Добрий ранок!
EVGENIY: 08:31
Доброго ранку, всім гарного дня
Марина: 08:42
Доброго ранку. Скажіть, будь ласка, скільки коштує передплата на рік електроної версії?
EVGENIY: 08:44
Марина,
Марина: 08:45
в електронній версії є доступ до всіх статей в необмеженій кількості протягом року?
Марина: 08:45
Можна платити згідно договору?
EVGENIY: 08:47
Марина, да, там є телефони можна зателефонувати і все це спитати(066) 870-10-10
натли: 09:13
вітаю.отримали продукти(для роздачі підопічним) з вартістю 0,00.чи потрібно її оцінювати(якщо так то як ціну формувати?)чи просто роздати?
Олена: 09:29
Вітаю.Перерахували безповоротню фінансову допомогу ФОПу(переможець конкурсу бізнес-проектів) Підкажіть будь ласка, які проводки треба зробити?Дякую
EVGENIY: 09:31
натли, від кого отримали?
Алла: 09:31
Шановні бухгалтери,скажіть,будь ласка,чи треба подавати форму 1-ОПП на зміну керівника закладу?Дякую
Марина: 09:35
Всім привіт)
EVGENIY: 09:41
Алла, можу помилятись, але мені здається держреєстратор автоматично шле в ДПС і ПФУ повідомлення про керівника
EVGENIY: 09:42
Олена, 8511 6415 нарахували, отримали фінансування 2313 7011 , перерахували 6415 2313
Алла: 09:42
EVGENIY, Дякую,мабуть так і є
Олена: 09:44
EVGENIY, Дякую
УО: 09:52
Закупівельники, уповноважені особи проти дискримінації в опаті праці !
Марина: 09:52
УО, Бухгалтери і економісти бюджетних установ теж
777: 09:56
Доброго дня. Якщо людині встановили інвалідність. То наступні лікарняні, які вона буде брати не оплачуються?
EVGENIY: 09:59
777, чому?
EVGENIY: 10:12
Марина, УО, звертайтеся до служби охорони психічного здоров'я )))
Ірина: 10:14
777, оплачуються, як звичайний лікарняний. тільки нарахування не 22%, а 8,41% (якщо працівник надав довідку).
натли: 10:15
EVGENIY, на 09,31 від громадської організації
натли: 10:16
EVGENIY, на 10,12
УО: 10:18
EVGENIY, краще на ВЛК, там одразу стану здоровою
EVGENIY: 10:19
натли,
УО: 10:21
EVGENIY, а що це за служба ? Є спрвді така ? Чиви так жартуєте з мене ?
натли: 10:23
EVGENIY,дякую,цю бачила і знайшла///// Як вчинити, якщо установа не отримала від благодійника супровідних документів або в таких документах відсутня інформацію про їх вартість?Комісія установи має оприбуткувати такі цінності, орієнтуючись на середньоринкові ціни.
натли: 10:23
Та загальний підхід такий — вартість, визначена комісією, якраз і буде тією самою справедливою вартістю. І саме цю вартість комісія установи має зазначити в Акті приймання-передачі запасів. При цьому у гр. 9 табличної частини Акта доцільно зробити примітку, що вартість отриманих запасів визначено комісією установи за середньоринковими цінами.
натли: 10:24
але ж жучок,крутить ще й запитати тут.
EVGENIY: 10:27
натли, ну ви пишете що бачили, а чому не читали там же про це написано
EVGENIY: 10:27
УО, оновіть сторінку тільки що новину додав
EVGENIY: 10:30
натли, да комісія оцініє якщо вартість не зазанчено, не розумію чому благодійна організація чи що там у вас сама не надала а все через вас, ви могли би дати списки їм а вони роздати навіщо так все викручувати
УО: 10:38
EVGENIY, і в бюджетних установах теж?
