

Тат_яна 11:23
Лінк, ну это же больничный

Юрій 11:23
установа

Тат_яна 11:25
Юрій, вау... тогда не знаю. У нас платили сами, ничего не отражали, квитанцию про уплату прикладывали до акта

Юрій 11:25
Тат_яна:

Юрій 11:26
Тат_яна : а можливо б було застосувати6312

Тат_яна 11:31
Юрій, нет, это какие-то "інші необмінні"

Таня 11:33
Юрій, теоретічески це 2800, но ми теж платили самі

Юрій 11:33
Тат_яна: на витрати 8511 , а з яким зробити нрахування?

Тат_яна 11:35
Юрій,

Маша 11:43
Если что, я здесь

ю 11:54
Якщо у лікарняному по вагітності та пологах статус закритий а не готовий до сплати то оплачувати його можна?

Любов 11:55
Тат_яна, говорила вчора з пенсійним, бо в мене теж було сумове коригування. Але недостачі не було, просто відобразила лікарняні не в тому місяці. ПФ сказав, що зараз начеб то ще діє мораторій. Але адмін може приписати податкова

NeProzorro 11:58
Основне гасло дляоприлюднень та закупівель: "Нiкому то не треба... " (Скрябін)

Любов 11:59
NeProzorro, оце висновок

Валерий 11:59
Добрый день! Скажите пожалуйста я заплатил 30 грн, проплата прошла, новости читаю а скачать файлы не могу с сайта. Почему?

Маша 11:59
NeProzorro, не правда

Тат_яна 12:00
Любов, если были больничные, корректируется без штрафов!!!

NeProzorro 12:01
Маша, а кому воно реально треба? І яка від того всього користь фактична?

Тат_яна 12:08
NeProzorro, АНЕКДОТ: Собрался мужик вешаться. Спускается к нему архангел и спрашивает: - Мужик, ну зачем ты вешаешься? Разве не хорошо пивка попить? - Хорошо! - А на рыбалку не хорошо сходить? - Хорошо! - А в баньку разве плохо сходить? - Хорошо! Но смысл-то, смысл-то в чём? - Ах, так тебе ещё и смысл нужен!? Ну, тогда иди, вешайся!

Маша 12:13
NeProzorro, ще й як треба. Дурні канєшно разної там хватає. Але реально прозоро. А якщо здається щось не прозоро, то АКМУ, Держаудитслужба та інші небайдужі громадяни

Маша 12:14
NeProzorro, ..для цього єсть

Маша 12:16
Yesterdaaaay All my troubles seemed so faaar awaaay

Маша 12:18
Їсти дааай, ми від вчора не обііідалиии, не вечеряли не снііідалиии ммм-ммм-ммм

NeProzorro 12:23
Маша, прозоре оприлюднення детального фотозвіту про використання придбаного туалетного паперу :)))))

Маша 12:24
NeProzorro, а, що тут такого? чи ви стісняєтесь показувати, що придбали туалетний папір? Всі хто тут є користується ним. І тут нема нічого протиєстєствєнного

Бухгалтер ОСВІТА 12:26
Ганна, я вважаю, що вчителя потрібно тарифікувати на 11 р-д, при умові проходження курсів НУШ.

NeProzorro 12:29
Маша, отак-то. А для повної прозорості не вистачає ще крім фотозвіту ще експертний висновок про належне та правомірне використання цього придбаноготуалетного паперу (згідно бюджетних призначень)

Маша 12:30
NeProzorro, (12:29) - це ваше право, а не обов'язок

Тат_яна 12:31
Маша, лучше АВВА давай. Оно ж не только Цой жив...

Валерий 12:33
Никто не ответит на мой вопрос... Зря что ли деньги заплатили?

NeProzorro 12:33
Маша, ну ми говоримо про перспективу. Щоб вже було повністю прозоРРо все. Тоді без фотозвіту та експертного висновку ніяк...

Маша 12:34
Тат_яна, перемееен! требуют наши сердцаа! премеен! требуют наши глазаа! Оце воно?

