Архів чату за 27.09.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:46
Всем привет)))

Таня 08:21
Доброго ранку! Легкого тижня! Гарного настрою!

Тат_яна 08:22
Доброе утро!

ЛюдКа 08:39
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!

Тат_яна 08:44
ЛюдКа, "На охоте" была?

ЛюдКа 08:46
Тат_яна НІ!!!!!Прибирали огород!!!!!!!

Ірина 08:50
Доброго дня всім позитичику

Тат_яна 08:52
ЛюдКа, тоже молодцы!

EVGENIY 08:54
Доброго ранку :) Всім гарного дня )

фархад 09:11
доброго ранку

Таня 09:35
В цьому році для ЦСС зробили ключі ДПІ на флешках, чи обов'язково далі робити ключі на Токенах?

Олена 09:38
Оплата снята, а зайти не могу

ГАННА 09:39
доброго дня,як розрахувати оздоровлення працівнику,який цілий серпень був на лікарняному,розрах. період буде травень-червень???

керр 09:46
ГАННА, липень заробіток має от і рахуємо

ГАННА 09:59
керр, хіба з одного разу

Інна 10:14
Допоможіть розрахувати відпускні у вересні, якщо у серпні був перерахунок суми премії за липень (+20 грн).Чи включати ці 20 грн частиною (20,00/22*21=19,09)?

Тетяна 10:21
Інна, помилку у премії віднесіть до того місяця, у якому вона повинна була бути нарахована, тобто до липня.

Інна 10:24
Тетяна, дякую

Ольга* 10:51
Добрий ранок. Приймаємо працівника в кінці місяця. До ПДФО має застосуватись пільга. Але немає інформації про зарплату на попередньому місці роботи. пільгу краще не застосовувати?

Любов 10:54
Ольга*, пільга застосовується від дня отримання заяви про її надання. Якщо не впевненні, нехай працівник напише заяву з 1-го числа

Аня 10:58
Доброго дня, працівник звільнився 31.08

Аня 10:59
Доброго дня, працівник звільнився 31.08, а розрахункові нарахували вже у вересні, як нараховувати ЄСВ?

фархад 11:06
Аня, ніяк, не нараховується на зп після звільнення

Аня 11:08
фархад, і в звіті ЄСВ не показуємо ? дякую

фархад 11:11
Аня, то так прописано , а у звіті вони будуть з другим кодом. а взагалі чому ви виплачуєте сторонній людині

Наталія В. 11:15
як нарахувати лікарняні, якщо за 12 місяців працівник був звільнений і знову прийнятий. Чи береться зп до звільнення?

фархад 11:23
Наталія В., підстава заява на роботу от від неї і берете

Енгрібьорд 11:23
Наталія В., Не береться. Тільки зарплата з останнього прийняття на роботу.

Наталія В. 11:24
всім дякую

Аня 11:28
фархад, чому сторонній людині? попередник не нарахував компенсацію, ось виправляємо помилки. Який код у звіті ЄСВ має бути?

Бух. 11:41
Аня, бо ви вже не перебуває з працівником у трудових відносинах,і вони не обкладаються ЄСВ

Аня 12:01
Бух., дякую це я вже зрозуміла, і в звіті по ЄСВ цю суму нарахувань я не показую?

Бух. 12:02
Аня, не показуєте.Показує тільки в 1ДФ бо це його дохід

Тат_яна 12:02
Бух., но с другой стороны... Это же считай отпускные за отработанный период... Может, загнать в период за август, отпускными?

Тат_яна 12:02
это не выходна допомога...

Віка 12:03
Чи потрібно по 1113 рахунку присвоювати інвентарні (номенклатурні номери) для мяких іграшок та комплектів розвивальних і навчальних ігор (пазли тощо)?

Аня 12:04
Бух., Дякую за допомогу)

Олена 12:04
Добрий день, підскажіть, будь ласка, чи є нормативний документ, де прописано, що введення в дію штатного розпису "заднім числом" заборонено. В консультаціях про це пишуть, але не посилаються на нормативний документ.

хелп 12:05
Що робити, як що не бачу є-лікарняний. Працівник все звірив з лікарем, вся інформація правильно внесена

ната 12:06
Чому не можна зайти на портал пенсійого фонду?

хелп 12:08
і я теж вже не можу зайти в пенсійний

Марія 12:11
до якої години можна кинути по СДО фінансові зобов в казначейство?

Бух 12:12
Марія, до 16,30

https://www.treasury.gov.ua/ua/kliyent- ... nachejstvo

внизу є регламент СДО

Бух. 12:17
Тат_яна, є розяснення ДФС від 15.02.2019 № 557/ІПК/28-10-27-01-11.Почитайте там гарно вони розписали.З цим теж стикнулися і було багато питань

Бух. 12:18
Аня, є розяснення ДФС від 15.02.2019 № 557/ІПК/28-10-27-01-11.Почитайте там гарно вони розписали.З цим теж стикнулися і було багато питань

Оксана/я 12:25
добрий день ,доплата за деззасоби поверх мінімальної чи в мінімальній

керр 12:32
Оксана/я, поверх

Олена 12:44
Добрий день. В кого існують проблеми при вході у СДО?

Марина 12:46
Олена, у всех кто заходит через хром... многие через другие браузеры могут зайти.

Марина 12:46
у нас и через другие не получается...

Олена 12:47
Марина, теж саме(((

Олена 12:55
Олена, заходим через Хром, проблем нет.

