Доброго ранку
ОМС 08:14
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))
Тат_яна 08:25
Доброе утро!
Тат_яна 08:28
Петиция на сегодня 1115 голосов из 25000...
Танюшка 08:30
Доброго ранку. Нам казначейство вимагає, щоб Нафтогаз Трейдинг повернув переплату за грудень 2021 року. Комусь повернули кошти?
EVGENIY 08:47
Доброго ранку! Всіх зі святом :)) Кохання всім до безтями ))
Танюшка 08:49
в каркулезних позах)))
Тат_яна 08:49
EVGENIY, и вам
Я 08:51
ЗІ СВЯТОМ !
EVGENIY 08:55
Провідний бухгалтер 09:12
Доброго ранку! Підскажіть будь ласка в який термін подається звіт про виконання паспорта бюджетної програми.
ОМС 09:15
Провідний бухгалтер, термін подачі= терміну здачі консолідованої річної звітності
Нина 09:33
Доброго ранку. В СДО зайти виходить у всіх?
Я 09:33
Нина: Я в СДО зараз.
Танюшка 09:34
Нина, без проблем
Танюшка 09:34
Нина, На якому моменті вас далі не пропускає?
Танюшка 09:37
1. Почистіть історію браузера.2. Якщо не пропускає пароль, то правой кнопкой мишки по значку справа на панелі BarsCryptor. - сторінка діагностики. Підписуєте провіряєте. А потім заходите в СДО
Нина 09:39
В опері не можу зайти.Через хром пустило
ALLA 09:42
Танюшка: А Ви уже звертались в Нафтогаз про повернення?
Марина 09:59
Танюшка, да никому никто ничего не вернет...пусть казна не умничает а попробуют сами с Нафтогазом этот вопрос решить... Мы уже отнесли акт за декабрь, закрыли часть дебиторки и актом за январь закрыли ее полностью.
Марина 10:00
Танюшка, с Нафтогазом вопросы решать не наша компетенция.
Танюшка 10:00
ALLA, Написали листа
Танюшка 10:02
Марина, Наша казна нехоче. Говорить не прийме акт на оплату за січень і дебіторку не закриє
Марина 10:09
Танюшка, а какое они имеют право не принимать ваш первичный документ - акт?
Танюшка 10:09
Марина, Вимагають закрить дебіторку грудневу.
ALLA 10:19
Марина: А у Вас акт за январь был на именно на незакрытую сумму? Или этим актом закрывали часть Дт и вешали разницу на январь?
СОС 10:23
Доброго дня. Підкажіть, чи може бюджетна установа з загального фонду платати по судовому наказу (за електроенергію)
Провідний бухгалтер 10:30
В якому нормативному документі прописано, що потрібно затверджувати звіт про виконання паспорта бюджетної програми?
Марина 11:10
ALLA, акт за январь дозакрываем остаток дебиторки за декабрь и чуть останется оплатить
Віктор 11:12
Доброго ранку, підкажіть як видрукувати лікарняні
ALLA 11:15
Марина: спасибо)
Елена 11:16
Віктор,открываете больничный,обводите и печать (выдел.диапозон ,альбомная страница)
ВОМС 11:24
Марина, це вам казна дозволила так зробити, чи ви самі так хочете?
Голді 11:29
ВОМС, нажаль, у різних областях казна по різному спрацьовує по питанню Нафтогаз Трейдинга... Що дуже бісить - ви ж одна структура і одними нормативно-правовими актами керуєтесь... Ми Управління області і тільки ми в ситуації що казна не хоче закривати дебіторку за грудень в рахунок січня. І я їх розумію бо це правильно - гроші різних років.
св 11:29
А ми ж відсоток лікарняного рахуємо з форми "дані про трудовий та страховий стаж" правильно, з форми ок7 ми тільки д ані своєї установи бачимо?
Голді 11:30
а дехто взагалі проплатив в грудні по рахунку-фактурі і казна дозволила дебіторку не показувати...
ВОМС 11:34
Голді, дякую за відповідь. Все це ми розуміємо і проти казни та Нафтогазу не попреш, але як бути нам? Нас ніхто не розуміє: ні Нафтогаз, ні казна
Марина 11:38
Голді, согласна что деньги разных бюджетных периодов, но казне значит не надо было соглашаться с договором на 15 месяцев. а так получается договор действующий, месяца эти внутри одного договора и в нем нигде не написано что оставшиеся деньги одного бюджетного года вернуть на счета потребителей.
Марина 11:40
ВОМС, акт за декабрь мы уже отнесли в казну. И в ф7 на 01.02. мы уже показывали остаток дебиторки.
ТАНЯ 11:40
Доброг дня! Закінчується термін елект.ключів податкової. Підкажіть, будь ласка, чи можна самостійно їх оновити?
