Доброго ранку
Лариса 08:27
Доброго ранку, підскажіть що роблю не так зареєструвалась оплатила доступ а скачати бланки не можу
Оксанка 08:34
Доброго раночку усім!!! Нарешті п'ятниця)))))
Люда Кошкіна 08:45
Лариса, треба натиснути "Увійти" і повинно давати Вам доступ
Людмила 08:47
Доброго ранку!
Таня 08:51
Доброго ранку!!! Швидкого робочого часу і потім гарного відпочинку!!!
Лариса 09:00
Так а толку, бланки не відкриваються
EVGENIY 09:07
Доброго ранку! Всіх з п'ятницею )))
EVGENIY 09:08
Лариса, оновіть сторінку, потім натисніть УВІЙТИ, і всі бланки будуть доступні до завантаження
EVGENIY 09:09
Лариса,
Оксанка 09:11
У несумових помилках в уточнюючому не проставляти суми нарахувань? Якщо неправильно стоїть категорія.
Оксанка 09:34
В уточнюючому вибило помилко в квитанції №2, що не проставлена галочка у податковому розрахунку в рядку 9,, але проставити галочку в рядку 9 при уточнюючому не можна. В кого таке було?
тата 09:41
В установі відкрит рахунок ( заг. фонд), під бюджетну програму , на оплату експертної оцінки експерту, після проведення аукціону переможець повинен вернути цю суму ( за оцінку)установі. Підскажіть повинен бути прописан порядок для зарахувань на цей рахунок?, бо це вважаеться відшкодування витрат.
EVGENIY 09:57
тата, а потім заведіть журнал реєстрації порядків зарахування на рахунки, і обов'язково зробіть реєстр порядків і журнал реєстрації реєстрів! Де ви про таке чули чи читали? Звідки такі думки?
Наталя т-ц 10:04
EVGENIY,
АнДрій 10:06
Всім Доброго ранку.
Наталія УСЗН 10:07
Доброго ранку, колеги! Підкажіть будь ласка проводки. В управлінні (УСЗН) відкрито небюджетний рахунок для зарахування повернень кошів субсидій та пільг від населення для подальшого перерахування цих коштів на Мінсоцполітики. Людина (боржник) повертає на небюджетний рахунок УСЗН, а ми УСЗН перераховуємо на Мінсоцполітики.
АнДрій 10:08
Скажіть, будь ласка, чи доводилось комусь чути щось про створення бухгалтерської служби у сільських школах ЗОШ І-ІІІ, ЗОШ І-ІІ ступ енів.
EVGENIY 10:12
Наталія УСЗН, зазвичай такі кошти повертаються в бюджет а не в мінсоцполітики і повертаються вони на той рахунок з якого платилися! Це у вас що новеньке, це вам мінсоцполітики наказ дало такий рахунок відкрити?
Наталія УСЗН 10:15
EVGENIY: Так, це примхи Мінсоцполітики, ми платимо субсидію і пільгу готівкою на рахунки людям, а Мінсоцполітики безготівкою на організації, так от якщо виявлений боржник, який отримував субсидію чи пільгу по безготівці повинен повертати ці кошти спочатку нам на небюджетний, а ми в свою чергу на Мінсоцполітики.
Наталія УСЗН 10:16
Раніше боржники повертали одразу на Мінсоц., а тепер вони хочуть щою це робили УСЗН, контролювали повернення які ми не платили)))))
EVGENIY 10:18
Наталія УСЗН, головне правило по небюджетним рахункам по ним не може бути доходів і витрат тобто 8ХХХ і 7ХХХ по ним не буває, і вони не впливають ніяк на фінрезультат! А вам якись списки надають боржників? Тобто ви якось нараховуютє борг? А потім коли отримуєте типа його закриваєте
Лінк 10:19
Доброго дня, допоможіть будь ласка. В звті з ЄСВ за 2 квартал у квітні зробив донарахування єсв за березень місяць і помилково вказав кітень місяць замість березня як виправити?
Наталія УСЗН 10:21
Так,виявляє боржників відділ по нарахуванню субсидій, надає нам службову з переліком боржників, а ми після повернення боржником перераховуємо на Мінсоц.
EVGENIY 10:24
Наталія УСЗН, щось схоже з лікарняними за рахунок ФСС, коли фонд винен вам а ви винні працівнику! І У вас треба зробити що ці суми люди винні вам а винні винні мінсоцполітики, тільки рахунки треба підібрати )))
Бухгалтер ОСВІТА 10:26
Підскажіть, будь ласка, а можна роздрукувати "закритий" е/лист, а через сім днів провести його протоколом комісії?
Наталія УСЗН 10:30
EVGENIY: Схоже, але ж лікарняні по нашим співробітникам, ми нараховуємо і ми ж і платимо, виникає Дт у соцстраха перед нами, а ці кошти ми не платимо, платить Мінсоц., а повертаємо чомусь ми)))). Може застосувати 3651, як нез'ясовані, після отримання службової відправляти на Мінсоц.
Тат_яна 10:31
Добрый день!
