Архів чату за 06.12.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:59
Всім привіт)

Марина 08:00
З ДНЕМ ЗСУ!!!!!!!!!!!!!! Найсміливіші, найгарніші люди!!!! Дякуємо ВАМ за наші ранки!!!!!

ІННА 08:26
Наших мужніх захисників і захисниць зі святом! Всім бажаю якнайшвидшої нашої перемоги і живими повернутися додому.

Оксанка 08:30
З Днем ЗСУ))) Скорішої перемоги, дякуємо вам безмежно!!!

Ольга 09:03
Всім захисникам здоров"я, сміливості, витримки!!! Разом до перемоги!!! І. Всім доброго ранку. І плідного робочого дня.

EVGENIY 09:37
Доброго ранку, всіх зі святом ))

Світлана 10:17
Добрий день! Підскажіть, залишок освітньої субвенції (41051100), який утвориться на 01.01.2023року повертається до ДБ?

Марина 10:19
Дівчата хто купував буржуйки для пунктів незламності?

Марина 10:19
На який рахунок оприбутковували?

Наталія 10:55
Добрий день. Підкажіть , на який пункт бюдж.код.посилатися щоб зареєструвати заборгованість з виплати заробітної плати пед.працівників?

Наталія 10:56
Заборгованість виникає станом на 01.01.23року.

* 11:14
Мережа на 2023 бланк не помінявся, скажіть будласка

Марина 11:18
*, ми тіж самі робили

Н 11:20
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, направила повідомлення про виплату коштів на ФСС, повернулася не прийнята і в квитанції причина "Статус оплати: Не здійснено". Завжди відправляю після виплати коштів і отримання виписки банку. Хто стикався?

Оксанка 11:25
*, Марина, а коли треба мережу робити? Ще лист казна нам не писала

Марина 11:28
Оксанка, до 15

Оксанка 11:30
Марина, дякую)

Оксанка 11:33
Марина, щось я підзабула...Це її у мережам формувати і потім в СДО кидати зі сканкопією?

Марина 11:40
Оксанка, ми віднесли на папері просто... я щось не бачила де її можна в СДО набрати і роздрукувати щоб фініки підписали.

Оксанка 11:41
Марина, я пам'ятаю, що зміни до мережі я вже в СДО скидала. Формувати не в СДО, через СДО кидати. Формуємо і випечатуємо з мережам.

Оксанка 11:43
Марина, і що казна взяла на папері, як раніше?

Марина 11:43
Оксанка, а до чого скан мережі прикріпляли???

Марина 11:43
Оксанка, так, взяла.

Оксанка 11:44
Марина, а, я переплутала старе СДО з новим, вибачайте

123 11:47
на сайт пенсійного хтось входить?

Світлана 11:49
123, да, все працює.

Ірина 11:54
Доброго дня, підкажіть будь ласка, може хто мав таку вже ситуацію, на генератори необхідно закупити пальне до 100 000,але вже купляти на автобуси по пряму договору , чк процедуру проводити ВТ?

Оксанка 11:55
А в довідниках назви КПК залишились ті самі на мережу?

Маринчик 12:20
Добрый день. Подскажите, какие документы, должен предоставить человек, который пошел в тероборону? Для начисления ему среднего заработка

керр 12:25
Маринчик, контракт добровольця то...

ОК 12:45
Добрий день! підскажіть , чи можна нарахувати та виплатити державному службовцю грошову допомогу на оздоровлення у грудні 2022 року до відпустки за січень 2023 року ? п.с. у 2022 році грошову допомогу до відпустки вже отримував ...

Марина 12:49
ОК, ні... на оздоровлення виплачується раз на рік...

