Доброго всім ранку, у кого він добрий, всім гарного дня
Анна :08:43
Доброго ранку! ОМС якщо працівник відмовляється від оздоровчих чи буде це порушення для бухгалтера
керр :08:46
Анна, якщо є розпорядження про таку виплату, то й виплачуємо, така відмова бухгалтера не стосується не він приймає рішення...)
Віталій :08:47
Доброго дня! Заява є від того працівника??
Анна :08:47
Віталій, лиш на відпустку, і відмовляється писати на отримання оздоровчих
Анна :08:48
Віталій, питання чи буде при перевірці порушення не надання працівнику оздоровчих
Вікторія :08:53
Добрий ранок! Основний працівник звільнений 17.09.(повна ставка) і прийнятий 22.09. на 0,5 ставки на основну посаду. Як подати в звіті єсв (додаткок 1) працівника одним рядком чи двома, я ввела двома рядками (так як звільнений на повну ставку, а прийнятий на 0,5ст.) але пише помилку. Дякую заздалегідь.
EVGENIY :08:58
Вікторія, у вас два абсолютно однакових рядка, так як він на основній посаді в обох випадках то треба показувати одним рядком
Вікторія :09:02
EVGENIY, але в графі 22 (неповний робочий час) ставити галочку чи ні?
керр :09:03
Анна, якщо мова не про робітника ОМС, і якщо надається повної тривалості (без поділу), то при плановій перевірці Держпраці або за скаргою цієї особи - позаплановій, будуть питання до особи яка приймала рішення про надання відпустки...
EVGENIY :09:11
Вікторія, здається що ні, але тут можу помилитись
EVGENIY :09:12
Вікторія, а на що тоді ругажться?
Інна :09:14
EVGENIY, доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, чи правильно роблю проводки. Рішенням сесії будемо передавати МНМА гол. розпоряднику (вартість 15 тис.грн). Роблю такі проводки: д-т 5111 к-т 1113 - 15000, д-т 1412 к-т 5512 - 7500 - я правильно розумію, це сума зносу, нарахованого при введенні в експлуатацію?
EVGENIY :09:16
Інна, якщо це внутрівідомча передача, то проводки правильні
Вікторія :09:17
EVGENIY, немає роз'яснень, щодо цього випадку, залишається тільки ругажться)))
EVGENIY :09:18
Вікторія, на що ругається програма?
Інна :09:19
EVGENIY, Дякую!
Анна :09:39
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка скільки днів на рік можуть перебувати працівники ОМС у відрядженні, знайшла що не більше 180 днів, чи правельно я зрозуміла? Дякую.
керр :09:45
Анна, де це таке побачили що 180 та ще й для ОМС, взагалі передбачено обмеження щодо одного відрядження ...
Людмила :09:53
дорий ранок підкажіть чи ОМС здає звіт 20 ОПП в податкову???
EVGENIY :09:56
Людмила,
EVGENIY :09:58
Людмила,
Анна :09:58
керр, Дякую, перечитала ще раз, тепер зрозуміла.
Наталя :10:01
Доброго ранку) Підкажіть чи працює ВПН для СДО?
EVGENIY :10:15
залишив питання ваше як є
Наталя :10:18
EVGENIYможе щось не приавильно питаю, але при вході в Cisco пише що Ошибка входу.....от і питаю чи в мене так чи у всіх.....
Олена :10:20
доброго дня, шановні колеги. після оновлення РМ видає помилку "Объект параметра определён неверно. Предоставлена неполная или противоречивая информация" допоможіть будь ласка. дякую
Олена :10:21
помилка в РМ "parameter object is improperly defined. Inconsistent or incomplete information was provided". допоможіть будь ласка
Людмила :10:22
EVGENIY, дякую
EVGENIY :10:23
Наталя, то я вас не вірно зрозумів, вибачаюсь
EVGENIY :10:24
Олена, щось не так робите, або запускаєте з архіву або не так оновили або ще купа або, папку перейменували або не туди скопіювали і запускаєте не з того місця
Олена :10:25
EVGENIY, дякую.
Лілія :10:36
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, чи можу я оплатити працівнику лише 900 грн за найм житла згідно граничних норм при тому, що в підтвердних документах вартість оренди житла за добу 1000 грн. Службову записку керівнику про обгрунтування необхідності перевищення граничної норм писати працівник відмовляється.
марія :10:49
Добрий день ,підкажіть будь ласка ,якзбільшити юридичні по КЕКВ 2111 які були зареєстровані січень (збільшення асигнувань) і ще як додати до мережі нове КПК.Гарно дякую
керр :11:02
Лілія,
Лілія :11:14
керр,Дякую. Але в мене не має підписки,
EVGENIY :11:41
Лілія, так отож ))) Треба підписуватись
Лілія :11:53
EVGENIY, Це не я вирішую.
марія :11:56
Дайте будь ласка відповідь від10.49.Дякую
EVGENIY :12:04
Лілія, а хто як не ви?? )) Всі підписуються за власні кошти на 70 грн ніхто не буде від установи морочитися з договором і актами
EVGENIY :12:04
марія, в останніх оновленнях були і оновлення довідника КПК
керр :12:05
Лілія, п. 5 розд. ІІ Інструкції № 59 не має дозволу керівника не має оплати понад граничні суми...
Лілія :12:05
EVGENIY, Добре. Дякую за відповідь.
Лілія :12:12
керр, дякую
Марія :12:24
Який код ставити в юридичні на збільшення асигнувань по КЕКВ2111
ната школа :13:38
Марія, розділяєте яка сума на готівку, а яка на податки і набираєте в юридичномуокремими рядками і зазаначенням коду куди будуть перераховуватись
Ірина К. :13:56
EVGENIY,
Олена :14:00
Доброго дня! Підкажіть,будь ласка, як показати вихідну допомогу в медку, в додатку Д1 так як на неї не нараховується ЄСВ
Марина :14:06
Хто займається закупівлями через Прозорро? Підкажіть, будь ласка, виникла ситуація що постачальник електроенергії передав нас в останню надію)))) закупівельник знову оголошує процедуру. На яку суму оголошувати? адже поки процедура пройде нам виставлять рахунок за жовтень і на яку суму невідомо...
EVGENIY :14:13
Ірина К. це я Вам дякую що підписуєтесь і довіряєте
EVGENIY :14:14
Олена, якщо ЄСВ не нараховується то і в дод1 не показуйте тільки в 4дф
Ммарина :14:17
Наталя, чи запрацювало у вас Cisco& У мене з вчора не працює
Олена :14:22
EVGENIY, Дякую
Наталя :14:41
Ммарина, ні, так і не працює, дзвонила на гор.лінію сказали що в них все добре.....дали рекомендацію щоб знесла стару Cisco і встановила нову, більше вони нічим допомогти не можуть....
Наталя :14:42
Ммарина, а яку помилку Вам видає?
бух :16:03
Олена, не показувати, у дод. 4 показувати.
Альона :16:11
Добрий ден. Підскажіть будь ласка. якщо державний службовець працює на 0,75 ставки, як йому розрахувати грошову допомогу до щорічної відпустки? З повної ставки чи з 0,75?
Ммарина :16:23
Наталя, у мене жовтий знак оклику, та гасне токен