Архів чату за 26.11.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Іра 08:09
Іра 16:44 Доброго дня, дуже хотіла скористатись онлайн калькулятором з переоцінки. Але мені написали: ФОРМА НЕ ОПЛАЧЕНА Если вы владелец формы, авторизуйтесь в сервисе и оплатите тариф.EVGENIY 16:56 Іра, де ви таке прочитали?

Іра 08:12
коли я натискаю Переоцінка основних засобів: Онлайн калькулятор і там так написано.

ОМС 08:31
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))

Тат_яна 08:40
Доброе утро!

ОМС 08:44
ПЯТНИЦА!!!!

Тат_яна 08:49
ОМС, КАК БЫСТРО ЛЕТИТ ВРЕМЯ! Следующая пятница - уже в декабре...

Танюшка 08:53
Доброе утро. У меня проблемы со входом в СДО, кто-то еще наблюдает такие проблемы?

ЛюдКа 08:57
Всім привіт!!!Гарного дня та позитиву!!!!

Тат_яна 08:58
ЛюдКа,

ЛюдКа 08:59
Тат_яна

EVGENIY 08:59
Доброго ранку )))

ОМС 08:59
Танюшка, регулярно)

EVGENIY 08:59

ЛюдКа 09:00
В Черкаській 24.11 був перший сніг, а сьогодні знов весна

ОМС 09:00
Тат_яна, о, да!!!))))

ЛюдКа 09:03
EVGENIY: Чекаємо ще нових новорічних смайликів

Ірина 09:06
Всем здравствуйте. коллеги, подскажите, пожалуйста! ликвидатор ЧАЭС берет 16 к/дней. в них 2 праздничных. средняя по 100 П из расчета 355 дней. ??? праздничные оплачиваем? явно в заявке на фонд ЧАЭС просится так! у кого было-подскажите! Спасибо!

EVGENIY 09:07
ЛюдКа, треба ще пошукати смайликів

Марія 09:36
добрий день ! Помилково не вілправила по СДО юридичних , а тільки фінансові. і в пише відхилено казначействі за відсутносі юридичних. Як тепер це справити?Що за то буде попередження?

Ірина 09:36
EVGENIY, подскажите, пожалуйста! ликвидатор ЧАЭС берет 16 к/дней. в них 2 праздничных. средняя по 100 П из расчета 355 дней. Праздничные оплачивать (16 к/дн)? Спасибо!

EVGENIY 09:39
Ірина, он берет ежегодній отпуск или какой то специфический ликвидаторский?

Дуся 09:41
Марія, это же ваши платежи, не отчетность за которую могут наказать. за ошибку в реестрах не наказывают.

Дуся 09:43
Марія, заново кидайте

Тат_яна 09:51
Марія, я такие ошибки исправляла письмом на казначейство - проблема, почему, и что сделать.

EVGENIY 09:52
Да, ЧАЭС 16 к/дн. (в т.ч. 2 - праздничные дни)

EVGENIY 09:53
Зачем вы под моим ником пишете??

Іріна 09:54
EVGENIY- ЧАЭС 16 к/дн. (в т.ч. 2 - праздничные дни)

EVGENIY 09:55
Іріна, я просто всех вот таких специфических не знаю, поэтому не могу советовать, нужно гуглить

Іріна 09:57
EVGENIY- извините за написаное под Вашим ником. первая практика общения в чате. До обращения к Вам не один раз рыскала в сетях. пока не вышло. спрашивала в фонде, не знаем. у них просто 16 к/дн.

Іріна 09:58
EVGENIY- и - СПАСИБО за поддержку!

Оксана/я 10:03
Добрий день,підкажіть будьласка , як розрахувати нічні та святкові на ввесь рік . дякую

фсн 10:04
прийнятий на роботу працівник, який належить до категорії 1 або 2 осіб, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, має право отримати додаткову відпустку із збереженням заробітної плати строком на 16 календарних днів навіть у перший місяць роботи. Крім того, однією з особливостей цього виду відпусток є те, що вони повинні бути використані

фсн 10:04
що вони повинні бути використані протягом календарного року. Перенесення цих відпусток на інший рік чинним законодавством не передбачено. Тривалість такої відпусти не збільшується на кількість святкових та неробочих днів, що припадають на їх час. Законом № 504/96-ВР не передбачено і перенесення на інший період або продовження додаткової відпустки,

фсн 10:05
у разі тимчасової непрацездатності, засвідченої в установленому порядку, під час такої відпустки.

