Архів чату за 03.02.2025 пн (56)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Олена: 08:33
Добрий ранок!

EVGENIY: 08:36
Доброго ранку, всім гарного дня

Інна: 08:46
Добрий ранок! Перейшла працювати з бюджетної установи до комунальної неприбуткової, яка фінансується за кошти обласного бюджету. Тут використовувався план рахунків для бюджетних установ. Підкажіть, будь-ласка, чи можна продовжувати його використовувати, чи треба переходити на план рахунків для інших установ з трьома цифрами?

EVGENIY: 08:58
Інна, ви з початку розберіться це все ж таки бюджетна установа чи ні, тому в формулюванні ви явно промазали )))

Інна: 09:09
В витягу з ЄДР зазначено комунальна організація. Також ми неприбуткові. виконуємо заходи обласної програми, в т.ч. і зарплату отримуємо по програмі.

EVGENIY: 09:12
Інна, всі бюджетні установи НЕПРИБУТКОВІ, тому це слово можете не писати це ні про що не каже

Інна: 09:12
Статус неприбуткова отримано в категорії бюджетна. Така каша.

EVGENIY: 09:15
Інна, https://www.treasury.gov.ua/unifie-register-search ось тут введіть ваш КОД ЄДРПОУ і подивіться хто ви ОДЕРЖУВАЧ чи РОЗПОРЯДНИК

Інна: 09:18
одержувач

EVGENIY: 09:18
ну тоді вам потрібен план рахунків інший

EVGENIY: 09:19
Інна, пошукайте акти ревізій невже їм про це не писали в актах

Інна: 09:21
Дякую, EVGENIY.

Олена:: 10:14
Добрий день.

Олена:: 10:18
Підкажіть, будь-ласка, якщо працівника звільнено 06.12.24р по строковому договору,а прийнято з 10 грудня 2024 р, а лікарняний листок відкрито 21.01.2025року, як розрахувати середньоденну?

Лариса: 10:19
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, можливо я щось пропуститла, звіт по ЄСВ ми зараз подаємо щомісячно, а зміни форм вже були чи ще ні?

EVGENIY: 10:22
Лариса, да подаємо щомісячно, але наказу про зміни ще не має і тому форм ще не має

Лариса: 10:27
EVGENIY:Дякую, значить ще чекаємо, бо я вже спішу все поздавать)))

Світлана: 10:32
Добрий день. Скажіть, чи СДО у всіх працює, щось не можу зайти((

керр: 10:39
Олена:, розрахунковий період визначається за фактично відпрацьований час (календарні дні) перед настанням страхового випадку

Працівник: 10:47
Доброго дня, підскажіть будь ласка, для визначення середньоденної зп , для відпускних, сума ділиться на відпрацьовані робочі дні, чи на календарні?

!!: 10:49
Пане EVGENIY!Може Ви знаєте, коли буде новий об'єднаний звіт в Реєстрі електронних форм податкових документів?

!!: 10:50
Працівник: Календарні.

Андрій: 10:57
Привіт. Намагаюсь налаштувати роботу 2 підприємств с СДО з одного компʼютера. З першим налаштованим токеном все ок, коли підключаємо другий до CIsco Anyconnectвиникає помилка "Смарт-карта не может выполнить запрошенную операцию либо операция требуует другой смарт-карты"

Галина: 11:04
Андрій, а що з одного комп'ютера можна декілька підприємств?

Андрій: 11:06
А чому ні? Один бухгалтер працює на 2 підприємства

EVGENIY: 11:08
!!, 5 хвилин тому тільки вийшов наказ про новий звіт а ви вже хочет щоб були форми

EVGENIY: 11:28
Андрій, це вам так здається, а чому ні, а ті хто розробляв систему може про таке не думав тому може такого і не придумали, може такої задачі не стояло

Марина: 11:37
Добрий день! Євгене, підкажіть, будь ласка, через що може не відкриватися Довідка про зміни до кошторису. наче завантажується, але не відображається сама таблиця. ексель 2010 року

Марина: 11:37
з кошторисом така сам ситуація

Алла: 11:37
Світлана, також не можу зайти в СДО. Хтось заходить в СДО?

