Доброго дня! Скажіть будь-ласка, чи виплачаються матеріально допомога на оздоровленння педагогам під час війського стану?
Інна 08:48
Оксана, ніби можна якщо 24 дні взяли відпустки
EVGENIY 08:49
Доброго ранку
Ірина 09:15
Доброго дня не підскажете чи має право кру, та санепідемстація перевівяти зараздитячі садочки
Надія 09:16
Добрий ранок ) підкажіть ,будь ласка, педагогам відпустка тільки 24 дні , влітку як завжди 56 не можна ?
EVGENIY 09:27
Надія,
Катрін 09:48
Інна, а чого саме 24 дні? не зустрічала обмежень. Загалом законодавство дозволяє виплачувати хоч до одного дня. Є свої схеми, по типу, мінімум 14 днів, тоді оздоровчі (але у законодавство таке не вписується)
Mila 09:51
Добрий день. Підкажіть, будь ласка. При розрахунку відпускних відкидаємо оплату за простій 2/3. У наказі на простій 7 кал. дн. (5 робочих). З розрахункового періоду віднімаємо календарні або робочі дні?
Таня 09:52
Інна, да 24 дня обмеження
керр 09:52
Mila, виключаємо період простою 7
Катерина 09:55
По темі зверху, а якщо простій був наприклад, 21.03(понеділок), 24.03 (четвер), 25.03 (пятниця) і 28.03 (понеділок). як в такому разі? (вихідні включати)
керр 09:58
Катерина, виключаємо дні що припадають на період простою. якщо у наказі вказано окремі дні тоді такі окремі дні виключаємо
Mila 10:00
Дякую.
Валентина 10:01
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, розраховую мат. допомогу по середньомісячній. За березень відпрацьовано 1 день, а квітень - простій. Січень, лютий відпрацьовано повністю. Мені рахувати середню по березню - квітню, чи брати січень - лютий?
Л.В. 10:03
Доброго ранку всім ! А що це за помилка 404 в СДО ? Ну, тобто, просто не можу зайти, і пише помилка 404
ппп 10:04
доброго дня! чи нараховується індексація мобілізованому працівнику?
керр 10:04
Валентина, по березню - квітню
керр 10:05
ппп, середній заробіток індексації не підлягає
Марина 10:06
Добрий день, підкажіть, будь ласка, у заявці в соцстрах по виробничій травмі ставиться дата акту коли він був зареєстрований в соцстрах чи дата складання акту?
Анатолій 10:13
Всім Доброго ранку.
Анатолій 10:15
Підкажіть, будь ласка, НОМЕР ПЛАТНИКА ЄДИНОГО ВНЕСКУ - це буде ЄДРПОУ, чи цей номер якийсь окремий, і присвоюється у відділенні ПФУ?
цнсп 10:26
Доброго дня. Підскажіть, якщо працівник прийнятий 1 лютого 2022, для нього базовий місяць теж грудень 2021, за посадою?
керр 10:30
цнсп, місяць останнього підвищення посадового окладу
бух 10:43
Чи потрібно робити положення про табелювання і призначати відповідального наказом. чи може вести бухгалтер. малий відділ міської ради. (юридична особа.)
Юлія 10:56
цнсп, так, місяць підвищення посадового окладу є базовим, незалежно від дати приймання працівника на роботу.
просто таня 11:08
цнсп, так
Тат_яна 11:25
Доброго дня, Україна!
Тат_яна 11:26
Чи змінилося щось в поданні об"єднаного звіту ЄСВ+ПДФО? Щомісячне звітування не затвердили ще чи вже прийняли?
ФСН 11:30
Тат_яна, ВІТАННЯ! Ще квартальний звіт.
Тат_яна 11:43
ФСН, дякую
ппп 12:02
на підприємстві був простій весь березень і нараховувалась середня з/плата. чи виключати з розрахунку відпустки березень 2022 року?
Катрін 12:10
Таня, шо саме це за обмеження? це максимальна кількість днів щорічної основної відпустки, яку може взяти педагог (як і будь хто) у період війни. але до оздоровчих воно ніяк не стосується, він може взяти 14днів наприклад і написати на оздоровчі. або взяти 10 і також написати на оздоровчі. або 14+ 5 + 5 і до будь-яких з п'яти написати на оздоровчі
Світлана 12:12
ппп,
марія 12:35
відпустка з 09.05.на 14 к.д. яка загальна кількість розрахункових днів у році 354.чи 355?
Світлана 12:38
марія, з лівой сторони сайту є гарна таблиця розрахунку відпускних, скачайте, там все додано.
Марина 12:52
Яке число фінансує ФСС?
ЛюдКа 12:55
Всім привіт!!!!Все буде Україна!!!!Мирного дня!!!!
Юлія 12:57
У нас на працівника який працює на 0.5 ставки ( 20 год. в тиждень) покладено виконання обов'язків директора з доплатою в посадових окладів. Скільки годин має працювати даний працівник 20 год. чи 40 год. як директор
Катерина 13:01
Світлана, а де така таблиця (зліва немає)
Катерина 13:01
відміна
ФСН 13:02
Марина, 21.03. - 22.03.
олена 13:08
Доброго дня!!! Подскажите долго ли принимали отчет ЕСВ квартальный? А то сутки висит в дороге....
Ірина 13:11
Добрий день!Чи правильно розумію, договори до 50 тис.грн укладені без використання електронної системи закупівель взагалі не публікуються на Прозоро?
Ірина 13:16
олена, приблизно добу
Юлія 13:39
олена, Сдавайте раньше, а не в последние дни. Я в один день отправила и сразу приняли.
цнсп 13:58
просто таня, Юлія, дякую
цнсп 14:01
керр, дякую
цнсп 14:04
Ірина, не зовсім. все залежить від того чим користуєтесь, Постановою 169 чи Законом
Оксана 14:10
олена, у мене прийшла 2 квитанція за 2 години
EVGENIY 14:17
Марина,
Бухгалтер 14:37
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, працівник взяв беззбереження на весь місяць. Чи потрібно йому нараховувати 6500 грн і сплачувати з них мінімальне ЄСВ?Чи йде такий місяць в страховий стаж?Дякую
Інна 14:50
Бухгалтер, ні
NeProzorro 15:02
цнсп, тобто? Хіба треба якісь договори до 50тис оприлюднювати?
Марина 15:03
NeProzorro, ну звіт про укладання договору размещали же.....
NeProzorro 15:07
Марина, EVGENIY, цнсп, після 14.04 (коли набули чинності зміни) не треба нічого оприлюдн ювати по сумах до 50тисяч
Марина 15:16
NeProzorro, та мы это знаем..просто вы так спросили как будто вообще первый раз слышите про оприлюдн по договорам до 50тыс
цнсп 15:36
NeProzorro, я вважаю, що замовник самостійно визначає працювати за Законом або Постановою, закріпити це своїм розпорядчим документом але триматися чогось одного, якщо ви визначили працювати за Законом, то так ,треба оприлюднювати. Але лише нагальні потреби закупляєте. Звичайно, мова не йде про оборонні закупівлі.
Таня 15:45
Тобто, якщо я хочу закупити канцтовари за Законом і викласти звіт, то це мій вибір?
цнсп 15:56
Таня, якщо питання до мене, то моя думка така: Замовник працює або за Постановою 169 або за Законом. Але у визначенні того, як працювати, враховуєте можливості
Таня 16:25
цнсп, дякую
NeProzorro 16:37
Як у нас все складно в державі...
NeProzorro 16:39
цнсп, Таня, а якщо за Законом захочу провести спрощену закупівлю то можна?