Архів чату за 04.07.2025 Пт (32)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1400 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

EVGENIY :08:41
Доброго ранку, всім гарного дня

Культура :08:59
Доброго ранку!

Культура :09:06
За яким КЕКВ проводити видатки на друкування книжкової продукції? Чи можна ці видаткипроводити по КПКВК 1014082 чи потрібно відкривати інше?

Світлана :09:30
Доброго ранку. Допоможіть,будь ласка. Бюджетна установа списує прострочені продукти харчування по закладу освіти, за рахунок винної особи. Винна особа сплатила суму, але не таку, яка виставлена в квітанції, а на 0,01 грн. більше. Куди подіти цю копійку? Яку проводку потрібно на неї дати?

EVGENIY :09:40
Світлана, а чому не можна повернути людины?

we :09:40
Світлана, правильним буде повернути копійку цій особі. Проводка буде та ж сама, якою ці гроші зайшли, просто залишиться кредиторська заборгованість на 1 коп.

Світлана :09:50
we, дякую. Зрозуміло. Будемо повертати.

НАТАЛІ-Я :09:52
Доброго ранку. Працівник на простої отримує зарплату 2/3 окладу. Як рахувати відпускні та мат. допомогу? Який період беремо? теж за 12 місяців?

керр :09:59
НАТАЛІ-Я, теж за 12 місяців, з окладу або мзп

НАТАЛІ-Я :10:18
керр, як розуміти з оклату або мінімальної?

EVGENIY :10:27
НАТАЛІ-Я, якщо оклад менше мінімалки то від мінімалки і навпаки

НАТАЛІ-Я :10:28
керр, я читала що простой оплачений у розмірі 2/3 окладу, не враховується при обчисленні відпускних. Тож який період брати якщо працівник цілий рік на простої на2/3 окладу?

Євгенія :10:35
Добрий день. Є-звітність працює?

керр :10:36
НАТАЛІ-Я, період 12 міс що передують місяцю надання відпустки або матдопомоги... мзп або оклад*12/365 * кілсть днів відпустки...

ВІК :10:37
Євгенія, вже не працює. Зранку працювала

НАТАЛІ-Я :10:41
керр, дякую

пр :11:33
добрий день, СДО працює ?

Олена :11:44
пр, працює.

Аня :11:48
Працівник звільняється 10 липня. Чи потрібно нараховувати індексацію за 8 роб.днів?

we :11:51
Аня, так, пропорційно відпрацьованому часу

керр :11:52
Аня, звісно, якщо є виплата, яка є об'єктом індексації...)

Аня :12:15
керр, we, дякую

Тетяна :13:44
Доброго дня! Підкажіть, установа виготовила лавки вуличні власними силами з придбаних матеріалів, на який субрахунок їх оприбуткувати. Вартість однієї не більше 2000,00 грн. Дякую.

EVGENIY :13:46
Тетяна, 1113

EVGENIY :15:26
Реально всі спілкуються з розумчиком і сюди вже не пишуть (((

we :15:40
Не виключено, що в майбутньому ШІ замінить бухгалтерів і ми залишимось без роботи

EVGENIY :15:47
😒

we :15:57
На основі знайдених документів можна зробити висновок, що професія бухгалтера не зникне в майбутньому, але можливо зазнає змін внаслідок розвитку інформаційних технологій та штучного інтелекту. Водночас автоматизація та розвиток технологій можуть зменшити рутину в бухгалтерській діяльності, але не усунуть потребу у фахівцях для аналізу і контролю.

we :15:58
Це відповідь Розумчика. Будемо надіятись, що так і буде.

EVGENIY :15:58
😊

Ю :16:36
Доброго дня! Чи потрібно в Пояснювальній записці Додаток 10 до фінансової звітності вказувати залишки на рахунках асигнувань?

EVGENIY :16:37
Ю, ні, жодного відношення до вашої звітності і бухобліку вони не мають

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”