Доброе утро!
Таня 08:37
Доброго ранку! Сил нам і натхнення на довгий тиждень!
SHS 08:37
Добрий ранок, особовий рахунок 215399. Не пускає на сайт, оплачено. Пише, що авторизація не пройшла
Наталка! 08:50
Доброго ранку! Що знову с СДО?
Людмила 08:50
Доброго ранку!
EVGENIY 08:51
SHS, оновіть сторінку, натисніть ВИХІД і потім ВХІД
Елена ТЦ 08:52
Cisco выдает ошибку проверки сертификата, что делать ?
EVGENIY 08:52
Доброго ранку! Всім гарного дня, та сил на цей тиждень ))
Оксанка 08:58
Добрий ранок усім!!!))))
Оксанка 09:03
Хто знає, скільки чекати, доки в реєстрі на ПФУ з'явиться лікарняний? Ще 6-го жовтня прийшла смс про продовження лікарняного, а на сайті досі немає.
я 09:05
лікарняний зразу появляється
Оксанка 09:06
я, а інший висить закритий 12-го, а ще не готовий до сплати.
я 09:07
брати до нарахування після того, як буде "готовий до оплати" і то після 7 чи 8 днів не пам'ятаю
я 09:08
закритий ще не значить що "готовий"
Оксанка 09:10
я, ну той хоч є, а мій особистий так і не з'явився, закон підлості, куди в такому випадку звонити в пенсійний чи в лікарню?
я 09:10
в лікарню
Оксанка 09:11
я, дякую)
я 09:12
може з жовтня змінилилися правила...і буде готовий після уже відліку тих днів,які їм даються для перевірки та анулювання
Оксанка 09:13
я, це Ви про який лікарняний говорите? Про той, якого немає? Чи про той,який не готовий до сплати?
Наталія 09:14
Підкажіть, чи можна заяву-розрахунок підприсати тільки ЕЦП ключем директора?Вона буде прийнята?
Оксанка 09:16
Наталія, я так підписую у Сонаті. Тільки директором, то приймають.
Оксана 09:40
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, у колективному договорі закладено при виході на пенсію педпрацівнику 3 посадових оклада з спецфонду, на даний час коштів на спецфонді не має, а директор видав наказ, у жовтні працівник йде на пенсію 11.10 , що робити бухгалтеру за відсутності коштів
Куся 09:40
Добрий ранок! В нас продовжено договір оренди держмайна. За новою редакцією типового договора ми повинні сплатити 6000 забезпечувального депозиту та 0,17 грн. авансового внеску за 2 міс. Казна не дозволяє реєструвати авансовий внесок як передоплату, обгрунтовуюч що за послугами може бути тільки 30% від вартості послуги.Як правильно зареєструвати?
Ната 09:41
Куся, ми заплатили 0,17коп. готівкою та відчитались авансовим звітом
Ната 09:42
бо треба заплатити в де нь підписання договору
Куся 09:47
Ната, а забезпечувальний реєстрували, я правильно зрозуміла?
Бухгалтер ОСВІТА 09:51
Оксанка, зараз до сплати готові лікарняні, які закриті по 8 жовтня.
Інна 09:53
Ми платили лише забезпечувальний, авансовий писали листа в держмайно з посиланням на Постанову про 30% і все. Так пройшло
Ната 09:53
Куся, забезпечувальний платили по договору
Оксанка 09:53
Бухгалтер ОСВІТА, в мене взагалі немає мого лікарняного в реєстрі. Це треба лікарю телефонувати, можливо помилилися?
Оксанка 09:54
Бухгалтер ОСВІТА, повинен був закритий бути 6-го жовтня.
NeProzorro 10:13
Наші "світлі уми" додумалися до розумних рішень? Спрощені будуть від 500 тис. ?
Бухгалтер ОСВІТА 10:16
Оксанка, може бути помилка в таблиці 5 звіту ЄСВ
ІРА 10:26
Підкажіть, працівника прийнято 13,09. 04.10 відкрито лікарняний, стажу немає, раніше ніде не працювала. Середній рахую з фактично відпрацьованих днів за вересень і * на 50%
ОМС 10:27
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!
