Доброго ранку, ми з України
Ірина 08:36
Доброго ранку, підкажіть будь ласка може хтось натрапляв,
Ірина 08:37
мені передали ОС без дати вводу в експлуатацію, як поступити?
Ірина 08:41
Доброго ранку, працівник пішов у квітні у відпустку, робочих днів у квітні немає, відпускні у квітні менші за мінімальну, чи дотягувати відпускні до мінімальної з/п. Дякую.
Оксана 08:50
Колеги,комусь оплачувалаказна продовження ліцензії Медок?
EVGENIY 08:54
Ірина, а навіщо вам дата ввода в експлуатацію?
EVGENIY 08:54
Доброго ранку
ГАННА 08:55
Колеги підкажіть будь ласка отримано оз зі 100% нарахованим зносом чи потрбно цей знос відображати вр.1002 в балансі?
ГАННА 08:59
Доброго ранку, оз отрианано як благодійна допомога від іншої організації
керр 09:04
Ірина, доплата до МЗП проводиться до виплат за відпрацьований робочий час, оплата відпустки до таких виплат не відноситься
EVGENIY 09:11
ГАННА, конечно нужно
Аніка 09:12
Оксана, казна оплатила без проблем супровід Медка у березні (Вінницька обл.)
Лілія 09:13
Добрий день. Крик душі. Я працюю в Донецькій області Новодонецький виконком. Обслуговувалась в Олександрівському УДКСУ. З учорашнього дня УДКСУ пішло в простій. Наразі в нас немає ні ЕЦП ні СДО і не можу додзвонитися ні в обласне казначейство ні на гарячу лінію в Київ. Хто знає підкажіть будь ласка що робити, бо вже голова кругом іде.
EVGENIY 09:15
Лілія, виїзжати треба вам, і може і установу перереєстровувати наприклад в Дніпрі
Лілія 09:17
Зрозуміло що треба виїхати, алеж немає такої можливості (сімейні обставини) і установа також не виїзжає
EVGENIY 09:18
Лілія, вивозять безкоштовно і селять безкоштовно і кормлять безкоштовно
ГАННА 09:21
EVGENIY, тоді він попаде і в рядок 1420 так?????
ГАННА 09:22
балансу, бо інакше баланс не сходиться на цю суму, чи я роблю щось неправильно?
EVGENIY 09:23
ГАННА, ні не попадає, він в пасив нікуди не попадає
EVGENIY 09:23
ГАННА, як це не сходиться сто відсотків знос залишкова вартість нуль і в пасиві нуль що не сходиться?
ГАННА 09:38
EVGENIY, я щось не розумію або не так роблю....первісна вартість оз на поч року 900.00 тис отримано оз на 30,0 тис і списано на 8,0 тис. тобто первісна на кін зв. періоду буде 922, тис ЗНОС : 600,00+30,0-8=622,00, відповідно вненс. кап збільш на 22,0 тис. так???Як тоді перевірити фін рез. р.1420???
EVGENIY 09:42
ГАННА, ви тільки що питали зовісім інше, про те що отримали безкоштовно оз зі 100 відостками зносу, а тепер розписуєте що у вас і списання було
ГАННА 09:43
списання іншого інма
EVGENIY 09:46
ГАННА, те що ви розписали цього не достатньо щоб щось зрозуміти, внесений капітал повинен дорівнювати первісній вартості, якщо є безкоштовно отримані то треба по ним знос відняти від внесеного капіталу
ГАННА 09:51
EVGENIY, тобто у мене первісна варстість оз 922,0, тобі внесений кап буде 892
ГАННА 09:52
Різниця внес. кап на поч року і звіту даду = сумі списаних інма
EVGENIY 09:52
ГАННА, я не буду вам це рахувати, я не знаю ваших цифр
ГАННА 09:54
EVGENIY, я просто на прикладах хочу зрозуміти, де допустила помилку.тому так і прошу Вас .
EVGENIY 09:54
ГАННА, всі ваші цифри ви повинні не вираховувати а брати із вашої головної книги а ви їх чомусь якось вирахувати хочете
ЛюдКа 09:55
Всім привіт!!!!Все буде Україна!!!!!Мирного дня!!!!!
ГАННА 09:58
EVGENIY, рахую для перевірки
EVGENIY 09:59
ГАННА, у вас все зійдеться якщо робили всі проводки правильно
EVGENIY 09:59
ГАННА, просто ви начали про безкоштовні, потім оказалось у вас там списання, я не хочу в це вникати
ГАННА 10:01
EVGENIY, я зрозуміла свою помилку. я включила цю суму у внесений кап і тому так
EVGENIY 10:03
ГАННА, не знаю як так можна рахувати подивіться в головну на рахунок 5111 і поставте в баланс навіщо ви щось рахуєет, от коли вже не зійдеться тоді вираховуйте що не так зробили
Лариса 10:33
Підкажіть, чи необхідно зараз оприлюднювати в Е Даті звіти та договори? Змін до законодавства не знайшла.
EVGENIY 10:36
Лариса, якщо у вас не має військових дій то чому би не оприлюднити? В мирний час я не знаю жодного випадку щоб когось оштрафували за не оприлюднення, навряд чи під час воєнного стану буде по іншому
Світлана 10:49
Працівниця йде у відпустку по вагітності, вона МВО. Зробили інвентаризацію. Але треба ще скласти акт прийому-передачі. Це стандартний бланк чи в довільній формі можна зробити його?
