Доброго ранку ! СДО знову відмовляється працювати?
Шпулька: 08:17
Доброго ранку. Кропивницький, сдо не працює ((((
Вікторія: 08:18
добрий ранок! м.Кременчук СДО не працює
Маша: 08:20
А в 8-05 СДО працювало
Валя: 08:21
Житомирська область, СДО також не працює (((
Оля: 08:23
Одеська область теж не працює
Олена: 08:29
Маша, так, я до 8.00 скинула.
НК: 08:30
В Чернигове в 8:00 открылось и через 5 минушло на покой
Альона: 08:31
І в Запоріжжі не працює.
EVGENIY: 08:32
Доброго ранку, всім гарного дня :))
Анна І: 08:39
П'ятихатки не працює СДО Дніпропетровська обл
Лариса: 08:40
Доброго ранку, Самар, СДО не працює
Ірина: 08:41
Луцьк сдо теж не працює
Оксанка: 08:43
Доброго ранку, Сумська обл. СДО теж не працює. Чекаємо)
Марина92: 08:43
Київська теж після 8:00СДО вмерло(((
саня: 08:49
сдо вже працює
*: 08:50
Львів ні
Марина: 08:53
працює
Ольга: 09:28
Добрий день. підкажіть будь ласка які мають бути мої дії коли заходжу в СДО мені пише: термін дії вашого сертифікату клієнта VPN закінчиться через 25 днів
гімназія: 09:54
Всім Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, проф внески утримуємо із лікарняних від ПФУ?
Юлька: 09:58
гімназія, ні
Людмила: 09:59
Добрий ранок. Як оплатити 5 дн лікарняного внутрішньому суміснику (стаж за останні 12 місяців менше 6)? З розрахунку обмеження 262,81 грн по обом посадам, чи 262,81 грн (основне) + 131,41грн (сумісн)?
Оксанка: 10:36
Доброго ранку, підкажіть як перенести залишки на рахунках та кошти на рахунки на новий КПК. Просто вручну в СДО? Я ще розумію про профінансовані кошти по КЕКВ, а як бути з залишками? І це тільки спецфонд переносити так?
Валентина: 10:36
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто з таким стикався: установа виграла грант на облаштування бібліохабу, за ці кошти було придбано меблі для облаштування цього хабу. На підставі яких документів їх поставити на облік в Казні?
олена: 10:40
Доброго ранку, не можу відкрити лікарняні в Пенсійному ,пише що немає даних . В чому проблема підкажіть . ( дату відкриття і закриття лікарняного вказувала)
EVGENIY: 10:40
Валентина, а кошти вам же на рахунок в казначействі прийшли? І до чого тут поставити на облік в казначействі? Ви що меблі ставите на облік в казначействі??
Галина бух: 10:41
Олена: ,попробуйте 01.01.2025 по 31.03.2025 01.01.2025 31.03.2025
EVGENIY: 10:42
Оксанка, абсолютно любий рух на рахунках оформлюється платіжними інструкціями, по загальному я думаю вам треба повернути фінансування, а по спецфонду власні надходження робиться ПЕРЕРАХОВАНО залишок і ОТРИМАНО ЗАЛИШОК
Валентина: 10:43
Ні, кошти по рахунках не проходили, вони виділялися безпосередньо завідуючому бібліотеки, і вона за них облаштовувала хаб, а тепер хоче всі придбані матеріали поставити на облік
Валентина: 10:45
Я так розумію ми комісійно складаємо Акт приймання-передачі і на основі його довідку в казну?
олена: 10:45
Галина бух, спробувала , та сама історія ((( може це глюк
Наталія: 10:49
Добрий день колеги! освітяне, хто атестує шкільних бібліотекарів, є положення, но воно застаріле?
Св: 11:00
Тобто я вірно зрозуміла підвищення зарплат для держслужбовців не буде
EVGENIY: 11:01
Св,
Інна: 11:01
Підкажіть, будь ласка, код класифікатора професій посади провідний бухгалтер (якщо він один в організації і виконує роботу головного)?
Світлана: 11:12
Інна,«бухгалтер (з дипломом магістра)» (код КП 2411.2)
Інна: 11:14
Світлана, Дякую!
Ірина: 11:16
Є рішення сесії від 06 березня, встановити доплату педпрацівникам ЗДО 1300 з січня місяця 2025 . Це взагалі правомірно?
Св: 11:22
EVGENIY, дякую я це прочитала
Катя:: 11:24
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, а що оновили у Постанові 1178, якщо відкривати на rada.gov.ua, то остання зміни 19.09.2024
керр: 11:34
Ірина, в чому сумнів можливостей ради, якщо таке дозволяє закон? можливо формулювання, але ж...)
Ірина: 11:35
керр, так, саме формулювання)
EVGENIY: 11:36
Катя:, та купу разів вже писав що РАДА ГОВ ЮА це просто сайт, інформація на ньому зазвичай запізнюється іноді на багато місяців, постанова 277 кму внесла зміни до1178 постанови
Катя:: 11:42
Дякую, але я і цю не можу знайти, на ліга не відкривається
EVGENIY: 11:44
Катя:,
Катя:: 11:48
ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!
Юлія: 11:57
Доброго дня, хто може складати акт вибракування транспортного засобу для зняття автомобіля з реєстрації в ТСЦ МВС
Олеся: 12:15
Добрий день, поділіться, будь ласка, оборотною відосістю на паливо- мастильні маретіали?
