Доброго ранку. В когось працює СДО?
Оля 08:12
Доброго! не заходе
Оля 08:13
СДО
Оксана 08:21
СДО не працює
Вероніка ФВ 08:29
Добрий ранок. Херсонська обл - СДО не працює
Галина, 08:35
Доброго ранку! Допоможіть, будь ласка, хто вже розрахувався з постачальником останньої надії, де договір можна взяти ? акт прислали, а що далі?
Ірина 08:39
Доброго ранку! мирного неба всім
Танюшка 08:39
Запоріжжя не працює СДО
Марина 08:41
Я поцелую землю перед домом И тихо на колени опущусь, Я расцелую всех - знакомых, незнакомых, Когда домой на Салтовку вернусь.Я распахну все окна и все двери, Я позову домой своих друзей, И обниму всех крепко, прям до боли, От этой боли станет мне светлей.Пойду в общественный отряд работать, Могу мести, грести и город вычищать,
Марина 08:41
Чтоб из души ушла вся скорбь, пришла забота -Мой город Харьков из руин и пепла возрождать.И будет праздник, каждый день как праздник, Душа лишь дома песней запоет, И станет Харьков наш ещё прекрасней, Наш милый город засияет, расцветет!Олеся Лебідь, Харків, Україна 20.03.2022, 22:22
Ірина 08:41
Галина, ПОН спочатку нам прислав договір, а вже потім акт.
EVGENIY 08:45
Доброго ранку, ми з України
EVGENIY 08:45
Марина,
Марина 08:46
EVGENIY, это мне ОМС прислала.. она тоже из Харькова, поддерживаем связь!
EVGENIY 08:46
Марина, она не уехала никуда?
Марина 08:46
нет, дома
Марина 08:47
каждое утро жду от нее сообщение - дома, живы....
EVGENIY 08:48
Марина, ей вроде вот уже на пенсию выходить
Марина 08:51
EVGENIY, да, уже... в первых числах марта... уже и пенсию получила первую.
Марина 08:53
Девочки и мальчикивсем привет от ОМС!
Таня 08:55
Доброго ранку і спокійного нам всім дня!!!!
Таня 08:59
Марина, ОМС сердечный привет от нас! Обнимаем крепко, пусть держатся! Божьей помощи!!!! Стих-прям до слез.У меня детки с Салтовки приехали и с Ирпеня, все надеются вернутся домой. Мира нашей неньке Украине!!!
Елена 09:01
Доброе утро, Кривой Рог СДО не работает
Юлия 09:02
Днепропетровская обл. СДО не работает.
Елена 09:03
Юлия, заработала
саня 09:08
мирного дня всім
Юлия 09:09
Елена, Спасибо. Уже увидела.
Марина 09:14
Таня, переслала ОМС сообщение!!!
Тат_яна 09:32
Доброе утро!
Михайло 09:32
За яке число фінансують лікарняні
Тат_яна 09:35
Марина, и мой привет ОМС передай, пожалуйста! Мы с ней снова коллеги (пенсионеры) Она уже не работает?
Марина 09:36
Тат_яна, возможности уволиться пока нет....
Марина 09:37
Тат_яна, отправила и твое сообщение))))) она очень радуется таким весточкам)))
Ірина 09:37
СДО запрацював
Тат_яна 09:43
Марина, я тоже радуюсь, когда удаётся сюда зайти... Бесконечные проблемы с интернетом... (окупированая зона )
Юлія 09:45
чи зміниться норма робочого часу у квітні через воєнний стан? чи будуть роз'яснення тут на сайті?
керр 09:51
Юлія, зміниться, зокрема, при п'ятиденці 40 год тижні 25 число буде робочим
Вера 09:51
Доброе утро! Подскажите может есть у кого-то лишние токены. Я когда уезжала из Мариупля не забрала, а сейчас нужно все восстанавливать.
777 09:56
Скажіть будь ласка, в березні в омс без змін 22 робочі дні і 176 год.?
EVGENIY 09:57
Вера, це наша група у ФБ спробуйте там запитати
Вера 09:58
Дякую
EVGENIY 09:58
777, якщо не перейшли на 60 годинний тиждень то так
Ольга 09:58
Добрый день.Подскажите пожалуйста как в учете показать автомобиль переданый на нужды армии?
Марина 09:59
а разве закон касается 8 марта??????
Бухгалтер 10:00
Марина,
EVGENIY 10:06
Марина, не касается
Марина 10:06
EVGENIY, так тогда норма часов 175?
EVGENIY 10:06
Марина, ткая же как и была я на память их не понмю на сайте есть справочник
777 10:10
Марина, так 175
Марина 10:11
да, 175
Марія 10:50
Чи не буде в воєний час порушення ,якщо виплачувати зарплату 11 березня аванс а 29 зарплату , Якщо термін є 15 і 30.