EVGENIY 10:51
Світлана,
Світлана 10:52
EVGENIY, дуже дякую!!!
Надія 11:04
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, матеріалка соц побут ОМС: надається в квітні, лютий є 13 відпрацованих днів, а березень увесь місяць відпустка, середню я розраховую беручи 13 днів лютого? Чи потрібно брати за розрахунковий період січень-лютий? Дякую!
Ольга 11:06
Працівниця у відпустці по вагітності , допомогу отримала у січні. У лютому і березні показувати тільки дні ?
777 11:23
Добрий день. Є наказ на відпустку з 18 квітня. Завтра останній день виплати відпускних. Фінансування замовила, але кажуть, що сьогодні і можливо завтра не профінансують. Як себе захистити. Зареєструвати фінансові?
Лілія 11:57
Підприємство на простої ,заробітна плата 2/3 тарифної ставки.Заробітна плата деяких працівників менше мінімальної.Чи застосовується ПСП в цьому випадку?
ЦНСП 12:07
Ольга, розбиваєте пропорційно по місяцях
Бух 12:16
Ольга, так
Ірина 12:22
EVGENIY, для амортизації
Ірина 12:24
передали автодороги, мені для розрахунку обслуговування потрібно
Наталя 12:38
Доброго ранку, підкажіть сдо працює? не можу зайти ні у є звітність, ні на сайт ДКСУ.
вика 12:38
підкажіть педпрацівник працює на 1 ставку завуча та півставки вчителя ,як нараховувати 2/3 з оклада завуча чи і враховувати 0,5 ставки
керр 12:40
вика, все ж займає посаду вчителя 0,5 чи здійснює викладацьку роботу на 9 год?
вика 12:40
здійснює викладацьку роботу на 9 год
Галя 12:51
За яке число фінансує соцстрах?
Олена 12:51
Наталя, так входить і в СДО і Єзвітність, спробуйте з іншого браузера
Валя 12:53
Галя, профінансовано по11.03.2022 року 100%
Надя 12:56
Добрий день! Скажіть, будь ласка, чи виплачується матеріальна допомога на оздоровлення вчителям на період воєнного стану.
Галя 12:57
Валя, дякую
Олена 13:02
Надя, не заборонено
EVGENIY 13:06
Ірина, а як це вплине на амортизацію? Ви починаєте нараховувати з дати коли отримали, з місяця наступного після отримання, і дата введення в експлуатацію на це ніяк не впливає
EVGENIY 13:06
Галя,
Марія 13:12
Добрий день. Підкажіть на який рахунок ставити допомогу ЗСУ утриману із зарплати,
EVGENIY 13:17
Марія, 6518
Марія 13:26
Дякую
Галя 13:35
EVGENIY, дякую!
Наталя 13:42
Олена, дякую, спробую.
Валентина 14:12
Доброго дня! Підкажіть, будь - ласка, 1. чи можна виплатити квартальну премію бухгалтеру на сьогоднішній день? 2. Чи дійсно диференціація виплачується лише бухгалтерам із розрядом до 12 включно? дякую!
Олена 14:14
тут є хтось із районних рад, чи прийшла в цьому місяці длержавна субвенція?
Світлана 14:25
EVGENIY,
Марина 15:30
хто з ода? підкажіть який зараз оклад у голови?
Аліна 15:35
Чи звільняється мобілізований опалювач ( зовнішній сумісник) по закінченню опалювального сезону
Надія 15:36
Доброго дня!Підкажіть будь ласка яка ознака доходу в об'єднаній звітності по мобілізованому працівнику? Та як правильно і де його відобразити?
керр 15:44
Аліна, ні, у 2018 р. Верховний суд вказав, що не можливо звільнити строковика під час виконання такого державного обов'язку, хоча мінекономіки в супереч позиції ВС вказує, що можливо
наталі 15:54
доброго дня. чи має хтось програму Cisco AnyConnec для сдо та може скинути?
EVGENIY 16:04
наталі,
Світлана 16:05
EVGENIY, з приводу питання 14.25.
наталі 16:09
EVGENIY, дякую
EVGENIY 16:09
Світлана, мені це дали в редакції місцеве самоврядування, як дали так я і опублікував
EVGENIY 16:10
Світлана, лист з'явиться пизніше, як завжди якесь видання звернулось і лист нікому не дає, з часом викладуть
Світлана 16:17
EVGENIY, дякую.
Валентина 16:25
Чи виплачувати аванс працівникам, які знаходяться на простої з оплатою 2/3 окладу?
керр 16:32
Валентина, звісно виплачувати, виключень для здійснення виплат за невідпрацьований робочий час - оплата простою КЗпП не передбачено
Бух 16:37
Надія, код 47.Більше ніде не відображаємо
Бухгалтер Н 16:40
Підкажіть,будь ласка, при розрахунку середньої для оплати відпускних заробітну плату за 12 місяців ділите на 354 чи на 365 кал.днів
EVGENIY 16:45
Бухгалтер Н, 354 може 355 я не рахував точно, але святкові нікуди не зникли
Бухгалтер Н 16:46
Дуже дякую, а то якісь сумніви в світлі останніх подій
Олена 17:06
Бухгалтер Н, якщо відпустка в травні, то 24 квітня (Великдень) вже не викидаємо. Якщо у квтітні, то все як і було