Всім привіт)
ВІкторія 08:19
Доброго ранку)
Людмила 08:27
Доброго ранку!
EVGENIY 08:42
Доброго ранку, всім гарного дня
ФСН 09:01
Доброго ранку!
Лара 09:03
Доброго дня.Працівник працює на 0,5 ставки за однією посадою та на 0,5 ставки за іншою. Був на лікарняному в лютому 10 днів. Як оплачувати лікарняний. Немає конкретних роз'яснень, чи вважати це роботою за сумісництвом чи ні, адже працівник загалом отримує мінімальну зарплату 6700 і з неї сплачені внески. ?
EVGENIY 09:04
Лара, а як ви в звіті з ЄСВ показуєте його?
Лара 09:10
EVGENIY, разом одною строкою
EVGENIY 09:14
Лара, цікава ситуація, я не кадровик, але цікаво так взагалі буває, якщо людина на двох посадах то одна з них основна а інша сумісник, мені так здається, але я тут не фахівець
Алла 09:15
Підкажіть ,будьласка,чи можна в уточнюючому 1дод.суму відпускних розділити на два місяці.Помилково відпускні за два місяці відображено в одному.
Лара 09:18
EVGENIY, Так в кадрах його приймали як за сумісництвом за іншою посадою. Але логічно подумати чому повинна людина тіряти кошти , адже в сумі людина отримує заробітну плату не більше мінімалки. Так згідно законодавства - не оплачувати за сумісництвом, але ж як це пояснити працівнику....Несправедливість якась.
Лара 09:19
EVGENIY, ЄСВ значить плати, а право на допомогу немає....гарні в нас закони
EVGENIY 09:22
Лара, якщо сумісник то чому ви в звіті з єсв показуєте однією строкою там же є галочка СУМІСНИК (чи щось таке) на скільки я пам'ятаю, і треба двома робити
EVGENIY 09:22
Лара, на рахунок не справедливо я з вами згоден, може виправлять з часом
EVGENIY 09:23
Алла, скоріш за все не можна, а нужно
EVGENIY 09:23
Лара, ЄСВ не платить працівник
Алла 09:25
EVGENIY, підкажіть як це зробити
Валентина 09:26
Не можу зайти на офіційний сайт казначейства,Чи ще у когось таке...уже тиждень
EVGENIY 09:27
Валентина, скоріш за все їх атакували як і багато інших на минулому тижні оновлення МережіМ є у нас на форумі
NeProzorro 09:30
Сміюся цілий ранок. Зміни до додатку 22 - слово "ДОВІДКА" замінити слово "Довідка". Це ж точно не мають нашіписьменники постанов чим зайнятися
NeProzorro 09:32
Ні щоб зробити електронний документообіг по виконанню бюджету -без макулатури (паперових кошторисів,довідок і їх сканування)
NeProzorro 09:32
Той самий Додаток 22 додати в СДО
Валентина 09:33
EVGENIY, Дякую...оновлення я зробила.Мені потрібна програма UmCA .
EVGENIY 09:37
Валентина, щось я не бачив такої на сайті ДКСУ, вона там була ?
Валентина 09:38
так
EVGENIY 09:40
Валентина, тут подивіться
ФСН 09:40
Валентина, а це ще що звір?
Тетяна 09:53
Доброго дня.В усіх працює кабінет страхувальника по лікарняних листах.
ЛюдмилаОстровська 09:54
Добрий ранок. Підкажіть. Працівниця ОМС - від-ка по вагітності. Потім догляд до 3р. Як заповнювати Дод.6 звіту ЄСВ - спецтаж?
Олена 09:55
ЛюдмилаОстровська, двома рядками
Олена 09:56
підкажіть якщо заява розрахунок не прийнята вона редагується? бо тепер не знаходить програма цей лікарняний
ЛюдмилаОстровська 10:39
Олена - Дод.6 -спецстаж- показувати спецстаж в місяцях лікарняного по вагітності і по догляду до 3 років? Ніколи такого не робила
Людмила 10:46
Підскажіть який акт на списання меблів зразок
марія 10:49
Якщо установа керується колективним договором чи потрібно розробляти положення про оплату праці ?
