Архів чату за 16.09.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Люда Кошкина 08:16
Доброе утро!

Оксанка 08:21
Доброго ранку усім!!!)))

Любов 08:22
Доброго раночку і смачної кавусі

Тат_яна 08:23
Доброе утро!

ОМС 08:25
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!!

Таня 08:27
Доброго ранку!!!

ФСН 08:30
Всім гарного ранку та вдалого дня.

ЛюдКа 08:38
Всім ппривіт!!!Гарного дня та позитиву!!!!

фархад 08:38
доброго ранку

ЛюдКа 08:39
У нас +6

EVGENIY 08:39
Доброго ранку )) Всім гарного дня, у нас +10 кажись

Олена освіта 08:49
Всім доброго ранку питання по тарифікації вчителів. Є хто допоможе?

EVGENIY 08:50
Олена освіта, питайте, а там видно буде ))

Олена освіта 08:52
В сільській і селищній школах ОТГ в звязку з нестачею спеціалістів нагружають до 27 годин - 1,5 ставки, але є випадки коли є 29,30,31,8 годин ... Яка нормативна база, що вчитель не має тарифікуватись вище 27 годин а що вище читати як вакансію через журнал заміни???

Олена освіта 08:55
нормативки не знайду, юрист говорить, що більше 1,5 ставки не мають права давати, а вчителю на руку і годин багато і за зошити... а як заміну будуть рахувати то і в відпускних менше і на канікулах не платиться... Юрист мотивує, що інспектор з праці перевіряє і штрафує, але нормативку знайти не можу!!!

Олена освіта 08:58
EVGENIY, є думки? трішки сумбурно, але це питання виникло в цьому році, раніше на це не звертали уваги, але і перевірок не було...,

EVGENIY 08:58
Олена освіта, наказ 102 бачили? Міносвіти здається

Олена освіта 08:58
EVGENIY, бачила??? та я його вже вздовж і поперек

Ната освіта 08:59
Доброго ранку! Призначили виконуючою обовязків директора училища заробітна плата нараховується як директору?

Олена освіта 09:00
EVGENIY, стаття 63 пп3 обсяг роботи граничним розмірами не обмежується...

EVGENIY 09:01
Олена освіта,

Олена освіта 09:06
EVGENIY, то ж і питала, мо хто зна? це питання специфічне

Гірничий ліцей 09:06
Ната освіта, виконуючого обов'язки на кого поклали?якщо на заступника, то нароховуєте йому з-ту заступника, а за те що він виконує обов'язки директора, то це прописано в наказі. Це буде додаткова оплата, як правило це надбавка.

Олена 09:12
Олена освіта, а якщо скористатися наказом № 43 від 28.06.1993 (наказ МЮУ, МФУ, МПУ, там є перелік робіт, пункт 8, може там Ваша відповідь.

Люда Кошкина 09:21
Олена освіта, у мене є в сільсікій школі навіть 33 год є - начальник и спеціаліст сказали , що можна - обмежень нема

Люда Кошкина 09:23
народ, підкажіть , маю два лікарняних елертронних, роздрукувала з сайту - і оце просто бумажка така у дві колонки зазначені дані - оце і є е-лікарняний? а де все писати, що раніше писали на зворотному боці нормального лікарняного? допоможіть будь-ласка

Люда Кошкина 09:23

Люда Кошкина 09:31
де на цьому лікарняному зазначати стаж, дні хвороби - неможу ніде про це прочитати:(

Олена 09:35
Люда Кошкина, мы набрали в Word обратную сторону бумажного больничного, распечатываем и заполняем.

Олена освіта 09:43
Люда Кошкина, так і у нас питань не було поки не послухали вебінар про складання штатного... відповідальність все одно на директорі, а я лише керуюсь їхніми наказами...

Таїсія 10:12
Доброго ранку. У когось СДО працює?

Наталя т-ц 10:13
Таїсія, так в мене працює

Люда Кошкина 10:17
Олена, дякую

Таїсія 10:18
Наталя т-ц, дякую.

НАТАЛІ-Я 10:18
EVGENIY, я проплатила 30 грн. але все одно статті не відкриваються. Що далі робити?

Лілія 10:26
нові правила про імя та ПРІЗВИЩЕ стосуються Договорів чи ні?

Лілія 10:26
В реквізитах сторін в договорів можна писати прізвище ініціали ? Чи тільки власне імя та ПРІЗВИЩЕ ?

