Архів чату за 28.04.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Оксанка 08:27
Добрий ранок! мирного, спокійного дня!

Марина 08:30
Всем привет)

ЛюдКа 08:35
Всім привіт!!!Все буде Україна!!!Мирного дня!!!

ЛюдКа 08:36
Марина як там ОМС, в чат заходжу рідко, як у неї справи? якщо знаєш?

Марина 08:43
ЛюдКа, Держутся!!!!!!

Марина 08:43
ЛюдКа, Не уезжает, еда, вода есть.

EVGENIY 09:04
Доброго ранку

Оксанка 09:04
Марина, передавайте ОМС вітання, нехай тримаються!

Марина 09:11
Добрий день, будь ласка, підкажіть, як правильно розрахувати виплати за 2 місяці після простою? (матеріальна допомога)

Марина 09:14
якщо МД квітня, а в березні цілий місяць простій?

Світлана 09:18
Марина, https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... -zarplati/

Марина 09:23
в цій статті приклад відпускних та лікарняних...тут все зрозуміло??

ЛюдКа 09:26
Марина 08,43 Нехай їм Бог допомагає!!!!!

керр 09:31
Марина, якщо мд квітень то розр період березень - лютий, у лютому заробітки були по них і розраховуємо

Марина 09:41
керр, дякую

ЦНСП 10:11
Доброго ранку. Підскажіть, якщо відпустка 26 к.д. чи можна 2 дні дати як компенсацію (в звязку з обмеженням?)

EVGENIY 10:21
ЦНСП, вчора це обговорювали дивіться архів чату

ЦНСП 10:50
EVGENIY, передивилася чат, там такого немає. Особа з інвалідністю має право на 26 к.д.відпустки, даємо 24 к.д. а 2 в компенсацію. Можна?

EVGENIY 10:57
ЦНСП, https://buhgalter.com.ua/articles/kadro ... ozhna-ale/

Бух. 11:17
Доброго дня.За яке число фінансує ФСС?

EVGENIY 11:18
Бух., https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-v ... anom-na-6/

Оксана 11:27
Доброго дня.Принесли мені накладну на якій дата 17березня,а у казначенйстві зареєстрована та взята на облік 14 квітня.Якою датою товар брати на облік?Були якісь зміни у казначейському обслуговуванню?Я щось пропустила?

EVGENIY 11:31
Оксана, до чого тут казначейське обслуговування?

EVGENIY 11:32
Оксана, Накладна це первинний документ згідно якого ви отримали ТМЦ і як бухаглтер повинні провести це в обліку, казначейство тут ні до чого

Марина 11:36
Оксана, да странно... как казна могла взять 14 апреля документ датированный 17 марта.

Марина 11:37
Оксана, они вам выписали бюджетное нарушение?

Оксана 11:37
EVGENIY, я про то чи змінилися терміни реєстрації у казначействі накладних7

Оксана 11:37
Марина, ні

Марина 11:37
Оксана, да нет, 7 дней.....

Марина 11:39
Оксана, молча взяли и зарегистрировали датой через месяц???

Оксана 11:41
Марина, Якось так.Ну і як ви мені порадите поступити?

Марина 11:44
Оксана, а вы не оприходовали накладную в марте?

Оксана 11:45
Марина,я її отримала зараз і думаю куди мені її приходувати.Я бухгалтер по матеріалах.

Ольга 11:47
Розраховуємо мат.доп у травні. Березень та квітень простій. Тоді беремо 2 попередні місяці правильно??

Марина 11:52
Оксана, узнавайте тогда когда она прошла по бух учету, если ее провели в марте и показали кредиторку на 1.04. А может забыли и провели по учету в апреле когда в казну на оплату несли.

Оксана 11:56
Ольга,мат.доп. надається в розмірі посадового окладу

Оксана 12:00
Марина, пройшла проплата квітнем місяцем,Кредиторку не показували так як її зареєстрували 14 квітнем.І тоді ж проплатили.Я просто думала що може щось пропустила і були якісь зміни в казначейському обслуговуванні.

Ольга 12:03
Розраховуємо мат.доп державному службовцю у травні. Березень та квітень простій. Тоді беремо 2 попередні місяці правильно??

ппп 12:13
дюсш згідно з наказом перейшло на звичайний режим роботи з 1 квітня. чи можна працівникам нараховувати надбавку за складність та напруженість?

Марина 12:13
Оксана, нет не было. Проводите и вы ТМЦ значит апрелем.

натли 12:37
ппп,якщо у вас нічого не зняли и бюджет позволяє,то чому ні.

Оксана 12:46
Марина, дякую!

натли 13:36
поділиться як у кого,на початку року є наказ на ПД комисию,на протязі року члени ходять у відпустку на лікарніний и тд чи робите ви кожного разу наказ на зміну члена комісії на час відсутності постійного члена чи ні?

Оленка 14:14
Підскажіть будь-ласка скільки днів відпустки враховувати при розрахунку компесація вчителеві при звільненні: 56 чи 24

керр 14:35
Оленка, звісно 56 якщо він їх "заробив"

111 15:07
якщо місто в зоні бойових дій та казначейство не пропускає з/п до особливого розпорядження з Києва. чи можна якось повпливати? хтось з цим стикався?

Н.А 15:11
натли, ми просто в протокол не вписуємо відсутнього члена комісії, щоб кожного разу не вносити змін у протокол, фактично хто є

Оля 15:22
Христос Воскрес! Скажіть хто як і якими постановами користується при списанні вати і спирту? Якправильно це має списуватись,згідно яких норм?

натли 15:34
Н.А, а якщо відсутні наприклад 2 члени комісії,то в акті списання залишаєте лише голову і одного члена?а якщо голова комісії йде у відпустку?

Галина 15:44
Доброго дня! Колеги, поділіться, будь ласка інформацією, хтось використовує мотоблок у наданні соц. послуги, за якими норами Ви списуєте паливо?

Марта 15:52
Доброго дня! Об`єднаний звіт 1 ДФ + ЄСВ все ще подаємо щокварталу чи вже щомісяця?

Юлія 15:55
чи немає обмежень щодо виплати мат.допомоги на оздоровлення при виході у відпустку педагогічним працівникам?

Юлія 15:56
Марта, квартальний

Марта 15:57
Юлія, дякую

777 16:07
Придбали папір. Завжди видавали відомістю видачі, а тоді ще комісія актом списання. Голова комісії у відпустці. Чекати наступного місяця коли вийде і тоді робити акт?

Іра 16:09
Добрий день! Чи платимо святкові години сторожам за 24 квітня 2022 року?

керр 16:16
Іра, ні

Іра 16:32
керр, дякую!

fumoshnu@ukr.net
Новачок
Новачок
Регіон: черкаська обл

Повідомлення fumoshnu@ukr.net »

я працюю на посаді заступника начальника управління- начальника відділу з сіня2021р, з посадовим окладом 6700 грн., з січня 2022 р я маю оклад 95% від окладу начальника управління (постанова 268 додаток 51), який буде базовий місяць для індексації?????

fumoshnu@ukr.net
Новачок
Новачок
Регіон: черкаська обл

Повідомлення fumoshnu@ukr.net »

Добрий ранок! мирного, спокійного дня!
надайте будьласка допомогу,
я працюю на посаді заступника начальника управління- начальника відділу видатків з сіня2021р, з посадовим окладом 6700 грн., з січня 2022 р я маю оклад 95% від окладу начальника управління -7030 грн.(постанова 268 додаток 51), який буде базовий місяць для індексації у 2022 році ?????

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”