Юлія 12:57
Сегодня узнали в казначействе, что какие-то сертификаты к токенам закончились и нужно перезаписывать токины, поэтому и проблемы при входе

Юлія 12:58
это у очень многих , бардак, да еще и в конце квартала ((((

Марина 13:03
Юлія, нет... Евгений слева дал информацию... У кого хром 94 версия то СДО конфликтует с ней.

Юлія 13:17
Это никак не касается хрома, это совсем другая проблема, во всяком случае у нас и многих из нашего казначейства, там аншлаг сегодня

Марина 13:17
новость слева от 24.09.21

Марина 13:18
Юлія, посмотрите какая у вас версия хрома?

Юлія 13:19
Мы пробовали через все браузеры, перезвонили в казначейство, сказали , что закончился какой-то сертификат к токенам и их нужно перезаписывать,

Юлія 13:21
проблема возникает еще до браузера, при подключении циско

тата 13:25
Олена,а де ви читали ,що не можна вводити задним числом штатку,якщо КМУ сам цим балується.

Таня 13:35
Колеги, питаю повторно, чи у всіх ключі ДПІ на токенах? Ну, напишіть... будь ласка.

Олена 13:37
тата, кадровые платформы пишут. Кабмин-то балуется, там затрагивают оклады, в январе у нас так и было. А сейчас ситуация, когда одним постановлением КМУ вводит в другие постановления КМУ новую посаду, в классификаторе ее нет, ждем изменения в классификатор, а потом делаем штатное расписание. Но у нас еще меняется и разряд с 11 на 15.

Олена 13:39
тата, некоторые эксперты настаивают на перерасчете зарплаты с момента действия постановления, а как можно на отсутствующую посаду сделать перерасчет.

Марина 13:51
Таня, да

Бух" Одесса 13:55
Добрый день, подскажите какое число финансирует ФСС?

Лілія 13:56
Заявку по е-лікарняних подавати по кожному окрео?

Лілія 13:56
Є два з різними номерами, але однаковий номер випадку непрацездатності

Анна 13:57
Таня, не на токене

Олена 13:58
Таня, у нас не на токенах.

Олена 14:02
Лілія, якщо один номер випадку непрацездатності, то це один лікарняний. В нас теж так: три лікарняних, але номер випадку ОДИН. Заявку подавали одну. Були і в полікліниці, і в департеманті охорони здоров"я, і в ФСС, відповідь одна:це один лікарняний, якщо номер випадку однаковий.

Таня 14:03
Олена, а який номер ви вписали в заявку? Їх там три.

Олена 14:14
Таня, первый.

Олена1 14:14
У кожного лікарняного свій номер, який і вказуємо у заявці. а номер випадку вказує на те чи лікарняийпервиний чи продовжує хворіти

Олена 14:15
Таня, первая строчка: номер ЛН

Олена 14:16
Олена1, Вы не правы.

Олена1 14:16
Олена, а чому

Ольга 14:28
Працівник вніс кошти на рахунок установи при звільненні. Як показувати в м/о 5 ці кошти а далі в звіті по ЄСВ..

Дарина 14:35
Доброго дня.Підкажіть будь ласка,як роздрукувати е-лікарний,який готовий до сплати?

я 14:35
Наведіть на нього і роздрукуйте

я 14:36
правой кнопкой мишки

я 14:38
Виписки не формуются в СДО...что за фигня? Платежки прошли.

Таня 14:42
То есть в заявку ми вписуємо номер останього відвідування лікаря який "Готовий до сплати", а два перших просто "Закритий" пропускаємо?

я 14:50
Всі закриті повинні стати готовими до сплати,потім все оформляйте як і раніше

Таня 14:54
Тілько що звонила в соцстрах, вписуємо в заявку всі номери лікарняних, що за їх рахунок і ставимо 2, де Продовження.

Галя 15:16
Бухгалетра освіти теж підлягають вакцинації?

я 15:17
вакцинації підлягають всі,хто вболіває за своє здоров'я

Тат_яна 15:20
Галя, ну, по зарплате нас не приравнивают к работникам образования... А дальше - дело добровольное, по совпадению вашего желания с состоянием вашего здоровья

Галя 15:26
Тат_яна, по зарплате нас прировняли .. сами все знаете...что еще обиднее

Марина 15:42
Какие подарки облагаются ПДФО? 25% МЗП?

Марія 15:45
доброго дня! хто розібрався з порядком 100. так само ж премії розраховуються і для матеріальної допомоги на оздоровлення?

ната 15:55
Підскажіть будь ласка, якшо іде реорганізація шляхом приєднання який період береться для розрахунку відпускних, лікарняних?

Бух. 16:06
Таня, так на токінах

Лена 16:24
Доброго дня. Підкажіть будь ласка якщо працівник працює службовцем в ОМС і має години в школі (погодинна) поставити йому премію, чи неможливо?

Віка 16:30
Чи потрібно присвоювати інвентарний номер для м'яких іграшок та різних ігор (пазли тощо) які обліковуються на 1113 рахунку?

*** 16:31
у кого-то сдо работало последний час???

Вадим 16:33
якщо 1113 рахунок, то інвентарний номер обов'язково

Любов 16:37
***, щойно звідти )) все працює

Бух. 16:39
Підкажіть звільняється людина,перебрала відпустку 3 дня,як іі відмінусувати у людину??Нараховану чи чисту суму

*** 16:41
Любов, с 15-30 вообще никак и никуда

Наталія 16:56
Хочемо з'ясувати по тарифному розряду керівника гуртка (без освіти -8 класів)Оскільки в наказі №557 додаток 8, роз'ясення а саме *** Фахівцям, які не мають освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста (до введення в дію Закону України "Про освіту" - середньої спеціальної освіти), установлюється 9 т.р. чи це відноситься до кер.гурт.

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”