Всем привет!
EVGENIY 08:50
Доброго ранку! Ми з України
Марина 08:50
Таня 08:53
Доброго ранку!!!
Танюшка 09:14
Доброго ранку. Скажіть будь ласка. Лікарняні через "Медок" відправляти можливо? Вони приймаються?
EVGENIY 09:36
Танюшка, теоретично да
Юля 09:38
а что изменилось в постанове 1298?
EVGENIY 09:42
Юля, Доповнити додаток розділом XLV такого змісту:"XLV. Бюджетна установа "Український ветеранський фонд"
EVGENIY 09:43
Юля, Постаново. від 10 березня 2022 р. N 243 , бльше ніяких докорінних змін не було
Вікторія 09:45
Танюшка, а практично з 28 лютого - ні. Ми - Харківська область. Лікарняні відправлені, на центральному рівні отримані, квитанція 1 та 2 є, а квитанції 3 не має, наш соцстрах місцевий не працює.
EVGENIY 09:45
Хто шукав довідник кпк для Мережі я додав туди нові коди
Галя 09:58
Танюшка, ми відправили 22.03 через Медок лк, соцстрах прийняв без звірки з ПФУ, квитанція 3 прийшла, а от довідкові звіти кидали квитанції жодної немає тиждень
Васелина 10:08
Слава Україні! Колеги підкажіть, лікарі працюють 7 днів у військкоматі, у лікарні 5денка. як оплачувати сб і нд?
Юля 10:17
хто підкаже - в звіті ЄСВ Додаток 1 з яким кодом проводити " ПРОСТІЙ" ?
Алла УСЗН 10:22
Доброго дня. Управління соціального захисту при РДА, хтось змінює свою назву? змінююєте печатки? так як змінилася назва РДА на РВА?
Васелина 10:28
Юля, Оплата простою у Звіті з ЄСВ окремо не відображаються, адже входить до складу загальної зарплати працівника - фактичної бази ЄСВ
Юля 10:30
Васелина, дякую
Юля 10:31
Васелина, тобто код нарахування " 1 ! ?
Васелина 10:33
Юля, при "Простої" необхідно вирахувати різницю з мінімальною базою ЄСВ та донарахувати ЄСВ на цю різницю (ч. 5 ст. 8 Закону Про збір ЄСВ від 08.07.2010 № 2464).
Юлія 10:35
EVGENIY, підскажіть будь ласка, працівниця йде у відпустку з 28.03.2022. Так як ми бюджетна установа наказ був виданий ще 14.03.2022, відпускні виплачені. Відпустка по наказу на 56 днів. Відповідно да Закону 2136, який діє з 24.03.2022 чи потрібно робити перерахунок на 24 дні відпустки?
Є.М. 10:38
Підкажіть будь-ласка, я кщо у працівника в березні робочих днів не було, а лише відпустка щорічна 4 дн. і решта без збереження з/п, то ЄСВ нараховується з 6500?
Васелина 10:40
Юлія, У період дії воєнного стану щорічна основна оплачувана відпустка надається працівникам тривалістю 24 календарні дні. стаття 12 ЗУ Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану
Юлія 10:42
Васелина, це прекрасно знаю. Але НАКАЗ був до вступлення в дію цього закону.
Вікторія 10:52
Доброго дня, а як бути з відпустками педагогів? У них 42 дні.
Юлія 10:56
Вікторія, ну вот і в нас педпрацівниця, перед декретом взяла відпустку на 56 днів, вище я задала питання. І що тепер? Треба бути екстрасенсом?
к. 10:58
Потрібен номер телефону безкоштовної консультації бухгалтера!!!
EVGENIY 11:01
к., а спробувати запитати у колег рука не підіймається? Тут в чаті можна запитати або у нашій групі у ФБ
EVGENIY 11:02
к., якщо ви зараз зміните ім'я і почнете кидати номери будете забанені
Васелина 11:03
Юлія, раз є наказ двайте всю відпустку, а далі відповідно до ЗУ лише 24 дні
Віка 11:04
Юлія, закон не має зворотної сили. Вам не потрібно нічого змінювати. А от вже працівникам які захочуть зараз піти у відпустку, після публікації закону, можуть використати лише 24 дні. Залишок днів лише після завершення воєнного стану.
ДЮСШ 11:07
Доброго дня, підкажіть , якщо оголошено простій а працівник виїхав за кордон, простій оплачується?
EVGENIY 11:11
ДЮСШ, а чому ні?
Кадри_Культура 11:20
ДЮСШ, працівник? Чи працівниця може? Чоловіків не пускають закордон, навіть тих хто "на простої "
ДЮСШ 11:23
Кадри_Культура, так працівниця
Ольга 11:36
Звільняється головний бухгалтер школи. Питання 1. Що аказувати в акті передачі, якщо немає ніяких матеріальних цінностей на ній, Облік автомативовано вівся (зарплата, звіти,батьківська плата, тощо)? Питання 2. Чи можна виплатит компенсацію за невикористану відпустку в розрахунок зарплати березня, якщо в квітні буде лише 2 робочі дні. Дякую
777 11:42
хтось користується програмою арт-звіт для відправки заявки в соцстрах?
Юлія 12:01
Віка, дуже дякую.
