Всем привет)))
Тат_яна 08:16
Доброе утро!
НАТАЛЯ 08:19
ДОБРИЙ РАНОК, коллеги!!!
Таня 08:21
Доброго ранку!!!! Скоро почнуться вихідні!!!
Тат_яна 08:27
Заставки - СУПЕР - СУПЕР - ФОНТАН ЭМОЦИЙ!!! СПАСИБО за настроение!
ЛюдКа 08:33
Всім привіт!!!Гарного дня та позитиву!!!
ЛюдКа 08:34
Привіт ЖОВТЕНЬ!!!!
ЛюдКа 08:43
А заставки правда- НАСТРІЙ!!!!! Велике ДЯКУЮ!!!!
EVGENIY 08:52
Доброго ранку! Ось і жовтень! Да заставки круті ))) Дякуємо нашим дизайнерам
АнфісаБюджет 08:57
Доброго дня,другий день не працює СДО,браузер Google Chrome, В кого ще така проблема?????
Тат_яна 08:59
АнфісаБюджет,
Тетяна 09:00
Доброго дня, у мене теж така проблема, зайшла через Мозилу Firefox
АнфісаБюджет 09:05
Дякую, ч бачила повідомлення, просто браузера там такого не вказано, думала, що нас омине ця проблема!!!!
EVGENIY 09:07
АнфісаБюджет, там як раз мова йшла про ваш браузер ))) Відать ваш тільки оновився
Тат_яна 09:08
АнфісаБюджет, перечислены браузеры, через которые можно до СДО "достучаться"
ю 09:18
підкажіть як розрахувати компенсацію якщо працівник був прийнятий 03.09.2021 і звільняється 04.10.2021?? з мінімальної зп ?
Юлія 09:24
Доброго ранку! Підкажіть, працівник УБД хоче взяти відпустку, але меншої тривалості не 14 днів, чи так можна?
АнфісаБюджет 09:33
Всім дякую!!!!
ната 09:35
Доброго ранку! Чи в медку доступні нові форми обєднаного звіту?
Лера 09:36
Доброго ранку. Допоможіть розібратися. Придбали запчастини для велосипеду (руль, касети і ін.). При встановлені списані на витрати. Що робити с запчастинами, які вилучені (вони непригодні) Чи потрібно іх оприбутковувати, як металобрухт?
Ася 09:38
ната, Доброго ранку! Мабуть ще ні, в мене створює з форми номером 6
ната 09:39
Ася: Дякую!
керр 09:47
Юлія, якщо мова про дод відп УБД то поділу законом не передбачено
Юлія 09:53
Дякую!
Мар 09:59
Оплатила вчера 30грн. Обновила. Читать не дает((
EVGENIY 10:09
Мар, авторизуйтеся, зверху натисніть УВІЙТИ
Мар 10:16
Спасибо! Вошла. Кайфую))))
Наталка! 10:31
Доброго дня!
Наталка! 10:32
Підскажіть будь ласка, переводимо працівника з тех.працівниці на бібліотекаря. Нам потрібно подавати в налогову?
ліцей 6 10:46
Наталка!, лише в об'єднаній звітності, в таблиці 5
Наталка! 10:54
ліцей 6, юрист сказав потрібно звільнити, а потім прийняти.
ліцей 6 10:56
Наталка!, ми просто робимо наказ на перевод на іншу посаду
ліцей 6 11:03
Наталка!, ну а якщо звільняєте, то показуєте його в звіті про звільнення, а потім подається повідомлення про прийняття. І потім в звіті показуєте, що прийняли. Якщо це в одному кварталі, то в табл. 5 двома строчками подаєте.
Наталя т-ц 11:03
Наталка!, не треба звільняти. просто наказ про переведення
Наталя т-ц 11:04
щось ваш юрист не виспався)))
Светлана 11:09
Колеги, у когось є проблема з е-лікарняним: лікарняний лист нашого співробітника висить у іншій установі, що робити? Дзвінки до НСЗУ, МОЗ, ПФУ, соцстраху, медзакладу проблеми не вирішили.
