Архів чату за 14.12.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:38
Всім привіт)

школа 07:57
Добрий ранок! Гарного дня!

Марія 08:10
Добрий ранок , мирного дня.Підкажіть будь ласка ,як відправити мережу по СДО ,я знаю що в старій версії але не знаю як. Гарно дякую.

Олена 08:15
Доброго ранку, відправяйте через "Імпорт змін до мережі"

Ірина 08:35
EVGENIY, колеги, допоможить, будь ласка. послуги оплачені (акт) з загального та спеціального фонду. створення системи. оприбутковуємо як основні, але ... окремо ЗФ та СФ? хоча одна одиниця ОЗ? підкажить!

Лариса 09:20
Підкажіть, будьласка, де вводити платіжні доручення по лікарняним в сдо.

Света 09:22
платіжні доручення(не бюджетні)

EVGENIY 09:23
Доброго ранку і гарного всім дня

Ірина 09:24
EVGENIY, колеги, доброго ранку! допоможить, будь ласка. послуги оплачені (акт) з загального та спеціального фонду. створення системи. оприбутковуємо як основні, але ... окремо ЗФ та СФ? хоча одна одиниця ОЗ? підкажить!

EVGENIY 09:24
Ірина, да так і буде об'єкт обліку один, відносите на капінвестиції і потів вводите в експлуатацію все як завжди

Ірина 09:25
EVGENIY, ДЯКУЮ!

Ірина 09:26
EVGENIY, але суми по ОЗ окремо обліковую, на різних фондах?

EVGENIY 09:28
Ірина, після введення нового плану рахунків такого вже робити не треба, адже не має фактичних видатків, і смисла так розбивати зараз не має

Людмила 09:30
Доброго ранку , колеги! Одержувачі коштів , хтось ще не отримав зп за листопад ?

Марина 09:32
EVGENIY, уточніть будь ласка стосовно списання ОЗ. Виказали що я спочатку списую а потім віддаємо на фірму утілізувати... але я ж спочатку повинна отримати їх тех висновок що ОЗ не підлягають ремонту. Тільки ж потом я можу їх списати, а не до отримання тех висновку?

Ірина 09:32
EVGENIY, ДЯКУЮ!

EVGENIY 09:33
Марина, так звичайно спочатку висновок

Марина 09:34
EVGENIY, дякую!

Лариса 09:34
підкажіть будьласка, в іас місцеві бюджети можно набрати платіжні доручення по лікарняним

Наталія 9002 09:39
Доброго дня! По декретним суміснику на 0.5 ставки (з відпустки по догляду в декрет) підкажіть нараховуємо з окладу пропорційно чи мінімальної? Два працівника фонду сказали одна з 0.5 окладу/30.44, інша 6700/30.44, і як правильно?

EVGENIY 09:43
Наталія 9002, https://buhgalter.com.ua/articles/kadro ... snitstvom/

Наталія 9002, https://buhgalter.com.ua/articles/kadro ... ozrahunku/

Лариса, впевнений що є

Тетяна 09:47
Лариса, спробуйте платіжні документи/Документ/Платіжне доручення (без зобов'язань)

Наталія 9002 09:53
EVGENIY, дякую

Ірина 10:49
Добрий день, підскажіть на якому рахунку бух.обліку обіковувати тарудля пального (купували для зберігання ДП для генератора)

культура 11:38
добрий день, колеги а які проводки з нарахування земельного податку? КЕКВ 2800 так?

Н. 11:58
Ірина, 1516, по строку корисного використання, якщо більше року, то МНМА

Тіна 12:02
Добрий день, виникло таке питання. Чи може працівниця, перебуваючи у відпустці до 3-років, взяти соціальну відпустку на двох дітей?

Маринчик 12:08
При зведенні груп з інформатики, вчителю оплачується як за одну. Підскажить будь ласка в якому документі це прописано?

Таня 12:20
EVGENIY, добрий день! Хелп! На початку року мені самій ВПЕРШЕ потрібно буде встановати пограмку Фіндокументи на 2023 рік. Де можно почитати покрокову інструкцію? Дякую.