Тат_яна 12:36
Маша, не, сейчас говорят ну их на фиг, такие перемены... Вчера на такой классной "денежной" ноте закончили. И сегодня уже в 12.16 "звучало"

Маша 12:36
Валерий, я робила б у такому разі Ctrl + C (копировать) Ctrl + V (вставить).

Валерий 12:38
Добрый день! Скажите пожалуйста я заплатил 30 грн, проплата прошла, новости читаю а скачать файлы не могу с сайта.

Валерий 12:39
Надо скачать бланки новые а кроме этого сайта нигде не найти. Заплатили 30 грн. И не получается скачать, хотя пишет что доступ разрешен.

Лінк 12:39
Валерий, ждите когда придет EVGENIY

Валерий 12:41
Лінк, а когда он придет?

Лінк 12:41
а я не знаю

Валерий 12:41
Лінк, спасибо

Лінк 12:41
Просто смотрю он сегодня не очень активный в чате

Валерий 12:42
Сделали бы обратную связь с администрацией. Было бы удобнее

Лінк 12:43
Валерий, так вроде есть в личном кабинете.

Лінк 12:44
обратная связь или это не то?

Тат_яна 12:45
Валерий, а "скопировать" слабо? Где вы видели значёк или ссылку "скачать"? А где же творческий подход к процессу?

Валерий 12:46
Лінк, спасибо нашел

Лінк 12:46
Тат_яна, а зачем творческий подход если человек заплатил денежку за материалы

Валерий 12:47
Тат_яна, вылазит картинка про переплату 1 грн на день

Тат_яна 12:48
Лінк, 30 гривень за такой объём информации? Да не смешите мои тапочки!!!

Тат_яна 12:49
Валерий, выйти, перегазргузить, зайти в личный кабинет... Не работает?

Лінк 12:49
Тат_яна, такой объём информации не так давно был бесплатным.

Тат_яна 12:49
Лінк, времена тимуровцев прошли

Лінк 12:50
Тат_яна, Ну так и претензии можно смело видвигать не занимаясь творчеством

Маша 12:52
Колеги, а чи знаєти ви, як липа шелестить?

Маша 12:52
а гроші?

Лінк 12:53
Маша, как гроші шелестять не знаю знаю тільки як дзвінять

Маша 13:00
Ви знаєте, як липа шелестить у місячні весняні ночі?

Маша 13:00
Кохана спить, кохана спить, Піди збуди, цілуй їй очі. Кохана спить…Ви чули ж бо: так липа шелестить.Ви знаєте, як сплять старі гаї? Вони все бачать крізь тумани.Ось місяць, зорі, солов'ї… "Я твій" — десь чують дідугани, А солов'ї!..Та ви вже знаєте, як сплять гаї!

Любов 13:12
Маша, браво дякую за настрій

Маша 13:18
Любов,

Топ 13:18
Добрий день, можливо є в когось посилання на оновлену базу відкритих ключів Москалевська І.О.

EVGENIY 13:30
Топ, viewtopic.php?f=124&t=7602 кажись там есть

NeProzorro 13:31
Маша, терміново оприлюднити звіт про шелест липи. Хто санкціонував шелестіння? Чи все прозоро в шелесті?

Тат_яна 13:42
NeProzorro, сроки прошли... Вы внимательно читали? "у місячні ВЕСНЯНІ ночі" Вам только закупки проверять...

Бухгалтер ЗП 13:50
Підскажіть, будь ласка, вихователь в ДНЗ буде проацювати ще й психологом, це збільшення тижневого навантаження чи прийняття за сумісництвом?

Вітка 14:17
Згідно з п. 63 Інструкції обсяг навчальної та іншої педагогічної роботи, яку може виконувати педагогічний працівник за основним місцем роботи, граничними розмірами не обмежується. Тому педагогічний працівник може виконувати навчальну (педагогічну) роботу за основним місцем роботи понад установлену норму годин на ставку заробітної плати без обмежень

Вітка 14:18
Бухгалтер ЗП, При цьому робота вчителів та викладачів середніх загальноосвітніх, професійних та інших навчально-виховних установ у цьому самому навчальному закладі понад установлену норму навчального навантаження не є сумісництвом.