Любов 11:42
ТАНЯ, можете на сайті податкової самостійно подовжити дію сертифікатів
Любов 11:44
Віктор, я роблю скрін з екрана і через графічний редактор друкую
Голді 11:44
Марина, Постановою дали право на розрахунок ЗА ГРУДЕНЬ, тобто, залишок - то грудневі кошти і ними за січень розраховуватись не можна і каоендарним планом до договору ті кошти закладались на 2021 рік, а не на 2022й.
ВОМС 11:49
Марина, ми акт теж відносили в казну, але заборгованість вони списали тільки в лютому, чогось чекали. А на 01.02 сказали показувати Дт заборгованість.
Танюшка 11:50
Ось і проблема. У мене дебіторка вийшла в 0,32 грн. І що робити не знаю
Марина 11:51
ВОМС, у нас в январе списали, тогда когда акт принесли... они ждали указаний Киева, а киев молчит потому что Нафтогаз как я понимаю в жизни деньги не вернет по действующем договору.
ВОМС 11:57
Марина, ну це мабуть "діло принципу". Для казни ми не указ і всі ці проблеми вони розуміють кожний по-своєму, на свій розсуд
Марина 12:01
ВОМС, да, конечно.. но Нафтогазу мы уж точно не указ.... вот пусть Киев там и решает... нам вообще по барабану.... вернут нам деньги и мы вернем...
ВОМС 12:07
Марина, і Нафтогаз кошти не поверне і казна рахунки заблокує, і .........
Бух. 12:18
Доброго дня.Пенсійний у когось працює?
ОМС 12:26
Бух., працює. Але для того щоб зайти, треба добре помучитись(((((
Марина 12:34
ВОМС, а на основании чего заблокирует? что напишут?
Тат_яна 12:36
Бух., на удивление работает сайт ПФУ отлично
ВОМС 12:40
Марина, "порушення розпорядником бюд.коштів бюджетного законодавства" - отримали попередження (п.22 ст.116 БКУ)
Марина 12:52
ВОМС, что то я туплю по полной... а насколько мы можем делать предоплату по энергоносителям? не 3 месяца? надо открыть почитать...
ВОМС 12:56
Марина, здається 1 м-ць + 3 дні на подачу "підтверджуючих" документів??????????
ОМС 13:01
Марина, кажись на 3
ОМС 13:03
• в шестимесячный срок относительно оплаты:– лекарственных средств и изделий медицинского назначения;– услуг по энергоснабжению в пределах бюджетного года.
Марина 13:03
1. Установити, що розпорядники (одержувачі) бюджетних коштів (крім закордонних дипломатичних установ) у договорах про закупівлю товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти можуть передбачати попередню оплату в разі закупівлі:товарів, робіт і послуг за поточними видатками - на строк не більше трьох місяців;
Марина 13:04
ОМС, еще не нашла такого, читаю дальше
ОМС 13:05
Марина, это я где-то нагуглила, фактор комментировал в 2020 году
Марина 13:06
Розмір та строк попередньої оплати в межах строків, визначених у абзацах другому - четвертому цього пункту, кількість платежів з попередньої оплати в межах строку, а також положення щодо здійснення в поточному бюджетному періоді попередньої оплати тих товарів, робіт і послуг, що згідно з договорами про закупівлю передбачається поставити, виконати і
надати протягом поточного чи наступного бюджетного періоду, визначаються головним розпорядником бюджетних коштів виходячи із необхідності, що обґрунтовується, зокрема, реальним станом поставки товару, виконання робіт, надання послуг, помісячним розподілом бюджетних асигнувань, сезонністю робіт, циклом виробництва.
ОМС 13:06
Марина, не парься, тебе все закрыли? Ну и отлично!!! Попробуй газ наперед не заплати
ВОМС 13:06
Марина, якщо не секрет, де читаєш?
1070
Марина 13:07
а вот то что я бросила большой абзац... может как раз наш случай???
ОМС 13:09
Марина, в свое время закрывали электроэнергию субвенцией, иногда получалось и переплата (потому как по расчетным данным брали) и в средине года, и в конце, всякое бывало. НИКТО не понес ответственности, потому как энергоносители- СВЯТОЕ!!!
Марина 13:10
ОМС, и не говори... сами в декабре там на верху все порешали... разрешили предоплату сделать а теперь руки выкручивают....
ОМС 13:14
Марина, спи спокойно. Тебе закрыли предоплату? Значит получили на это указание.
Марина 13:15
ОМС, они ж в любой момент могут передумать.. февраль еще не закончился......
ОМС 13:16
Марина, не передумают, я тебе отвечаю
Людмила 13:16
Доброго дня та з святом,під скажіть, закупаємо матеріали та обладнання для оптичного інтернету, сума більше 8т.грн. по якому КЕКВ проходить,казна не пропускає. В 2019 році проходило по 2210 и занесено було на 113рах . Зараз хочуть 3110 і на основні засобі... Хто як робить та чим мотивувати...
