Всім привіт)
*: 08:22
Добрий ранок
EVGENIY: 08:28
Доброго ранку, всім гарного дня
Тетяна: 08:50
EVGENIY, доброго ранку) підкажіть будь ласка вбиваю в кошторисі код програмної класифікації, а мені видає не то що треба(((( як виправити?
Maryna: 08:51
Доброго ранку. Шановні колеги, потрібна Ваша порада. 8 січня 2025 року звільняється працівник бюджетної установи. Ми не маємо можливості здійснити розрахунок по заробітнії платі, так як станом на 08.01.2025 не отримали від головного розпорядника затверджений кошторис на 2025 рік. Чи порушуємо ми статтю 116 Кодексу законів про працю України?
EVGENIY: 09:05
Тетяна, який код? Я там вчора зміни вносив і виправив деякі формули може я перестарався, скажіть код я перевіряю
EVGENIY: 09:07
Maryna, да, порушуєте
Тетяна: 09:08
EVGENIY, вибираю місцевий бюджет, ставлю свій код 1011080, а мені видає забезпечення діяльності вибочої комісії
керр: 09:08
Maryna, звісно порушуєте, наведені обставини не є дією непереборної сили...)
Вікторія: 09:11
Доброго дня! Питання по Постанові 1286, в роз'ясненнях пише, що доплата також буде нараховуватися дошкільним підрозділам. У нас садочок при школі, доплата 1300 вихователям також буде?
Sveta: 09:15
Добрий ранок. Потрібна допомога при встановлені фіндокументів 2025 та перенесені усіх даних з фіндокументів 2024, при створені розподілу не підтягує рахункита фонди. Можливо у когось таке було підкажіть як виправити дану помилку.
EVGENIY: 09:16
Тетяна, завантажте файл ще раз , виправив
Тетяна: 09:19
EVGENIY, дякую
керр: 09:22
Вікторія, відкрийте Статут школи там що розмежовано ЗСО і ЗДО мабуть що ні) от того "потрапляють" туди такі)
Інна: 09:23
EVGENIY, добрий ранок, у довідці про зміни кошторисів та плана асигнувань теж саме не витягує КПКВК
маре: 09:24
Добрий ранок! Підкажіть будь ласка якими документами оформити заміну крана чи труба чи якийсь мілкий ремонт виконаний в кабінеті? Акта списання буде достатньо?
EVGENIY: 09:24
Інна, да і там виправив, дякую, перестарався вчора
Інна: 09:26
EVGENIY, Дякуємо
Людмила: 09:31
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, як вирахувати кількість штатних одиниць консультантів в інклюзивно-ресурсному центрі.
Світлана: 09:33
Людмила, подивіться методрекомендації М.Порошенко, там прописано.
Людмила: 09:37
Світлана, Методичні рекомендації це ж не нормативний документ? Повинні ж бути якісь норми?
О.В.: 09:38
Добрий ранок, не відображаються колонки в 5дс Є-зввітності.Чи увсіх відкриваються примітки до фінзвітності?
Галина: 09:38
Maryna, а як це людина звільняється заднім числом? вже 9.01. У нас зазвичай такі питання прийнято було вирішувати з бухгалтерією. Можна було домовитись чи про відпрацювання чи про відпустку за власний рахунок (просто відпустка не варіант, бо немає як виплатити відпускні)
керр: 09:40
Людмила, нормативом з цього питання є положення про ІРЦ там зазначено посади, а більше з урахуванням потреб та кількості осіб яким надаватимуть послуги...
ЮльЧик: 10:00
Доброго дня. підкажіть, будь ласка, які відбулися зміни у реєстрації юр.зобовязань, а саме, як що договір пройшов закупівлю через каталог прозоро, що в примітках треба прописувати в юр.зобовязань???
EVGENIY: 10:01
ЮльЧик, що запонвювати в примітках написано ось тут
ЮльЧик: 10:03
EVGENIY, дякую
4321: 10:13
Maryna, у нас пишуть заяву, що не заперечують проти виплати розрахункових у найближчу дату виплат по підприємству
Іра: 10:26
Хтось з ОМС вже бронював своїх працівників через дію?
***: 11:07
4321, заява проходить, коли виплачують відпускні, а щодо розрахункових це не допоможе.