777 10:51
керівник хоче підписати контракт добровільного формування територіальної оборони. читала, що має бути середній заробіток. Але десь писало, що якщо тільки вночі виконує обовязки то серднього заробітку немає.
св 10:56
Марія, НІ
св 10:57
Марія, у нас багато установ 24, 25.03 отримали зп
Марія 10:57
св, а на підставі чого щоце не є порушення по виплаті
Марія 10:58
св, а аванс коли ви виплачували
1111 11:00
Доброго дня! Скажіть , будь ласка, в СДО під платіжні доручення хтось якісь сканкопії підгружає? Якщо так, то які?
Олена 11:05
Доброго дня!і Підкажіть будь-ласка, під час воєнного стану обмеження діє тільки на щорічну основну відпустку, чи на всі (додаткові, соціальні). І, якщо людина не відгуляла додаткову відпустку минулого року, її треба теж дати після закінчення воєнного стану.
Марія 11:06
1111, заходите імпорт документів, вибираєм платіжні документи імпорт і вибираєте плажіки ,яку завантажені з фіндокументів, потім візуєте бухгалтером , керівником, печаткою ( підписуєте) і автоматом відправляється
Світлана 11:09
Олена, в статті 12 Закону 2136 чітко прописано: щорічна основна відпустка.
ВІК 11:09
Доброго дня! За якою формою видається довідка про зарплату працівнику для нарахування йому лікарняних за сумісництвом? Вперше з таким стикаюсь...
св 11:10
Марія, я взагалі не виплачувала, не було доступа до сдо
Олена 11:12
Світлана, дякую
1111 11:26
Марія, дякую, це я знаю, а сканкопії ви якісь завантажуєте(актів, рахунків чи самих платіжок)?
Марія 11:33
1111, так коли затягнете фінансові додаєте імпорт документів і завантажуєте і підписуєте тільки бухгалтером і печаткою
Катерина 11:36
Доброго дня, комусь приходили квитанції з податкової за Повідомлення про прийняття працівника на роботу?
1234 11:39
Катерина, мені приходили 14 березня
Світлана 11:47
Підскажіть, будь ласка, в квітні добавляється робочий день 25 числа. Як прописати в наказі про збільшення кількості робочих днів та робочого часу?
Наташа 11:59
1111, до платіжних доручень скан-копії не додаються. Що Ви плануєте до них завантажувати?
Ольга 11:59
Підкажіть, будь ласка, працівника звільнили за власним бажанням, при звільненні нараховано компенсацію за невикористану відпустку, на цю суму потрібно нараховувати єсв?
Ольга 12:01
потрібно
Тамара 12:13
Підкажіть, працівників установи вдправили у простій. Чи може бухгалтер та керівник підписувати платіжні документи під час простою?
керр 12:40
Тамара, "фізично" підписати можуть, але варто було б розглянути питання про наявність за зазначеними посадами умов для виконання роботи
Марина 12:52
керр, Тамара, меня тоже этот вопрос интересует.. раз простой значит нет возможности работать... а бухгалтеру есть? так какой тогда простой может быть7
керр 13:14
Марина, для окремих працівників можуть бути умови для виконання роботи
Анна 13:50
Работает СДО?
Оксана 14:44
Колеги, хто стикався: закінчилися ключі АЦСК Україна. Автоматично продовжили на рік. Цими ключами я заходила в є-звіт(файловий підпис) без токенів. Як тепер поступити, чи треба нести нові сертифікати в казну аби зносу заходити, бо видає помилку -не знайдено нкі або сертифікати на ньому?
Світлана 14:45
Оксана, вам краще налаштувати є-звітність на казначейські ключі на токенах
Світлана 1 14:51
Оксана, дію КЕП на незахищених носіях продовжено відповідно до постанови КМУ до 31 травня 2022 (до кінця карантину). якщо буде продовжений карантин, то продовжується період дії КЕП. Але про нові ключі казна теж повинна знати. Ми носили заявки на скасування старих та заявки на підключення нових КЕП.
Анна 15:23
Так и не работает СДО?
Тетяна 15:41
Добрий день. Підкажіть будь ласка як списати дебіторську заборгованість за 1 квартал - передплата періодичних видань, якщо не отримано всі журнали через воєнний стан?
Наташа 16:01
Анна, працює із перемінним успіхом. Інколи.
Оксана 16:19
Підскажіть будь ласка хто як нараховує заробітну плату під час простою викладчам мистецьких шкіл?2\3 від посадового окладу чи в залежності від пед.навантаження?
Оксана 16:19
від пед.навантаження?
Юляша 16:28
Добрий день! Де можно знайти інформацію про структуру файлу плаіжного доручення?
Марина 16:32
Юляша, не прошла платежка?
EVGENIY 16:50
Юляша, навыщо вона вам?
Юляша, в мене э
треба відключати москальську мову на клавіатурі
EVGENIY 16:51
ось структура транспортних файлів