ОМС 13:17
Марина, все боятся остаться крайними в этой ситуации
EVGENIY 13:21
Людмила, матеріали це запаси взагалі треба дивитсь конкретно що у вас там а то фраза матеріали та обладнання дуже розмито виходить, обладання теж різне буває!
Людмила 13:51
EVGENIY, обладнання
EVGENIY 13:56
Людмила, обладнання яке береться на облік як окремий об'єкт чи обладнання яке э частиною об'єкта обліку?
Людмила 14:07
EVGENIY, уточняю. Купуємо обладнання для монтажу оптоволокна на заг.суму 20т.грн.Серед якого є комутатор на суму 10,6тгрн.
EVGENIY 14:22
Людмила, так може це капбудівництво?
ната 14:34
доброго дня. бухгалтери шкіл у кого є корекційні програми чи знімаєте ви профвнески із зарплати за проведені години ?
Людмила 14:37
EVGENIY, робота проводиться своїми силами
Вікторія 14:38
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, до подачі заяви-розрахунку в ФСС, потрібно подавати обєднаний звіт з типом довідковий по тій людині, яка хворіла??? Лікарняний за лютий 2022.
Людмила 14:38
ната, ні
EVGENIY 14:39
Людмила, ну на мою думку це 2210, до того ж навіть якщо це буде об'єкт основних засобів, то в стандарті написано що його вартість може складатися із поточних витрат і 2210 не суперечить цьому твердженню
ФСН 14:39
Вікторія, так, якщо людина новоприйнята
Елена 14:42
Добрый день, подскажите пжл может кто-то сталкивался, мне нужен додаток №4 ( заява про надання доступу до СДО). Именно дод № 4 (новый). Подскажите где можно скачать ? Спасибо.
Танюшка 14:43
Елена, на сайте казначейства
Елена 14:43
Танюшка, там нет
Елена 14:45
Как мне ответили в казне, это приказ №7 от 06.01.2022, там всё есть. А там нечего нет !!!
berezka 14:46
В СДО не візує документи, синя полоска крутиться
Вікторія 14:47
ФСН, дякую!
Танюшка 15:05
Елена,
Олена 15:23
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, виплата заробітної плати це факт отримання грошей на картку працівником або відправлені платіж. доручення в казначейство?
Танюшка 15:24
Олена, Факт вважаю це коли казначейством прооведені платіжні доручення
EVGENIY 15:24
Олена, виписка з рахунка якщо в ній кошти пішли до вважається зарплата сплачена
Олена 15:26
Дякую за відповідь, тобто працівник, що звільняється має в останній робочий день отримати виплату вже на картку, правильно?
EVGENIY 15:28
Олена, да
Ольга 16:16
Колеги підкажіть яке число приймає соцстрах в заявці, відправили по 28.01 не приймають бо його немає в реєстрі...
Олена 16:20
д.д., підкажіть , будь ласка, чи хтось підтримував петицію про надбавку за вислугу років працівникам бухгалтерської служби ?
Тат_яна 16:21
Олена, а почему возник такой вопрос?
Вікторія 16:27
Колеги, може хто підскаже, хто здавав звіт по неприбутковим через Медок, а конкретно форму 5дс, у Медку немає оновлення цієї форми?
Марина 16:28
Вікторія, да она там старая...
Олена 16:28
Тат_яна, питання виникло при звільненні співробітника, чи має бути повний розрахунок на картку в останній день, або мають бути в цей день відправлені платіжні доручення в казну
Тат_яна 16:29
Олена, сорри, я про петицию...
Вікторія 16:31
Марина, ви тоже ще не здавали?
Олена 16:32
Тат_яна, прикро, хотілосьб почути вашу думку з цього питання)
Тат_яна 16:32
Вікторія, приняли в том виде, в котором на сайте.
NeProzorro 16:37
Даєш петицію про 25-ий тарифний для УО !!!
Тат_яна 16:39
Олена, желательно уже платёж на карту, конечно. Но бывают разные ситуации, в т.ч. и "сегодня на вчера". Если всё ожидаемо и предсказуемо, то не жду последнего дня
Тат_яна 16:39
NeProzorro, я только ЗА!!! Пишите текст!
ОМС 16:40
Тат_яна, мало 25, нужно 29!!!)))
Тат_яна 16:41
ОМС, и машинку бесплатно...
Олена 16:41
Тат_яна, спасибо вам за ответ!)
д 16:47
Ольга, а когда вы отправляли заявку ?
NeProzorro 16:47
Тат_яна, машинку счетную? калькулятор ?
Вікторія 16:48
Тат_яна, а , де змінив мене як раз цифри в тому місці , не знаю як здати
Вікторія 16:50
Тат_яна, а в мене як раз цифри в тому місці ,де зміни, не знаю як здати.
Тат_яна 16:51
Вікторія, время ещё есть.
Тат_яна 16:51
NeProzorro, нет, другую, но очень полезную
Вікторія 16:52
Тат_яна, дякую за спілкування, буду чекати.