Архів чату за 18.11.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Тат_яна 08:23
Доброе утро!

Гуля 08:23
Добрий ранок, запашної кави!

ОМС 08:43
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))))

Таня 08:47
Доброго ранку!

EVGENIY 08:57
Доброго морозного ранку )) Всім гарного дня та тепла в приміщеннях )))

Таня 08:58
EVGENIY,

Оксанка 08:59
Добрий ранок! Гарного дня, усім здоров'я!!!

Анна 09:02
Доброго ранку! Підкажіть будь ласочка щодо компенсації відпускних при звільненні. Ми організація ОМС, в червні цього року до нас перевелась людина з іншого органу ОМС. Ця людина має право на відпустку за вислугу 15 днів. В цьому місяці ця людина хоче звільнитися. Чи компенсувати мені їй відпустку за вислугу?

Анна 09:02
Адже вона вже могла в цьому році брати цю відпустку чи компенсацію, коли переводилась?

Алла 09:13
Анна, цей працівник може піти на попереднє місце роботи і взяти довідку,виплачували чи ні йому відпустку чи компенсацію

ГАННА 09:23
Доброго дня,як виправити те,що помилково поставлене на 1113, а мало бути на 1114?

Тат_яна 09:25
Алла, так должны были полностью рассчитаться - или компенсацию, или на счёт той организации, куда перевёлся (если перевод). И по-моему пропорционально отработанному, не все 15 дней.

Бухгалтер ОСВІТА 09:26
Підскажіть, будь ласка, як нарахувати премію директору ліцею, з урахуванням 10% підвищення чи без нього

Тат_яна 09:27
Анна, я бы компенсировала только то, что попало на период работы у вас, т.е. где-то дней пять наверное

Марія 09:35
Як визначити чи то лікарняне є продовжине ? Працівника має 3 лікарняних відкритих і одне готове дос плати як взанти чи є продовжене е-лікаряняне?

Таня 09:37
Марія, якщо номер страхового випадку однаковий, то перший лік -це первинний, інші, дивимосьпо даті- його продовження

Людмила 09:40
ФСС приймає електроні лікарняні листи сумісників?????

Тетяна 09:40
Доброго дня. У цьому році на залишок кубів на постачання газу у зв"язку з подорожченням ціни ми вимушені були проводити спрощену закупівлю. 2 рази ніхно не прийняв участь. Тепер ми заключили договір з Нафтогаз Трейдинг. Але договір передбачає закупівлю на 2022 рік де сума договору повинна бути 97 тис.грн. Виходить ми повин

Тетяна 09:41
ні розторгнути договір? та провести спрощену закупівлю на 2022 рік??

Анна 09:42
Тат_яна, щорічна відпустка компенсується пропорційно, відпустка за стаж повністю

Анна 09:49
Тат_яна, мені підказали наступне. Відпустка за стаж прикріпляється до дати набуття стажу і працівник має право взяти всі 15 днів, якщо має хоча б 1 робочий день після цієї дати

Анна 09:51
Мій працівник перевівся в червні 2021, у вересні 2021 в нього почався новий рік зі стажем, у листопаді звільняється, тому маю компенсувати за той стаж, що набутий у мене, всі 15 дн, без пропорції

Вікторія 09:53
Людмила, приймає

Людмила 09:54
Вікторія:Дякую

ОМС 09:58
Тат_яна, (9/27) это самый правильный ответ!

Я.М. 10:01
А Индекцация в ноябре 80,89

Анна 10:03
ОМС, пропорційно тільки щодо компенсації щорічної основної відпустки. Питання було про додаткову за стаж, тут не буде пропорції

Тат_яна 10:06
Анна, разве7

Анна 10:06
Тат_яна, таке прочитала в трьох статтях

ОМС 10:14
Анна, да, зрозумыіло. Але "попередники" повинні в любому випадку або розрахуватися з нею або перерахувати компенсацію

Ната 1 10:22
Анна, ваш коментар о 9:51 правильний

Тат_яна 10:28
Анна, 09.51 ну вот и уточнения... Вы ж не все условия сразу озвучиваете (я про сентябрь)

НАТАЛІ-Я 10:39
EVGENIY, Черговий ранг державному службовці присвоюєтьс я кожні 3 роки - це неперервного стажу?

керр 10:44
НАТАЛІ-Я, через кожні три роки з урахуванням результатів оцінювання його службової діяльності, були оцінки буде ранг

НАТАЛІ-Я 10:50
керр, неперервного стажу?

Олена 10:51
добрий день, підкажіть довідковий звіт помилка не заповнена ознака платника єдиного внеску, а коли її ставиш помилка звіту,

Катя 10:52
Добрий день, з 01.12 підвищується мінімалка, прожитковий мінімум і тарифна сітка?

ГАННА 10:53
Доброго дня,як виправити те,що помилково поставлене на 1113, а мало бути на 1114?