Вітка 14:29
Ганна (9.18) При врахуванні освітньо-кваліфікаційного рівня педпрацівника для встановлення йому тарифного розряду напрямок отриманої ним освіти не має значення. У вашому випадку тарифний розряд повинні встановити як фахівцю, що має освітній рівень магістра, тобто – 11 тарифний розряд, і присвоїти кв.категорію “спеціаліст” без проходження атестації.

Вітка 14:31
Ганна, нормативка: додаток 6 до наказа МОНУ від 26.09.2005 р. № 557.

ОМС 14:35
EVGENIY, а є у нас тут бланк авансового звіту? Знадобився, а знайти щось не можу. Будь ласка)))))

EVGENIY 14:36
ОМС, конечно

ОМС 14:36
EVGENIY, де шукать?

EVGENIY 14:36
ОМС, https://buhgalter.com.ua/blanks/inshi-blanki-ta-formi/

ОМС 14:37
EVGENIY, мабуть неуважно шукала. Шукала-шукала, а не знайшла

EVGENIY 14:39
ОМС, він в інших бланках ))

ОМС 14:42
EVGENIY, шукала і в інших. Зараз ще подивлюся

ОМС 14:43
EVGENIY, знайшда, дякую. То я його не впізнала)))))

NeProzorro 14:50
Тат_яна, Маша, щось тут дуже мутно з вашим весняним шелестом :))) Без 100 грам до прозорості далеко

ОМС 15:05
NeProzorro,

Бух. 15:44
Доброго дня.за яке число ФСС фінансує?

EVGENIY 15:52
Бух., http://joxi.ru/V2Vb0Kyi8kjv52

Маша 16:05
Let it be, let it be Let it be, let it be Yeah, there will be an answer, let it be Let it be, let it be Let it be, let it be Whisper words of wisdom, let it be

віка 16:06
доброго дня. допоможіть знайти "Довідка про підтвердження спеціального стажу для призначення одноразової грошової допомоги

ОМС 16:08
віка,

Тат_яна 16:10
віка, а витяг с пенсионного ок-5 не прокатит? Там же спецстаж отражён

Маринчик 16:10
Добрый день! Подскажите как распечатать больничный с сайта ПФУ? Как их заполнять учреждению?

Олена 16:15
Доброго дня, чи обов'язково оплачувати електронні лікарняні?

Ася 16:19
Доброго дня. Допоможіть!!! Ящко на стадії укладання договору виявила, що пропущена 1 позиція в специфікації (закупівлі без використання ес) ЯК ВИПРАВИТИ?

EVGENIY 16:24
Маринчик, пролистайте новости за последние дни, каждій день про них что то пишут ))

EVGENIY 16:24
Олена, а бумажний обов'язково?

Олена 16:26
Ні, але цікавить, чи не буде це якось контролюватися)

Олена 16:27
Бумажний працівник може і не принести, а електронний буде висіти на порталі

Тат_яна 16:28
Олена, отличный вопрос.

NeProzorro 16:28
Тат_яна, Олена, з е-лікарняними повне прозоро. Та буде видно все , хто і коли і як нарахував і виплатив

NeProzorro 16:29
Ася, ви вже оприлюднили?

Ася 16:31
NeProzorro, ще не додала контракт, як раз в номенкатурі помітила що немає 1 позиції

Тат_яна 16:31
NeProzorro, фонд соцстраха "убъёца ап стену" когда все больничные попрут

Ася 16:35
NeProzorro, активна "відмінити закупівлю" вимагає назву документу і пропонує декілька причин відміни тендеру

Оксанка 16:49
Гарні нововведення про індексацію і т.д.)) Все для людей) Бухгалтеру роботи поманшає, один +

поменшає*

Дякую за таку пізнавальну статтю)

NeProzorro 16:59
Ася, а коди ДК однакові по всіх позиціях?

NeProzorro 17:00
NeProzorro, як можливий варіант дооприлюдніть додатково ту позицію і все.

NeProzorro 17:00
Ти більше що дробити дані договору на кілька Звітів не заборонено

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”