Іріна 10:10
фсн-подскажите, пожалуйста! ликвидатор ЧАЭС берет 16 к/дней. в них 2 праздничных. средняя по 100 П из расчета 355 дней. Праздничные оплачивать (16 к/дн)? Спасибо!

керр 10:12
Іріна, оплачують читайте ч.2 ст,5 ЗУ Про відпустки

ФСН 10:17
Іріна, ОПЛАЧУВАТИ 16 КАЛ. ДНІВ.

оксана_бух 10:17
доброго дня! А сдо працює? Бо в мене щось взагалі без ознак життя

Оксана/я 10:18
10,03 будьласка

керр 10:19
Оксана/я, що ж будете розрах години чи грн.?

ФСН 10:20
оксана_бух, зранку працювало.

ФСН 10:21
оксана_бух, зараз теж все добре, зайшла.

я 10:23
попробуйте перезагрузити комп...у мене допомогло

оксана_бух 10:29
зайшла з іншого браузера, мазілла не пускала а хром був не проти

Надія 10:37
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, яке число фінансує ФСС

ОМС 10:37
Надія, https://t.me/s/socialfund

ОМС 10:37
Надія, інформація за вчора

Надія 10:39
ОМС, Дякую!!!

Тат_яна 10:39
оксана_бух, такая же фигня с СДО

Оксана/я 10:46
в когось є розрахунок по нічних на рік і святкових ,будьласочка

Марина 10:47
Доброе утро! У меня с утра СДО работало, а сейчас Cisco AnyConnect пишет Login failed

Наталка! 10:48
Марія, скорее всего это система СДО отклонила.

Марина 10:53
Готовятся к выходным, тех работы будут. И Логика сервер недоступен

Бух 10:57
Марина, пробуєте (набираєте пароль)поки не пустить

Марина 11:02
Бух, спасибо! А случайно не знаете, есть ли ограничение количества попыток внесения пароля? Боюсь лишний раз его вводить

я 11:03
ФСС профінансував мою заявку за 01.10. 25 листопада

Бух 11:08
Марина, ніби немає. Копіюйте і активно вставляєте та "ентер" . У нас з 5-6 разу запускається

ОМС 11:10
Марина, мне кажется нам говорила казна при оформлении ключа, что есть (то ли 10, то ли 12 раз точно не помню)

Тат_яна 11:18
ОМС, 7 (СЕМЬ)

Тат_яна 11:20
только я не пойму, чего ему, этому СДО, сто раз повторять - то ли от токена пароль, то ли тот, что копируем и вставляем...

Іра 11:33
EVGENIY Іра 16:44 Доброго дня, дуже хотіла скористатись онлайн калькулятором з переоцінки. Але мені написали: ФОРМА НЕ ОПЛАЧЕНА Если вы владелец формы, авторизуйтесь в сервисе и оплатите тариф.EVGENIY 16:56 Іра, де ви таке прочитали? Іра: 08:12 коли я натискаю Переоцінка основних засобів: Онлайн калькулятор і там так написано.

EVGENIY 11:36
Іра, Де ви так повідомлення бачили у нас на сайті???

EVGENIY 11:36
Іра, ссилку сюда киньте

Іра 11:51
https://buhgalter.com.ua/dovidnik/prikl ... h-zasobiv/

ГАННА 12:03
Доброго дня чи працює сдо?

EVGENIY 12:05
Іра, дякую, ось тут є в екселі https://buhgalter.com.ua/blanks/rozumni-blanki-v-exsel/

Валентина 12:39
ГАННА, працює. Тільки заходити потрібно наполегливо

Олена 12:48
Доброго дня.

Олена 12:50
Підскажіть будь ласка, як правильно писати ПІБ у документах:Голова комісії посада Власне ім'я ПРІЗВИЩЕчиГолова комісії посада ПІБ

Олена 12:51
Особливо в документах на списання ОЗ або приймання-передачі

Олена 12:52
Та чи можна скорочувати власне ім'я (наприклад: О.Іванова)

ОМС 12:56
Валентина, :)

Алла 13:06
Добрый день! Подскажите, будет по повышение окладов по ЕТС с 1 декабря 2021, не отменили случайно?