Валентина: 11:10
Доброго дня! В бланках кошторисів на 2025 рік, в розділі (затверджений в сумі) програма пише суму прописом і 00 копійок, а ДКСУ требує прибрати це. Може розробники якось зможуть виправити, бо писати вручну дуже довго, особенно якщо у тебе 10 КПК
EVGENIY: 11:14
Валентина, це макрос якому вже мабуть двадцять років з гаком, і от через двадцять років якомусь казначею стукнуло в голову що копійкі не потрібні, от двадцять років нормально все було а в 2025 році вже не так
EVGENIY: 11:15
Валентина, натискає на цій клітинці КНТЛ+С і тут же на цій клітинці КНТРЛ+ШИФТ+V і прибираєьте що завгодно
EVGENIY: 11:16
при цьому жодних змін ні в бланк ні в порядок складання кошторисів не вносили, тобто казначей просто проснувся з ранку і от вирішив
EVGENIY: 11:16
сорі накипіло )))
EVGENIY: 11:17
Ну думаю мабуть в мережі прибрали і тому казначей так вирішив відкрив мережу там все на місці
Валентина: 11:18
Дякую велике
Катерина: 11:26
Добрий день. Підкажіть будь ласка: у працівниці закінчився лікарняний по вагітності та пологах 04.10 і з 05.10 вона пішла у відпустку по догляду до 3-х років. Як це відобразити в об'єднаному звіті?
EVGENIY: 11:51
Катерина,
Тетяна: 11:53
Доброго дня, шановні колеги) не можу в об'єднаному звіті в Д1 лікарняні показати, немає типу нарахування 29(( закінчується на 15 чи у усіх так? чи то в мене з програмою щось
Тетяна: 11:55
все вибачайтене туди дивлюсь, січень, що скажешь
Катерина: 12:40
EVGENIY, дякую.
ЛЮДА: 13:01
Доброго дня, підскажіть, як зробити резервну копію програми за 2024 рік?
Ірина: 13:01
Доброго дня! а є у кого не відкривається сайт Казначейства?
Іра: 13:13
помінялися податкові, то тепер треба зміни в реєстраційну картку подать в казну? якісь терміни є?
EVGENIY: 13:37
Ірина, він майже завжди не відкривається, чинять і через годину він знов не працює
EVGENIY: 13:40
Іра, ще казначейство цього не зрозуміло і картку не оновили
EVGENIY: 13:41
Ірина, сама зараз 13-41 в мене сайт ДКСУ працює
Валентина: 13:42
Допоможіть,не можу вивантажити кошторис в казну пише Код розпорядника з назві файлу ZVDB_.DBF не відповідає Вашому коду розпорядника 15790
EVGENIY: 13:46
Валентина, а файл цей як у вас називається? Перейменуйте його
віка: 13:50
Sveta, те саме. як вийшли з ситуації
віка: 13:51
підкажіть що робити якщо після ононвлення не можу набрати розподіл не можливо вибрати рахунок (вікно не активне) може в когось теж таке було
Оксана: 13:57
Валентина на заповнене налаштування в РМ
Валентина: 13:58
EVGENIY, дякую,вже казна підказала, може в кого теж саме в файлі після пробела поставте свій КПОЛ
Валентина: 13:58
Оксана, все вірно в РМ...я вже вище описала вихід з проблеми
Інна: 14:20
віка: спочатку в лівій стороні натиск. "новий розподіл" потім в правій стороні "змінити параметри" вибираєте рахунок і натискаете на клавіатурі "insert",вводите дані розподіла,зберегти і закрити, потів натискаєте синю стрілочку позначаєте набране та експортуєте (останій значок) та зберігаете розподіл (перший значок в правій стороні) та друк (зліва)
ЛЮДА: 14:33
EVGENIY, Підскажіть, як зробити резервну копію РМ24?
EVGENIY: 14:35
ЛЮДА, просто скопіювати папку куди небудь в інше місце
EVGENIY: 14:36
ЛЮДА, зробіть на диску Д папку архівні копії ПМ там папку з датою 09012024 і в цю папку скопіюйте повністю папку з програмою
ЛЮДА: 14:42
EVGENIY, ДЯКУЮ
Галинка: 14:59
EVGENIY, добрий день! підскажіть .до якого числв казначейство проводить реєстрацію договорів без паспортів БП держбюджет?
EVGENIY: 15:05
Галинка, я вже такого не пам'ятаю ))
Галинка: 15:08
EVGENIY, 45 днів від набрання чинності закону про держбюджет України
EVGENIY: 15:14
Галинка,
Інна: 15:38
скажіть будь ласка чи у всіх в річному звіті ф. 4дс виходить? У мене завжди профіцит/дефіцит "підганяю". Крик душі
Віка: 15:47
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, який фонд вибрати для внесення рахунку в PM - якщо в ДКСУ 1 Інші надходження спеціального фонду .
EVGENIY: 15:48
Віка, 7 або 9
Віка: 15:49
7 у нас бюджет розвитку
EVGENIY: 15:49
Віка, ось як коди
Віка: 15:52
дякую
EVGENIY: 15:55
Віка, бюджет розвитку це 4