Олена 12:02
Доброго дня всім! Скажіть, будь ласка, тим, хто не виходить на роботу, хоч в організації простою не має, ми працюємо, в персоніфікації показувати прогул?
EVGENIY 12:03
Ольга, 1. вона справи повинна передати, головну книгу МО і додатки до них і всю номенклатуру справ , 2. можна
777 12:04
Від 23 не можу відправити заяву-розрахунок. 22.03 ще повідомлення прийняли в фонді і все. В когось примає заявку? можливо хтось знає іншу безкоштовну програму?
ALLA 12:06
Добрый день! Предоплата по Нафтогазу разрешена была до 31.03.22. еще не закрыта( как сейчас быть? денег не вернули(
NOP 12:15
Вітаю. З 16.03.22 оголошено простій з оплатою 2/3 окладу.За І пол березня виплачено зарплату з всіма надбавками.а ІІ пол лише 2/3 окладу.що робити з дотягуванням до МЗП?
Ольга 12:33
EVGENIY, дуже дякую, а по 2 питанню не підкажете де подивитися, бо хочуть підтвердження.
Є.М. 12:36
Підкажіть будь-ласка, я кщо у працівника в березні робочих днів не було, а лише відпустка щорічна 4 дн. і решта без збереження з/п, то ЄСВ нараховується з 6500?
Тамара 12:39
Чи працює в когось СДО?
EVGENIY 12:43
Ольга, хай покажуть чому не можна, якщо вже є наказ, то ніяких перепон не має, можете в марті виплати, а можете вже 2 квітня, є вимога що в останній день треба, але не має заборони що за дві дні не можна! Головне не пізніше!
EVGENIY 12:44
Є.М., відпукти розподіляють по місяцях на які вони припадають, зробіть зщвіт з єсв це буде окрема строка за март, і да треба донарахувати єсв до мінімального якщо відпускні меньше
Танюшка 12:54
Під час простою ми платимо вислугу років та класність водіям?
EVGENIY 13:01
Танюшка,
таня 13:13
підкажіть будь ласка бухгалтерські проводки при оприбуткування благодійних ІНМА(довідка про натуральні надходження в казну подавалась)
EVGENIY 13:18
таня,
Анатолій 13:48
Всім доброго дня. Можливо у когось таке було. РОБОТА в СДО. Намагаюсь підписати фін.зобов"язання - і видає такий результат: "204470062 : Помилка накладання підпису. Підпис не вірний. Підпис(и) успішно накладено" Що я роблю не так?
Гуля 13:55
З 1 квітня працівник йде у відпустку потрібно заплатити м/д на оздоровлення березень без збереження з/ти, які місяці включати в розрахунок м/д?
керр 13:57
Гуля, березень - лютий
Гуля 13:58
Березень нуль доходу
керр 14:00
Гуля, якщо нуль то звісно що 0 участі у розрахунках не бере, але підстав змінювати розрах період не має, за лютий рахуєм
Танюшка 14:15
Анатолій, Попробуйте закрити СДО, Потім зайти на сторінку діагностики Bars Cryptor (правой кнопкой миші по значку), а вже потім знову підписати документ
Поліна 14:26
Привіт! буду подавати повідомлення про прийняття на роботу ,можна ставити перший робочий день завтра (робоча неділя шість днів)?Дякую
Олена 14:28
чи буде переноситись відпустка на один день через Пасхув квітні місяці?
керр 14:29
Олена, не буде
керр 14:29
Поліна, так
Поліна 14:35
керр, дякую
Олена 14:37
керр, дякую. Я теж так кажу посилаючись на вчорашній закон. Нема святкового дня - нема перенесення відпустки. Але відділ кадрів перенесла
керр 14:41
Олена, нічого, буде з цього приводу офіц роз'яснення, і кадри "перероблять" назад... якщо "не застосовується" ст.73 то й для таких випадків не застосовується
Марина 14:48
у нас кадры вообще продлили работу в пятницу на 1 час при 5-ти дневке...
керр 14:58
Марина, якщо з понеділка по четвер працюєте 8 +15 хв., і не було наказу про зміну "нормальної тривалості робочого часу" на більше 40 год. на тиждень, тоді таке "продовження" без підставне, а додаткові витрати на оплату праці будуть за рахунок кадрів)
Марина 15:01
керр, не могу им доказать... написано что отменяется на час скорочення перед праздничными и НЕРОБОЧИМИ днями...и все, капец....... неробочие это значит выходной, значит в пятницу нет сокращения на один час....
керр 15:05
Марина, співчуваю, "веселі кадри", невже їм так важко зрозуміти, що святкові і неробочі дні це лише ті які передбачені ст.73, звісно що бувають святкові дні, але робочі, як і бувають неробочі і не святкові
керр 15:07
у назві ст.53 КЗпП слова "і вихідних" стосується виключно умови вказаній у ч.2
Юлія 15:14
Марина, повеселили!!! А багато таких "кадрів" у Вас?
Марина 15:15
Юлія, отдел кадров 2 человека и их курирующий зам))))))))
Юлія 15:16
Марина, соображают на троих!!!
Марина 15:17
Ага)))))))))))))))))))))))))))))))
Юлія 15:17
Марина, по себе знаю, таким "сотрудникам" очень тяжело что-либо доказать.
Марина 15:18
Юлія, невозможно... они ж самые умные, с коронами...)))))