Наталка! 11:15
Наталя т-ц, Ага) Вони по черзі з казначеями...
Ольга* 11:16
Добрий день. При заповненні дод.1 об'єднаного звіту видає помилку: працівник весь місяць був на лікарняному, кіль-ть днів лікарняного - 30, а в графі кіль-ть днів у труд.відн. - не дає поставити 30, одразу помилка. Але ж кіль-ть днів у труд відносинах це обов'язковий реквізит?
Ната 11:19
Светлана, у мене такаж проблема з лікарниним, бачить установа де працівник працює за сумісництвом.Вони зробили мені копії, понесу заявку в соцстрах!!!
Тат_яна 11:22
Наталка!, 11.15
Наталка! 11:30
Наталя т-ц, дякую)))
фархад 11:36
Наталя т-ц, як ми відображаємо переведення ? в табл 1 дату початку роботи , а в 5 дод номер наказу від якого?
, 11:37
В обьєднана звітність помилка :закінчення дії форми червень 2021р.
Тат_яна 11:39
Ната, а це не стане порушенням? У вас їх немає. Соцстрах з чимось же звіряє оці е-лікарняні, шоб вони розробникам шпильками в п"яту точку повпиналися
Ната 11:50
А що соцстрах бачить мій кабінет
Ната 11:51
Тоді нехай дають офіційну відмову
Ната 11:51
Бо як пояснити працівнику, що він влетів
Ната 11:53
Мені в ПФУ пообіцяли, що цю проблему вирішують на рівні всієї України
Тоня 11:55
,, обновите МЕДок, сегодня уже есть новые бланки отчета
Тат_яна 11:58
Ната, ну немає у вас цього лікарняного, НЕМАЄ. Я взагалі зараз не розумію, хто і що звіряє. Якось же раніше соцстрах дивився і номер лікарняного, і базу. Мені було, що хтось помилився з номером лікарняного при подачі в ФСУ, вказав такий як у мого працівника, додавала лист і копію з нього. А тепер - ...
татка 11:59
у меня ошибка в медке бланк закінчення срок дії серпень. обновляла сегодня(
татка 12:01
подавала уточнюючий за 2 квартал
Ксю 12:08
Добрий день! Подавала в серпні довідковий звіт для лікарняних. Тепер хочу створити обєдн. звітний, пише, що або уточнюючий або звітний новий. Який мені вибрати? Дякую!
Тат_яна 13:05
Народ, как вы думаете: обновления по е-звитности до понедельника и не ждать?
777 13:06
Підкажіть чи можна станом на 01.10 провести інвентаризацію всіх активів і т.д. Якщо в нас є марки. а їх в Положенні на 01.11. Чи не буде порушенням?
Ната 13:59
Жовтневі електронні лікарняні через скільки днів можна подати на соцстрах?
Светлана 14:09
Ната, а у мене ж не сумісник, а основний - працює за трудовою у нас, ми - ж посадові особи місцевого самоврядування.
Ната 14:11
У мене це теж основний працівник
Ольга* 14:13
Якщо в дод 1 звіту ЄСВ в поточному місяці нараховані лікарняні за минулі місяці, то треба робити пустий рядок щоб поставити кількість кал.днів в труд.відносинах в поточному місяці?
Ольга* 14:14
Якщо немає інших нарахувань
Ната 14:14
Ольга, да
Ольга* 14:15
І як це потім виправити?
Ольга* 14:18
Якщо, наприклад, в травні були нараховані лікарняні за квітень, і все, чи потрібно було в цій строчці ставити 31 к.д.? Це до травня буде відноситися?
Іра 15:00
Підкажіть, працівницюпереведено на іншу посаду, як відобразити в звіті?
Інна 15:25
Іра, відображаєте у додатку 5 дата закінчення трудових відносин однією строчкою за старою посадою, а інша строчка-дата переведення на іншу. Номер наказу буде один і той же
Іра 15:28
Інна, дякую)