Архів чату за 14.01.2025 вт (93)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1395 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина: 07:29
Всім привіт)

Оксанка: 08:09
Доброго ранку)

Маша: 08:14
Підкажіть будь ласка в когось ще е-дата не підписує документи?

Mila: 08:21
Маша, і у мене не підписує.

EVGENIY: 08:27
Доброго ранку, всім гарного дня

Наталя: 09:01
Доброго ранку. В мене при оновленні Мережи (Фіндокументи) зникли дані налаштування організації, довідники заповненні. І от не знаю: чи власноруч заповнити налаштування, чи перезаповнити автоматично з 2024 року. Підкажіть будь ласка.

Ірина: 09:04
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, послуги зі спорожнення вигрібної ями це КЕКВ 2240 чи 2275?

Іванна: 09:12
Добрий день.Підкажіть,будь ласка,оприбуткування безоплатно отриманих МНМА потрібно оприбутковувати через кап інвестиції чи прямо на 1113 рах?Дякую

Олег: 09:15
Доброго ранку! Колеги, таке запитання, штатний розпис затверджуємо з 01.01 і на рік, а тарифікації на навчальний рік? Штатні робимо на техперсонал та садочки, а тарифікацію тільки на вчителів?

EVGENIY: 09:25
Іванна, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/prikl ... tkuvannya/

EVGENIY: 09:26
Ірина, https://buhgalter.com.ua/news/zastosuva ... -vidhodiv/

EVGENIY: 09:27
Наталя, якщо дані зникли то ви щось зробили не так або не те, або запускаєте не ту програму або не з того місця або ще купа або

Наталя: 09:31
Зрозуміла, дякую.

Олена: 09:55
Mila, Маша, вчора є дата не підписувала, а тільки загружала. Сьогодні вранці все підписала.

катерина: 10:07
добрий день, в тарифікаційному списку для соц.робітників показувати надбавку за складність та напруженість? якщо так то в якій колонці

Олена: 10:15
Добрий день, підкажіть без оплатно отримані МНМА знос нараховувати? адже немає акта ввода в експлуатацію?

Олена: 10:17
Добрий ранок, таке питання, в грудні нарахували премію по результатм роботи за2024рік вона включається в розрахунок відпускних?

керр: 10:17
катерина, встановлена форма такого не передбачає, якщо потрібно доповніть стовпці)

керр: 10:18
Олена, звісно, з грудня 2024...

Ольга 1: 10:24
Доброго дня, колеги працівник після звільнення відкрив лікарняне на довгий період. Протокол під лікарняні робити чи заповнювати ІІ розділ протоко лу?

Наталія: 10:26
Доброго дня. Можна підкорегувати на 2025 рік таблицю XL Відпускні як у фіт Бюджет?

керр: 10:29
Ольга 1, як це відкрив після звільнення, в день звільнення? якщо після дати звільнення то підстав розглядати не має...

Олена: 10:30
керр, з грудня пропорційно 12 місяцям?

керр: 10:32
Олена, спрощено - так, детальніше Абзац третій пункту 3 Порядку 100... буде що "згадувати" впродовж 2025)

Олена: 10:33
керр, дякую

Олена: 10:34
EVGENIY, 10:15 допоможіть будь ласка

Ольга 1: 10:34
керр, дякую

Ганна: 10:41
Хто працює з закладами дошкільної освіти: ви міняєте з січня в графіках роботи і табелях робочий час педагогічним працівникам відповідно до нового Закону "Про дошкільну освіту"?

керр: 10:46
Ганна, а що ж фактично змінювати? невже були такі заклади що вихователям у табель ставили 40 год... що у Вас змінюють?

Галина бух: 10:53
Ольга 1: Можливо незаконне звільнення ,та й захворів) всяке буває,час покаже

марія: 10:55
Добрий день ,підкажіть будь ласка як добавити нове КПК до мережі в РМ.Дякую

EVGENIY: 10:55
марія, в останньому оновлені є оновлені довідники

Юлія: 11:06
Оксанка, на рахунок КПК по центрах надання соціальних послуг на даний час залишаємо 3241

цнсп: 11:21
Юлія, це замість КПК 3104?

Юлія: 11:30
цнсп, ні. В нас і був 3241, але помінялися назви з 24.12.2024 наказ 658, тому є сумніви чи залишати 3241 чи змінювати на 3121 Здійснення соціальної роботи та надання соціальних послуг центрами соціальних служб та центрами надання соціальних послуг особам/сім’ям, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обстав

Юлія: 11:35
цнсп, але ми КНП "ЦНСП", тому прийшли до спільного рішення з фінвідділом, що відносимось до кпк 3241Надання комплексу послуг особам/сім’ям у сфері соціального захисту та соціального забезпечення іншими надавачами соціальних послуг

Оля: 11:49
Для цікавості. Чи є хоча би якийсь продвинутий і цифровізованийрегіон де коштористи затверджують виключно в електронному вигляді (з КЕП) і не носять на підпис друковані варіанти?

