Всім привіт)
Олена: 08:01
Добрий ранок!
NOP: 08:31
Добрий ранок.Колеги ,в нас педагог з січня 2023р без збереження до закінчення війс.стапну(закордоном),його години потрібно протарифікувати на іншого ,чи доплатою іншому працівнику?
Оксана: 09:29
Добрий день, чи є вже електронні форми об'єднаної звітності?
EVGENIY: 09:34
Оксана, ні
EVGENIY: 09:34
Оксана, які форми якщо ще не має наказу навіть про зміни
Олена: 09:35
NOP робіть наказ про перетафікацію на іншого працівника,до вихода осного працівника
Наталія: 09:52
EVGENIY, Доброго дня. скажіть будь ласка, у розрахунку відпускних в екселі від 22.01.25 в другій строчці у місячній преміі не вірно рахує премію рознесену по місяція чи то так правильно?
EVGENIY: 09:55
Наталія, там зверху в місячних преміях можна обрати яка саме це премія місяць в місяць ям за попередній, від цього формули рахується, може ви це маєте на увазі
Наталія: 10:00
EVGENIY, так я обираю місячну премію, але саме у другій строчці рахує не вірно, відпрацьовано 10 днів, премія 4200 за місяць. має бути 4200/21*10=2000, а рахує всю 4200
Наталія: 10:01
EVGENIY, в решті строчок рахує все вірно
EVGENIY: 10:04
Наталія, я так давно робив цей файл що вже не пам'ятаю що там до чого )) Якщо ви вважаєте що не правильно виправте формулу самостійно, там до речі є мій емейл можете відправити файл я подвилюсь
Алла: 10:09
добрий день, підкажіть, матеріальні цінності, куплені по КЕКВ 2210 можна ставити на обілк як основний засіб, наприклад на рахунок 1014 чи 1113?
Наталія: 10:11
EVGENIY, дякую вам велике, коли почала розбирати формулу то виявила :) лівіше другу частину таблички де було встановлено 1 і рахувало мені не так як я хочу.
EVGENIY: 10:15
Алла, все треба робити навпаки, перед тим як купляти визначають рахунок обліку і від цього вже визначають КЕКВ по якому здійснити проплату, а не навпаки
EVGENIY: 10:16
Алла, цінності які будуть обліковуватись як ОЗ купляють по 3110, а ті які як ІНМА по 2210, так до речі і написано в інстукції по КЕКВ по коду 2210 купляють цінності які не беруться на облік як ОЗ, а по 3110 купляють цінності які беруться на облік як ОЗ
Алла: 10:26
дуже дякую
Іра: 11:08
хто знається по військовому обліку, написано списки військовозобов'язаних до 25 січня зареєструвати в службі діловодства, а де саме? в якому журналі обліку?
Світлана: 11:38
Іра, ми зробили для них окремий журнал для реєстрації списків та відомостей. Ви можете його назвати інакше.
Людмила: 11:44
Світлана, треба їх затверджувати наказом?
Галина бух: 11:47
Хто може сказати, чи зовнішнім сумісникам нараховуємо лікарняний
EVGENIY: 11:49
Галина бух,
EVGENIY: 11:49
Галина бух,
Галина бух: 11:51
значить до 4 квітня - не нараховуємо )
Світлана: 11:58
Людмила, бажано внести в номенклатуру справ. Але ми цього не робили. Як сказали в архіві "не вносить мох і болото".
Наталя: 12:06
Доброго дня.Підкажіть якщо звільняють працівника що він не хоче переходити за переведенням чи платиться в такому разі вихідна допомога
Світлана: 12:12
Добрий день! Отримали кошти за металобрухт, робимо довідку в натуральній формі та зміни до кошторису. В довідці про зміни так як план ще не перевиконаний, ми повинні з якогось плану зняти цю суму і поставити на металобрухт?
EVGENIY: 12:13
Світлана, на кошти довідок не роблять
Світлана: 12:14
А в план їх потібно ж якось поставити
EVGENIY: 12:15
Світлана, довдіку треба було коли оприбутковували брухт, ви могли його оприбутквати на 10 грн, а коли продали то і вам прийшли кошти ніяких довідок не треба , продати могли і на 10000 грн
Світлана: 12:18
ми в цьому місяці брухті оприбутковуємо
Катерина: 13:03
За січень випадково недоплатили ПДФО по одному працівнику. Цікавить якщо в лютому доплатити потрібну суму то чи буде штраф?
EVGENIY: 14:08
Катерина, ви ж платіжку по ПДФО робите одну? Звідки знаєте по якому саме працівнику ви не доплатили ))))
Тетяна: 14:19
Добрий день. Підкажіть будь ласка, якщо медсестра працювала в терцентрі та звільнилась 10 років тому. А сьогодні повернулась на роботу. Як рахувати стаж для виплати надбавки за вислугу років, потрудовій книжці чи з сьогоднішньої дати прийняття на роботу?
марія: 14:35
Добрий день ,підкажіть будь ласка як завантажити місячний звіт поЄСВ в фрізвіті.Дякую
EVGENIY: 14:42
марія, який місячний звіт? Звідки він взявся?
Катерина: 14:46
EVGENIY, нарахування заробітної плати ми робимо в екселі. І випадково до даного працівника застосувала податкову соціальну пільгу (потягнулася формула з попереднього працівника, який має право на податкову соціальну пільгу). Коли робила відомість на банк побачила, що в цієї людини вийшла більша зарплати чим має бути так і виявила, що помилка.
EVGENIY: 14:48
Катерина, та я це розумію, просто ви платите ПДФО однією сумою тому не відомо по кому ви не сплатили його, сплатите в лютому нічого страшного не буде, не думаю що штраф випишуть.
Катерина: 14:51
EVGENIY, дякую
Олена: 15:32
Добрий день.В СІЧНІ ПОВЕРНУЛИ КОШТИ ЗА ОРЕНДУ ПРИМІЩЕННЯ ЗА КВІТЕНЬ-ГРУДЕНЬ 2024р., що мені робити з цими коштами чи потрібно їх вертати в бюджет?
Марина: 15:42
Олена, потрібно
Марина: 15:43
Олена, а хоча що значить повернули за оренду?
Олена: 15:47
Марина, Ми школа, здаємо приміщення для заняття танцями для дітей.
Леся: 15:54
Олена, : а ви як здаєте приміщення для занять через аукціон чи без аукціону?
Ната: 16:02
Добрий день, є-дата не працює сьогодні?
Олена: 16:05
Леся, без
Віта: 16:10
Доброго дня, є -дата працює
EVGENIY: 16:16
Олена, ви здаєте в оренду приміщення? Чи ви платите за приміщення і вам повернули? Тобто ви переплатили? Чи як?
we: 16:21
Олена, якщо мова йде за орендну плату, то ці кошти залишаються у вас
Леся: 16:35
Олена, :а чому вам не платили помісячно орендну плату,а комунальні послуги відшкодовували?
Тетяна: 16:45
Керівник призначив додаткову премію бухгалтеру за здійснення публічних закупівель, премія не щомісячна, виплачується 2-3 рази на рік. Чи враховується така премія при розрахунку відпускних?
школа: 17:03
EVGENIY, допоможіть, будь ласка. Чомусь не фіксується у довідниках (рахунки - видатки)введений новий рахунок
EVGENIY: 17:05
школа, в яких довіднках? Де?
EVGENIY: 17:06
школа, і що означає не фіксується? Якщо мова про мережу то там же пише в чому справа