Тат_яна 10:31
Лілія, поставщики "покруче" пишут по старому, с теми, кто "попроще" согласовываем и пишем Ім"я_ПРІЗВИЩЕ. Может, те, кто оформляет в программах, не перенастроились...

EVGENIY 10:31
НАТАЛІ-Я, авторизуйтеся!! Зверху на сайті натисніть ВХІД

EVGENIY 10:33
тим хто ще вагається платити 30 грн, сайт без реклами виглядає дуже красиво і все зручно читати ))) Невеличка саморекламка ))

Тат_яна 10:37
EVGENIY,

Бух 10:37
EVGENIY, Вы- лучшие !

Бух 10:37
Не піддаємося на умовляння конкурентів, а залишаємося вірними ФАКТОРУ

EVGENIY 10:38
Бух,

Олена 10:53
Лілія, відповідно до ДСТУ: власне ім"я ПРІЗВИЩЕ.

Лілія 11:01
Олена, а в преамбулі договору? ...в особі директора ...Так сам о?

Олена 11:06
Лілія, в "шапке" так и осталось "в особі директора Іванова Івана Івановича"

Лілія 11:06
EVGENIY, ваша думка?

ФСН 11:06
Лілія, я вважаю, повністю, бо нам з вами ще в Є-Дату це вносити.

Lena 11:07
Таїсія, у нас з самого ранку не працює

Вика 11:08
Доброго дня! Допоможіть будь ласка, за п'ять років перший лікарняний. Договір з ФСС заключила. В якій програмі можна сформувати заявку, крім Медка та сонати. Буду вдячна за підказку.

NeProzorro 11:10
Олена, Лілія, пані Марина в статті за 08.09.21 про новий ДСТУ чітко прописала на які документипоширюються ті вимоги. Договорів (угод/контрактів) там немає.

ОМС 11:14
NeProzorro, у нас у договорах тех все, як раніше. Думаю, що казна повернула б

EVGENIY 11:17
Лілія, щось я не бачу щоб цей стандарт поширювався і на договори

Елена 11:18
Вика, вручную в ексель

Олена 11:19
NeProzorro, все верно, там есть организационные документы, а договор - это организационно-правовой документ.

Вика 11:21
Елена, мне сказали что в ФРИ звите, но ятам не нахожу

NeProzorro 11:24
Олена, Договір- це господарсько - договірний документ

Оксанка 11:26
Вика, у фрізвіті немає. І тим паче, хоч би і були, як би Ви їх відправили? Через електронний кабінет ще не можна відправляти е-лікарняні. Вам необхідно подати заяву-розрахунок на е-лікарняний?

Оксанка 11:29
Через сонату бачу, що можна відправити, і через медок можна. Але ніколи не відправляла. Завжди возили оригінал у ФСС. В тому році заключили договір. Підкажіть, а він в цьому році дійсний чи потрібно новий перезаключати?

ГАННА 11:29
Доброго дня, працівниця за основним місцем роботи написала заяву на робочий день 4 год при нормі 8 год, (не погодинна оплата праці) як нараховувати зарплату?і чи потрібно ЄСВ доплачувати до мінімальної зарплати????

Надія 11:30
Оксанка, дійсний

Олена 11:30
NeProzorro, не такая большая проблема в Договоре указать подпись в соответствии с ДСТУ. Если Вы считаете, что не надо соблюдать это требование для Договора так не соблюдайте.

Оксанка 11:30
Надія, дякую, буду тоді пробувати через сонату відправляти. У кого є успішний досвід?

Надія 11:46
Оксанка, у мене Медок ))

ОМС 11:47
Олена, это правильно. Но существует еще казна. Не знаю как у вас, а нас заставляют делать согласно требованиям законодательства

NeProzorro 11:47
Олена, Вы совершенно правы. Если есть возможность, то можно указать согласно новых требований (если мы сами заполняем договора). Но вопрос в другом: оябязательно ли? К примеру, продавец составил договор сам и указал ФИО. Стои ли из-за такой ерунды требовать замены?

!! 11:57
Шановний пане EVGENIY! З нової постанови 100 виникає таке запитання: В «Порядку заповнення об’єднаного звіту» відпускні відносять до місяця, за який вони нараховані, а перерахунки до поточного місяця. Куди ж відносити «перерахунок відпускних»? Це суттєво вплине на розрахунок лікарняних! Прошу знайти фахівців для висвітлення цього питання на сайті.