керр 10:53
НАТАЛІ-Я, що таке у Вашій ситуації є неперервним?

Наталія 10:53
довідковий звіт відправляла за помилкою і прийнятий

Мішаня 10:54
Олена, відправляєте з помилкою. Буде прийнятий. Теж так робив

Олена 10:54
Наталія,10:53 ставили бюджетна установа?

Олена 10:55
Мішаня, дякую спробую, попитка №2

ГАННА 10:59
сдо працює?

Аніка 11:00
ГАННА, Вінницька область СДО НЕ працює

Людмила 11:09
Електроні лікарняні по сумісникам ФСС повернув

Вікторія 11:26
Людмила, у мене теж повернув бо основний роботодавець не подав заявку, можливо у Вас теж таке :(

Вікторія 11:27
підкажіть у довідковому звіті ставити в рядку 092 бюджетна установа крестик?

Марія 11:35
Вікторія, треба забрати

Ольга* 11:37
Довідковий звіт для призначення матзабезпечення по лікарняним подається окремо на кожного працівника чи можна всіх разом показати?

Олена 11:38
Ольга*, нет окремо

Марія 11:38
В довідковому звіти вибиває помилку ускаладі додатків до розрахунку подано відомості про нарахування єдиного внеску, проте в рядку 09 " ознака платника єдиного внеску в рафі Відмітка "Х" про відповідну ознаку " не визначено відповідну ознаку платника єдиного внеску

Олена 11:39
Марія, так ж сама помилка, посоветовали в чате отправить с ошибкой, жду 2 квитанцию

Вікторія 11:40
Марія, тобто там має бути пусто?

Олена 11:41
Марія, хотя в прошлом квартале без отметки все проходило

Олена 11:41
Вікторія, походу наоборот заполнено

ССД 11:41
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, де прочитати про поворотну фінансову допомогу

Вікторія 11:45
Олена, я заповнила. в медку б"є помилку.

Олена 11:48
Вікторія, таке ж саме, але відправила з помилкою, пишуть що приймається звіт, чекаю 2 квитанцію

Іра 11:52
Підкажіть, якщо в місяці була відпустка за свій рахунок 10 днів, 22% дораховуємо до МЗП?

Олена 11:55
Іра, пропорційно

Каріна 11:57
Чи можна надати матеріальну допомогу для вирішення соц поб пит новоприйнятому працівнику?

Н.А 12:05
ГАННА, бухг.довідкою + -

керр 12:06
Каріна, є кошти платіть, як правило, обмеження у такій виплаті новоприйнятим НПА про таку виплату не передбачають

керр 12:07
Іра, звісно не менше мінрозміру, інша справа 30-31 днів такої відпустки на місяць

Надія 12:08
керр, дякую

Вікторія 12:16
Олена, дякую

!! 13:16
У Раді хочуть об'єднати адмінструктури Пенсійного фонду і Фонду соцстраху.

*** 13:19
Доброго дня, здали звіт за 3-й квартал по ЄСВ, але сьогодні побачив бухгалтер, що не був сформований 4-й Додаток. Підкажіть, будь ласка, як виправити помилку

Бух. ВКТМС 13:30
Катя, 10:52 Так, Постанова №29 від 20.01.21

Олена 13:38
Каріна, можна

Олена 13:39
Вікторія, 12: 16, ПРИЙНЯТИЙ

Наталія 13:43
у кого є зовнішні сумісники? як оплатити е-лікарняний?

Тат_яна 13:45
!!, 13.16 - "хай би й гірше, аби інше" по другому не скажешь. А нет, сейчас это называется реформами

Наталія 13:46
На сайті ПФУ по сумісникам не з’являється інформація по е-лікарняним

Людмила 13:49
Вікторія:сьогодні ФСС повернув заявку по суміснику аргументуючи тим що поки елктроний лікарняний не зайде в особистий кабінет заявку приймати не будуть (за основним місцем профінансоване ФСС)

Тат_яна 13:55
Людмила, а сформировать ещё один е-больничный с теми же датами не получится... Так что пролетели совместители шо тая фанерка над известной европейской столицей... И почему я не удивляюсь подобным "ляпам"?

Наталія 14:00
Людмила:страхувальник повинен добавити підприємство, де він працює за сумісництвом в особистому кабінеті, але ця функція не працює?

Катя 14:01
Бух. ВКТМС, Дякую

Наталія 14:03
так ПФУ і витяг з реєстру не може видати застрахованій особі? НЕ розумію?

Вітка 14:06
Анна, 9.02. Відповідно до ст. 24 Закону "Про відпустки" у разі звільнення працівника йому виплачується грошова компенсація за всі не використані ним дні щорічної відпустки. У разі переведення працівника на роботу на інше підприємство грошова компенсація за його бажанням повинна бути перерахована на рахунок підприємства, на яке перейшов працівник.

