Доброго ранку, ми з України )
1234 08:39
Доброго ранку, дорогі українці! Тримаймося!
Normal 08:48
Добрий день. Чи обов`язково в наказі про прийняття зазначати розмір посадового окладу? якщо він змінюється 2 рази рік..?
EVGENIY 08:53
Normal, а де написано що обов'язково?
Ірина 08:54
Доброго дня підскажіть будь ласка якщо людина пішла в тероборону а за неї рахується майно
1234 08:55
Normal, ми пишемо "призначити на посаду з посадовим окладом згідно штатного розпису"
Ірина 08:56
що з цимробити
Олена 09:05
Доброго ранку, ми з України !!! Знові не працює СДО. Вже якость це все починає нервувати !!!
Оля 09:08
уже працює СДО
Марина 09:12
Заработает)))
Сергій 09:15
СДО починає працювати о 9:00 годині.
Анатолій 09:30
Всім доброго ранку, тихого, мирного дня.
Анатолій 09:36
На сайт ПФУ не можу зайти тільки я, чи сайт не працює?
Петро 09:41
Анатолій, у меня працює
Анатолій 09:45
Петро, portal.pfu.gov.ua - я на правильному шляху?
EVGENIY 09:46
Анатолій, да
Наталія 09:46
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка таке: якщо начальник не має можливості підписати паперовий договір, можна скан на казну відправити підписавши тільки ел.підписом?
Марія 09:47
хто може підказати проводки по повернення попередньої оплати за постачання природного газу за минулий рік ?
Анатолій 09:50
ПФУ -"Немає зв" язку із сайтом"
EVGENIY 09:50
Анатолій, в мене сайт відкривається
EVGENIY 09:51
Марія,
Анатолій 09:52
EVGENIY, Дякую за приділений час, а у мене, мабудь, якісь проблеми із з"єднанням у моєму регіоні.
Василина 09:56
Доброго дня, підкажіть, якщо сплачуємо зп як простій 2/3, то ЄСВ як з мінімалки?
Світлана 10:05
Добрий день! Скажіть будь ласка, у воєнний час при наданні відпусток нічого не змінюється, відпустка подовжується на святковий день?
EVGENIY 10:05
Василина, У місяці простою за основними працівниками ЄСВ слід сплатити не нижче мінімального страхового внеску. Простіше кажучи, слід дотримуватись правила сплати ЄСВ з МЗП. Це стосується і тих випадків, коли простій становить повний місяць.
EVGENIY 10:07
Світлана,
ЛЛС 10:10
Марія, поділіться інформацією, ви писали лист на повернення попередньої оплати за газ до війни? Не знаю чи можна це робити зараз в умовах военних дій. І чи потрібно при цьому акт звірки?
Лінк 10:34
EVGENIY, передплата журналу Бюджетна бухгалтерія передбачає бесплатний доступ до сайту? Якщо так то як отримати доступ?
EVGENIY 10:43
Лінк, так передбачає, якщо ви платили через укрпошту то нам про це не відомо, зателефонуйте нам , зайті на сайт айфактор
Лінк 10:47
EVGENIY, дякую, які дані треба буде повітомити по телефону крім ідентифікатору?
EVGENIY 10:48
Лінк, там бумажку з укрпошти треба, я не пам'ятаю її назву
Фаня 11:05
Добрий день, стягнення на заробітну плату по виконавчому листу за несвоєчасносплачений кредит зараз припинено? Закон 2129-ІХ нас стосується?
Вера 11:06
Фаня, нам сказали стягувати лише аліменти
Марина 11:11
только алименты
Валентина 11:15
Добрий день. Як нараховувати знос ОЗ під час вимушеного простою у зв’язку із запровадженням військового стану
EVGENIY 11:18
Валентина, чому ви таке вирішили? З чого взяли що під час простою якось знос по іншому нараховується?
Марія 11:33
Доброго дня!Під час воєнного стану виконавчі стягнення проводити із з/п працівників?
Оксанка 11:34
Доброго дня всім))) Нехай кожен день буде тихим і позитивним)
Вера 11:43
Марія, лише аліменти
ЛюдКа 11:47
Всім привіт!!!!Все буде Україна!!!!!Мирного дня!!!!
EVGENIY 12:00
ЛюдКа,
Валентина 12:04
Так. серед причин з яких ненараховується знос відповідно до ПСБО 121 простою немає, але у нас на робочих місцях відсутні 80% працівників то як бути в такому випадку. Дякую
NeProzorro 12:11
У нас -прозоРРо, а у ворога щоб усе було ПОЗОРро
Наталя т-ц 12:13
NeProzorro, правильно! Слава Україні!!!
777 12:22
Підкажіть чи правильно рахую. Дата видачі лікарн. - це 8 кал.день від дати закриття. Тоді є 10 календарних днів на протокол і ще 5 робочих на формування заявки розрахунку?
Ольга 12:33
Яким законом під час воєнного стану не можно і проводити стягнення із з/п працівників за виконовчими листами (крім аліметів)? В законе 2129-ІХ такого немає.
Юлия 12:39
Ольга, там написано припиняється звернення на стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інший дохід боржника ( крім рішень про стягнення аліментів та рішень, боржниками за якими є громадяни РФ)
Альона 12:40
Доброго дня, підкажіть як правельно відобразити в 12 ордері куплені і благодійні продукти кредет буде 1511,а дебет
керр 12:52
777, правильно рахуєте, теоретично так має бути
EVGENIY 13:25
Валентина, нараховуйте знос як завжди нараховували і не шукайте те чого не має
EVGENIY 13:27
Альона, 8013 або 8511
Юлія 13:57
Добрий день!Допоможіть, будь ласка!Працівник з 2.03. по 31.03. був у відпустці без збереження з/пл, але маємо 1 день лікарняного за березень. Як бути із доп.базою?
Юлия 14:00
Якщо бази для нарахування ЄСВ не має, то ЕСВ не нараховується. А у Вас є 1 день лікарняного, тому ЕСВ потрібно донараховувати
Юлія 14:27
Дякую!
Марія 14:53
Доброго дня, колеги. Підкажіть, будь-ласка, чи можна виплачувати матеріальну допомогу на оздоровлення, якщо працівник йде у відпустку під час воєнного стану? Забороняючих документів ніяких не знайшла.
Светлана 14:57
Марія: теж цікавить з приводу мат допомоги на оздоровлення
керр 14:57
Марія,так, заборони не передбачено...
Наталя т-ц 14:58
Марія, нам вище керівництво "усно" заборонили платити матеріалку до відпустки. на час воєнного стану
Марія 15:00
Дякую)
Олена 15:09
Доброго дня! Підкажіть, працівник 1.03-31.03 був у відпутці за свій рахунок, 31.03 звільняється, є компенсація за невикористану відпустку (3500 грн), потрібно ЄСВ дотягувати до мінімального ч и ні?
керр 15:16
Олена, позиція ДПС якщо перебував у трудових відносинах повний календарний місяць, знач потрібно
Леся 16:09
як правильно списати пальне з відділу освіти , використане на потреби тероборони
Галя 16:15
Сплатили податок за землю, які будуть проводки, будь ласка?
Олена 16:19
Леся, ми передали їм актом, і на основі його я списала
ю 16:51
Леся, а в вас є офіційно створена тер оборона?