Всем привет)))
ЛюдКа 08:06
Всім привіт!!!Гарного дня та позитиву!!!!
ЛюдКа 08:07
Чераська дощик, грибний.........
Марина 08:09
ЛюдКа, взаимно)))
ОМС 08:24
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))
Оксанка 08:26
Добрий ранок усім))) У нас трошки тепліше, дощу немає)
Тат_яна 08:38
Доброе утро!
Тат_яна 08:38
Тоже дождик. Осенний, свеженький...
ОМС 08:40
ЛюдКа, что там с грибами? Уже есть?
Инна 08:48
Доброе утро! в СДО пишет - Увімкніть/завантажте BarsCryptor. У Всех так? єто новое обновление
Инна 08:48
?
Тат_яна 08:49
Инна, значит, сбежал Барсик,запустите его и будет вам счастье.
Инна 08:49
Он запушен
Марина 08:52
Девочки да барс уже не работает.. казна ж предупреждала, все на киско)))
Тат_яна 08:54
Марина, не знаю, может, они должны работать "дуэтом"? При запущеном Барсе заходим в Киско... А? Кто понимает?
EVGENIY 08:55
Доброго ранку! Всім гарного дня ))
Инна 08:55
Да, обе программы нужны. У меня и Киско и Барс
Бухгалтер ЗП 09:00
Підскажіть, будь ласка, обслуговуючому персоналу школи потрібно нараховувати 2/3 пос. окладу, так як вони не хочуть вакцинуватися, це законно?
345 09:01
Бухгалтер ЗП, звідки таке взяли 2/3?
Бухгалтер ЗП 09:01
345, об’явили простій
EVGENIY 09:04
Бухгалтер ЗП,
EVGENIY 09:04
це Законно
керр 09:04
Бухгалтер ЗП, не передбачено виключень для кого застосовувати гарантію з оплати праці під час простою
ФСН 09:05
ДОБРОГО РАНКУ!!! ВСІМ ВДАЛОГО ДНЯ.
ЛюдКа 09:09
ОМС 08.40 Ой як добре , що цю тему затронула. Я сама не наважувалась. У нас грибний сезонтвыдкритий, грибыв море на базары ы на трасі продають, а це 100% признак, що гриби є. Одна проблема: я не в цій цепочці (я-ліс-гриби), я поки що я-робота-дім. Але 10 днів була на морі.
Аня 09:12
Здравствуйте. А СДО работает у всех?
Тат_яна 09:12
ЛюдКа, вот это действительно отпуск! А на каком море? На Красном? На Чёрном?
ЛюдКа 09:13
Тат_яна на Чорному, на Херсонщині. Засмага є до сих пір.
*** 09:18
Аня, на криптосервере не подключается, а сиско - да
Тат_яна 09:18
ЛюдКа, а для сбора грибов будут выходные. И всё будет хорошо. Местами даже замечательно! А пока что
ЛВС 09:19
Доброго дня! У кого вже почався пресінг стосовно вакцінації?
Олена 09:20
ЛВС, у нас!!!
ЛВС 09:20
Олена: І як це відбувається?
Наталя т-ц 09:20
нас вже давно пресують .вже 75% працывник вакцинувались
ЛВС 09:21
Наталя т-ц: А ті що не бажають? Які міри до них застосовують?
Наталя т-ц 09:22
поки що лякають,що без документа можна на роботу не виходити. але це тільки слова. всі працюють. зверху ще вказівок не заходило
Наталя т-ц 09:23
тім ,хто вакцинувався збільшили премію на 10%, то люди і пішли))))
ОМС 09:24
Инна, (8.48) у нас почкму-то хром заблокировал доступ к барсу. Попробовали через другой браузер и СЧАСТЬЕ!!!
Тат_яна 09:24
ОМС, т.е.обе программы должны быть запущены?
Аня 09:28
ОМС, спасибо большое!!! получилось через оперу зайти
ОМС 09:29
Аня,
ОМС 09:30
Тат_яна, да
*** 09:32
Аня, зашли под сиско??
Бухгалтер ЗП 09:34
EVGENIY, щиро дякую.
ЛВС 09:35
Наталя т-ц: дякую, чекаємо як буде в нас.
Аня 09:38
***, да, CISCO и BARS CRYPTOR
Олена ВК 09:44
Ми зашли через мазилу. А чому через хром не пускає? хто знає?
ЛВС 09:45
В кого є виплати учасникам спортивних змагань на харчування, будь ласка, поділіться які документи ви подаєте в казначейство для проплати і що прописуєте в платіжному дорученні?