EVGENIY 10:29
ОМС, палец застрял на плюсике? Я нечаянно и сообщение удалил
Оксанка 10:32
Бухгалтер ОСВІТА, мені 1 відкрили, все було нормально, а 2 десь загубився, можливо ще не з'явився. Почекаю ще.
ОМС 10:33
EVGENIY, скрепка завалилась в клавиатуру((((
Оксанка 10:37
ІРА, ні, середню рахуєте від мінімальної з/п. Почитайте про випадок, коли у працівника стаж менше 6 місяців.
Бухгалтер ОСВІТА 10:41
Оксанка, він повинен уже бути, сьогодні уже 19 жовтня призначають допомогу, узнавайте у лікаря.
Оксанка 10:43
Бухгалтер ОСВІТА, дякую
сема 10:43
подскажите,сокращаем сотрудника,начислила за неиспользованный отпуск и выходное пособие. Алименты удерживать с этих начислений? Спасибо
Елена 10:45
Відрахування аліментів із сум вихідної допомоги заборонено
сема 10:55
Елена, а из суммы за неиспользованный отпуск?
ОМС 10:57
сема, это те же отпускные. Удерживается, конечно
сема 10:57
ОМС, спасибо
123 11:08
ОМС, не в усіх випадках буде конечно)
123 11:09
компенсації працівникові за невикористану відпустку, крім випадків, коли особа при звільненні одержує компенсацію завідпустку, не використану протягом кількох років
Наталія 11:16
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, лікарняний по вагітності і пологах можна ще паперовий приймати до оплати?
Таня 11:23
Наталія, конечно
Оксана 11:27
Доброго дня.Допоможіть на який рахунок ставити кухонне обладнання там різні каструлі ,набори ножів ,миски ,та інше за цінами ложки вилки по 16грн.та каструлі ціною 1395 грн.Ціни написала від найменшої до найвищої.
Юлия 11:36
Доброго дня!Підкажіть, підвищення мінімальної з.пл. очікується у грудні 2021р. чи у січні 2022?
МаШка 11:37
Допоможіть, у кого є кочегари, у них є наднормові? У нає є дві установи, і кожного місяця у них наднормові і у кожного працівника
EVGENIY 11:40
Юлия,
Оксана 11:55
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, у колективному договорі закладено при виході на пенсію педпрацівнику 3 посадових оклада з спецфонду, на даний час коштів на спецфонді не має, а директор видав наказ, у жовтні працівник йде на пенсію 11.10 , що робити бухгалтеру за відсутності коштів
Анастасія 11:55
як будуть працювати заклади культури і бібліотеки з введенням "червоної" зони з 18 жовтня 2021 року?
керр 12:09
МаШка, якщо графік змінності складено без урахування норм роб часу то так і буде, оплачуйте у подвійному розмірі
керр 12:12
Оксана, працівники зобов'язані виконувати наказ роботодавця), буде борг по виплаті
Людмила 12:20
Подскажите пожалуйста при выплате стипендии детям сиротам применяется округление или нет
Світлана 12:23
За яке число соцстрах фінансує лікарняні?
Оксана 12:24
Доброго дня.Допоможіть на який рахунок ставити кухонне обладнання там різні каструлі ,набори ножів ,миски ,та інше за цінами ложки вилки по 16грн.та каструлі ціною 1395 грн.Ціни написала від найменшої до найвищої.
ОМС 12:27
Світлана,
Ася 12:32
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка!! Ми УСЗН, згідно актів викон. роб. компенсуємо стоматології вартість пільгового протезування деяким категоріям осіб, Чи потрібно в 4ДФ звітувати за отримувачів цієї пільги (код 128)????
Ася 12:34
та ж сама ситуація і з пільговим відпуском ліків і компенсацією за телефонний звязок
Света 13:15
Працівник на лікарняному по 16.10. Чи буде в нього робочий день 23 числа
Тат_яна 13:16
Света, да
ОМС 13:19
Ася, краще "перебдеть". Я б показала
Юлия 13:24
EVGENIY, дякую
Тат_яна 13:44
Оксана, 11.55 ну вообще-то получается наказ незаконный, поскольку не обеспечен средствами. А ваш спецфонд был расписан в расчётах по КЕКВам?
