Всім привіт)
я 08:27
всім привіт
я 08:27
можна задати питання??
Оксанка 08:34
Доброго ранку всім)
Оксанка 08:34
Зі святом)
EVGENIY 09:29
Доброго ранку, всім гарного дня
EVGENIY 09:29
я, а чому не можна? Навіщо тоді цей чат створено?
NeProzorro 09:36
Доброго всім ранку! Чи все у нас в "чистий четвер" прозоРРО ?
EVGENIY 09:39
так все чисто і прозоро
Андрій 09:41
Зовсім не прозоро, мутно. Воюємо з казначейством через звітність і на їхні усні зауваження її робимо її перекручення
Марина 10:04
Андрій, співчуваю.....
Любов 10:05
Всім привіт)) Підкажіть, ми ж не робимо відновлення на кошти лікарняних, які повернулися на рахунок?
Марина 10:06
Андрій, я колись казначеїв попередила що я друкую два звіти...перший той що я зробила відповідно до мого обліку і той що буду мінять по вашим вказівкам... і перевіряючим буду показувати оба...
EVGENIY 10:18
Любов, коштів перши п'яти днів робимо, коштів ФСС не робимо там не має касових видатків
Оксанка 10:43
Підкажіть, якщо особа має нам повернути надміру сплачені кошти, що їй потрібно писати в призначенні платежу, якщо наприклад вона через приват24 нам скине кошти ?
Оксанка 10:44
Кошти-соціальна виплата.
Наталя т-ц 10:45
Оксанка, так і пише"повернення надміру виплачених коштів ПІБ"
Оксанка 10:46
Наталя т-ц, дякую)
Оксанка 10:49
Наталя т-ц, а як я буду відновлення робити, таке призначення підійде? Чи ще вказати і назву соціальної виплати, період не потрібно?
Люда 10:56
Доброго дня! Підкажіть,як нарахувати відпускні,коли в розрахунковому періоді всі 12 місяців простою. З оплатою 2/3 посадового окладу
Марія 11:05
Яка відповідальність за невірне нарахування амортизації?
Любов 11:06
Добрий день. Потрібно терміново відремонтувати дах будівлі, бо протікає. Ремонт поточний. Як оплату підвести під постанову №590?
Марія 11:06
на що амортизація впливає крім звітності і фін результату? На оподаткування не впливає, на касові видатки теж
Наталя т-ц 11:10
Оксанка, для відновлення вам взагалі не потрібна назва виплати, ми робимо відновлення по листу,посилаючись просто на дату виписки
Наталія 11:22
Доброго дня! Допоможіть будь ласка шановні колеги: може в когось є приклад наказу про визн ання результатів ремонту як таких, що не призвели до економічної вигоди, та не збільшують вартість будівлі?
керр 11:36
Люда, з посадового окладу або з розміру мінзп якщо більший за оклад
Оксанка 11:39
Наталя т-ц, а лист який, можете підказати, бо це я вперше з таким стикаюсь.
Надя 12:48
Добрий день. Таке питання якщо у нас змінилося цільове призначення землі і в звязку з цим нам видали новий витяг шз тех документації з нормат. грошов. оцінки земельної діляник. ми можемо на основу цього зміти вартість землі в бух. обліку
Надя 12:49
змінити вартість землі в бух. обліку
EVGENIY 12:52
Надя,
Христина 12:55
Якщо змінилася нормативна грошова оцінка землі (є витяг з оцінки) чи треба міняти вартість землі у балансі? (майно зкладу одержане від вищестоящої по внутрівідомчій передачі)
Христина 12:59
Витяг брали для декларації по зем ельному податку
Христина 13:00
EVGENIY, дякую, не побачила одразу ваше повідомлення вище
Олександра 13:29
Доброго дня. Підскажіть, хтось вже зареєстрував дод.угоду з Нафтогазом у казначействі?
Надя 13:36
EVGENIY, Дякую
Ірина К. 13:51
Доброго дня! Після останнього оновлення ППЗ Фіндокументи в реєстрі платіжних інструкцій не формується сума по КЕКВ. Чи була в когось така ситуація? Можливо ми щось не так робимо?
NeProzorro 13:55
Ірина К., а для чого вам той реєстр? Буде виписка з СДО
Валентина 13:57
Ірина К.:Навіщо вам той реєстр?
Ірина К. 14:01
Зазвичай формувався, чи не завадить це проведенню документів в Казні?
EVGENIY 14:02
Ірина К., у всіх так, це помилка в програмі
EVGENIY 14:02
Ірина К., проведенню в СДО це не завадить, вже перевірено
Ірина К. 14:03
Валентина, NeProzorro, EVGENIY, Дякую за відповідь!
ФСН 14:06
Олександра, 13,29 Так, а що?
Лариса 14:08
Доброго дня! Після останнього оновлення ППЗ в платіжних інструкціях не коригується номер фін.зобов'язання.Наприклад номер рахунку по Укртелекому дуже великий.СДО відхиляє пл.інстр.пише що такого фін.зобов.не маєЧи була в когось така ситуація? Можливо ми щось не так робимо?
Валентина 14:10
Лариса:У мене все добре...
Валентина 14:11
Лариса:А що ви коригуєте???
Лариса 14:13
Тобто ,Валентина, у вас в пл.ін.зверху вибиває номер Укртелекому з усіма їхніми крапками?
Лариса 14:14
я мала на увазі весь номер рахунку з крапками .....