Олена 09:49
ЛВС, три дня лихорадит. Грозят, что в "желтой" зоне закроют на карантин, если не будет вакцинировано 80% коллектива, на карантине обеспечат выплату ЗПЛ 2/3 оклада. Невакцинированным не дают премию и вознаграждение к Дню работника освиты. Про увольнение ПОКА молчат.
ЛВС 09:52
Олена: дякую
Олена 09:56
ЛВС, каждый день заполняем списки вакцинированных и невакцинированных. Ждем, что еще придумают.
Тат_яна 09:56
Олена, нормальненько, главное, демократично. А почему ж не было обязательного бесплатного тестирования на ковид? Может, и %% для вакцинации определяли бы как-то более обосновано, а не с потолка? Да уж, это даже не 100я постанова=разрыв башки, для этого явления даже определение трудно подобрать
Тат_яна 09:59
Никому ничего не напоминают слова "план", "процент выполнения", "контроль" и т.п.
ЛВС 09:59
Тат_яна: точно, а саме головне потрібна статистика вакцинованих, яка там турбота про здоровья, план конай і все, Нагадує пьятирічку в СРСР
Галя 09:59
Цікаво, якщо бухгалтер не вакцинований піде на 15 днів за свій рахунок чи на 2/3 , то звіти хто буде здавати, вакциновані вчителі, прибиральники? А премія за роботу у 2020 році, коли всі сиділи вдома, а бухгалтери працювали в звичному режимі ризикуючи своїм здоров'ям і рідних, то це за так, бо хто на що вчився?
Олена 10:00
Галя, у меня такие вопросы!!!
ЛВС 10:01
Галя, це ж і мене цікаве, я на зарплаті сижу, хто їм її рахуватиме як всю бухгалтерію відправлять на карантин
Галя 10:01
Та наболіло те все до сліз, а зараз працювати у холодних кабінетах цілий день !!!
Галя 10:02
ЛВС, ніхто нас не захищає, добре в кого дирекція хоч підтримує, але наприклад, це не мій випадок і моїх колег!
ЛВС 10:04
Галя: в нас, поки що , збирають дані по кількості, але після вчорашнього засідання уряду, думаю що все ужесточіться
Олена 10:05
Галя, меня директор (она) поддерживает, слава богу! Мне повезло. А от премии отказался весь коллектив (чтобы не было обидно).
Наталя т-ц 10:08
у нас вищий розпорядник лишив премії директора в попередньому місяці, то у нас пресинг такий був весь місяць,що практично весь штат вже і вакцинувався))добровольно-примусово)))
Тат_яна 10:09
Галя, 09.59 да да!!!
Лілія 10:09
В кабінеті ПФУ є два е-лікарняні з однаковим номером випадку. Одне-готовий до сплати, інше-закритий. Яке оплачувати?
NeProzorro 10:10
Наталя т-ц, а права людини? Європейський суд вроді проти примусового
Бух 10:11
Лілія, чекайте трошки коли інший буде готовий до опалти.Зазвичай на 2-3 день він буде готовий до оплати.
Наталя т-ц 10:17
NeProzorro, ви забули де ми живемо)))наш суд-самий гуманий суд в мире))) які права?! у нас одні обовязки
Наталя т-ц 10:18
і люди інертні,бояться всього, ніхто не стартує боротися за свої права,бо немає віри,що ти ті права відстоєш
Вика 10:20
Доброго дня! Викладений звіт про укладений договір по електренергії. Міняється ціна за кВт, дають додаткову угоду, але сума договору не міняється. Ч и потрібно викладати додаткову угоду?
EVGENIY 10:21
NeProzorro, навпаки Європейський суд не баче порушень в примусовій вакцінації, саме тому вчора і прийнято таке рішення у нас
Бух1 10:23
Вика, звісно, так, викладати! ст 40 зу про публ закуп (електроенергія може збільшуватися на 10% майже постійно((((
Оксанка 10:29
EVGENIY, а про яке рішення Ви говорите? Можна докладніше?
NeProzorro 10:35
Наталя т-ц, EVGENIY, а що лідери Європи і США ? Вони хіба глибоко цим не стурбовані?
Марина 10:39
Оксанка, на законодательном уровне решили заставлять делать прививку некоторые категории
Марина 10:39
Оксанка, слева новость от 22.09.21
Оксанка 10:40
Марина, дякую, побачила...
Олена 10:41
Оксанка, в Европейский суд обратились несколько чешских семей по поводу обоязательной вакцинации ДЕТЕЙ против 9 заболеваний, таких, например, как коклюш, корь, дифтерия, столбняк. Невакцинированных детей не пускали в садики. Вот европейский суд и вынес решение относительно этой вакцинации. Ну у нас прицепились с слову и тут Остапа понесло...