Ірина 13:51
Підскажіть будь ласка придбали багатофункціональній пристрій більше 6 тисяч ставлю на рах1014 яку підгрупу треба присвоїти
Тат_яна 13:52
Ірина, у вас порог по ОЗ старый, не увеличивали?
Вика 13:52
Добрый день. Кто уже готовит документы на газ с Нафтогазом? Как можно заключить договор на 2022г. если нет Кошториса
Інна 13:54
Вика, делаете по очікуваному річному плану. а вже у 2022 році здаєте в казначейство договір протягом 7 робочих днів з дня затвердження кошторису
ОМС 13:55
Тат_яна, что-то Марина сегодня не здоровалась((((
Ірина 13:55
Тат_яна, да старий ще не було розпорядження
Вика 13:58
Інна, так я его должна в этом году зарегисрировать чтобы платить за этот год
Ольга 13:58
Як роздрукувати лікарняний з сайта ПФУ
Тат_яна 14:01
ОМС, да и на прошлой коротенькой недельке молчала
Тат_яна 14:05
Ірина, думаю, что 6 - типа периферийные устройства, больше ничего не подходит
Оксанка 14:09
Ольга, у ворд копіюйте і друкуйте
Ольга 14:19
Оксанка, дякую, бо з сайту якась дурниця вийшла
таня 14:43
чи можна провести відрядження в радіусі 25 км,в іншу ОТГ
Дарина 14:52
Доброго дня.Підкажіть будь ласка,як у кого проходить підписання договорів з Нафтогаз Трейдинг?
Інна 14:54
Вика, пишете всю сумму до 31.12.2022 г. и прописываете из них: 2021 год -......грн., а потом доп.угодами будете дальше дописывать 2022 год уже в следующем году. Действие договора до 31.12.2022 г.
НАТАЛІ-Я 15:01
Від ФСС сіли кошти лікарняних. Чі є строки виплати цих коштів працівнику?
Таня 15:04
НАТАЛІ-Я, або відразу, або в найближчий термін виплати зарплати
НАТАЛІ-Я 15:08
Таня, у серпні були нараховані лікарняні, але на суму ФСС забули нарахувати 22%. Як тепер бути, і що тепер буде? (Штраф?)
Оксанка 15:11
НАТАЛІ-Я, Донараховуйте в найближчий термін, це ж не півроку пройшло, я думаю не буде ще штрафу. Головне пізніше здайте об'єднаний звіт.
Бух. 15:12
Ольга, ми робимо скрін і у ворд і тоді друкуємо
Оксанка 15:16
Що робити, якщо і досі не проведені юридичні в казначействі, скидати і фінансові і платіжки, чи чекати?
Вика 15:17
Інна, если на этот год нужно 20 тыс. а на следующий 54 тыс. договор всего на сумму 74 тыс., это уже будет спорощена процедура, я же не могу на этот год заключить прямой договор без использования электронной процедуры, ведь так?
ОМС 15:29
Тат_яна, мне что-то в вайбере кидала на выходных. Сейчас наверное с газом долбется
НАТАЛІ-Я 15:34
Оксанка, Дякую!
Марина 15:39
ОМС, долбется не то слово... это очень вежливо и мягко сказано....
Елена 15:47
Дарина, будем пытаться документы отправить на Нафтогаз, а у вас на какой стадии?
Марина 15:52
Дарина, очень весело проходят)))
Дарина 16:03
Елена, на стадії підготовки.Питання,як бути з сумами договору.Нам на 2021 потрібно близько 18 тис.На 2022р.- 67-68 тис.Заг.сума дог.буде 86 тис.Це вже спрощена.А роз’яснень нормальних ніхто дати не може(((((
Марина 16:06
Дарина, мне вообще не понятно как мы заключаем договор без процедуры закупки на 2022 год
Інна 16:28
Вика, а что мешает в этом году сделать на 25 тыс, а в начале 2022 года на 49?
Марина 16:29
Інна, нафтогаз трейдинг требует сейчас заключить с ними договор на 15 месяцев
Марія 16:38
За яке число виплачують лікарняне ФСС?
Наталья 16:53
Марія,