? 12:59
!!: Яке відношення має 100 постанова до лікарняних?

НАТАЛІ-Я 13:10
EVGENIY, Є розпорядження селищної ради про відпустку начальника. Чі потрібно в установі створювати наказ?

111 13:18
Добрий день, підкажіть де знайти форму оборотної відомості по ОЗ?

Оксанка 13:18
НАТАЛІ-Я, так, директор повинен написати наказ про те, що відбуває у відпустку і покладає свої обов'язки на іншого працівника

НАТАЛІ-Я 13:19
Оксанка, велике дякую!

Оксанка 13:20
НАТАЛІ-Я, будь ласка)

!! 13:39
?: - В розрахунок лікарняних входять перерахунки відпускних, а в залежності від включення в певний місяць, ці перерахунки можуть потрапити в розрахунковий період або ні. А потім перевірка ФСС і пояснить, в який місяць потрібно включати.:)

ОМС 13:41
!!, ФСС бере дані з вашої звітності, тому повинно бути мабуть як у звіті

*** 13:49
Доброго дня! Підкажіть будь ласка))) Голова комісії ФСС на лікарняному хто повинен підписувати проткол? Повинен бути заступник? Чи можна без підпису?

!! 13:50
ОМС: - Запитання про те, як показати у об'єднаній звітності, адже ФСС не просто бере з звітності, але при перевірці переглядає розрахункові листки.

EVGENIY 13:55
!!, почекаємо на роз'яснення фахівців, я вважаю що нічого не змінюється всі перерахунки відносяться до місяця в якому вони зроблені

111 14:04
Добрий день, підкажіть де знайти чинну форму оборотної відомості по ОЗ?

Вика 14:05
Оксанка, дякую! Мабуть не буду голову морочити, віднесу ножками

лена 14:06
Добрий день! скажіть будь ласка за який день фінансують лікарняні?

Тат_яна 14:06
Да... пороблено міністрам, пороблено, не інакше... краще б не займали соту...

ОМС 14:09
Тат_яна, та да, и к бабке не ходи))))

Галинка 14:09
лена,зайдіть на Телеграм ФССУ, і там будете бачить за яке число фінансування.

!! 14:10
EVGENIY: - Задаю це запитання на різних форумах. Поки що 3 рази порадили віднести до місяця, в в якому були відпускні, а 2 рази - до місяця розрахунку.

Тат_яна 14:12
ОМС, не там хресна хода була... Побільше водички свяченої б та побризкать ловкенько... а може одразу голову - в відерце і тримать, поки мозги вернуться в голови з того місця, де вони чогось опинилися...

ОМС 14:13
Тат_яна,

Тат_яна 14:22
ОМС,

Тат_яна 14:23
всё это было бы смешно, ...

ОМС 14:24
Тат_яна, (14.22) давай лучше смеяться, здоровей будем)))))

*** 14:25
Дайте будь ласка відповідь 13:49. Дуже потрібно)

EVGENIY 14:27
111, не існує такої форми, тому ви і не можете її знайти!

EVGENIY 14:27
лена, http://joxi.ru/KAxB09PtvwO1Gm

лена 14:32
EVGENIY, Дякую...

Оксанка 14:35
Вика, будь ласка, ото і я вже рік не наважуюсь відправляти по програмі, не такий великий об'єм, щоб з ним морочитись.

Культура_Бухгалтерія 14:39
Чи можна десь отримати безкоштовні дані, довідку, витяг про власність (з реєстрів) на нерухоме майно установи (будинкиі землю)?

111 14:40
EVGENIY, так собі можно вести оборотну відомість у довільній формі?

EVGENIY 14:47
111, да, орієнтуйтеся на обігову відомість запасів, вона офіційна є

111 14:47
EVGENIY, дякую

ЦНСП 14:53
Доброго дня, підскажіть, працівник стажується у іншому відділі (бюджет), що ставити йому в табелі і оплата праці як звичайно, чи середня???