Юлія 10:41
Підскажіть, будь-ласка, який день фінансує ФСС?
Оксанка 10:41
Олена, нічого іншого я і не очікувала...(((
Оксанка 10:43
В цю категорію ввійдуть і працівники ОМС селищних рад?
Татьяна М 10:49
Добрый день всем!!!! Легкого дня!!! Галя: Согласно с Вами полностью это просто издевательство над бухгатерами!!! нет просто никаких сил, нет никакой поддержки а за помощь и речь не идет!!! Хорошо что есть чат.. и помощь от коллег в чате!!! всем благодарна! Евгений и Вам тоже!!! Журнал буджетная бухгалтерия просто СКАЗКА!!!
Тат_яна 10:49
Оксанка, как там незабвенный Бунша Иван Иванович говорил? "Танцуют все!!!" Перефразтруете сами
Тат_яна 10:50
да что это со мной!.. ПЕРЕФРАЗИРУЕТЕ
Оксанка 10:50
Тат_яна, Та все зрозуміло, як кролів..)
Оксанка 10:52
Тат_яна, це вже істеричний сміх...)
Вика 10:59
Бух1, навіть якщо ця закупівля без використання електронної системи?
ОМС 11:03
Юлія,
Виктор Фёдорович 11:08
Фашизм не пройдет! Будет анти-вакцинальный майдан!!!
Валя 11:12
Виктор Фёдорович, заносьте стакани
Тат_яна 11:13
Валя, зови Виталия с самогоном
ОМС 11:13
Народ, так пятница ж завтра))))
Виктор Фёдорович 11:15
Валя, с вас закуска А то апельсинки какие-то "наколотые"
Тат_яна 11:15
ОМС, а контроль по вакцинации "щочетверга"
Оксанка 11:23
Тат_яна, треба грітись...осінь настала, холодно стало...)))
Валя 11:24
Виктор Фёдорович, сало с проріззю і піпійде?
Валя 11:24
підійде)
ОМС 11:25
Тат_яна, вирус погонять? Это можно
Віталій 11:26
Скільки брать? 1-2?????
Оксанка 11:26
Виктор Фёдорович, Валя, Ви хоч імена міняйте...їй Богу
Оксанка 11:26
Віталій, о, швидко виправились
Тат_яна 11:27
ОМС, Оксанка, "к сырости осенней вовсе не готов: не сварил глинтвейна, не завёл котов..."
Оксанка 11:32
Тат_яна, в мене теж є віршик, але як посада особа не маю права матюкатись, останнє слово пропущу, самі додумаєте
Оксанка 11:33
Стынет кофе, зябнут пальцы, лист желтеет, меркнет день... Клином прочь летят скитальцы, осень, слякоть, по.....нь))))))
Тат_яна 11:34
Оксанка, посадові особи мають знати державну мову досконало і в повному обсязі
Оксанка 11:36
Тат_яна, упустим, щ це не державна мова була ы не лытературне слово)))
Оксанка 11:37
Тат_яна, ой, що це я напечатала...)))
Марина 11:38
Шо тут робытьсяяяя)))))))))))))))))))
Тат_яна 11:47
Оксанка, вакцинировалась, что ли... И теперь как та змея, выползающая с конопляного поля: гав... няв... ой, шо я морозю...
Оксанка 11:49
Тат_яна, не вакцинувалась, боюсь, дуже багато знайомих хворіють після вакцинації... Короною переболіла, то і морозю, а шо буде після вакцини, не хочу і думати
бух 11:50
Доброго дня, які документи вимагати від організації , яка провела роботи із просочення деревяних конструкцій ?
ОМС 11:52
бух, акт виконаних робіт по ідеї. А що написано в договорі?
бух 11:56
Акт є ,а кшторис і т.д.
Тат_яна 12:00
бух, так кошторис и т.д. должны были идти к договору, я так понимаю
ОМС 12:00
Валя, куди "на сало" іти?
бух 12:02
Тетяна-які саме документи під і т.д.
ОМС 12:08
бух, про яку суму іде мова. Приблизно: 1 тис, 10 чи 100?
бух 12:11
38000
ОМС 12:12
бух, під договором що у вас лежить? Специфікація?
бух 12:13
Ні специфікації нема
ОМС 12:14
бух, а що є?
бух 12:14
договір , акт наданих послуг , локальний кошторис.
ОМС 12:15
бух, у нас обично специфікація, тому кошторисів немає. У специфікації все як у акті виконаних робіт, тільки назва не "акт" а "специфікація"
ОМС 12:16
бух, понесете в казну, вам скажуть чи достатньо чи ні
Тат_яна 12:16
бух, обычно мы же под кошторис подкладываем расчёты ну и всё, что посчитаете нужным. А что значит в данном случае "локальний"?