Валентина 14:15
Лариса:так
Валентина 14:17
Лариса Ви ж створюєте фінансове і там все влазить?
Лариса 14:18
Валентино, коли ми реєструємо ф.з там великий номер рахунку все добре він весь влазить.Потім в старій версії мережі при наборі пл.ін.внизу з правої сторони висвічується номер ф.з.і я там дописувала цей номер крапки місяць і рік.В новій мережі 2023.5 це номер ф.з.вивічується зверху і це віконечко не активне
Лілія 14:18
Лариса, рахунку чи акту? зазвичай Укртелеком дають бланки актів без номера
Валентина 14:19
Лариса:І що там не такий як у фінансовому?
Лариса 14:19
Рахунок-акт і нам дає з номером наприклад 120924000715000.3.2023.
Лілія 14:20
Лариса, по МЕДКУ електронний? Зрозуміло
Лариса 14:20
Да
Лілія 14:20
Лариса, спробуйте в самому СДО коригувати ...Після імпорту здається можна- є кнопка змінити
Олександра 14:21
ФСН, підскажіть як ви це зробили. По закону я не маю права ні збільшувати суму договору ні змінювати умови поставки.
Валентина 14:21
Лариса:Ну так ,якщо у фінансовому влазить,то ви ж платіжку витягуєте з нього!
Валентина 14:22
Лариса:Удаліть платіжку і створіть заново із фіансового
Лариса 14:22
Сама мережа не дає зберегти цю платіжку.Та в старій версії все було добре.В новій не підтягує отой кінець з крапками
Лариса 14:24
Я вже пробувала створити в СДО набрала вручну там.Відхиляє пише що не бачить такого ф.з.Якийсь замкнуте коло.
Валентина 14:25
Лариса:Ви могли виправити фінансове,а платіжка стара залишилась...удаліть її і створіть заново
Лілія 14:25
Лариса, перевірте в СДО зареєстроване фінансове- який номер. Може СДО при імпорті само номер рахунку для фінансового зобов. скоротило?
Лариса 14:34
ОК.Дякую
Людмила М 15:28
в 2-дс надходження від оренди показати по рядку 2050 чи 2030?
Люда 15:30
Працівниця працює в садочку помічником вихователя. Навчається на заочній формі навчання ни вихователя. Таку навчальну відпустку ми маємо право оплатити?
ФСН 15:37
Олександра, а ЧОМУ не можна? Я уг.1 збільшувала обсяги та суму; а уг.2 - продовження терміну на місяць, до 30.04.2023
керр 15:48
Люда, вона ж повинна надати "виклик" з навчального закладу, там усе прописано, не має "виклику" на навчання не має відпустки
Юлія 15:54
Підкажіть за яким КЕКВ виплачується грошова винагорода спортсмену за зайняте призове місце
Ірина 16:09
Доброго дня! підскажіть у виписки номер документа формує не коретно(зовсім не співпадає з № платіжки які надають контрагенти) в казну зверталися але досих пір нічого не відповіли. Що робити?
EVGENIY 16:10
Ірина, вам контрагенти надають платіжки?
Ірина 16:12
По закінченню місяця мені інспектори здають рахунок, платіжку( про оплату послуги), і какт виконаних робіт. І Ось зараз номер платіжки не співпадає з випискою
Ірина 16:12
Післяоновлення на платіжні інструкції ось така ситуація
Марина 16:15
Ірина, вони самі оплачують в СДО?
EVGENIY 16:18
Ірина, ви надаєте послуги і вам за щось платять? Ви виписку дивитесь по дохідному рахунку чи реєстраційному?
Ірина 16:18
на наш рахунок в казну приходить оплпта по платних послугах і завжди у виписці там де номер документа був номер платіжки контрагента а тепер там єрунда
EVGENIY 16:19
Ірина, а яка вам різниця? По перше нафіга ви вимагаєте платіжки від них? Якщо це їх документ про сплату а не ваш
EVGENIY 16:19
У вас виписка це підтвердження спалти а не платіжка від них
Ірина 16:22
Бо коли відбувається повернення коштів за невиконані посли то я повинна вказати згідно якої виписки, рахунку і згідно якої платіжки зайшли до нас кошти. Це вимагає казна
EVGENIY 16:28
Ірина, Повернення коштів здійснюється органом Казначейства на підставі платіжної інструкції розпорядника бюджетних коштів (одержувача бюджетних коштів), у призначенні якого обов'язково зазначаються номер та дата документа, згідно з яким були зараховані такі кошти.
EVGENIY 16:29
вказуйте номер і дату яку бачите у виписці ніякі номери платіжних інструкцій вам не потрібні
Ірина 16:41
дякую за розяснення
Юлія 16:50
Добрий вечір) майже кінець робочого дня, але спитаю) В об'єднаному звіті знімаємо ЄСВ за попередній місяць (тип нарах. - 3). Звіт помилок не містить, але сама сума зняття підсвічується червоним. Це все ок?
EVGENIY 16:54
Юлія, ви її з мінусом набрали? Може мінус не треба або навпаки треба ))
Юлія 16:57
EVGENIY, поставила без мінуса, мінус ніколи не ставили в таких випадках...
Галина 17:08
Можливо хтось мав таку ситуацію. Установа перейшла минулого року на власний облів від вищестоящої. Одна з працівниць була у відпустці по догляду. Тепер є потреба відкрити лікарняне по вагітності, але лікар каже що якась помилка про відомості про трудові відносини. Що робити?