Анна 15:09
Доброго дня, рахую відпускні в розрахунковому періоді є премія 1000 грн. нарахована місяць в місяць, але місяць відпрацьовано не повністю, її включати в повному розмірі чи пропорційно відпрацьованим дням. Всім дякую за відповіді

Мила 15:10
Доброго дня підскажіть будласка как раздрукувати лікарняний с сайта ПФУ

EVGENIY 15:13
Анна, так вона ж вже пропорційно повинна була бути нарахована

ЦНСП 15:19
Будь ласка, на 14.53

керр 15:23
ЦНСП, у Вас ОМС

ЦНСП 15:30
керр, так

керр 15:34
ЦНСП, зберігаємо зп повністю, нарах. оклад, ранг, і ін., у табелі робимо відмітку про "СТ"ажування і 8)

керр 15:34
ЦНСП, п.4 пост КМУ від 1 грудня 1994 р. N 804

Оксанка 15:37
Мила, скопіюйте і вставте у ворд

д 15:41
Мила, скриншот зробити

Бухгалтер ОСВІТА 15:41
Підскажіть, будь ласка, розрахунок з/п за 12 міс з підписами начальника та гол бухг для оплати електронних л/л потрібно до протоколів роздруковувати

Мила 15:52
Дякую

Анна 15:58
EVGENIY, тобто згідно постанови 100 ще раз цих 1000 грнпропорційно відпрацьованим дням не потрібно ділити?

Катерина 16:02
Добрий день! Люди я кран (сантехніка) на 1513 обліковую*

GalinaS 16:10
Катерина, так

ОМС 16:12
EVGENIY, довідковий звіт (обєднаний) в якому періоді набирається?

Оксана 16:12
Дівчата а я не можу знайти лікарняний на сайті ПФУ.Захожу на сайт токіном печатки установи і шукаю лікарняний листок за номером.Видає що листок не знайдено.Може я щось не правильно роблю? Хто знає підкажіть.

Оксанка 16:15
Оксана, Ви повинні натиснути "Мої листки непрацездатності" і ПОШУК. І Вам висвітиться лікарняний.

Лінк 16:15
Оксана, а якщо в параметрах виставити просто потрібний місяць і тоді провести пошук?

Вика К. 16:19
Оксана, в полі РНОКПП ЗО введіть ідентиф код працівника

Любов 16:32
Колеги Комісія по лікарняних може утворюватися і більше, ніж на один рік?

Катерина 16:32
GalinaS, дякую

Оксана 16:33
Дякую дівчата,Та щось не виходить.А де можна знайти покрокову інструкцію пошуку електронного лікарняного?

Оксанка 16:41
Оксана, а його внесли точно в реєстр?

Оксанка 16:42
На сайті видно, якщо є лікарняні листки, то висвічується цифра один. Потім при пошуці він буде, якщо він зареєстрований як е-лікарняний. Можливо він виписаний по-старому?

Оксанка 16:44
Оксана, Ви заходите на сайт, в кабінеті є назва вашої установи? Ви натискаєте мої листки непрацездатності, місяць, коли виписаний лікарняний і він висвічується

Юлія 16:45
Оксана: заходите на офіційний сайт пенсійного фонду України, відкривається їхня сторінка і у правому верхньому куточку в квадратику пише Портал електронних послуг натискаєте знову відкриється сторінка і у правому верхньому кутоску пише зеленим ВХІД натискаєте і у віконичку вибираєте все необхідно для того щоб увійти тобто електронний підпис

Оксана 16:47
Юлія,Дякую ,я так і зробила та не можу знайти лікарняний.

Оксанка 16:48
Оксана, значить його там ще немає

Оксанка 16:48
Оксана, він закритий? Чи готовий до оплати?

Оксана 16:48
А коли буде його видно він вже закритий.

Юлія 16:49
Оксана: увійти можна за допомогою електронного підпису керівника, гол.бухгалтера або печатки. Відкриється Ваша сторінка установи і у лівій стороні є перелік послуг та документів і там пише листи непрацездатності натискаєте вибираєте місяць який Вам потрібно і пошук. Все

Олена 16:49
Добрий день! Підскажіть будь ласка чи обліковується генеральний план міста і на якому рахунку7

Оксанка 16:50
Оксана, натискайте мої листки непрацездатності зліва і там знайдете, можливо коли реєстрували допустили помилку у назві установи або коду працівника. Такі помилки можливі. Уточнюйте цю інформацію... Тут стаття була про такі можливі недоліки.

Оксана 16:51
Дівчата дякую.

ЦНСП 16:52
керр, дякую

Олена 16:53
Підскажіть будь ласка чи обліковується генеральний план міста і на якому рахунку

Оксана 16:55
Оксанка, а де знайти цю статтю

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”