Л.В.: 12:24
Доброго дня всім ! Маю питання : на місце працівника на період непрацездатності в лютому взяли іншу людину. У березні платимо премію до свята. Платимо обом чи тільки основному працівнику ? У договорі нічого конкретного не написано.
Оксана: 12:28
Якщо є акт введення в експлуатацію малоцінних необоротних , то треба ще наказ керівника (про введення) чи ні?
Ірина: 12:29
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, з січня 2024 працівник на простої з оплатою 2/3 окладу, за 2024 було нараховано тільки відппускні за травень. Розрахунок середньої для відпустки в квітні 2025 брати з окладу?
керр: 12:51
Ірина, з окладу буде тоді якщо у розрах періоді не має виплат, які включаються до розрахунку, а тут є ж оплата за час попередньої відпустки
Ірина: 12:53
дякую
керр: 12:53
Л.В., або усім причетним до свята або нікому, застереження має передбачатись у положені
Галина: 14:05
Порадьте яким чином можна звільнити головну бухгалтерку за невиконання посадових? чи може невідповідність посаді. Як оформити ?
Світлана: 14:08
Галина, а в класифікаторі з"явилась посада "головна бухгалтерка"? І в постанові 1298? Щось не згадаю.
Галина: 14:14
Світлана, не придирайтеся до слів. Підкажіть що робити
Галина: 14:14
виходить на роботу коли хоче, запізнюється постійно. Всі жаліються, не слухає директора. Відмовилася від тендерів, і навіть ними не цікавиться.
керр: 14:15
Галина, це ж ознаки проступку для дисциплінарної відповідальності...)
Галина: 14:15
керр, ви спец.по кадрових питаннях. Чи варто щось вишукувати на неї? чи краще домовитися щоб звільнилася "з угодою сторін" без відробок і бекз передачі справ і все ?
Галина: 14:17
директор хоче дотиснути її (складати акти порушення, комісії скликати), а інша бухгалтер (яка потім буде замість неї) каже щоб мирно розійтися
керр: 14:25
Галина, домовляємось і шукаємо одночасно)
Света: 14:36
добрий день! СДО знов не працює?
Галина: 14:49
керр, не зрозуміла ?
Альона: 14:50
Света, працює
Галина: 15:47
керр, як домовимося і відпустимо без скандалів, то для чого ще вишукувати щось ?
керр: 15:49
Галина, щоб була переконлива "домовленість")
Тетян: 15:53
Доброго дня.В квітні 2024 року працівнику була нарахована премія за I квартал 2024 року. В лютому працівниця відпрацювала 20 робочих днів і 1 день відрядження.Чи вважається день відрядження відпрацьованим днем для розподілу квартальної премії.Підскажіть будь ласка
Галина: 15:57
керр, маєте на увазі щоб воан потім не писала скарг і не судилася ?
Ірина: 15:59
давно турбує питання. Чи має бути в установі щось на зразок банківської "картки зі зразками підписів" для тих працівників, які підписують різні документи? (завгосп, комірник, діловод)
керр: 16:30
Ірина, якщо "документообіг" передбачає правило здійснювати процедуру "звірку підпису" то має бути)
керр: 16:31
Галина, усе має здійснюватись з таким розрахунком, щоб не виник спір, який матиме продовження... розійтись "за угодою сторін")
Бухгалтер: 16:50
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, можливо у когось була така ситуація. Помилково виплачений лікарняний за рахунок підприємства, а потрібно було виплатити за рахунок ПФУ (термін випадку непрацездатності 03.02.2025-07.02.2025 - причина Необхідність догляду за хворою дитиною). Як виправити цю помилку?
EVGENIY: 16:56
Бухгалтер, утримаєте із зарплати те що заплатили, потім коли дійде з ПФУ то заплатите за рахунок ПФУ
EVGENIY: 16:57
Бухгалтер, можна було б просто ті кошти від ПФУ відправити собі на рахунок і відновити касу, але ви витратите більше часу доказуючи казначею що вам так треба ))
Оксана: 17:01
EVGENIY, як вважаєте, чи може заклад в обліковій політиці прописати що бухгалтерія веде облік продуктів тільки синтентичний (загальні суми) без аналітики? А весь детальний облік по кількостях і кодному продукту покласти на МВО (комірника) ?
EVGENIY: 17:03
Оксана, ну, мабуть, якщо все правильно сформулювати, то якось можна
Оксана: 17:04
EVGENIY, бо у нас виходить дублювання інформації. МВО веде свій облік (прихід, відпуск), і бухгалтерія ще мусить те саме у себе вести. Просто зайва робота
Оксана: 17:06
і щоб оті всі відомості з надходження і з витрачання вела МВО. Хоча вона і так все веде, просто не в тих типових формах
EVGENIY: 17:11
Оксана, ну тоді і форми зробіть і їх теж можна в обліковій затвердити, просто треба чітко і правильно все виписати це саме складне
EVGENIY:17:25
Оксана, тоді треба щоб МВО вів в розрізі фондів, щоб на продукти по ЗФ і СФ складав окремі документи
EVGENIY:17:26
Оксана, є методи списання ще ідентифікованій собівартості або середня це все вам теж треба прописувати
Оксана:17:27
EVGENIY, та прихід можна. А от з витрачанням проблемно. Щодня прихід є і списання
Оксана:17:27
ведемо все вручну, ну як можна вирахувати з залишку яких продуктів (заг фонду чи спецфонду) було списання ????
EVGENIY:17:27
Оксана, да я розумію що це проблема, тому що ми втискаємо бухоблік в бюджетний
Оксана:17:28
це в Мінфіні якісь сидять вигадники і вигадують