Архів чату за 30.09.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 08:01
Всем привет)))

Тат_яна 08:20
Доброе утро!

Майя 08:24
Доброе утро. Подскажите, я уже набрала в МЕДке объединенный отчет. Сейчас читаю, что появились новые формы... теперь мне все заново набирать???? очень переживаю, у меня 226 сотрудников...

Настя 08:30
Доброе утро , СДО работает?

ФСН 08:31
Настя, да.

ФСН 08:32
Доброго ранку. Всім гарного дня.

ЛюдКа 08:39
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!

Н.А 08:43
Усіх зі святом ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ! Хорошого і позитивного дня!

Людмила 08:45
Усім доброго ранку!

фархад 08:46
доброго ранку зі святом всіх

EVGENIY 08:51
Доброго ранку! Всім гарного дня )) І зі святом раз таке діло ))

Інна 09:35
Доброго дня! Чи треба попереджати всіх працівників про можливе скорочення, якщо скорочується вакантна посада?

Марина 09:37
Девочки у кого кадры отказываются открывать кабинет на сайте пенсионного и начинать работать с е ликарняними, ссылаясь на то что это должна делать бухгалтерия.

Н.А 09:40
Марина, у нас теж така проблема. Але щоб нарахувати бухгалтеру - потрібно загальний стаж та %, тобто протокол. Треба наказом закріпити відповідальних щоб був порядок

Наталя т-ц 09:45
Марина, хахаха)))))))))у нас тоже самое

Наталя т-ц 09:45
но мы их перебороли, заставили сделать подпись на кадровика.пусть работают

Марина 09:46
Н.А, ну это ж маразм какой то... больничный человек куда несет после болезни??? в кадры.... кто должен первый знать что человек заболел для табеля??? кадры.... стаж кто поставит? кто проконтролирует с того числа открыт больничный с которого отсутствует сотрудник или есть прогул????

Марина 09:46
КАДРЫЫ,,,,

Наталя т-ц 09:46
КАДРЫЫ

Наталя т-ц 09:47
у нас война была целую неделю, у нас и штатное и расчет к нему делает бухгалтерия. а кадры только приказы о принятии. офигели

Марина 09:50
Наталя т-ц, не то слово..... нах.......а тогда кадры??? принять и в отпуск отправить???

ФСН 10:11
А що сьогодні з Є-Датою? Я зайти не можу.

Тат_яна 10:15
Марина, (09.46) бухгалтер, милый мой бухгалтер...

Тат_яна 10:16
Девочки, вы табеля перепроверяете после кадров? Особенно у кого оплата сдельная почасовая.

Наталя т-ц 10:17
после наших кадров все перепроверяем, даже формулировку приказов))))))

Тат_яна 10:19
Наталя т-ц, вот-вот, и я о том же.

Наталя т-ц 10:41
не могу с токена казні зайти на ПФУ. ЧТО ДЕЛАТЬ??? кто то писал уже,но я так и не дочитала

ФСН 10:47
Так що з Є-Датою? Хто не будь іще пробував увійти???

Тат_яна 10:47
Наталя т-ц, мне пишет, что нужно установить криптобиблиотеку. Токен Медка

Олена* 10:50
ФСН, зайшла без проблем

ФСН 10:50
Олена*, з якого браузера?

Олена* 10:51
ФСН, хром

ФСН 10:51
Олена*, дякую.

Марина 10:53
Наталя т-ц, блииин мы тоже все читаем.....

Марина 10:54
Тат_яна, табель??? ОБЯЗАТЕЛЬНО

Ганна 11:03
Як визначити частку адміністративних витрат на соціальну послугу "Догляд стаціонарний"

Майя 11:25
EVGENIY, а Вы случайно не знаете ответ на вопрос в 8:24?

EVGENIY 11:27
Майя, да єто будет другой отчет с другой кодировкой

Майя 11:29
EVGENIY, (((( поняла, спасибо.

EVGENIY 11:32
Майя, https://buhgalter.com.ua/news/zvitnist/ ... omu-vikni/ посмотрите коды отчета и посмотрите какие у вас

EVGENIY 11:33
Майя, я уже посмотрел 100% разные

Інна 11:39
Добрий день, бюджетна установа, 4 штат.одиниці. (начальник, 2 гол.спец. і спец.з бух.обліку). Хто може бути матеріально відповідальною особою по ОЗ ? Чи може бути начальник? І як тоді з ним заключати договір про матеріальну відповідальність.