керр 13:10
Алла, случайно не відмінили

Дуся 13:15
Алла, правда правда. Но могут

Іра 13:16
EVGENIY:Дуже велике дякую. Хотіла себе перевірити.

Іра 13:17
Чекаю коли налагодять цю функцію в FIT-бюджеті.

EVGENIY 13:18
Іра, да, ось зараз я протестув в фіт-бюджеті цю функцію зараз її викатять

Іра 13:19

Світлана 13:35
Добрий день, скажіть будь ласка чи потрібно робити протокол УО для закупівлі без використання електронної системи?

NeProzorro 13:37
Світлана, треба у постачальника (продавця) вимагати сертифікати про вакцинації 100% його працівників. З невакцинованими працювати і купувати у них не можна

Інна 13:42
Терцентри допоможіть! Соцробітник обслуговує 10 осіб, 2 з них виїхали. Як нарахувати зарплату, якщо фактично він не виконав норму?

Наталя т-ц 13:44
Світлана, так. якщо УО займається всіма закупівлями,то обовязково її протокол

Світлана 13:45
Наталя т-ц, дякую

Тат_яна 13:59
Інна, в ноябре хоть пару дней всех 10 обслуживали? Значит, за ноябрь платите полностью. А дальше решайте с руководителем. Вы город?

Інна 14:07
Тат_яна, так

Інна 14:08
Тат_яна, а в табелі ставити кожен день по 8 годин?

керр 14:16
Інна, зменшити відпрацьований час зможете якщо маєте докази що працівник певний проміжок протягом робочого дня був відсутній на роботі

NeProzorro 14:19
Наталя т-ц, на договори без ЕСЗ треба збирати макулатуру (друкувати протоколи)?

NeProzorro 14:20
Вроді ж говорять про #paperless

Наталя т-ц 14:20
Інна, може хтось обслуговує більш ніж 10 осіб, То перерозподіляйте навантаження-забирайте підопічних у інших. чи дайте йому ліжково-хворого 5 групи.а якщо підопічних зовсім не вистачає-то звичайно або скорочуйте посаду або переводьте на 0,75 ставки

Наталя т-ц 14:22
NeProzorro, треба.я збираю все!!!! в мене вже цих папок макулатуріи повна шафа))

NeProzorro 14:22
Наталя т-ц, йдемо в Європу, діжіталізація...

Наталя т-ц 14:25
NeProzorro, #paperless я б із задоволенням би користувалась електронними документами. але!!! всі ж хочуть бачити бумажку. не я. вищий розпорядник,перевіряючі,керівництво. Вони ж не знають як вести електронний документообіг,вони і компьютер з трудом можуть увімкнути. Про що тут говорити...

Тат_яна 14:26
Інна, я ставила 8. А за месяц решился вопрос с полной нагрузкой соц.работника

Інна 14:37
Тат_яна, у нас за місяць не вирішилось питання. Треба попереджати про зміну істотних умов про переведення на 0,75 ставки? А як оплачувати ці 2 місяці, по 8 годин? Чи по факту?

Інна 14:39
Чи маю я право наприклад на повній ставці оплачувати по 6 годин за день, доки не буде переведення на 0,75 ?

керр 15:11
Інна, не маєте якщо підстава не викладена наказом роботодавця, хіба що самовільно)

Любов 15:13
Колеги, хто шо чув про підвищення податкового навантаження з заробітної плати з 1 грудня ? Бо мене працівники запитують, а я не знаю

Бух1 15:16
Любов, сьогодні краєм вуха чула, що будуть зміни по ПДФО, теж цікаво, ніхто конкретно нічого не каже

керр 15:18
Любов, мін єсв з 01.12. більше от і "навантаження") інше ще проекти

Любов 15:37
Бух1, отож, нічого конкретного ще немає, а люди вже нервують: що це ти будеш більше з зарплати утримувать... От і паніка на пустому місці

Марія 15:45
за яке число виплачує фсс?

Любов 15:47
Марія, з 4 по 7 жовтня. Дивлячись звідки Ви

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”