777 10:50
Добрий день. Перереєстровую кредиторку, яка виникла станом на 01.01.2023. Як правильно вказати в юридичних і фінансових дату документів. Дата дії угоди 1.11.22 і 31.12.2022? І дата прийняття фін.зоб. 1.11.22 і 31.12.22?
Галина 10:50
Доброго дня. Підскажіть як хто подає мобілізованих працівників у звіті ЄСВ.
Оксана 11:08
777:Коли ми перереєстровували кредиторку то в юр. та фін.ставили дати такі ж як і при першій реєстрації в 2022 році.
Юлія 11:09
Добрий день, допоможіть, будь ласка. Якщо є два лікарняних , один до 26 інший з 26 , але видані різними закладами. Їх терба розглядати як продовження чи як два окремих і оплачувати перші 5 днів за рахунок підприємства за обома?
Світлана 11:11
777, теж реєструвала вчора кредиторку, всі дати ті що і були, і строки погашення, і термін дії залишається той самий
Іра 11:11
Підкажіть, 1 корекційна година 118,03?
Бух ЗДО 11:11
Як показати в обліку отриманий тепер залишок по батьківські платі від вищестоящої (кошти, які були минулого року батьками помилково оплчені не на ті реквізити, а вони тільки тепер написали заяви на перекидку)
777 11:11
Світлана, дякую!
ФСН 11:12
777, юридичні так, + в примітках погаш. кред заборг 22 року.
наталі 11:26
Іра, так 118,03
наталі 11:31
Юлія, якщо це ел.лікарняні подивіться на номер випадку непрацездатності, якщо однаковий на двох л-них, продовження, якщо ні то окремі
123 11:39
Галина, як звичайних працівників...з доходом 0, але з днями
л.л. 11:49
подивіться на випадок захворювання за номером
Таня 11:50
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, чи враховується в розрахунок Чорноб.відпустки 2023 року нарахована сума Чорноб.відпустки в 2022 році???
л.л. 11:50
Юлія якщо однакові номера то продовження якщо інший номер випадку то первинний
марія 12:05
якщо списувати канцтовари є акт на списання запасів чи ще треба роздаточну відоміцсть?
ФСН 12:08
Таня, так
Таня 12:16
ФСН, ДЯКУЮ !!!
Галина 12:35
123: Дякую. А спецстаж чи їм ставимо?
Таня 12:41
марія, ми робимо до акту ще відомість на видачу матеріалів
Наталія 12:41
Лара, трудових договори два. Один - за основним місцем роботи, другий - за внутрішнім сумісництвом. Так повинно в наказі про прийом на роботу бути вказано. Тому і в персоніфікації потрібно відображати двома рядками. Один з галочкою трудова книжка, другий рядок - без галочки.
Наталія 12:44
Відповідно і лікарняний потрібно нараховувати окремо за основним місцем, окремо за сумісництвом. Тільки так, з 01.01.2023 несправедливо, що лікарняний оплачується тільки за одним місцем роботи. Проте перші 5 днів оплачуються за всіма місцями роботи, крім ЦПХ. Лист Мінсоцполітики від 15.02.2023.
Н. 13:38
Людмила, списуєте, за тими актами, як всі запаси, ОЗ та МНМА - де вони обліковуються у вас, тільки ж після списання дрова, натуралка і т.п. Списання меблів - це морока, але колись це потрібно робити.
123 14:52
Галина, так, якщо є
Галина 14:53
123: Дякую.
ІРИНА 15:07
Доброго дня! Підкажіть чи надають в період військового стану штаф з подання уточненної звітності в об'єднаному звіті ЄСВ та ПДФО (коригувалися суми між місяцями в Додатку 1). Дякую
EVGENIY 15:11
ІРИНА,
Олена 15:44
ЛюдмилаОстровська, ми теж ОМС показуєте спецстаж як звичайній посадовій особі повний місяць