Доброго мирного ранку та гарного дня!
ВІКА 08:33
Добрий день. ОМС,підскажіть,хто отримує гуманітарну допомогу від військових адміністрацій( крупи,продукти харчування) і після цього передає установам,які харчують вимушених пересиленців, чи робите довідку в натуральній формі і як потім списуєте цю гуманітарку. Була б вдячна за відповідь.
оля 08:46
доброго ранку!!!Мирного неба над головою!
ФСН 08:54
Доброго ранку! МИРНОГО НЕБА!!!
Н 08:58
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, працівник на довготривалому лікарняному, йому видаються електронні ЛН. Скоро підходе термін проходження МСЕК. Чи відображається щось в електронних ЛН? Хто стикався, допоможіть будь ласка. Первий випадок
Наталія 09:05
Доброго ранку! Підкажіть чи потдібно проводити перерахунок годинної ставки працівника у зв'язку із збільшенням фонду робочого часу?
керр 09:06
Н, якщо пропише лікар у медвисновку про направлення на МСЕК, то й буде і Є лікарняному відображено
Оля_я 09:17
Добрий день, колеги! Скажіть, будь ласочка, чи можна придбавати бензин та ДТ по КПК 0611021, коли школи не працюють, але шкільний автобус треба відігнати на ремонт, отримати в департаменті підручники та ін.
EVGENIY 09:18
Доброго ранку, всім гарного дня
Оксанка 09:22
Добрий ранок! Усім мирного дня!
Н 09:27
керр, дякую за інформацію )
EVGENIY 09:32
ВІКА,
Люсія 09:47
Добрий день! Нічого нового не з відпустками педагогів
EVGENIY 10:08
Люсія, якщо це питання, то нічого нового, вчора ВР приймала закон, я тільки що передивлялвся щось про відпускти педагогам там нічого не бачив
Дніпро 10:25
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, чи не змінювався розмір гранічної суми на проживання у відрядженні? Так і є 900 грн.?
EVGENIY 10:30
Дніпро,
Дніпро 10:33
EVGENIY, дякую
ТетянаК 10:35
Чи оплачуються лікарняні на простої?
Євгешка 10:36
Доброго дня! Отримувачі, проплатила казна аванс, бо у нас з 10 числа платіжки в казні непроплачені!!!??????????
новенька 10:44
тільки починаю працювати в СДО-підкажіть будь ласка ,якщо треба формувати фінансові зобов'язання по захищеним і не захищеним треба імпортувати окремо чи разом в СДО? потім треба чекати поки пройде процес обробки чи можна імпортувати і платіжні дорученя ?
EVGENIY 10:48
ТетянаК, архів чату дивіться за п'ятницю або четвер
Олена 10:50
Обсяг закупівлі це сума чи кількість закупівлі?
ФСН 10:54
новенька, імпортуйте разом
ЦНСП 10:57
Доброго дня, відміна військового збору для військовослужбовців застосовуємо і до середнього заробітку з мобілізованих чи це стосується лише грошового забезпечення???
EVGENIY 11:00
ЦНСП, треба текст дочекатися, судячи з того що зараз написано то тільки грошове забезпечення, а це не середній заробтіок
Наталя т-ц 11:03
Олена, я прописую і кіл-ть і суму
ЦНСП 11:05
EVGENIY, дякую, теж так вважаю
Люсія 11:14
EVGENIY, дякую
Дніпро 12:07
Євгешка, у нас висить платіжка на банк аванс по спецфонду. загальний фондпройшов 13.06
Normal 12:33
Євгешка, c 14 числа платёжка..ещё не провели=( (Днепр)
Світлана 12:44
Колеги підкажіть, будь ласка, чи потрібно показувати в 1 ДФ надану ВПО гуманітарну допомогу?
НАТАЛІ-Я 13:14
З січня по теперешній час не подавали звіт до ПФУ по ЄСВ та 1 ДФ (не мали змоги). Зараз в червні можна подати за 5 місяців? Які будть штрафи?
Наталя 13:26
Світлана, показується
Вікторія 14:00
НАТАЛІ-Я, штрафів не буде якщо зможете обґрунтуватиі довести що не мали змоги подати звітність.
++ 14:15
доброго дня.скажіть яка сума індексації в червні 2022р.?