ОМС 12:17
Похоже, что салушко уже тю-тю))))
бух 12:17
Просвіть ,що не так"локальний "
Тат_яна 12:21
ОМС, — Куме, а чого ж ви до мене на сало з горілочкою не заходите?— Так у вас же зла собака!— Так отож, куме, так отож!!!
ОМС 12:22
Тат_яна, уж это точно! Не в бровь, а в глаз))))))0
Тат_яна 12:25
Так шо тая Валя з салом у домику
Наталія 12:29
Якщо працівник йде у відпустку з 1 жовтня, а відпускні нараховуються в вересні, який буде розрахунковий період для відпускних?
*** 12:30
сдо хоть у кого-то работает??
Тат_яна 12:30
Наталія, жовтень 2020 - вересень 2021
ОМС 12:31
***, вроде бы да
Марина 12:32
***, через киско да, работает. Барс уже отключен...
Наталія 12:34
Тат_яна, але ж за вересень зарплата ще не нарахована. як тоді розраховувати відпускні?
Віталій 12:35
Ні Валі, ні сала.НІ Віктора Федоровича
Марія 12:39
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, чи потрібно у підрядника, який здійснює капітальний ремонт вимагати накладну на матеріали?
Лариса 12:40
Наталія, спочатку нараховуйте зарплату за вересень, потім відпускні за жовтень.
ОМС 12:42
Марія, а навіщо? Якщо будете перевірять акт виконаних робіт, то копію потребуйте
Марія 12:45
Я копію накладної і мала на увазі. Вона має бути при капітальному ремонті?
ОМС 12:49
Марія, мені здається це не обовязково. У нас просто є кошторисний відділ і "смєтчики" перевіряють усі будівельні акти. Тому вони вимагають первичку від підрядників. І зберігають її у себе. А просто вимагати для того, щоб була під актом, я вважаю недоцільним
Валя 13:40
Вітю, ........ти де???????
Бух 13:41
Добрий день! Підскажіть, на роботу приймаємо медичну сестру зі стажем понад 10 років.Надбавку за вислугу років починати платити з місяця прийняття чи з наступного?
Наталія 14:04
З місяця прийняття
Лариса 14:08
Наталія, так, але зверніть увагу на дату прийняття. Якщо з 1-го числа то враховуєте, якщо з 1-2 і це вихідні дні, то також враховуєте, якщо ні, то з наступного, після прийняття на роботу.
Ксю 14:10
Добрий день! Отримали по внутрівідомчій передачі оз та мнма, чи потрібно наказ про введення в експлуатацію чи вистарчить акту введення в експлуатацію?
Тетяна 14:11
Добрий день. У відрядження їдуть особа з інвалідністю та її супроводжуючий. Білети на поїзд на ім'я особи з інвалідністю. Чи можна відшкодувати обидва білети?
ОМС 14:13
Ксю, ми не робимо зовсім таких наказів
Ксю 14:14
ОМС, а акт введення в експлуатацію?
ОМС 14:16
Ксю, акт робимо обовязково. Хоча здається по нормативці на б/у не треба
Віктор Андрійович 14:25
Віталій, шановне панство, можете сміливо оприлюднювати і сало і до сала. Ці руки нічого не крали
ОМС 14:29
Віктор Андрійович, а Валю не трогали?
Гала 15:01
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, покупець оплатив рахунок, але в той же день ми кошти повернули, обов"язково реєструвати податкову та коригування до неї якщо все було одною датою
Ырина 15:45
Доброго дня. Підскажіть про оплату праці прибиральника службових приміщень. Оклад з 1 січня 2723,00 за новим наказом? А доплату в розмірі 10 % за дезінфекуючі засоби ще є? Може хтось має роз'яснення, подыдыться
Ірина 15:46
Доброго дня. Підскажіть про оплату праці прибиральника службових приміщень. Оклад з 1 січня 2723,00 за новим наказом? А доплату в розмірі 10 % за дезінфекуючі засоби платити? Може хтось має роз'яснення, поділіться
Наталя т-ц 15:56
Ірина, а звідки 27237
Наталя т-ц 15:56
зараз 1 тариф 2670
Наталя т-ц 15:57
а з грудня 2893
Наталя т-ц 15:58
доплату 10% платимо поверх мінімалки,т.б. 6267 зараз
Ната 16:00
Доброго дня. Підкажіть чи продовжується стаж у людини яка перейшла з держслужби до органів місцевого самоврядування?
Наталя т-ц 16:04
вибачте, це у вас держслужба мабуть
керр 16:16
Ната, там "свій" порядок, але ДС зараховується)