Наталя т-ц 10:32
Н.А 10:32
Бухгалтер ОСВІТА, у роз"ясненнях після "готовий до сплати" через 7 днів можна брати до роботи
Тат_яна 10:33
Бухгалтер ОСВІТА, зачем вам просто "закрытый"? Даже "готовому для сплати" даётся 7 дней на работу над возможными ошибками. Уверены, что БЛ будет со всеми теми же данными? Я бы не рисковала. Всё это так ново. И - стрёмно
Бухгалтер ОСВІТА 10:40
Тат_яна, дякую за пояснення
EVGENIY 10:49
Наталія УСЗН, тоді коли вам надають списки боржників у вас виникає дебет перед боржником і кредит перед мінсоцполітики!
Тат_яна 10:49
Бухгалтер ОСВІТА, та яке ж це пояснення... Так, мысли вслух. У меня тоже висят "закрытыми", жду...
EVGENIY 10:52
Наталія УСЗН, все що мені прийшло в голову, то це зробити ось так: отримали списки , відобразили в бухоблік борг 2117 5512, відобралили борг перед мінсоцом 5512 6415, потім отримали борг 2314 2117, і перерахували мінсоцу 6415 2314
Наталія УСЗН 10:57
EVGENIY: Євгеній, мені надають службову, що така то особа винна ... сумму Мінсоцполітики, а не УСЗН. Тому і рахунок небюджетний, через нас транзитом ці кошти проходять, тільки для того щоб відділ по нарахуванню відмітив, що боржник повернув кошти на Мінсоц.
Наталія УСЗН 10:58
EVGENIY: Дякую за діалог, буду думати, як краще відобразити
EVGENIY 11:12
Наталія УСЗН, але рахунок то ваш і кошти надходять вам, то і кредитор і дебетор ваш тепер
АнДрій 11:37
При відділі освіти головний бух та фахівці - є посадовими особами ОМС. У підпорядкованих установах (сільські школи, які входять до складу ОТГ) до штату має вводитись посада бухгалтера. ПИТАННЯ: які саме будуть обов"язки покладені на цього бухгалтера?
EVGENIY 11:43
АнДрій, думаю всі, не можна ж бути на полоивну бухгалтером! Зарплата і облік весь ну і звітність у всі інстанції, і з казначейством робота вся!
ксю 11:53
Доброго дня! Спор с кадрами;) Бухгалтерії 5 днів дається для розрахунку ЕЛН ??????
Валентина 11:55
Андрій. Так школи у вас як окрема юридична установа?
Тат_яна 12:52
ксю, а чего кадры хотят?
Ольга 12:55
ксю, 5 днів взагалі на всі дії, а не для бухгалтерії
Тат_яна 13:19
Ольга, с каких делов? 10 дней комиссия по соцстраху и пять дней бухгалтер
Ольга 14:11
10 календарних и 5 рабочих)
тата 14:31
Підскажіть у мене лікарняний (продовження, бо відкритій наступним днем) знов з 1, що робити. Він уже в статусі готов до оплати
ксю 14:39
Тат_яна, 10 дней комісія ) а 11 тобто один день бухгалтерії ))))
Ксю 14:55
Добрий день! Така ситуація. Розраховувала матеріальну соц.побут. в жовтні і напевне помилилась. В серпні утримувала із зарплати за липень зайво нарах.з/п, бо приніс парацівник лікарняний. і при розрах.матеріальної я рахувала зп за серпень змінусовану. А мали би повністю брати без мінусів?
Тетяна 15:02
Ксю, так в серпні потрібно було всю зарплату брати. без мінусів.
Тат_яна 15:23
Ксю, "Порядок фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам за рахунок коштів ФондуЗАТВЕРДЖЕНО Постановою правління Фонду соціального страхування України 19.07.2018 №12" п.2 - вашим кадрам в руки
Тоня 15:29
підкажіть, будь ласка....
Тоня 15:31
прийнято людину в останній день місяця, зп закрита, цей день нарах в наст місяці, чи потрібно показувати в 4ДФ (обєднаного звіту) рядок без сум, тільки ст.7 (з датою прийняння на роботу?)
Тоня 15:31
чи тільки в табл.5? і все
Бухгалтер ОСВІТА 15:33
Тоня, таб 5 та таб 1
Тоня 15:34
а в 4 ДФ не показуємо?
ксю 15:34
Тат_яна,
Бухгалтер ОСВІТА 15:37
Тоня, ні
Тоня 15:40
дякую
Оксанка 15:45
Уже якийсь глюк у податковій, повертає уточнюючий... пише проставити галочку в рядку 9, хоча в уточнюючому вона не ставиться. Цифровізація проходе на ура)))
Оксанка 15:45
Чи може почекати поки квартальний здадуть усі, а потім уже уточнюючі кидати?
Олена 15:51
ок
АнДрій 15:53
EVGENIY, Дякую. А перед відділом освіти доведеться також, мабудь, відчитуватись, адже головним розпорядником коштів напевне всеж таки будуть вони, чи не так?
Олена 15:54
Оксанка у мене теж саме замучилась з медка кажуть: той кто прислав відповідь у них і запитуйте. на гарячу лінію не дозвонитись, а в налоговій на л/л
АнДрій 15:55
Валентина, на сьогодні школа має свій статут, сійколективний договір, але повністю фінансується із бюджету ОТГ.
Оксанка 15:56
Олена, я дозвонилась розробнику, в мене Соната, раз переправили, надіслала, результат той же, 2 раз зателефонувала, сказали ми нічого не можемо зробити або чекайте, пізніше киньте або телефонуйте в податкову
Олена, в податкову зателефоную вже у понеділок
Олена 15:56
я теж спробую
Всім гарних вихідних!!!! Відпочивайте