Оксана 13:13
Підкажіть чи включається в розрахунок лікарняних матдопомога соціаль-побутова

Ксюха 13:19
А придбання бензину для генераторів проводити по КЕКВ 2210

лілія 13:58
Ксюха: було роз'яснення що КЕКВ 2275

керр 14:01
Оксана, так, за умови, якщо сплачувалось ЄСВ

НАТАЛІ 14:04
Підскажіть, бензин для генератора по 2275 ще не придбали, але в наявності є бензин куплений раніше по 2210, чи можемо поки що його використовувати для роботи генератора ?

EVGENIY 14:06
НАТАЛІ, ну хіба що потім коли купите по 2275 передасте на авто, тільки подумати треба як оформити може наказом керівника якось чи розпорядження

EVGENIY 14:07
дали світло мені

Марина 14:07
EVGENIY, Вітаю))))))))

фк 14:10
Добрий день. Хто купляв генератор, на який пункт зсилались у п.590. Дякую

Юлія 14:23
Підкажіть, будь ласка. Ми бюдж.установа, у нас в приміщ. проходить капремонт (КЕКВ 3132).В акті вик.робіт є роботи з встановл. охорон.системи та протипожежн.системи.Як відобраз.їх в бухобліку?Маємо 3 варіанти: збільш.первісну варт.приміщ; обліковув. як окремий об’єкт, або спис.на факт.видатки??? який варіант правильний?

Інна 14:24
Добрий день! Підкажіть по пост. 590 загальний фонд, канцтовари можна всім купляти чи тільки соцзахисту?

EVGENIY 14:26
Юлія, мені здається ви не вірно визначили кекв і тепер голову ломаєте, при капремонтах не встановлюють систему охорони, її ремонтують , ремонт це ремонт існуючого об'єкт а не створення нового об'єкту

Юлія 14:29
EVGENIY, так не я визначила, так розробив проектант в проектно-кошторисній документації, а тепер я маю лише акти в яких є такі роботи. Що робити?

Ната 14:32
Інна, наше казначейство говорить, що всім можна

Інна 14:34
Ната, дякую!

Ната 14:36
фк, Тут в чаті мені порадили :придбання джерел резевного живлення (генератор). Пройшло.

EVGENIY 14:37
Юлія, тепер цунг-цванг , щоб ви не виріили абсолютне любе ваше рішення або мою пораду можна буде поставити під сумнів і сказати що це не вірно, буде все залажати від перевіряючго

Юлія 14:39
EVGENIY, навіть немає ніякого підстраховуючого варіанта?

EVGENIY 14:41
Юлія, пляшка віскі завжди гарно підстраховує

Юлія 14:43
EVGENIY, Тоді буду готувати віскі, чи для себе, чи для перевіряючого..не знаю..

EVGENIY 14:43
Юлія, а взагалі краще звичайно поставити на облік щоб було

EVGENIY 14:46
Юлія, тому що потім як зламається сигналізація як її ремонтувати якщо її не має )))

Юлія 14:47
EVGENIY, а як вважаєте на рах.1013 збільшити вартість приміщення, чи як окремий ОЗ на 1014?

Наталя 14:51
Юлія, ми зробили окремий облік протипожежної сигналізації. Бо її можна зняти та демонтувати якщо що:) І ремонтувати так буде зручно і платити за послуги з обслуговування її

Юлія 14:51
Наталя, Дуже д якую вам за пораду!

EVGENIY 14:53
Юлія, як окремий об'єкт звичайно ж

Юлія 15:02
EVGENIY, Дуже дякую вам!

фк 15:07
Ната, дякую вам.

Вікторія 15:26
Доброго дня! Хто може поділитись зразком наказу про затвердження норм списання твердого палива ( дрова),буду дуже вдячна

Анна 15:58
Доброго дня, підскажіть колеги, в кого договір на постачання газу з нафтогазом, як ви будуте проводити розрахунки за грудень цього року?. Договір дійсний до 31.12.2022року, оплатити в січні за грудень ми вже не зможемо.

Танюшка 16:25
Анна, можливо по схемі минулого року

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”