Добрий ранок! Якщо в розрахунковому періоді для оздоровчих останній місяць працівник повністю хворіє, то беремо місяць назад чи так і лишаємо, просто к-ть роб.днів по графіку підприємства буде, а зарплати і к-ть відпрацьованих днів 0?
EVGENIY :08:43
Доброго ранку, всім гарного дня
EVGENIY :08:52
Оксана, формула дуже проста головне нічого не додумуйте
Наталія :09:05
Доброго ранку. Веду головну у вашій формочці, вирішила перевірити складання балансу та 2ДС, а вона рахує тільки І квартал. Чому? чи так було сплановано?
EVGENIY :09:07
Наталія, ні так не було сплановано, скачайте останній файл, у вас він старий
EVGENIY :09:09
Наталія, або ви закрили рахунки в червні не у спеціальній строчці яка для цього там є
Наталія :09:19
Доброго ранку всім. Дуже прошу вашої допомоги. У минулому році купили за КЕКВ 2275 паливо для генераторів. В серпні 2025 термін дії талонів закінчується. Як правильно зробити, щоб паливо використати для авто? Дякую
Наталія :09:21
Дайте ссилку на новий файл головної, будь ласка. Закрила вірно.
EVGENIY :09:24
Наталія, вона там де і була
EVGENIY :09:25
Наталія, там в файлі є мій емейл ви можете вислати файл мені і я подивлюсь
EVGENIY :09:26
Наталія,
EVGENIY :09:26
Наталія,
Наталія :09:33
Дякую
ната школа :09:38
добрий день. відділ освіти перерахував нам залишок коштів отриманий із здачі макулатури. в якому рядку звіту2дс показати цю суму?
EVGENIY :09:41
ната школа, якщо ви в звіті показали як отриманий залишок, то до форми 2дс це відношення не має, адже ви не проводили не по доходам ні по витратам, а так все залежить від того які проводки зробили
Віта :09:49
Доброго дня, підскажіть будь ласка, наказ на відрядження: відбуває начальник відділу, заступник та спеціалісти відділів. Правильно оформляти по посадах з вищої до меншої в текстовій частині, та знизу де ознайомлені з наказом теж по займаних посадах, чи в алфавітному порядку по прізвищах? Дякую.
ната школа :09:49
EVGENIY, а слачений адміністративний збір у рядку 2310?
EVGENIY :09:50
ната школа, весь звіт будується на рахунках бухобліку, по яким провели по таким і показуйте , головна книга в екселі робе 2-дс автоматично якщо самостійно не можете то скористайтеся
Галина :09:50
Віта, дивіться свою інструкцію з діловодства. у нас - в алфавітному порядку
EVGENIY :09:51
ната школа, ось логіка заповнення 2-дс із бухобліку така сама логіка зроблена в головній книзі в екселі
ната школа :09:55
EVGENIY, дякую
Віта :09:55
Галина, дякую.
ЦНСП :10:35
чи входить премія за квартал в розрахунок відпускних, якщо не всі місяці цього кварталу входять у розрах.період? премія у червні 2024 року розр.пер.липень24 - червень 25, премія повинна ділитись на 65 і помн.на к-сть відп.днів лип.і серп. а еxcel ділить на 43
EVGENIY :10:38
ЦНСП, да премія входить, ексель ділить на те що ви написали, мабуть на відпрацьовані дні в кварталі за який нараховано премію
ЦНСП :10:39
EVGENIY, квартал відпрацьовано повністю, повинно бути 65
EVGENIY :10:42
ЦНСП, в екселі там є помилки, універсальних формул яки би підійшли всім вигадати просто нереально, тому треба дивитись конкретно ваш випадок, і файлів два на сайті про який ви пишите?
ЦНСП :10:43
Не той що в фіт бюджет
EVGENIY :10:44
ЦНСП, вишліть мені я гляну, там є мій емейл
ЦНСП :10:44
EVGENIY, там треба б змінити к-сть відпрацьованих днів за 2024 рік
ЦНСП :10:45
EVGENIY, де ТАМ
EVGENIY :10:46
ЦНСП, в файлі ексель є мій емейл
ЦНСП :10:54
EVGENIY, подивіться, будь-ласка пошту
Наталія :10:59
Дякую за допомогу!
EVGENIY :10:59
ЦНСП, да там помилка в формулі
ЦНСП :11:02
EVGENIY, дякую
EVGENIY :11:05
Треба якось сісти і все переробити, багато недоліків в обох файлах :(
ЦНСП :11:43
EVGENIY, підскажіть, якщо людина була у відрядженні, чи вилучати ці дні з відпрацьованих для врахування квартальної премії?
EVGENIY :11:50
ЦНСП, мабуть треба відштовхуватись від того як було нараховано за дні відрядження, але е не точно, я не знаю точної відповіді на ваше питання
керр :13:19
ЦНСП,
ЦНСП :13:38
керр, цей лист не про те, що я питаю. Існує лист Мінекономіки, який каже, що дні відрядження, які оплачені у розмірі середнього заробітку, можна вважати робочими днями, просто не знаю, наскільки він актуальний ще. І тоді логічно дні відрядження з кількості відпрацьованих днів для РОЗПОДІЛУ квартальної премії забирати не треба
керр :13:48
ЦНСП, так це ж про те,... ці дні вважаються робочими тільки для цілей розподілу премії. ...
Олена :14:22
добрий день, підкажіть як рахувати стаж для відпустки якщо з працівником були призупинені труд відн по 31.12.24р, а з січня 25 р.простій
керр :14:38
Олена, по 31.12.24р - 0, а з січня 25 р.зарах...
ОЛЕНА :14:56
Добрий день, підкажіть , будь ласка, відділ оспорту має виплатити одноразову грошову допомогу жительці громади,яка зайняла призове місце в змаганнях. Є наказ начальна відділу в якому зазначено розмір допомоги 35000 тисяч. ЯК бути з податками і як цю суму показати у звіті по єсв? Податки сплачує вона самостійно?
Олена :15:23
ОЛЕНА, виплати по бюджетним програмам не обкладаються податками
Олена :15:24
Олена, в звіті код128
Олена :15:27
керр, а якщо був простій по 09.04.24р потім призупинення з 10.04по 31.12.24, а з січня 25знову простій, прийнятий працівник 18.01.21, період за який надається відпустка тоді який?
Мар :15:44
Підскажіть будь ласка! На 01.07.2025 виникла прострочена заборгованість по відрядженням. Сальдо Кт 2116. В яку строку пасива балансу ставити?
ОЛЕНА :15:56
Олена, дякую
керр :16:02
Олена, прийнятий працівник 18.01. це є початок робочого року, відповідно 17.01 кінець, це й період не змінюється, за відповідний робочий рік виключаємо період призупинення, і час простою зараховуємо...
EVGENIY :16:03
Мар,
Наталія :16:20
Добрий день.Підкажіть будь-ласка проводки .Була повернута сума за газ.І 6312 не закривається
we :16:24
Наталія, а до чого тут 6312?
EVGENIY :16:24
Наталія,
EVGENIY :16:24
we, мабуть в бюджет була повернута )))