ЛюдКа 11:40
Інна все на керівника

Т.В. 11:42
Добрий день! Підкажіть, будь ласка: при розрахунку середньоденної для відпускних враховується виплата за час відрядження? Дякую

Таня 11:43
Інна, у нас похожа сітуація. Все на гол.спеціалісті

777 11:45
Добрий день!Підкажіть будь ласка! Облік та списання поштових марок веду у мемморіальному 17. Чи правильно?

Наталія 11:46
Підскажіть будь ласка, якщо бюджетною установою було надміру сплачено за водопостачання, що тепер зробити?

*** 11:48
Добрый день! Подскажите пожалуйста) Человек пишет заявление на отпуск как положено за две недели. Обязательно ли приказ делать день в день или можно позже. Спасибо!

Інна 11:49
777, нарахування в мо6, а списання в мо10

Елена 13:03
***, ну я думаю пару дней есть, пока зая вление заверят и оно дойдет до кадров)))

Інна 2 13:15
Підкажіть актуальний бланк довідки про доходи (працівникові для кредиту)

EVGENIY 13:32
Т.В., середня за час відрядження враховується, тільки ж добові не всуньте!

EVGENIY 13:34
Інна 2, офіційного бланку не існує на скільки мені відомо, хто як вигадав так і робе

EVGENIY 13:35
***, приказ єто основание для бухгалтра посчитать отпускніе и віплатить, и его нужно не позже а РАНЬШЕ делать чтоб бухгалтер єто все успел

EVGENIY 13:35
777, про марки є стаття на сайті дивіться в розділі бухоблік

EVGENIY 13:37
***, имею ввиду приказ раньше чем отпуск, но конечно же не обязательно делать день в день с заявлением

Інна 2 13:42
EVGENIY, Дякую!

*** 13:46
EVGENIY, Ну это понятно! Выплатить за три дня до отпуска это святое!!! Спасибо! День в день не обязательно, но без фанатизма, что вовремя выплатить! Спасибо!

Ольга* 14:14
Як подати уточнюючий звіт по єсв за минулий рік? В т. 6 треба виправити кількість днів лікарняного

НАТАЛІ-Я 14:14
EVGENIY, купили 20 сегрегаторів по КЕКВ 2210, як оприбуткувати? як канцтовари?. чі присвоювати їм інв. номери?

EVGENIY 14:16
НАТАЛІ-Я, звичайно ж канцтовари, які ще інвентарні номери

Дарина 14:24
Доброго дня.Підкажіть будь ласка,при розрахунку відпускних та лікарняних по новій редакції 100 постанови премію за червень,нараховану в липні, до якого місяця відносимо?Бо вже голова обертом йде((((

НАТАЛІ-Я 14:26
EVGENIY, Дякую!

Танюшка 14:32
Дарина,100 порядок Вам допоможе

EVGENIY 14:36
Дарина, 100 постанова до лікарняних відношення не має!

EVGENIY 14:37
Дарина, подивіться на сайті вже купа статей була

Люда Кошкіна 14:46
Доброго дня.! Допоможіть будь ласка, працівниця вирішила вийти з профспілки. Написала заяву на вихід, а голова профспілки не підписує. Бухгалтерія не приймає без підпису голови профспілки. Чи може бухгалтерія без підпису голови профспілки прийняти заяву, та не вираховувати профспілковий внесок, і згідно з якими нормативно-правовими актами??Дякую.

Мар 14:56
а через которое время после оплаты можно читать статьи?

керр 15:02
Люда Кошкіна, що "зайве" відраховувати із зарплати вирішує працівник, саме за його особистою заявою до роботодавця і мали б утримувати профвнесок

Люда Кошкіна 15:05
керр, т е и выход - дело добровольное

EVGENIY 15:06
Мар, через 3 секунды, обновите страницу

Альона 15:09
Підскажіть, які передбачені виплати при скороченні посади?

керр 15:10
Люда Кошкіна, сплата профвнеску це обов'язок члена профспілки. Але й ніщо не заважає подати роботодавцю заяву про припинення сплати. Негатив буде в тому що виключать з профспілки) Законом не передбачено отримання згоди голови профкому

керр 15:10
Люда Кошкіна, ст.42 ЗУ «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності»

Мар 15:21
EVGENIY спасибо

окс 15:23
Попередній бух.бюджетної установи робив наказ на провед.інвентаризації останніми числами жовтня. Інвент. станом нам 01 листопада. Але чи правильно ? Внормативці пише за 3 місяці, тобто станом на 01 жовтня? Як правильно?

EVGENIY 15:33
окс, dbdxfqnt https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... obovyazan/

EVGENIY 15:34
окс, вивчайте там все написано

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”