Доброго ранку, всім гарного дня
Оксанка: 09:14
Доброго ранку всім!)
Марина: 09:17
Всім доброго ранку! Скажіть, будь ласка, другий день не можу сформувати лікарняні листи в ПФ. Так у всіх, чи це в мене тільки?
Дар'я: 09:44
Вітаю! Підскажіть щодо ПДВ. Замовник послуг підписав дод угоду на зменшення суми договру(зменшення кіль-ті послуг) ,але до того переплатив кошти за старими умовами(без підписання акту над посуг). Хоче повернення коштів(тобто переплати). Якою датою робити коригуючу под накладну?
IREN: 10:19
Доброго ранку!Марина: і в мене також не формує заяву-розрахунок???
IREN: 10:29
Уже заробило
Таня: 10:53
Марина, нічого не формує
катерина: 11:28
Марина, сьогодні зранку відправляла заявку все було нормально
Марина: 11:40
Скажіть, будь ласка, що ОМС бухгалтерія зараз оприлюднює у формі відкритих даних ? Тільки про надходження і використання благодійної допомоги?
Віка: 11:51
Мирного доброго ранку всім . Скажіть чи працює СДО
Оксана: 11:59
Віка, СДО працює, Київ.
Таня: 12:14
Доброго дня, працівник написав заяву на відпустку з наступним звільненням за згодою сторін. Але в цей період відпустки пішов на лікарняний, чи залишається дата звільнення та яку вказав працівник, чи переноситься?
керр: 12:25
Таня, якщо залишити дату, працівник може оспорювати таке посилаючись на стан НП, тоді буде зміна дати звільнення, для перенесення теж потрібно узгодити з ним нову дату...
Юлія: 12:43
Вітаю. Підкажіть, будь ласка , якщо в цьому місяці немає коштів розрахувати працівника, звільняється 30 числом, чи можна по цого заяві виплатити компенсацію за відпустку у наступному місяці?
бухгалтер: 12:48
Добрий день. Чи відображається у МО № 9 по дебету та по кредиту субрахунку сума основних засобів, що переміщуються при внутрішньому (в межах суб’єкта державного сектору) переміщенні об’єктів основних засобів від однієї матеріально відповідальної особи до іншої матеріально відповідальної особи відповідно до Акта внутрішнього переміщення?
Ольга: 12:54
Доброго дня! Підкажіть,будь-ласка, як правильно поставити на облік посвідчення багатодітних? На який субрахунок? І як правильно їх списувати? Ми бюджетна організація і придбали їх у постачальника.
бухгалтер: 12:55
Чи не суперечить чинному законодавству України проведення інвентаризації із зазначенням, що цінності знаходяться в установі (місцезнаходження), без деталізації по кабінетам?
Марина: 12:59
Ольга, на 1815
Марина: 12:59
Ольга, списувати на необмінні, актом списання запасів
керр: 13:06
Юлія, таке волевиявлення працівника ніяк не спростовує факт порушення закону щодо строків розрахунку ... як не буде скарги той наслідки не прийдуть)
Галина: 13:20
Юлія, Ні, не можна. У наших закладів були прецеденти коли людина обіцяла що все буде нормально, вона на все згідна, а потім, отримавши звільнення і трудову, вийшовши із закладу бігла відразу в інспекцію скаржитись. Ви маєте виплатити все у день звільнення. не можете, то узгоджуйте іншу дату звільнення. На те і є 2 тижні відпрацювання
Валентина: 13:38
Юлія, краще собі недорахуйте...наче помилились...буває...а йому виплатіть,щоб не було питань потім
Наталія: 13:39
Як показувати розрахункові в обєднаному звіті в додатку 1 разом із сумою зарплати чи розбивати окремими сумами?
Марина: 13:43
бухгалтер, так
бухгалтер: 13:51
Наталія, разом.
Наталія: 13:54
дякую
Mila: 14:23
Добрий день. Може, хтось на днях завантажував казначейські сертифікати з сайта казни, мені не дає завантажити. Раніше було без проблем. Може, щось змінилось і я пропустила.
Сергій: 14:24
Там тепер завантаження по ідентифікаційному коду або номері паспорта
бухгалтер: 14:32
Добрий день. Чи відображається у МО № 9 по дебету та по кредиту субрахунку сума основних засобів, що переміщуються при внутрішньому (в межах суб’єкта державного сектору) переміщенні об’єктів основних засобів від однієї матеріально відповідальної особи до іншої матеріально відповідальної особи відповідно до Акта внутрішнього переміщення?
бухгалтер: 14:32
Чи не суперечить чинному законодавству України проведення інвентаризації із зазначенням, що цінності знаходяться в установі (місцезнаходження), без деталізації по кабінетам?
Mila: 14:33
Сергій, так, видає перелік сертифікатів та усю інформацію про них а завантажити сам сертифікат не дає.
Mila: 14:50
Сергій, вже розібралась, дякую.
Валентина: 14:59
бухгалтер, головне,щоб матеріально відповідальна особа розписалася за їх наявність
Марина: 15:00
бухгалтер, відображається
Валентина: 15:01
Марина, що відображається?:)
Марина: 15:01
Валентина, запитували чи відображається в м/о 9 внутрішнє переміщення
Валентина: 15:02
Марина, ...а , я думала про інвентаризацію...:))))))
Марина: 15:03
Валентина, )))))))))))))
EVGENIY: 15:33
бухгалтер, це називається деталізація обліку і вона у кожної установи може бути різна, кому як треба
EVGENIY: 15:34
бухгалтер, наприклад на складах не те що по кабінетам, а ще і по поличкам і стелажам може бути облік
Валентина: 15:38
EVGENIY, ... а ще під столом... і дома :)))
EVGENIY: 15:47
Валентина, да і таке може бути ))
Юлія: 15:52
Чи повинен входити бухгалтер централізованої бухгалтерії в комісію по списанню майна шкіл та садочків?
Валентина: 15:59
Юлія, не обов'язково
Валентина: 16:01
Юлія, але вони повинні з вами узгодити перелік майна,яке будуть списувати
ната: 16:20
колеги, що з кабінетом ПФ !? то лиш я не можу зайти зранку