Оля: 11:50
Бо так багато говориться про цифровізацію, а як доходить до практики то одразу повертають до папірців

EVGENIY: 11:55
Оля, тому що той хто говоре про цифровізацію не пише нормативні акти, а ті хто пише нормативні акти не чули про цифровізацію, так і живемо

Оля: 11:57
Пора впроваджувати Є-Кошториси, Є-Довідки змін, Є-Штатні розписи, Є-Листи на ДКСУ, Є-заяви на відкриття рахунків

Марина: 11:59
Оля, тим більше що програми вже існують. Чому в СДО немає можливості лист надіслати? чи зту ж заяву на відкриття закриття?

Лариса: 11:59
Оля, вже як не спішать впроваджувати електронне, то хоча би різні безтолкові всілякі аналітичні картки, книги, реєстриі т.п. скасували

Культура: 11:59
Підкажіть, будь ласка, чи треба проводити тарифікацію працівників культури (завідувач бібліотеки, директор клубу та інші)?

Марина: 11:59
в аіс ""місцеві бюджети" кошториси, довідки про зміни..

Оля: 12:00
Марина, невже паперові не друкуєте і не носите на підписи?

Оля: 12:01
у нас теж є програма по бюджету, там формується. Але друкувати треба все-рівно

Марина: 12:01
Оля, я кажу що вже ж і програми є на функціоналі яких можно все зробити з ел підписом та обміном онлайн

Оля: 12:02
але напевно ніхто не спішить переходити і всі далі носяться з папірцями

керр: 12:03
Культура, дивлячись що під таким процесом розуміється, та й ще відносно таких посад... у 2005 із запровадженням ЄТС такий процес відносно таких посад проводився...)

Олена: 12:04
Може хтось підказати по амортизації безоплатно отриманих рах1113, нараховувати чи ні, актів вводу в експлуатацію нема

Марія: 12:09
Оновлення по довідниках є але як саме додати в мережу до РМ?

EVGENIY: 12:21
Марія, в папку НДІ файли із архіва скопійюте

Марія: 12:28
Яка тривалість відпустки фахівця із соціальної роботи (закладу соціального захисту населення)

керр: 12:36
Марія, основна 24

Світлана: 12:40
Доброго дня, скажіть , Є-дата працює, не можу нічого підписувати, і при сумуванні звіту видає помилки

Валентина: 12:41
Наталя, роздрукуйте інструкцію по оновленнь і зробіть крок за кроком як пишуть

Валентина: 12:42
Світлана, у мене все добре позаносилось і підписалось

Марія: 12:44
керр, а чи можна для фахівця із соціальної роботи по колективу договору встановити ще 7 днів додаткової відпустки за ненормований робочий день?

керр: 12:49
Марія, можна, якщо є потреба, але така відпустка є "компенсацією" за роботу в умовах відхилення від нормальних умов праці, і запроваджується встановленням режиму ненорм роб дня - зміна іст умов праці, і з дня впровадження такого режиму за посадою буде право на таку дод відпустку...

Марія: 12:54
керр, дякую

Олена: 13:17
Доброго дня,підкажіть будь ласка,чи в когось є таке новшество?? Тепер під кожну видаткову ми для реєстрації в казні повинні підкладати договір.

Олена: 13:18
Це стосується всіх КЕКВ

ВІта: 13:24
Скажіть будь ласка, Є-Дата не дає підписати ні договора ні звіти. Це у всіх чи,,,,,

Олена: 13:26
Оля, наша Казна працює вже без бумажок (якщо ми цього бажаємо). Довідки, розписи, кошториси, плани асигнувань підписуємо ЄЦП, формуємо для Казни (формується ПДФ документ і файл для СДО, та для ГРК. В СДО під довіки підгружаємо вигружений ПДФ формат. Роздруковуємо оригінали тільки з ЄЦП. Набагато зручніше.

Культура: 13:51
керр: Дякую, але хотілось би знати про теперішній час. Може, десь мажна почитати?

Дар'я: 13:56
Підскажіть про особливості списання тонеру для картриджів? на підставі яких документів списувати? чи треба вказувати номери принтерів /картриджів які заправили?

