Доброго ранку
Аля 08:28
Доброе утро
ОМС 08:29
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!!!)))))))
Тат_яна 08:32
Доброе утро!
Ірина 08:39
Доброго ранку
Таня 08:39
Доброго ранку! Прекрасного тижня!
Оксанка 08:40
Добрий ранок усім!))) Спокійного дня.
Ірина 08:46
Підскажіть будь ласка які витрати включають до вартості придбаного автомобіля
EVGENIY 08:51
Доброго ранку! Всім гарного дня
НаталКа 08:57
Доброго ранку, підкажіть чи має право бюджетна установа здійснити страхування орендованого приміщення?
EVGENIY 08:57
Ірина,
EVGENIY 08:57
Ірина, читайте ось тут
Ірина 09:08
EVGENIY, цю інформацію я читала, дякую я не можу зрозуміти при ридбанні автомобіля, які конкретно витрати окрім вартості самого автомобіля та сплати в пенсійний фонд податку, ще є витрати обовязкові
EVGENIY 09:12
Ірина, так куди ж ще конкретніше? От все що там написано ви повинні включити, або питайте конкретно що вас цікавіть
Ірина 09:14
EVGENIY, ну наприклад реєстрація в мрео повинна входити вартість переоформлення, страховка автомобіля
EVGENIY 09:18
Ірина, щось погано ви читали, другий пункт на моєму скріншоті
EVGENIY 09:19
Ірина,
Ірина 09:29
EVGENIY, Дякую
Галина 09:32
Доброго дня. Підкажіть як здати уточнюючий звіт, була завишена сума
Тат_яна 09:32
НаталКа, 8.57 У нас такой пункт был непосредственно в договоре аренды, и сроки, чтобы застраховать орендованное здание. А какая разница, бюджетная или нет?
Наталя т-ц 09:56
НаталКа, у нас тоже в договоре аренды было прописано страхование. мы проигнорили это,а при проверке вышестоящих получили звиздюлей,за то, что не застраховали
Вика 10:22
Доброго дня! Потрібна допомога! Хто працює з договором на газ з "Нафтогаз трейдинг" Якщо сума договору 87000 грн, це прямий договір чи переговорна по надзвичайній ситуації?
Анна 10:22
Доброго ранку шановні колеги. В кого яка систуація в казні з проплатами? У нас з минулої середи незахищені зависли
Ж. 10:23
Якщо нараховано відпускні та мат.доп. на оздоровлення з 01.11, то в Звіті відпускні покажемо у 11 місяці, а мат.доп?жовтень чи листопад?
Тетяна 10:27
Ж., все показуєте у Д1 за жовтень, матдопомога разом з зарплатою жовтня, а відпускні окремою строкою з відпускними та місяцем 11 (листопад)
Ольга* 10:27
Ж., жовтень
Галина 10:32
Підкажіть як здати уточнюючий звіт, була завишена сума. Показує помилки з ознакою 0, 1
Ж. 10:32
Тетяна, дякую
Наталя т-ц 10:42
Анна, у нас платежи уходят без проблем
Ж. 10:46
чи можна премію до свята працівнику на лікарняному?
Лілія 10:56
EVGENIY, підготуйте терміновий спец-випуск про закупівлю газу в умовах НС. Документи, процедура, особливості реєстрації та оприлюднення і т.п.
школа 11:07
хто підкаже-мій директор хоче купити по 2210 диван,а я сумніваюсь чи можна робити бюджетній організації таку закупівлю? Буже потребую підказки чи є нормативка по закупівлям меблів,крім 302 постанови?
Марина 11:16
Вика, у вас спрощена по сумме, но признан единственнім постачальником нафтогаз, поєтому вообще прямая угода... вроде так мне наша уповноважена говорила
Марина 11:17
Вика, переговорна по надзвичайній це у кого тендер мав відбутися
Марина 11:18
Вика, почитайте в 922 умови для застосування інших процедур закупівлі..
тата 11:42
доброго дня. в вересні здала додатковий по есв для лікарняного в електроному кабінеті платника. Зараз основний звіт не знаходжу код звіту. Що робити?
Інна 11:46
Чи може бути премія до свята, яке у листопаді, а нараховане у жовтні
Наталка! 11:58
Доброго дня! Працівник привіз чек за проживання, більше ніж 600 грн.
Тат_яна 12:10
Інна, может, конечно.
Марія 12:12
Підкажіть купляємо компютервартістю 21300. Висвітли на прозоро і зараз тереба і подали повідомлення Міністерство ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ. А через скільки часу прийде відповідь
Оксана 12:35
Доброго дня.Чи є хтось хто веде харчування у закладах освіти?Мене цікавить як ви нараховуєте батьківську плату у школах?Чи реально по звіту на скільки дитина з"їла чи на скільки затверджено?Ну наприклад дітодень виходить 16 грн.,а затвердили по 20грн і збирали по 20грн.
Ірина 13:02
Скиньте будь ласка силку на придбання книги по кореспонденції рахунків
Олена* 13:07
Марія, приходить одразу підтвердження про подання повідомлення на електронну пошту. Роздруковуємо його і прикладаємо до договору для оплати
ФСН 13:09
Олена*, а нам не приходить. В чому може бути причина?
Наталя т-ц 13:09
мен теж вже давно не приходить
Наталя т-ц 13:10
я роблю скриншот на стадії заповнення форми
Вика 13:20
Марина, дякую!!!
Олена* 13:25
ФСН, при заповненні форми ви вказуєте адресу електронної пошти, от на неї і приходить
ФСН 13:26
Олена*, адресу ми вказуємо, а повідомлення не приходить.
Олена* 13:29
ФСН, перевірте, можливо помиляєтесь в літері, або в цифрі. Якщо ні, то не знаю...В середині жовтня відправляла, все приходило...
Олена* 13:31
ФСН, а можливо адреса на не така, як треба. Що після собачки? у нас gov.ua
ФСН 13:33
Олена*, укр.нет
Олена* 13:38
ФСН, тоді залишається робити скріншот
ФСН 13:38
Олена*, дякую.
Інна 14:28
Доброго дня підкажіть,будь ласка. Чи декретна відпустка входить до стажу в ОМС. Для надбавки до з/п?
Інна 14:28
Дякую
Вікторія 14:42
Працюю недавно. Цікавить як має проходити річна інвентаризація. На основі яких документів (журнали, тобто з чим має ходити комісія і звіряти ) комісія перевіряє наявність ОЗ та інших необоротних активів та вносить дані до інвентарного опису? І чи має бути у інвентарному описі при проведені інвентаризації заповнена графа за даними бух обліку?
ОМС 15:00
Ганна 15:20
За яке число фінансують лікарняні?
ОМС 15:32
Ганна,
Н.А 15:40
Вікторія, положення № 879 і погугліть, багато інформації є, в журналах розписано.
ОМС 15:51
Н.А, доброго дня! Як справи?
Вікторія 16:51
Н.А, тобто, під час проведення інвентаризації для комісії надається інвентарний опис де заповнено назву, інвентарний опис і фактичну кількість, а вони перевіряють чи все так?