EVGENIY: 11:38
Марина, може щось не до кінця завантажилось

Марина: 11:38
завантажила ще раз нічого не змінюється

EVGENIY: 11:38
Марина, може антивірус щось чудить, багато може бути варіантів

Л.В.: 11:45
Лариса, Ви така прудка ! :))) А я ще ось із квартальним загрузла- здала за квартал, потім виявила помилку, а тепер ніяк не можу здать новий звітний. У Вас нема досвіду щодо Нового звітного ? А то при перевірці пише помилки відсутні , а у квитанції 2 - не прийнято і пише якусь маячню... Ви ніколи не здавали новий звітний? Може, там якісь секрети є?

Міла: 11:45
Працівник отримав невиробничу травму, зламав руку коли був вдома. Чи треба писати акт чи якусь пояснювальну записку?

Тетяна: 11:49
Добрий день, хто знає як оплачувати надбавку педагогу, який знаходиться у відпустці до 3 років, але працює на 0,5 ставки викладає 9 годин

керр: 11:52
Тетяна, як іншим, працює в режимі неповної тривалості робочого часу...

Тетяна: 11:54
керр: тобто 650,00 гривень вірно, т.як неповний робочий час

we: 12:13
Міла, якщо лікарняний електронний, то не потрібно

керр: 12:13
Тетяна, це що по сумісництву працює, що ставте режим роботи у залежність, чи все ж основне місце роботи

Олена:: 12:15
Марина, в мене була така помилка (недозагружає кошторис та довідки, наче починає загружати і все. Перевстановіть excel.

Марина: 12:17
Олена:дякую, спробую

Алла: 12:43
СДО у всіх працює, щось не можу зайти

Оксана: 13:45
Полтава не працює

Тетяна: 13:45
керр:Вчитель працює на ставку, але зараз у відпустці по догляду за дитиною до 3 років, тому може працювати на неповний робочий час 9 годин, 0,5 ставки, доплата НУП 1300,00 не нараховується якщо працівник знаходиться у відпустці до 3 років, тому і сумніви.

керр: 13:59
Тетяна, "...Зазначена доплата не нараховується педагогічним працівникам у періоди, коли вони фактично не працюють і їм не виплачується заробітна плата..." ... постанова взагалі не визначає причин чого "...мають навчальне навантаження менше ставки..."

Светік: 14:12
EVGENIY, добрий день де можна знайти нову форму статистичну 1 ПВ

Тетяна 2: 14:15
Добрий день. Потрібно здійснити заміну лічильника води, який обліковується разом з приміщенням. Плануємо взяти новий лічильник на баланс. Чи правильно це? Чи треба робити переоцінку (уцінку) приміщення в такому випадку? Чи правильніше буде списати заміну лічильника на вирати як ремонт приміщення? Нормативку прочитала, але не знаю як буде правильно.

Світлана: 14:22
Светік, https://buhgalter.com.ua/blanks/

Оксанка: 14:23
Вибачте за прості питання: бо щось я забула і незнаходжу: КЕКВ 2282 і 2800 не є захищеними статтями видатків?

we: 14:36
Оксанка, ст.55 Бюджетного кодексу

Бух: 15:07
Добрий день ! Підкажіть, будь ласка, як відобразити у звіті ЄСВ суму донараховану за минулий період різниці між мінімальною зп ?

Галя: 16:16
який зараз розмір ставки за годину по корекційно-розвиткових заняттях ?

Неля: 16:23
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, якщо у жовтні нараховано та виплачено відпускні, а в листопаді донараховано ще певну суму відпускних за жовтень, як це вірно відобразити у обʼєднаній звітності?

we: 17:04
Неля, в листопаді відобразити з типом нарахувань 10 відповідну суму відпускних за жовтень

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”