Віталіна 12:20
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи можна придбати генератор в школу за рахунок залишку освітньої субвенції минулого року? Дякую

Оксі 12:45
Тіна, нет, не имеет права. Она должна хотя бы 1 день быть на работе.

культура 12:56
добрий день, колеги а які проводки з нарахування земельного податку? КЕКВ 2800 так? підкажіть пліз

керр 13:05
Тіна, перебування одночасно у двох соціальних відпустках, згідно законодавства не можливе, право на таку відпустку, якщо не скористається у цьому році вона не втратить...

Тіна 13:27
керр, дякую.

Тіна 13:30
керр, теж рахую, що одночасно бути у двох відпустках неможливо. А що робити зі ст. 19 Закона про відпустки, там зараз немає слова "працює"?

керр 13:37
Тіна, так, там не має слова "працює" що за роз'яснення Мінсоцу розумілось, що виконує трудову функцію (роботу), тому враховуючи чинну редакцію, право на таку відпустку вона або батько не втратять, візьме на наступний рік...

Тіна 13:39
керр, дякую.

Тіна 13:40
керр, а якщо буде звільнятись, то їй компенсація за невикористані дні такої відпустки, так?

Маринчик 13:44
При зведенні груп з інформатики вчителю оплачується як за одну групу, це вірно і яка підстава?

керр 13:45
Тіна, за загальним правилом ст.24 ЗУ Про відпустки, так, але враховуючи, що право надається одному із батьків, вона може для батька дитини взяти довідку, що не скористалась і компенсацію не отримала

Тіна 13:46
керр, зрозуміло, дякую.

Ірина 14:25
Н., Дякую!

тата 14:51
Доброго дня. Підскажіть якв в СДОскинути мережу ( куди заходити знаю) але там файли різні як їх формувати? і що там за документ. ще треба імпортувати (крім скан.копії). Наша казна в окуп я теж тому подзвонити кудись важко. Р аніш носили так в казну.

EVGENIY 15:02
тата, ось тут друга програма це програма по формуванню мережі яка робе файли які треба імпортувати в СДО https://buhgalter.com.ua/dovidnik/progr ... pechennya/

EVGENIY 15:04
Таня, користуйтеся ФІТ Бюджет і не морочте логову собі, там є і інутсрукція і відеоуроки і техпідтримка допоможе, і це БЕЗКОШТОВНО ! Я в команді розробників фіт-бюджета

тата 15:12
EVGENIY, дякую після перемоги обов'язково скористаюсь.Але я зараз зайву кнопку боюсь нажати щоб нічого незлітіло. Те що вдалось зберегти. Тому і питала.А адресу скопіюю та зберегу. Тому може так хто підскаже. Бо інтернет тоє то нема. І дуже хочеться додому до вас всіх.

EVGENIY 15:16
тата, користуйтеся вже зараз ФІТ Бюджетом він не потребує встановлення і повернетесь і будете далі ним користуватись там такі самі функції що і в МережіМ тільки без заморочок

Марина 15:17
тата, з нового СДО не відправити, ми носили..

EVGENIY 15:18
тата, а нє, тата то я вас перплутав ФІт Бюджет не робе мережу установ ))) Я вас з Тетяной переплутав вона питала про Мережу для платіжок

EVGENIY 15:18
Марина, треба в старому відправляти

Марина 15:20
EVGENIY, стару знову налаштовувати треба... немає часу.. казна рядом, віднесли на папері, казна ручками попрацювала)))

EVGENIY 15:20
Марина, так ч так зрозумів людина за кордоном і пішки не принесе а роби ти мережу треба

Марина 15:21
EVGENIY, та я розумію.... може на ел пошту казни відправити скани, а казна сама занесе у програму...

тата 15:37
Я, не закордоном ,я на лівому березі в Херсонській області

EVGENIY 15:39

Марина 15:46
тата, сподіваюсь що дуже скоро оба береги будуть разом!!!!!!

Галина 16:39
Марина, доброго вечора ,скажіть будь ласка якщо нема фірми поблиз.утілиз.щоб зробити висновок.Як бути з списання ОЗ,на основі Розпорядження ОТГ можно?

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”