Вітка 14:06
Додаткова оплачувана відпустка, яка передбачена для посадових осіб ОМС постановою КМУ від 27.04.1994 р. № 250 відноситься до щорічних відпусток.

Тат_яна 14:13
Наталія, 14.00 в каком таком кабинете? У нас работники и не слыхали про такое... Я думаю, что при формировании е-больничного должны подтягиваться у врача два (или сколько там нужно) предприятия по ИПНу, т.к. по ним идут отчёты в ПФУ. И чего я такая наивная - ???

Світлана 14:22
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо був перерахунок зп в жовтні за вересень, то при розрахунку відпускних цей перерахунок включати до вересня (до місяця за який нараховано)

Вітка 14:25
Світлана, так

Альона 14:37
Доброго дня. При скороченні посад, в якому розмірі виплачується допомога-середньомісячна чи оклад?

Інна 14:37
Альона, середньомісячна

Інна 14:38
Хто яким бланком користується для списання МШП з рахунку 1812?

Ольга 14:48
Добрий день! Працівник отримав премію в листопаді за жовтень. В листопаді написав заяву на матеріальну допомогу, яка виплачувається в розмірі середньомісячної за два місяця. Потрібно лі премію за жовтень, яка виплачена в листопаді, враховувати при розорахунку середньомісячної заробітної плати за вересень-жовтень.

Тетяна 14:56
Підкажіть будь ласка.Якщо по сумісництву був лікарняний і не має змоги оплатити ,що ставити в табелі обліку часу?

керр 14:58
Тетяна, відому причину відсутності на роботі - тимч непрацезд

ГАННА 15:00
як виправити те,що помилково поставлене на 1113, а мало бути на 1114?

Тетяна 15:02
Дякую.А якщо працівник сумісник перебував у відпустці і перед відпусткою захворів.Чи подовжується в такому випадку відпустка ,якщо Є-лікарняний ФСС не оплачує?

просто таня 15:02
добрый день.подскажите есть тонометр на 1113-120 грн.купили к нему новый манжет,на какой счет его ставить и как списать?

керр 15:05
Тетяна, перенесення на інший період чи продовження відпустки у звязку з тимч непрац, також стосується і сумісників

Анна 15:13
просто таня, я б поставила на рах 1515 і списала б в кінці місяця Актом списання запасів

Н.А 15:25
ГАННА, бухг.довідкою + -, вам уже відповідали вище

Енгібьорд 15:39
Народ. Давно не працював через СДО (десь рік). Зараз підключення вже не здійснюється через криптосервер?Треба іншу програму?

Н.А 15:40
Інна, Інна, акт на списання запасів оновлений наказом від 28.12.2020 р. № 816 або розробіть свою форму і затв. в обл.політиці з усіма реквізитами

ГАННА 15:42
Н.А, не бачила перепрошую, а можна зразок бух. довідки?

ОМС 15:42
Енгібьорд, пробуйте через різні браузери, день на день не схожий. Зараз працює черех хром

Н.А 15:43
ГАННА, погугліть є бланки

fu_gen 15:43
Енгібьорд: СДО зараз працює через Cisco

Аніка 15:44
Енгібьорд, криптосервер не працює, потрібно підключатися через cisco anyconnect

Н.А 15:44
ГАННА, бланк довідки затв. Наказом Мінфін 08.09.2017 № 755 пошукайте в інеті

Н.А 15:45
ГАННА, ще - якщо підписані тут = в бланках усе є

Н.А 15:46
ОМС, доброго дня! Як поживаєте в кінці року???

ГАННА 15:52
Н.А, тут є але стара

ОМС 15:54
Н.А, добридень! Не повірите: повне затишшя. Такого кінця року я давно не памя'таю. Допрацювать би в такому "темпі" до задуманої дати. А може перед "бурею"?(((((

ГАННА 15:54
Н.А, дякую

Катя 15:56
Допоможіть! Л ікарняний працівника "пішов" на його попередню роботу. Яким чином мені його повернути???

ОМС 16:01
Катя, ви не поверните, мабуть. Хай сам розшукує

Ольга 16:03
Катя, в кабінеті пенсійного фонду робите звернення розписуєте як є і чекайте відповіді. Ще можете подзвонити в колцентр вашого пенсійного фонду можливо вони ще щось порадят

ОМС 16:05
Катя, а ви давали на нього повідомлення про прийняття?

сергей 16:12
Катя, у меня была такая же ситуация только наоборот, сотрудник был уволен и через месяц устроился на новое место работы и там уже пошел на больничный, я в личном кабинете написал обращние больничный у меня пропал после обращения спустя две недели

Катя 16:13
ОМС, так давали, він пішов в ПФУ, йому сказали, що воно на його попередньому місці роботи. Щойно передзвонила попередня бухгалтер,вона навіть не знає як зайти на електронний кабінет((. Буду напевно я заертатись в пенсійний...

ОМС 16:30
Катя, страсті якісь, Санта-Барбара

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”