EVGENIY: 14:12
Дар'я, це ваша внутрішня кухня, у кожного може бути по різному. Загалом то зазвичай картриджі віддають на завправку а не самі заправляють

EVGENIY: 14:17
Дар'я, може відповідальний за заправку, завести журнал заправок, після кожної заправки ставити запис в журнал і робити акт, в журналі вказути дату попередніх заправок і таке інші, а акт можна раз на місяць в кінці, або ще можна вигадати купу бумажек якщо треба у кожного свої об'єми і потреби

Оксана: 14:24
Підкажіть, роблю об'єднаний звіт в ел.кабінеті ДПІ, додаток 4, ставлю дату звільнення працівника, а воно видає помилку, що при ознаці доходу 101 поле має бути порожнім (дата звільнення)

Олена: 14:32
Добрий день, підкажіть яке покарання за постановку ОЗ і запасів на неправильні рахунки обліку?

EVGENIY: 14:43
Олена, якщо ви автомобіль поставите в обліку на запаси а потім його спишете як тонер при заправці картриджу, то мабуть можуть посадити ))) Все залежить від того що ви маєте на увазі

Олена: 14:45
EVGENIY, та ні, не все так погано))) просто те що надо було поставити на 1014 було поставлено на 1018, і в запасах таке ж

Тетяна: 15:06
Олена: зазвичай ст.164-2 адмін.кодексу.Не розстрільна.

Олена: 15:12
Тетяна, Дякую

EVGENIY: 15:33
Олена, тягнуть за собою накладення штрафу від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

EVGENIY: 15:33
і то не думаю що кожен аудитор на це зверне увагу

Лілі-я: 15:35
Добрий день, тендерний договір від 27.12.2024, а кошторис затвердили сьогодні, як зареєструвати в казні?

Катя: 15:39
Ліля, а як ви мали зареєструвати раніше, коли в вас не було кошторису ?

Катя: 15:47
Ліля, занесіть затверджений тимчасовий кошторис

Інна: 15:48
EVGENIY, завантажила головну книгу з сайту, повносила залишки на початок місяця. Чомусь по рах.5512 (залишок по дебету) у рядку 35 (залишки на кін.місяця) в мене не відображається сума, відповідно, і не переноситься залишок на наступні місяці.

EVGENIY: 15:51
Інна, 5512 це пасивний рахунок залишок може бути тільки в кредиті, якщо у вас в дебеті то поставте з мінусом в кредит

EVGENIY: 15:52
Інна, краще завантажте сьогодняшню версію поки ще багато не внесли

Ірина: 15:52
Доброго дня допоможіть розібратися з питанням: у закладі позашкільної освіти колективу присвоєно звання "Зразковий художній колектив" керівник гуртка який займається колективом отримує підвищення ставки з.п. на 10% за роботу. У січні звільняється з роботи і приходить новий керівник гуртка. Чи має право новий працвник на підвищення окладу?

Інна: 15:56
EVGENIY, Дякую

Maryna: 16:08
Лілі-я, Добрий день. Тендерні договори, заключені минулим роком, реєструються в органах Держказначейської служби на протязі 5 робочих днів з дати затвердження кошторису.

Лілі-я: 16:10
Maryna, дякую

Надія: 16:16
ОБРИЙ ДЕНЬ. ПІДСКАЖІТЬ БУДЬ-ЛАСКА, МОЖЕ В КОГОГОСЬ ЩЕ ТАКА СИТУАЦІЯ ЯК У НАС: ЗА РОЗПОРЯДЖЕННЯМ ГОЛОВИ БУЛО ЗВІЛЬНЕНО ПРАЦІВНИКА (ЗАЯВА ВІД ПРАЦІВНИКА ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ Є), ЯКИЙ ЗНАХОДИТЬСЯ НА ОКУПОВАНІЙ ТЕРИТОРІЇ. МИ МОЖЕМО ЙОМУ ВИПЛАТИТИ РОЗРАХУНКОВІ ЧИ НІ? В ЧЕРВНІ 2024 РОКУ З ЦИМ ПРАЦІВНИКОМ БУЛО ПРИЗУПИНЕНО ТРУДОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ.

Наталя: 16:16
Добрий день, підкажіть будь ласка доплата педпрацівникам 1300 на години індівідуальних занять теж нараховується

Дар'я: 16:19
EVGENIY, дякую

керр: 16:26
Надія, якщо вже є акт про звільнення то й мають (зобов'язані) здійснити виплату належних коштів при звільненні...

керр: 16:42
Наталя, "Розмір доплати .. визначається ... обсягу навчального навантаження та/або обсягу педагогічної роботи..." не має там згадки про конкретні форми навчання...

Юля: 17:07
Чи потрібно подавати повідомлення до Мінцифри при закупівлі токена?

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”