EVGENIY: 10:39
УО, да, ми що не люди нам теж потрібно слідкувати за своїм психічним здоров'ям
EVGENIY: 10:41
Повісять на бухгалтера роботу за слідкуванням за психічним здоров'ям, заведете журнал розмов про психічне здоров'я ))) А потім звіт про стан психічного здоров'я ))
УО: 10:46
моє психічне здоровя би значно покращило скасування чи хоча б полгешення закупівель , і підвищення зарплати
Марина: 10:48
УО, підтримую. І полегшення в обліку та скасування хоча би половини звітності
натли: 11:20
EVGENIY, на 10,30 їм так проще.дали і забули.чим потоку людей це все роздавати
777: 11:30
до речі психолог на роботі варіант, думаю черга б стояла))) хоча б просто виговоритись
777: 11:35
Ірина, читаю, що після встановлення інвалідності перші 5 днів оплачує роботодавець, а вже за рахунок ПФ ні. Бо є вже пенсія.
Таня: 11:44
777, оплата так як і всім, перші 5 днів за рахунок підприємства, далі ,як всім, за рахунок ПФУ. ЄСВ- 8,41%.
EVGENIY: 11:53
На сайті заборонені посилання на конкуручі з нами ресурси, все що є в них є і нас на сайті
Ксенія: 12:00
Доброго дня! Відгукніться колеги із служб у справах дітей! Чи маєте хтось на балансі ДБСТ?
Олена: 12:07
Добрий день, підкажіть, будь ласка, якщо працівник забрав допомогу на оздоровлення до відпустки, а потім звільнився, на його місце прийшов інший працівник, чи можна йому теж надати допомогу на оздоровлення до відпустки, працює 6 міс
Марина: 12:09
Олена, а як це допомога без відпустки?
Олена: 12:10
з відпусткою, вже пропрацював 6 місяців
Марина: 12:11
Олена, я маю на увазі того хто пішов)
Марина: 12:11
якщо людина заробила вже відпустку то і допомогу повинна отримати...
Олена: 12:13
і той узяв з відпусткою. я мала на увазі, що по одній посаді двічі необхідно виплатити допомогу, а планувалась -одна. ФОП є т.як звільнились люди
Марина: 12:17
Підкажіть, чи утримуються профспілкові внески з лікарняних за рахунок установи
Олена: 12:18
Ми не утримуємо, це прописано в уставі профспілки
керр: 12:20
Марина, утримують, як правило, з того що враховується до фонду оплати праці, а таку виплату до ФОП не враховують...
Марина: 12:20
Дякую
Лариса: 13:11
Добрий день, колеги , працює СДО?
цнсп: 13:19
Лариса, так
Оксана: 13:58
Тепер можно буде закуповувати алкоголь через підприємство з обгрунтуванням "для покращення психічного здоров'я бухгалтерів"))))
EVGENIY: 14:19
Оксана,
EVGENIY: 14:21
по якому кекв купляти марихуану для підняття психічного здоров'я працівників? ))))
Марина: 14:34
EVGENIY, на якому є кошти))))))))))))))))))))
Наталія: 14:46
EVGENIY, якщо вже зовсім все погано, то і по ЦПХ піде ))
Валя: 14:47
Колеги, ви чудові! Та ніяка служба так швидко, а головне результативно, не підніме психічне здоров'я як ви одне одному.
МЕДИК: 15:36
Підкажіть будь ласка, працівник вксь місяць у відпустці за власний рахунок, а ми їй виплачуємо мат. допомогу на поховання чоловіка. Сума менша за граничний дохід для ПСП. Чи примінюємо ми загальну пільгу по ПДФО? І чи беремо ми взагалі з неї ПДФО, військовий і ЄСВ? Дякую
EVGENIY: 15:39
МЕДИК, напишіть в пошуку на сайті допомога на поховання, а ще краще запитайте у розумчика
EVGENIY: 15:39
МЕДИК,
EVGENIY: 15:40
це я з пошуку на сайті беру
МЕДИК: 15:49
EVGENIY: в статті йдеться про смерть самого працівника. А в нас у працівника помер чоловік. І як правильно зробити.....
EVGENIY: 16:00
МЕДИК, це ж така сама допомога на поховання, суть одна там ще багато статей є це я одну просто для прикладу скинув
МЕДИК: 16:20
EVGENIY, щиро дякую за допомогу