Світлана 14:17
++,
Світлана 14:31
Добрий день! Відправила повідомлення про прийняття працівника через медок і воно досі в дорозі, це тільки в мене так чи зараз звіти в податкову довго доходять?
EVGENIY 14:53
НАТАЛІ-Я, Вікторія, ніяких штрафів не буде, і не треба нічого доводити вже є рішення про форс-мажор від торгово-промислової палати
EVGENIY 14:56
ось до речі лист ТПП про форс мажор
Миколаївна 15:18
Доброго дня, як розрахувати середньомісячний посадовий оклад для отримання матеріальної допомоги держслужба. Дякую.
Вікторія 15:20
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, індексація нараховується якщо працівник на простої???
EVGENIY 15:21
Миколаївна, де ви вичитали таке формулювання????
керр 15:21
Вікторія, не передбачено Законом і Порядком
EVGENIY 15:21
Вікторія,
Миколаївна 15:23
Вибачаюсь,в розмірі середньомісячної зароб.пл,
EVGENIY 15:23
Миколаївна, матеріальна допомога платиться в розмірі ОКЛАДУ або Середньої заробітної плати, а середньомісячний оклад це ви щось вигадали
Тамара 15:23
Миколаївна:можливо Ви мали на увазі середньомісячна заробітна плата? Так вона розраховується по ПКМУ №100
EVGENIY 15:24
Миколаївна, рахується по останнім двом місяцям, або в чому саме ваше питання?
EVGENIY 15:24
Миколаївна, зарплата за два місяці ділеться на кількість відпрацьованих днів і множиться на середню кількість робочих днів за останні два місяці
Миколаївна 15:26
Щиро дякую, це для підтвердження, не всі
Вікторія 15:28
Дякую!
Анатолій 15:35
Всім Доброго дня.
EVGENIY 15:39
Анатолій, в мене вже майже вечір ))
Анатолій 15:43
Працівник. який у складі сім"ї має 6 дітей віком до 18 років, був мобілізований (добровільно). На роботі він мав повне право на застосування ПСП для ПДФО. На період його мобілізації - йому виплачується середньомісячна зарплата. ПИТАННЯ: На підставі якого документа я маю відмінити застосування ПСП до зарплати??????
EVGENIY 15:45
Анатолій, на підставі податкового кодексу там в статті указано пункт кодексу
EVGENIY 15:46
Анатолій, п.п. 169.2.3 ПКУ
EVGENIY 15:47
виж ПСП застосовуєте підставі заяви але коли сума доходу перевищує суму яка дає право на ПСП ви ж не берето нову заяву або документ ви просто не застосовуєте ПСП
Новачок 15:51
Підскажіть у фітбюджеті можна створити форми 2,7 і т.д. та вигрузити в казну?
Анатолій 15:54
EVGENIY, це я розумію, але для того, аби НЕ ЗАСТОСОВУВАВАТИ ПСП, сумарна зарплата, у даному випадку, має перевищити 3470 х 6 = 20820 грн. У мене нароховується 6500. залишається 14320 грн. ЗВІДКИ Я МОЖУ ЗНАТИ, яке саме грошове забезпечення нараховано моєму працівникові ?! Я це мав на увазі.
Tatiana 16:07
У червні ЗП 1485 грн. (прац.йде у відпустку за власн.рах.) ПСП 1860,75 грн. Отже, ПДФО -0,00грн, а у наступних місяцях коли буде ЗП ПДФО мінусую на червень. Вірно?
Галина бух 16:13
Працівник йде у відпустку з 04.07.для розрахунку відпускних беремо 359 к д?
Анатолій 16:30
EVGENIY, відреагуйте, будь ласка 15:47.
Анатолій 16:30
* 15: 54
Vala 17:38
Доброго вечора, підскажить, якщо педпрацівник йде на простій у нього оклад + 10 % надбавки відповідно Постанові КМУ та 10 % надбавки за ст. вчитель то оклад буде включати всі ці відсотки чи тільки оклад. Дякую
EVGENIY 18:51
Новачок, так вони автоматично створюються в є-звітності навіщо їх в фіт бюджеті ще створювати?
EVGENIY 18:52
Анатолій, почитайте статтю сьогодняшню уважніше
EVGENIY 18:53
Галина бух,
EVGENIY 18:54
Анатолій, у всіх мобілізованих грошове забезпечення